ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Κρίση ανεξαρτησίας

Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο σε προσανατολίζει σε οικογενειακά θέματα, ίσως μάλιστα να προκύψουν έκτακτα περιστατικά στο σπίτι σου. Επιπλέον, μια ξαφνική έμπνευση ή μια αλλαγή των δεδομένων μπορεί να σε βγάλει από το πρόγραμμα σου ή να ανατρέψει τα σχέδιά σου, τελικά όμως ίσως και να… αξίζει τον κόπο, αφού θα απελευθερωθείς από τις δεσμεύσεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να επιμεληθείς προσεκτικά την εξωτερική σου εμφάνιση, δίνοντας σημασία σε λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά!

Ερωτικά
Στην παρούσα φάση καλό είναι να μην προγραμματίζεις τίποτα, αφού πολλά είναι εκείνα που μπορεί να συμβούν και να ανατρέψουν τα σχέδια σου. Καλύτερα λοιπόν να αφεθείς στην «ροή» των γεγονότων κι… όπου βγει! Ίσως μάλιστα να συμβούν πολλά αν φιλοξενηθείς σε ένα άλλο περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Άλλαξε… μυαλά!

Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία με τον έξω κόσμο, ενώ δεν αποκλείεται να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι. Επιπλέον, αν σου «κατέβει» μια πρωτοποριακή ιδέα, μην διστάσεις να την υλοποιήσεις άμεσα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βάζει σε ένα διατροφικό πρόγραμμα, ενώ σε καλεί να οργανωθείς στην δουλειά σου, δρώντας με βάση την λογική και όχι το συναίσθημά σου. Αν μάλιστα μοιραστείς τις σκέψεις και τα σχέδια σου με κάποιον ειδικό, τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα καλύτερα.

Ερωτικά
Η διάθεση σου να δοκιμάσεις κάτι νέο μπορεί να σε παρασύρει να κάνεις πράγματα που δεν συνηθίζεις. Κι αν μεν πειραματιστείς με το ταίρι σου, τότε έχει καλώς. Αν όμως «ξανοιχτείς» με αγνώστους, ποτέ δεν ξέρεις τι σε… περιμένει, ιδιαίτερα αν κινηθείς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κυνηγώντας την έκπληξη

Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς στην βελτίωση των οικονομικών σου και την κάλυψη των αναγκών σου, κυνηγώντας την έκπληξη και τις εξαιρέσεις, αφού σήμερα αυτές είναι που έχουν το «πάνω χέρι»! Επιπλέον μια μάλλον απρόσμενη εξέλιξη μπορεί να σου αλλάξει το πρόγραμμα, δες το όμως σαν μια ευκαιρία για να αλλάξεις ρότα στην πολιτική σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να σου γνωρίσει άτομα με ειδικές γνώσεις, ιδιαίτερα επιστημονικού ή ιατρικού περιεχομένου.

Ερωτικά
Η πειραματική σου διάθεση κορυφώνεται, φρόντισε ωστόσο να απευθυνθείς σε πρόσωπα που… εκτιμούν το θεατρικό παιχνίδι, χωρίς να τα παίρνουν όλα στα σοβαρά, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα πέσεις θύμα μιας «αδυσώπητης» κριτικής!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ιφνιδιασμός

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου μπορεί να αναδείξει τόσο τα προτερήματα, όσο και τα ελαττώματα σου κι επειδή κατά την διάρκεια της ημέρας είναι πιθανό να προκύψουν πολλές έκτακτες καταστάσεις προσπάθησε να «βγάλεις» τον «εναλλακτικό» εαυτό σου, ώστε να κερδίσεις την εκτίμηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα αν το θεωρείς «απλησίαστο». Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει μια απρόσμενη είδηση για ένα επαγγελματικό σου θέμα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε θέλει λιγότερο συναισθηματικό και περισσότερο ρεαλιστή.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, καλό είναι να την «φρεσκάρεις» κάνοντας από κοινού κάποια καινούρια πράγματα. Αν πάλι είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να κάνεις μια γνωριμία στην δουλειά σου ή με άτομο που σου παρέχει υπηρεσίες, που θα έχει απρόσμενη, όσο και… ραγδαία εξέλιξη!

