ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο διευρύνει την κοινωνικότητα αλλά και τα ενδιαφέροντά σου. Παράλληλα, η αντίθεση Δία-Ουρανού σου συνιστά να εκμεταλλευτείς την πρόσβαση σου σε άτομα που θεωρούνται δυσπρόσιτα ή «ιδιότροπα» και τα οποία στην παρούσα φάση δείχνουν πρόθυμα να σε βοηθήσουν. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρωτότυπη όσο και ρηξικέλευθη πρόταση. Στον αντίποδα βέβαια μια σχέση ή συνεργασία που έδειχνε «ακλόνητη» μπορεί να βρεθεί ξαφνικά σε κρίση.

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι προς την σωστή κατεύθυνση αν κι εσύ κινηθείς με βάση την αλήθεια σου κι όχι με αυτά που «πρέπει» να κάνεις. Κι αν τελικά η στάση σου δημιουργήσει «αναταράξεις», είναι σίγουρα προτιμότερες από την υποκρισία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να βγεις στο προσκήνιο, εγκαταλείποντας για λίγο την ασφαλή σου «κρυψώνα», αφού η αποδοχή που θα συναντήσεις δεν είναι διόλου αμελητέα. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα όμως, η αντίθεση Δία-Ουρανού σε καλεί να προβείς σε αλλαγές στην δουλειά σου αλλά και να μην θεωρείς ως δεδομένη την βοήθεια από τους «δικούς σου» ανθρώπους. Αντίθετα μπορεί να δεις καλό από ένα πρόσωπο με το οποίο τυπικά δεν σας συνδέει τίποτα.

Ερωτικά
Ίσως να σου είναι δύσκολο να αποδέχεσαι ένα «ελεύθερο» καθεστώς στις σχέσεις σου, όταν έχεις να κάνεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, σήμερα όμως ίσως πρέπει να κάνεις μια εξαίρεση, αφού η συνέχεια μπορεί να σε δικαιώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας με τον δικό σου ανάλαφρο και διασκεδαστικό τρόπο. Επιπλέον, θα σου δώσει την δυνατότητα να αναδείξεις και τις επικοινωνιακές αρετές σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια είδηση ή ένα μήνυμα που θα σε χαροποιήσει. Παράλληλα, η αντίθεση Δία-Ουρανού σε φέρνει κοντά σε ξεχωριστούς ανθρώπους, που θα σε ωθήσουν να εκφράσεις κι εσύ κάποιες πρωτοποριακές τάσεις αλλά και να δεις την ζωή σου με… άλλο μάτι!

Ερωτικά
Από την στιγμή που είσαι ανοιχτός/η στους πειραματισμούς και την διαφορετικότητα, το σύμπαν μπορεί να σου… σταθεί –και με το παραπάνω- στις αναζητήσεις σου. Ίσως μάλιστα να συμβεί κάτι απρόσμενο είτε σε ένα ταξίδι, είτε σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Όταν τα πράγματα γύρω σου αλλάζουν, η επιμονή σου στα «ίδια και τα όμοια» μόνο ζημιά κάνει. Προσπάθησε λοιπόν να επωφεληθείς από τα νέα δεδομένα, αφού σε κάθε περίπτωση η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό, δείχνει διατεθειμένη να σε βοηθήσει, έστω και με… ανορθόδοξο τρόπο! Επιπλέον, καλείσαι να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο. Παράλληλα, επειδή η Αφροδίτη στον Υδροχόο φροντίζει ώστε να μην σου λείψει τίποτε, διώξε μακριά σου τις οικονομικές έγνοιες σου και… διασκέδασέ το!

