ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ανατροπή σκηνικού

Γενικά

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου επιμένει να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και πολιτικές, αφού μια «by the book» ή πιο συμβατική προσέγγιση θα σε κάνει πιθανότατα θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης ή ανατροπής. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δημιουργώντας συνάμα κάποια νέα ενδιαφέροντα.

Από πλευράς σου πάντως, προσπάθησε να μην αναλωθείς σε επουσιώδη θέματα ούτε να «άγεσαι και φέρεσαι» από απόψεις ή λόγια τρίτων που… ανάθεμα κι αν ξέρουν για τι ακριβώς μιλάνε!

ΤΑΥΡΟΣ

Αποκαλύψεις

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάτι για το οποίο θα έπρεπε όντως να ανησυχείς, αφού μετά από διαδοχικά έξοδα αλλά και έσοδα, ο ισολογισμός σου θα έρθει στα «ίσα» του.

Αντίθετα, οι ισορροπίες μπορεί να διαταραχθούν και να μην επανέλθουν εύκολα στη θέση τους σε εργασιακά ζητήματα! Επιπλέον, ο ενεργός Ουρανός αναμένεται να συμβάλλει σε αποκαλύψεις γύρω από παρασκηνιακές ενέργειες και μάλιστα από άτομα που δεν το περίμενες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κουλουβάχατα»!

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν αμφίσημες καταστάσεις που θα πρέπει να διαχειριστείς. Επιπλέον, η διάθεσή σου θα είναι κυμαινόμενη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τις σχέσεις σου, από την άλλη όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πολλά και από… λίγο!

Παράλληλα, με τον Ουρανό στις επάλξεις, καλείσαι να αντιμετωπίσεις προκλήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου καλό είναι να κινηθείς έξω από πλαίσια και κανόνες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε δύσκολη θέση

Γενικά

Μακάρι να πήγαιναν όλα όπως τα έχεις στο μυαλό σου, αφού η αλήθεια είναι πως δυσκολεύεσαι με τις απότομες αλλαγές, σήμερα, ωστόσο, θα χρειαστεί να «προσδεθείς», αφού με ένα μπαράζ ανατροπών και αλλόκοτων συμπεριφορών, ο ενεργός Ουρανός σου δίνει να καταλάβεις ότι το σύμπαν έχει τα δικά του σχέδια για σένα, στα οποία δεν έχει νόημα να αντιστέκεσαι.

Ανεξάρτητα πάντως από όλα αυτά, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά μηνύματα στην υγεία σου και να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

ΛΕΩΝ

Σε αναζήτηση

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, μην περιμένεις όμως να ικανοποιηθείς από κάθε νέα γνωριμία, αφού ανάμεσά τους υπάρχουν σίγουρα και κάποιες ανάξιες λόγου.

Παράλληλα βέβαια, στην καθημερινότητά σου, οι καταστάσεις μπορεί να σε φτάσουν στο αμήν κι ίσως νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις την επανάστασή σου, προκειμένου να υπάρξει περισσότερος χώρος για όλα εκείνα που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Αυτό βέβαια είναι χίλιες φορές προτιμότερο από το να γαντζωθείς σε μια πραγματικότητα που δε σου βγαίνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αβεβαιότητα

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να δημιουργήσει μια αβεβαιότητα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, εξ αιτίας κυρίως κάποιων συναλλαγών με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων. Αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τις ικανότητές σου!

Παράλληλα βέβαια, στον οικονομικό τομέα δεν πρέπει να παίρνεις τίποτε ως δεδομένο κι αν περιμένεις κάποια έσοδα το πιθανότερο είναι να μην έρθουν ποτέ. Αντίθετα όμως, μπορεί να αποκομίσεις ένα έκτακτο όσο και απρόβλεπτο κέρδος, όπως επίσης να αποκτήσεις κάτι σπάνιο.

ΖΥΓΟΣ

Προκλήσεις

Γενικά

Με τον Ουρανό στις επάλξεις, μπορεί να σου τύχουν του κόσμου τα απίθανα κι αν τυχόν δε σου αρέσουν, δεν έχεις παρά να κάνεις υπομονή! Καλό είναι, επίσης, να μην πάρεις τοις μετρητοίς κάποιες ακραίες αντιδράσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού γίνονται για να σε προκαλέσουν, ενώ στην περίπτωση που δε βγάζεις άκρη με τη λογική, επιστράτευσε την «τρέλα» σου!

Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στους Διδύμους, οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα πολλαπλασιαστούν, το ίδιο όμως και τα κουτσομπολιά, άνευ ουσίας και αποτελέσματος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αιφνιδιασμός

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε διαρκείς εναλλαγές εσόδων-εξόδων και μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη δεν είναι σκόπιμο να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα ή να χαράξεις μια πολιτική, βασισμένη σε δεδομένα που αύριο ίσως δεν υπάρχουν.

Παράλληλα βέβαια, στον χώρο της εργασίας σου κυριαρχούν οι προκλήσεις κι οι ανατροπές και είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσεις την ηρεμία σου. Μπορείς πάντως να αιφνιδιάσεις πρώτος εχθρούς και φίλους με κινήσεις ή αλλαγές, που κανείς δεν περιμένει από σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δύσκολη εξίσωση

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να φανείς πιο ευέλικτος/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να μη δίνεις υπερβολική σημασία σε ενοχλητικά φαινόμενα ή συμπεριφορές που σύντομα θα πάψουν να υφίστανται. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς και να επικοινωνήσεις αρκετά.

Παράλληλα, με τον Ουρανό στον 5ο ηλιακό σου «οίκο», σου δίνεται η δυνατότητα να αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες και δημιουργικές πτυχές σου, κινούμενος/η πρωτοποριακά. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε χρειάζεται εκτάκτως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντιφρονούντες

Γενικά

Μάλλον οφείλεις να επιδείξεις μεγαλύτερη ελαστικότητα σε θέματα «τάξεως και ηθικής», ιδιαίτερα απέναντι σε οικεία σου πρόσωπα κι αν τυχόν εμφανιστούν αποσχιστικές τάσεις, μην παρέμβεις άμεσα γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα! Επιπλέον, κάποιες εργασίες στον χώρο σου μπορεί να έχουν απροσδόκητη εξέλιξη.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, αλλά και να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφήνοντας στην άκρη κάθε εργασία που δεν επείγει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκπλήξεις και απρόοπτα

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους κάνει τα πάντα για να νιώσεις όμορφα και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, κερδίζοντας μάλιστα και αρκετούς «πόντους» στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός συνηγορεί σε μια διαφοροποίησή σου με τρέχουσες αντιλήψεις, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την πρωτοτυπία και την ανατρεπτική σου θεώρηση.

Αν όμως τον αφήσεις να λειτουργήσει μόνο στα τρέχοντα και καθημερινά, τότε δε θα λείψουν οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα, που μπορεί να έχουν και αρνητικό χαρακτήρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Κόντρα στη λογική

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με διαδοχικές επισκέψεις και εναλλαγές καταστάσεων, αλλά η μεγάλη προσαρμοστικότητά σου θα σε βοηθήσει να αντεπεξέλθεις.

Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ανατροπής, με πρώτο «θύμα» τα οικονομικά σου κι αν αποπειραθείς να παρέμβεις διορθωτικά και σύμφωνα με τους κανόνες, το πιθανότερο είναι να έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, από τα επιδιωκόμενα. Κάνε, λοιπόν, αυτό που δε θα έκανε κανένας!

Ετικέτες