ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Υπό την «καθοδήγηση» του ενεργού Χείρωνα, ένα άτομο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο. Μπορείς ακόμη να ωφεληθείς από την ανταλλαγή υπηρεσιών μεταξύ φίλων ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια με κοινωνικό «πρόσωπο». Το «παράδοξο» της υπόθεσης βέβαια είναι ότι όλα αυτά συμβαίνουν αρχικά σε έναν πολύ στενό κύκλο, μάλλον αποκομμένο από την κοινωνία, με «κίνδυνο» να επικρατήσει ένας άκρατος υποκειμενισμός. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο ευνοεί κάθε δημιουργική δραστηριότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να ασχοληθείς ξανά με ένα παλιό σου χόμπι.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο επιθυμητό/η, την ίδια στιγμή που ο Δίας απέναντί σου εγγυάται ότι αν «ψάχνεσαι», τότε θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα σου ικανοποιήσει κάθε γούστο! Άνοιξε λοιπόν την αγκαλιά σου και περίμενε τα καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να αναπολήσεις το παρελθόν, δίνοντας ίσως υπερβολική αξία σε πρόσωπα ή καταστάσεις που ναι μεν έπαιξαν κάποιο ρόλο στην ζωή σου αλλά δεν είναι και για χόρταση! Επιπλέον, φαίνεται πως μια παλιά επαγγελματική ασχολία σου επανέρχεται στο προσκήνιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί ένας ημιτελής κύκλος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αλλάζει τις σχέσεις σου με τους ισχυρούς κι ίσως σου ζητηθεί, από εκεί που δεν το περιμένεις, να ηγηθείς μιας φιλόδοξης προσπάθειας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, υποστηρίξεις που θεωρούσες ως δεδομένες μπορεί να «κάνουν νερά».

Ερωτικά
Σε αυτήν τη φάση της ζωής σου προτεραιότητα έχουν οι κρυφές ή «ανεπίσημες» σχέσεις, αφού μια τέτοια μπορεί να σε καλύψει σε ικανοποιητικό βαθμό χωρίς μάλιστα να αναγκαστείς να υποστείς τις συνέπειες μιας ανοικτής διεκδίκησης, που μπορεί να εξελιχθεί σε διαμάχη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές και τα καλά νέα είναι πως έχεις να ωφεληθείς πολλά από την διεύρυνση είτε του κύκλου γνωριμιών σου είτε των πνευματικών σου οριζόντων. Επιπλέον, είναι στο πρόγραμμα κι ένα ταξίδι. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε «φορτώσει» συναισθηματικά, με συνέπεια να βρεθείς σε θέση αδυναμίας. Αν μάλιστα δεχθείς συναισθηματικές πιέσεις για να ενδώσεις σε μια υπόθεση για την οποία έχεις πολλές αμφιβολίες, το σωστό θα ήταν να «στρίψεις α λα γαλλικά», περιμένοντας να επικρατήσει η λογική.

Ερωτικά
Δεν θες και πολύ για να επικεντρωθείς σε ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις αλλά δεν έτυχε μέχρι σήμερα να το «δεις» σαν ερωτικό σύντροφο. Ωστόσο, αν έχεις ανειλημμένες δεσμεύσεις, το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε μέγα δίλημμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να αλλάξει το τοπίο στα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας ευκαιρίες και προοπτικές, που ίσως και να μην υπάρχουν αύριο, γι’ αυτό αν είναι να κάνεις κάτι, δράσε άμεσα. Επιπλέον, με τη συνδρομή του ενεργού Χείρωνα, η οικονομική σου εύνοια μπορεί να πιστοποιηθεί με την επιστροφή κάποιων χρημάτων που θεωρούσες χαμένα ή μια ανακουφιστική ρύθμιση παλαιών χρεών. Παράλληλα όμως, φαίνεται να διακατέχεσαι από έναν υποκειμενισμό, οπότε σε καθαρά πρακτικό επίπεδο κράτα και μια επιφύλαξη για όλα εκείνα που σήμερα σου φαίνονται πρωτεύουσας σημασίας αλλά αύριο μπορεί και να μην σε νοιάζουν!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το σύμπαν «σχεδιάζει» μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο με το οποίο κάτι «είχατε» στο παρελθόν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές με τον άνθρωπό σου και μια καλή παρέα φίλων ή γνωστών.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα ένας πρώην συνεργάτης εμφανιστεί την πιο κατάλληλη στιγμή, προσφέροντας λύσεις σε κάθε αδιέξοδό σου. Στον αντίποδα, μπορεί να ανακύψουν «ενοχλητικές» καταστάσεις, που θεωρούσες πως είχαν ολοκληρώσει τον κύκλο τους αλλά βρίσκονται ξανά ενώπιον σου. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να ασχοληθείς με την διερεύνηση του παρελθόντος, ώστε να «φωτίσεις» τις πτυχές μιας οικονομικής υπόθεσης που σου «τριβελίζει» το μυαλό. Παράλληλα όμως μπορεί να προκύψει και μια επιστροφή χρημάτων που θα σου δώσει «βαθιές ανάσες».

