ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Προς την ρήξη!

Γενικά
Ο Άρης απέναντί σου μπορεί να σε κάνει πιο νευρικό/η, ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι κάποια πράγματα δεν προχωρούν με τους απαιτούμενους ρυθμούς. Ίσως βέβαια ένα «ξέσπασμα» να εκτονώσει την ένταση, αλλά καλό είναι να μην φτάσεις σε αυτό το σημείο, ιδιαίτερα αν ο «αντίπαλος» είναι ένα πρόσωπο με το οποίο συνεργάζεσαι στενά. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα φέρνει το «χτες» στο σήμερα και δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά, ενώ ίσως ακούσεις ή διαβάσεις κάτι που θα σε συγκινήσει.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, οι πιθανότητές σου για κάτι καλό στον σεξουαλικό τομέα είναι αυξημένες, από την στιγμή όμως που θα θελήσεις να «προχωρήσεις» τα πράγματα, προσβλέποντας σε μια σχέση, θα καταλάβεις ότι υπάρχει και… αντίζηλος/η.

ΤΑΥΡΟΣ

Ρύθμιση παλιών υποθέσεων

Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις ένα οικογενειακό βοήθημα ή αποκτήσεις ένα αντικείμενο ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας. Επιπλέον, μπορεί να επαναδιαπραγματευθείς μια υπόθεση του παρελθόντος ή να ρυθμίσεις ένα χρέος σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να διεκπεραιώσεις πολλά ζητήματα της καθημερινότητάς σου, ακόμη κι αν σε πρώτη φάση σου φαντάζουν ως «βουνό». Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ποικίλα προβλήματα με συναδέλφους στην δουλειά σου.

Ερωτικά
Τέλεια, τέλεια, τέλεια! Μάλιστα, διαπιστώνοντας το πόσο αρέσεις, μπορεί να μπεις στον πειρασμό να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που σε συγκινεί και είναι αλήθεια πώς αυτή η ενδεχόμενη σχέση έχει ουσιαστικές προοπτικές για να εξελιχθεί σε κάτι μόνιμο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε δίλημμα

Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σου δημιουργήσει ένα δίλημμα ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημά σου κι επειδή το να γίνουν όλα όπως τα θες δεν «παίζει», αναζήτησε την χρυσή τομή που θα αφήσει ικανοποιημένους τόσο τους άλλους, όσο και τον εαυτό σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε κάνει πολύ πιο ενθουσιώδη με κίνδυνο να φανείς ανακόλουθος/η στη συνέχεια ή να επιχειρήσεις κάτι τολμηρό, που θα εγείρει αντιδράσεις.

Ερωτικά
Όλο το «παιχνίδι» διαδραματίζεται για σένα στον χώρο της εργασίας σου κι αν είσαι μόνος/η, μπορείς βέβαια να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις το… ποθούμενο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως ο «παρηγορητικός» λόγος σου παρεξηγηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πάνω-κάτω!

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση, είτε λόγω της συμπεριφοράς ενός δικού σου ανθρώπου είτε εξ αιτίας μιας ζημιάς, που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στην ζωή σου. Παράλληλα, στον χώρο της εργασίας σου το κλίμα φαίνεται νοσταλγικό και… αγαπησιάρικο, ίσως μάλιστα να εμφανιστεί κι ένα πρόσωπο από τα παλιά, που θα σε τονώσει ψυχολογικά. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, προσανατολίσου στις παραδοσιακές θεραπείες.

Ερωτικά
Κάποιος/α φαίνεται να εκφράζει την προτίμησή του για σένα με έναν ευαίσθητο τρόπο που μπορεί να σε κάνει να ονειρεύεσαι τα καλύτερα. Ίσως μάλιστα να πρόκειται για μια παλιά σου αγάπη που διεκδικεί ξανά το μερίδιό της στο παρόν σου.

ΛΕΩΝ

Συναισθηματικό «κόλλημα»

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, ωστόσο οι επαφές και οι μετακινήσεις σου μπορεί να εξελιχθούν εν μέσω «αψιμαχιών» ή έντονων διαφωνιών. Το πρώτο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι το να… διατηρήσεις την ψυχραιμία σου! Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει μια «εμπλοκή» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να περάσεις όμορφα, κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, πρόσεξε όμως μήπως «κολλήσεις» συναισθηματικά στο παρελθόν.

Ερωτικά
Ο έρωτας σου κτυπά την πόρτα και αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις μια παλιά σου αγάπη, που εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε μήπως η «ολική επαναφορά» μιας παλιάς σχέσης σου καταστήσει τα πράγματα… ασύμφορα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακές ιστορίες

Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού και της οικογένειάς σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να λάβεις κι ένα έκτακτο βοήθημα. Επιπλέον, μπορείς να μυηθείς στην Ιστορία, την Παράδοση αλλά και σε άγνωστα παραλειπόμενα του παρελθόντος, είτε σε προσωπικό είτε σε γενικότερο επίπεδο. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν, ενώ μπορεί να σου προσφέρει και μια καλή ευκαιρία για να αυξήσεις κατακόρυφα το εισόδημά σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις μεν τις ευκαιρίες σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή «εξέλθεις» αλλά μπορεί απλά να πρόκειται για κομπλιμέντα, με μόνη συνέπεια την τόνωση της αυτοπεποίθησής σου. Ως δεσμευμένος/η βέβαια, μπορείς να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής ζωής!

ΖΥΓΟΣ

Γενική… επιστράτευση!

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου εντατικοποιεί τους ρυθμούς σου κι αν θες να βγεις «ασπροπρόσωπος/η», ενισχύοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά σου θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου. Διαφορετικά «κινδυνεύεις» να «φας τα μούτρα σου», αποκομίζοντας ένα αίσθημα αποτυχίας ή κάποια… καρούμπαλα! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να μοιράσεις τον χρόνο σου με παρέες ή ενδιαφέροντα που σε «γεμίζουν» συναισθηματικά, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις κι ένα πρόσωπο από τα παλιά.