Ερωτικά
Μια απροσδόκητη εκδήλωση ενδιαφέροντος θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αλλά από εκεί και ύστερα αν δώσεις συνέχεια, θα είναι δύσκολο να ανταποκριθείς σε μια μάλλον κυνική συμπεριφορά που αντίκειται στην βασική σου ανάγκη για «ασφαλείς καταστάσεις»!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε μια πρωτότυπη συμφωνία ή συνεργασία αλλά και γενικότερα στην βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου. Επιπλέον ανεβάζει το «πρεστίζ» σου, δίπλα σε ξεχωριστούς ανθρώπους. Παράλληλα αυξάνονται οι πιθανότητές σου να κάνεις ένα «μοναδικό» ταξίδι, την ίδια στιγμή όμως, η αντίθεση Δία-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει μια ξαφνική κρίση με ένα μάλλον οικείο άτομο του περιβάλλοντος σου που στο όνομα της «αλήθειας», προτίθεται να τα κάνει όλα… άνω-κάτω!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια κατάσταση που ανεξάρτητα από την κατάληξη της μπορεί να σου προσφέρει μερικές πολύ ιδιαίτερες και όμορφες στιγμές. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί και να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από ένα… ξέσπασμα ανεξαρτησίας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να… τεμπελιάσεις λίγο περισσότερο, αφού είναι πολλά εκείνα που μπορούν να γίνουν με τον εύκολο τρόπο και ειδικά στην δουλειά σου, είναι πιθανόν να έχεις κάποια «τυχερά». Παράλληλα, η αντίθεση Δία-Ουρανού σε βοηθά να πετύχεις μια απροσδόκητη ή «αιρετική» συμφωνία, που σου εξασφαλίζει την οικονομική κάλυψη που χρειάζεσαι, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα δώρο-έκπληξη. Επιπλέον, ίσως να προβείς σε κάποιες αγορές που δεν συνηθίζεις, αφού δεν είναι «πρώτης ανάγκης».

Ερωτικά
Ο Άρης στους Ιχθύες μπορεί να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων που μέχρι χθες μπορεί να θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο να σου συμβούν. Αν πάντως αναζητάς μια πολύ δυνατή σεξουαλική-ερωτική εμπειρία, μάλλον ήρθε η στιγμή να εκπληρωθεί η επιθυμία σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να «χάσεις τον λογαριασμό» από τις πολλές γνωριμίες αλλά και τα νέα ενδιαφέροντα που προκύπτουν, όπως κι αν έχει όμως όλη αυτή η ποικιλία είναι συμβατή με τον χαρακτήρα σου, οπότε ζημιωμένος/η δεν θα βγεις! Επιπλέον μια νέα «επαφή» σου μπορεί να συμβάλλει θετικά στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου, αρκεί κι εσύ να μην «δειλιάσεις» μπροστά σε επιλογές που δείχνουν μεν «εξεζητημένες» αλλά σίγουρα είναι εκείνες που θα σε βοηθήσουν να αναδειχθείς «κάνοντας την διαφορά».

Ερωτικά
Ο Δίας στο ζώδιό σου μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις ένα παραπάνω βήμα προς την ευτυχία σου, αυτήν την φορά όμως έχεις να κάνεις όμως με κάτι διαφορετικό και αν θες πραγματικά να πετύχει το εγχείρημα σου, θα πρέπει να αλλάξεις πολλά και στην δική σου νοοτροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις έναν περιβάλλοντα χώρο, που σου αρέσει και σε εκφράζει. Παράλληλα όμως η αντίθεση Δία-Ουρανού μπορεί να σε φέρει μπροστά σε «έκτακτες» καταστάσεις, ιδιαίτερα στην δουλειά σου κι ίσως χρειαστεί να προσαρμοστείς άμεσα σε ένα νέο καθεστώς. Επιπλέον ίσως μάθεις κάτι που θα σε «σοκάρει» ή ενοχληθείς από την συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός προσώπου, να θυμάσαι όμως ότι… μάλλον λειτουργεί «προβοκατόρικα»!