ΛΕΩΝ

Αποκαλύψεις που σοκάρουν

Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, δίνοντας προτεραιότητα στο… απίθανο κι όχι σε αυτό που «συνηθίζεται». Γενικότερα, ο ενεργός Ουρανός δεν σου διασφαλίζει μια ομαλή εξέλιξη σε οτιδήποτε θεωρείς αναμενόμενο ή «σίγουρο». Επιπλέον, ίσως να προκύψει μια ξαφνική ζημιά σε μέσα ή εργαλεία που είναι απαραίτητα στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Ταύρο ενισχύει τις πιθανότητες ενός επαγγελματικού ταξιδιού αλλά και της «μύησής» σου σε τεχνολογικά επιτεύγματα.

Ερωτικά
Μια αποκάλυψη μπορεί να γίνει αιτία κι αφορμή μιας αναταραχής στην προσωπική σου ζωή, είτε είσαι ο/η δράστης, είτε το θύμα! Σε κάθε περίπτωση πάντως να θυμάσαι ότι στην παρούσα φάση τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό, οπότε κινήσου αναλόγως.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσωπική γοητεία

Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να κάνεις την διαφορά, επιλέγοντας να κινηθείς με έναν τρόπο που κανείς δεν περιμένει. Αυτό μπορεί να αφορά τόσο στην καθημερινότητα σου, όσο και στις οικονομικές δοσοληψίες σου, αν όμως δεν «τολμήσεις», τότε ενδέχεται να πέσεις εσύ θύμα μιας αρνητικής έκπληξης. Επιπλέον, είναι πιθανό να μυηθείς σε «hi tec» καταστάσεις αλλά και σε μια πρωτοποριακή μέθοδο θεραπείας. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σου γνωρίζει νέο κόσμο, ίσως όμως να διαταραχθεί προσωρινά και μια τρέχουσα φιλία σου.

Ερωτικά
Αναμφίβολα σήμερα βρίσκεσαι ψηλά στην λίστα επιλογών των άλλων, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έλκεις και τα κατάλληλα για σένα πρόσωπα, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από μια σεξουαλική επαφή. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την γοητεία σου αλλά… μέχρις ενός σημείου!

ΖΥΓΟΣ

Αλλαγή ρότας

Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να προκύψουν επαφές και «ζυμώσεις» με ισχυρά πρόσωπα. Φαίνεται ωστόσο, ότι από αλλού το περιμένεις και από αλλού θα σου έρθει! Σε κάθε περίπτωση πάντως θα σου δοθεί η αφορμή για να προωθήσεις αλλαγές, είτε στον εξοπλισμό, είτε στο οργανόγραμμά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε θέλει πιο πρακτικό στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κάτι που σημαίνει ότι στην παρούσα φάση το συναίσθημα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Ερωτικά
Το ανοικτό πνεύμα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια ξεχωριστή γνωριμία. Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι η έλλειψη κοινών σημείων είναι κι αυτή που κάνει μια ενδεχόμενη σχέση ακόμη πιο… προκλητική, αφού θα σου δώσει την ευκαιρία να δοκιμαστείς κάτω από «ακραίες» συνθήκες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απροσδόκητες συναντήσεις

Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο αναμένεται να σε… αιφνιδιάσει με ποικίλες εκπλήξεις και απρόοπτα. Επιπλέον, μια αποκάλυψη μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στα επαγγελματικά σου αλλά εκείνο που πρέπει να θυμάσαι περισσότερο είναι ότι υπό τις παρούσες συνθήκες τα εύκολα γίνονται δύσκολα και τα δύσκολα εύκολα! Σε συμφέρει επίσης να «ξανοιχτείς» με άτομα ή φορείς, που ασχολούνται με κάτι σπάνιο ή ιδιαίτερο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να αξιολογήσεις συνεργάτες και συναδέλφους στην δουλειά.

Ερωτικά
Ο δείκτης αποδοχής σου εξακολουθεί να «πιάνει ταβάνι» και η ικανότητά σου να προσφέρεις πρακτικές και λειτουργικές λύσεις σε διάφορα ζητήματα θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα να σας ενώσει και η συμμετοχή σας σε ένα project.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια οικονομική… έκπληξη!