Ερωτικά
Σήμερα μπορείς να δείξεις την αγάπη σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει χαρίζοντάς του κάτι με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Μπορεί φυσικά να λάβεις κι εσύ ένα αντίστοιχο δώρο, ωστόσο συνολικά το κλίμα δείχνει υπερβολικά «δακρύβρεχτο»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαν το παλιό καλό κρασί…

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι επειδή κατά τη διάρκεια της ημέρας ο φόρτος εργασίας σου θα αυξηθεί, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να «πέσεις πάνω» σε παρασκηνιακές ενέργειες που θα σε ενοχλήσουν. Παράλληλα, τοτετράγωνο Ερμή-Χείρωνα σε καλεί να αναζητήσεις οικονομική και συναισθηματική υποστήριξη σε οικεία πρόσωπα, αλλά και να ασχοληθείς με την συλλογή παλαιών αντικειμένων.

Ερωτικά
Τα μηνύματα που λαμβάνεις είναι άκρως ενθαρρυντικά, ιδιαίτερα αν ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο. Ωστόσο, ξέρεις κι εσύ ότι για να «δέσει το γλυκό», δεν αρκούν οι «γλύκες», πάρε λοιπόν τον χρόνο σου, μέχρι να βεβαιωθείς ότι έχεις να κάνεις με «την αδελφή ψυχή σου»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συναισθηματική αδυναμία

Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η και ίσως «υποφέρεις» από παλινδρομήσεις ή συναισθηματικές αδυναμίες που θα δώσουν στους άλλους μια αντιφατική εικόνα για το τι θέλεις πραγματικά. Επιπλέον, φαίνεται να σε «πολιορκούν» μνήμες. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό «απαιτεί» μεγαλύτερη υπομονή στις φιλικές σχέσεις σου, αφού οι καταστάσεις που θα προκύψουν μπορεί προς στιγμήν να λάβουν μεγάλες διαστάσεις. Ίσως μάλιστα να εκνευριστείς από την συμπεριφορά ή τις επιλογές ενός προσώπου που εκτιμάς.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι σήμερα σε περιμένει ένα ακόμη συναισθηματικό δίλημμα, ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα κρυφό ραντεβού με μια παλιά σου αγάπη. Επειδή ωστόσο βρίσκεσαι σε θέση αδυναμίας, υπάρχει ο «κίνδυνος» να εγκλωβιστείς συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δράση και ένταση

Γενικά 
Ο Άρης στον Ζυγό σε ωθεί να εντατικοποιήσεις τις προσπάθειές σου και να αναλάβεις άμεσες πρωτοβουλίες, ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου. Καλό είναι ωστόσο να μην πάρεις φόρα και παρασύρεις στο διάβα σου δικαίους και αδίκους! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα, ανασύρει μνήμες από το παρελθόν. Επιπλέον, αν νιώσεις πως «ζορίζεσαι» ψυχικά και σωματικά δεν έχεις παρά να καταφύγεις σε παραδοσιακά «γιατροσόφια», που στην συγκεκριμένη φάση είναι τα πλέον ενδεδειγμένα για την περίπτωσή σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις αυτό που ζητάς ύστερα από την μεσολάβηση ενός φιλικού σου προσώπου ή απλά συμμετέχοντας στα δρώμενα μιας παρέας. Μπορεί βέβαια να γίνεις και το… αποκούμπι ενός ατόμου που βρίσκεται σε ευαίσθητη φάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πρόσωπα από το παρελθόν

Γενικά
Ο Άρης στον Ζυγό αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή στα δύσκολα, περιμένοντας να απολαύσεις την ηρεμία σου, όταν έρθει η ώρα της! Πολύ πιο γόνιμες πάντως θα είναι οι πρωτοβουλίες σου στην κατεύθυνση της επιμόρφωσής σου, αλλά και οι διαδικτυακές δράσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε παλιούς φίλους ή φίλες, θυμίζοντάς σου όμορφες στιγμές αλλά και να αναβιώσει κάποια ενδιαφέροντά σου.

Ερωτικά
Όλα φαίνεται να λειτουργούν υπέρ σου, ωστόσο η αυξημένη ευαισθησία σου μπορεί να σε κάνει να πληγωθείς από πράγματα που σε μια άλλη περίπτωση δεν θα υπολόγιζες. Επιπλέον «παίζει δυνατά» το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης, που θα… μπερδέψει τα πράγματα!

ΙΧΘΥΕΣ

Το παρελθόν είναι… εδώ!

Γενικά
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, ενώ σε καλεί να προσανατολιστείς επαγγελματικά σε κάτι που αποτελεί οικογενειακή παράδοσή σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Ζυγό σε καλεί να διαχειριστείς προς το συμφέρον σου μια οικονομική υπόθεση στην οποία ίσως να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα που δεν έχουν την δική σου υπομονή. Και βέβαια αν σου ζητηθεί να συνδράμεις, δεν χρειάζεται ούτε να ξοδευτείς υπέρμετρα, ούτε και να αρχίσεις τις τσιγκουνιές, απλά θέσε τα όριά σου.

Ερωτικά
Τα ευχάριστα μηνύματα που λαμβάνεις μπορεί μεν να σου ανυψώσουν το ηθικό, ίσως όμως να υπάρξει και μια παρενόχληση που θα σε «σοκάρει» ή θα σε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, γι’ αυτό πρόσεξε τις… παρέες σου, ιδιαίτερα με αγνώστους ή στον χώρο της εργασίας σου.  

Ετικέτες