ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου

Ο Άρης στον Τοξότη ταράζει την καθημερινότητά σου με ποικίλα περιστατικά, μερικά από τα οποία δεν αντιμετωπίζονται, παρά μόνο με υπομονή! Γιατί, είτε πρόκειται για εντάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου είτε για τη διατάραξη των σχέσεών σου με ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου, αν αντιδράσεις με έντονο ή ασύμβατο τρόπο, ενδέχεται να έχεις μέχρι και νομικές εμπλοκές. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σου «χρυσώσει το χάπι» με μια σημαντική οικονομική «νίκη» ή μια αποζημίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοημένος/η, ό,τι κι αν γίνει!

Ο Άρης στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι όλα θα κριθούν από τον βαθμό της ετοιμότητάς σου απέναντι στις εξελίξεις. Κατ’ αρχάς, μια διαφωνία ίσως έχει απρόβλεπτες συνέπειες που δε συμφέρουν καμία από τις δύο πλευρές, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να ακολουθήσεις την οδό της συνεννόησης. Μάλιστα, με τον Δία στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου μπορείς να βρεις κάποιον «γερό» χρηματοδότη ή πετύχεις μια νέα οικονομική «συμμαχία», σύντομης διάρκειας μεν, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέο ξεκίνημα στη δουλειά σου

Ο Άρης απέναντί σου σε κάνει περισσότερο νευρικό/η στις κινήσεις σου, κάτι που μπορεί να θίξει τη δημόσια εικόνα σου. Γιατί, «βγάζοντας στη φόρα» τις αδυναμίες σου, μπορεί να εκτεθείς απέναντι σε πρόσωπα που είτε παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου είτε, απλά, η γνώμη τους μετράει. Επιπλέον, κάτω από αυτές τις συνθήκες, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου τίθενται σε δοκιμασία. Παράλληλα όμως, ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά σου, ριψοκίνδυνο μεν, αλλά με σοβαρές προοπτικές επιτυχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δουλειές με φούντες!

Ο Δίας στον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια σημαντική επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου, αλλά και μιας δικής σου επενδυτικής προσπάθειας. Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να δράσεις άμεσα, ώστε να αντιμετωπίσεις κάποια εργασιακά θέματα που «τρέχουν» και δεν παίρνουν αναβολή. Ωστόσο, μέσα στις πολλές ασχολίες σου, καλό είναι να «κλέψεις» και λίγο χρόνο για ξεκούραση, αφού κινδυνεύεις από μια αδιαθεσία που μπορεί να είναι προϊόν υπερκόπωσης ή κακής διαχείρισης της ενέργειάς σου.

ΛΕΩΝ

Μην τα παίρνεις όλα προσωπικά

Ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τα του οίκου σου, ίσως, μάλιστα, προβείς σε θεαματικές αλλαγές. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη αναμένεται να συμβάλλει σε μια συναισθηματική αστάθεια, «ξεφουρνίζοντας» διαρκώς νέες απαιτήσεις, αλλά και ανταγωνισμούς. Κινδυνεύεις, λοιπόν, να άγεσαι και να φέρεσαι, είτε από τα «καμώματα» κάποιων είτε από τα νεύρα σου. Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου και ιδιαίτερα την τάση σου να θεωρείς πως ό,τι γίνεται στο περιβάλλον σου, απευθύνεται σε σένα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Πάταξον μεν, άκουσον δε»!

Ο Άρης στον Τοξότη σε θέλει πιο αποφασισμένο/η σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, αφού τα ημίμετρα δεν έχουν πλέον κανένα αποτέλεσμα. Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, κάτι που θα σε αναστατώσει προσωρινά, αλλά τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα σε ανταμείψουν. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό θα σου προσφέρει ποικίλες εξυπηρετήσεις σε πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, ενώ φαίνεται πως ένα συγγενικό σου πρόσωπο έχει τη λύση για ό,τι σε απασχολεί, έστω κι αν εσύ έχεις τις αντιρρήσεις σου!