Γενικά
Καλό είναι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού ο Ερμής στον Καρκίνο δείχνει διατεθειμένος να σε «σοκάρει» με μια απότομη αλλαγή των δεδομένων, είτε στα οικονομικά σου, είτε στις σχέσεις σου. Επιπλέον όμως είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα που χαρακτηρίζονται από πρωτότυπες ιδέες αλλά και πρακτικό πνεύμα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε θέλει πιο χρήσιμο απέναντι στους ανθρώπους που αγαπάς, οπότε… άσε τα πολλά λόγια και κινήσου με βάση αυτό που επιτάσσει το κοινό συμφέρον!

Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία προσπαθεί να σου αλλάξει… γούστα και μυαλά και βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα να «αμυνθείς», υπερασπίζοντας τις αρχές σου. Μήπως όμως έχει «κάπου» δίκιο; Έτσι κι αλλιώς είσαι πολύ κοντά στο να δοκιμάσεις κάτι νέο και πρωτόγνωρο για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανατροπές στις συνεργασίες σου

Γενικά
Ο Ερμής απέναντί σου φέρνει αλλαγές ή ανατροπές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που μάλλον δεν θα σου… αρέσουν αλλά καλά θα κάνεις να τις αποδεχθείς, αφού διαφορετικά θα οξύνεις το πρόβλημα. Αν μάλιστα επιδείξεις μεγαλύτερη ευελιξία απέναντι στην διαφορετικότητα, τότε θα καρπωθείς άμεσα τα οφέλη μιας «παράδοξης» αλλά άκρως αποτελεσματικής συμμαχίας. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου, αναδεικνύοντας όλα εκείνα που συμβάλλουν και στην ψυχαγωγία σου.

Ερωτικά
Ποτέ δεν σου άρεσαν οι αιφνιδιασμοί αλλά αν θες να διατηρήσεις την… ψυχική σου ισορροπία, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι το να μην παίρνεις και τόσο σοβαρά συμπεριφορές που υπαγορεύονται από μια διάθεση πειραματισμού και τρέφονται από τον «καθωσπρεπισμό» σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απρόοπτα στην δουλειά σου

Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο μπορεί να σε «φορτώσει» με εργασίες εκτός προγράμματος κι εκείνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι για τα εύκολα και «αναμενόμενα» είναι που πρέπει να ανησυχείς! Αντίθετα, απέναντι στις δυσκολίες μπορεί να έχεις μια απρόσμενη εύνοια. Επιπλέον, αναμένονται κάποιοι παραλογισμοί στο περιβάλλον σου, ωστόσο, εσύ οφείλεις να «κρατήσεις επίπεδο» και να ξεχωρίσεις μέσα από την στάση σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου και τα προσωπικά σου είδη.

Ερωτικά
Μια –κατά τα άλλα- επαγγελματική συνάντηση στον χώρο σου μπορεί να αποκτήσει έναν πιο «προσωπικό» χαρακτήρα, το πιθανότερο όμως είναι κάθε ερωτική διάθεση να εξαντληθεί τελικά σε λεκτικά παιχνίδια και ερωτικά υπονοούμενα, αφήνοντας την συνέχεια… μετέωρη!

ΙΧΘΥΕΣ

Ερωτική πρόκληση

Γενικά
Ο Ερμής στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου στα προβλήματα ή τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου κι επειδή από ότι φαίνεται δεν έχεις να κάνεις με συνηθισμένες καταστάσεις, ο τρόπος που θα χειριστείς το όλο θέμα πρέπει να είναι σχετικά πρωτοποριακός. Συνολικά, η ημέρα αναμένεται να είναι αρκετά απρόβλεπτη, αλλά αν τα «βρεις σκούρα», καλό είναι να απευθυνθείς στους ειδικούς, πριν «πελαγώσεις» στις λεπτομέρειες. Οργανωτικό πνεύμα οφείλεις να επιδείξεις και στα οικονομικά σου, βγάζοντας τα… τεφτέρια από την λήθη!

Ερωτικά
Ένα μάλλον νεαρό άτομο θα προσπαθήσει να ανατρέψει τις σταθερές σου, με όπλο μια «καταλυτική» λογική ή μια… προβοκάτσια! Από την στιγμή όμως που έχεις κι εσύ τα επιχειρήματα σου, απλά διασκέδασε την όλη κατάσταση και μην «τσιμπάς» στις προκλήσεις.

Ετικέτες