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, το σύμπαν θα «δουλέψει» για λογαριασμό σου, αρκεί να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, ξεχνώντας για λίγο τα προαπαιτούμενα που συνήθως θέτεις. Μερικά πράγματα δεν γίνονται κάθε μέρα αλλά όταν γίνονται αξίζουν πολλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε ένα όμορφο ταξίδι ή γενικότερα να διανθίσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου με ευχάριστα περιστατικά. Παράλληλα, η αντίθεση Δία-Ουρανού θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου αλλά και να βρεθείς με πρόσωπα που θα σε ενθαρρύνουν να τις εκφράσεις. Στον αντίποδα μπορεί να σε ξενίσει η συμπεριφορά ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ αν έχεις παιδιά μάλλον ήρθε η στιγμή να δοκιμαστούν κάτω από καινοφανείς συνθήκες οι παιδαγωγικές σου αρετές!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η μπορεί να κάνεις μια νέα γνωριμία που να συγκεντρώνει πολλά από εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε «γοητεύουν», όπως είναι για παράδειγμα το ιδιαίτερο πνευματικό επίπεδο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε καλείσαι να την ανανεώσεις, πριν πάρει την… κατιούσα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο ενδέχεται να δημιουργήσει νέα και πιο… ευχάριστα δεδομένα στα οικονομικά σου, παρέχοντάς σου την δυνατότητα να προβείς σε αγορές και να ευχαριστηθείς το εορταστικό κλίμα με ανταλλαγές δώρων. Παράλληλα, η αντίθεση Δία-Ουρανού σε καλεί να κάνεις την… έκπληξη, αφού αν ακολουθήσεις την πεπατημένη, το πιθανότερο είναι να μην «σου βγει», ακόμη κι αν αρχικά τίποτα δεν προδιαγράφει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναμορφώσεις τον χώρο σου, κάνοντας κάποιες αλλαγές που θα σου αρέσουν.

Ερωτικά
Σήμερα έλκεις πρόσωπα, γοητευτικά μεν αλλά και… ελαφρώς ασύμβατα με τον χαρακτήρα σου, δε! Αν πάντως έχεις «κολλήσει» σε μια μόνιμη κατάσταση που δεν σου αρέσει, ο ενεργός Ουρανός μπορεί να συμβάλλει στην απεμπλοκή σου, έστω κι αν ο τρόπος του είναι κάπως απότομος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξη των ιδιαίτερων προσόντων σου, ίσως μάλιστα και κάποιες «τρέλες» που θα κάνεις να γνωρίσουν αναπάντεχη αποδοχή! Επιπρόσθετα, με τον Ουρανόστις «επάλξεις», ακόμη κι αν κάποιοι γύρω σου θεωρούν ότι «θα φας το κεφάλι σου» με αυτά που κάνεις, εσύ… επιβάλλεται να πας κόντρα στο ρεύμα, πολύ περισσότερο που στην αντίθετη περίπτωση κινδυνεύεις να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης ή κάποιων αποκαλύψεων, που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Ερωτικά
Αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείς να έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εμπειρία, ίσως μάλιστα το «ευτυχές γεγονός» να συμβεί εντελώς ξαφνικά με ένα πρόσωπο, που αρχικά έδειχνε αδιάφορο. Επιπλέον σήμερα «δικαιούσαι» να ζητήσεις κάτι που… δεν γίνεται κάθε μέρα!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε καλεί να κάνεις αυτό που ήδη ξέρεις καλά, να ζήσεις δηλαδή με τα όνειρά και τις ελπίδες σου, μακριά από εξωτερικές τριβές, σε εκείνο το «μυστικό μέρος» που πάντα έχεις διαθέσιμο για τον εαυτό σου, είτε πρόκειται για πραγματικό χώρο, είτε για την… καρδιά σου! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Δία-Ουρανού μπορεί να προσθέσει στο «μενού» της ημέρας απρόβλεπτες καταστάσεις ικανές να ανατρέψουν τα σχέδια σου, ιδιαίτερα τα οικονομικά, από ότι φαίνεται όμως είναι για καλό.

Ερωτικά
Μόνον οι επιφυλάξεις σου σε εμποδίζουν να ζήσεις έναν έρωτα απαλλαγμένο από ταμπού, προκαταλήψεις και κλισέ. Αν όμως σκεφτείς τι κατάληξη είχαν κάποιες «νορμάλ» καταστάσεις θα συνειδητοποιήσεις ότι τελικά δεν έχεις να χάσεις κάτι από μια… δοκιμή!

 

Ετικέτες