ΖΥΓΟΣ

Ένα επιτυχημένο ρίσκο

Ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί τις οικονομικές υποθέσεις σου κι αν ρισκάρεις, βάζοντας στην άκρη δισταγμούς και επιφυλάξεις, τα αποτελέσματα θα σε ενθουσιάσουν! Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Τοξότη, φαίνεται πως κάποια πράγματα δημοσιοποιούνται, χωρίς να ζητηθεί η γνώμη σου, κάτι που δικαιολογημένα μπορεί να προκαλέσει την έντονη αντίδρασή σου. Ωστόσο, το ότι κάποιος/α αυθαιρετεί απέναντί σου δεν πρέπει να σε παρασύρει να πράξεις το ίδιο, αφού όχι μόνο δε θα βρεις το δίκιο σου, αλλά θα δώσεις τροφή για περαιτέρω σχόλια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τολμών νικά!

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε κάνει να μην ανέχεσαι περιορισμούς, που μέχρι χθες θεωρούσες «φυσιολογικούς». Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε φέρνει σε επαφή με άτομα που διαφωνούν για τον τρόπο, με τον οποίο χειρίζεσαι τα οικονομικά σου κι ίσως κληθείς να υπερασπίσεις τις θέσεις σου με σθένος. Πρόσεχε όμως, μήπως μέσα στη «φούρια» σου αποκαλύψεις κάποιες λεπτομέρειες που δε σε συμφέρουν! Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να προβείς σε μια επιτυχημένη επενδυτική κίνηση υψηλού ρίσκου ή σε ένα «πακέτο» αγορών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φουλ… επίθεση!

Την ίδια στιγμή που ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, με σκοπό να ξεμπλοκάρεις διαδικασίες και να πας μπροστά, κάποιοι/ες γύρω σου είτε δεν ξέρουν τι θέλουν είτε σε «βομβαρδίζουν» με αιτήματα που έχουν συναισθηματική βάση και το θέμα εδώ είναι ότι αν αποσπάσαι διαρκώς, τα όσα σχεδιάζεις δε θα γίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, αν χρειαστεί, μη διστάσεις να υπενθυμίσεις προς κάθε κατεύθυνση ότι «έχεις και δουλειές»! Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό θα σου αποκαλύψει μια υπόθεση που εξελίσσεται στο παρασκήνιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ είσαι το αφεντικό!

Ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή στα επαγγελματικά σου, κάτι όμως που μπορεί να συνδυαστεί με μια ανατροπή των υπαρχουσών ισορροπιών. Και βέβαια, σε αυτήν τη φάση, όσο λιγότερους έχεις «πάνω από το κεφάλι σου», τόσο πιο γρήγορα και ανεμπόδιστα θα γίνουν οι δουλειές σου. Επιπλέον όμως, φρόντισε περισσότερο για τη φυσική σου κατάσταση και την υγεία σου, ώστε να μην «μείνεις από λάστιχο»! Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε καλεί να εμπιστευτείς έναν φίλο ή μια φίλη, που έχει τον δικό του/της τρόπο για να σε βοηθήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άλμα ανόδου

Ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία κοινωνικής ή επαγγελματικής ανόδου, αλλά για να φτιάξεις την «ομελέτα» σου σίγουρα θα χρειαστεί να «σπάσεις μερικά αβγά»! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια συλλογική προσπάθεια, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να συμβάλλει σε κάποια «μπερδέματα» ή παρεξηγήσεις με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, αποσπώντας σε από τις προτεραιότητές σου κι εδώ είναι που ισχύει το «δεσμοί που δε λύνονται, κόβονται»!

ΙΧΘΥΕΣ

«Μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα»!

Ο Άρης στον Τοξότη επιμένει ότι κάποια πράγματα είναι προτιμότερο να τα κάνεις μόνος/η σου και στην συγκεκριμένη περίπτωση οφείλεις να τον ακούσεις, αφού αν μπλεχτείς ή σε μπλέξουν με άλλους/ες, το πιθανότερο είναι ότι θα «τα σπάσεις» ή θα «βγεις από τα ρούχα σου», χαλώντας πέρα από την εικόνα σου και τις σχέσεις σου με κάποια πρόσωπα που δε θα έπρεπε ή απλά δεν ευθύνονται για όλη αυτήν την ένταση. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να προβάλλεις το έργο σου και να διαδόσεις τις ιδέες σου.

 

Ετικέτες