Ερωτικά
Η Σελήνη απέναντί σου «απογειώνει» τα συναισθήματά σου κι ίσως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να βρίσκεσαι κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς. Επειδή όμως η λογική σου δεν είναι και στα καλύτερά της, πρόσεξε μήπως δεν πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Με τον Χείρωνα να επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητά σου, είναι σχετικά εύκολο να «βυθιστείς» στο παρελθόν αναπαράγοντας τόσο γόνιμες δράσεις όσο όμως και παθογένειες. Και μένοντας στα θετικά, μπορεί να προκύψει η αναβίωση μιας παλιά ασχολίας σου, η οποία όμως μπορεί να «σταθεί» και σήμερα με αξιώσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθουν στο φως στοιχεία για «κρυφές» δράσεις, λύνοντας σου κάποιες απορίες που χρόνιζαν! Παράλληλα βέβαια, η… σαδιστική Σελήνη στον Υδροχόο την ίδια στιγμή που εξακολουθεί να σε «φορτώνει» με επιπρόσθετες εργασίες, σε καλεί να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφού είναι πιθανό να σε «προδώσει» ο οργανισμός σου.

Ερωτικά
Με τον Ποσειδώνα να δεσπόζει στον τομέα των σχέσεων σου, δεν είναι εύκολο να βρεις αυτό που ζητάς ενώ αν είσαι σε μια σχέση ίσως κάποιες στιγμές να νιώθεις ότι οι καταστάσεις σε ξεπερνούν. Προσπάθησε τουλάχιστον να σκέφτεσαι θετικά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο ορίζει την έναρξη ενός νέου κύκλου ενδιαφερόντων αλλά κι ένα κομβικό σημείο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Αν μάλιστα έχεις παιδιά μπορεί να επικεντρωθείς στις ανάγκες –ιδιαίτερα τις συναισθηματικές- ή την εκπλήρωση των επιθυμιών τους, αφήνοντάς τους μια ξεκάθαρη αίσθηση ενότητας και προστασίας. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να πολλαπλασιάσει τις επαφές σου με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, όμως είτε πρόκειται για φίλους/ες είτε για άτομα ανεπιθύμητα! Επιπλέον, φαίνεται πως οι συνθήκες είναι ώριμες για να αξιοποιήσεις αδρανείς προοπτικές στη δουλειά σου ή να εκμεταλλευτείς αποθηκευμένο υλικό.

Ερωτικά
Το σύμπαν μπορεί να σου ξαναστείλει ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει κάτι στην μέση! Πάντως, ακόμη κι αν τελικά δεν προκύψει η επιθυμητή συνέχεια, με τον Ερμή στον Υδροχόο δείχνει τουλάχιστον εξασφαλισμένη μια γόνιμη φιλία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση, Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία είτε να αναθερμάνεις τις σχέσεις με τους οικείους σου, είτε να συνειδητοποιήσεις τον πολύτιμο ρόλο που παίζουν στην ζωή σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνεις επιρρεπής σε εξαρτήσεις και να «χάσεις» τον εαυτό σου, Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί άλλου τύπου μεταβολές ή αλλαγές στο σπίτι κι ίσως κάποια στιγμή να ενοχληθείς από το γεγονός ότι στον αντίποδα του «ενωτικού» κλίματος υπάρχει κι ένα πρόσωπο που διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του «μαύρου πρόβατου», χωρίς να δίνει σημασία στα «συμπεφωνημένα».

Ερωτικά
Κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς σε ένα συναισθηματικό αδιέξοδο, χωρίς μάλιστα να νιώθεις «έτοιμος/η» να πάρεις εκείνες τις αποφάσεις που θα σε ξεμπλοκάρουν. Αλλά επειδή το πρόβλημα υπάρχει κυρίως στο μυαλό σου, προσπάθησε απλά να αποστασιοποιηθείς από όλα εκείνα που σε «φορτώνουν».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να επικοινωνήσεις με τον «έξω κόσμο» αλλά και να βελτιώσεις τις γνώσεις σου κι ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης. Επιπλέον, μπορεί να σου προσφέρει συγκινησιακά φορτισμένες στιγμές στην καθημερινότητά σου κι ένα ταξίδι ή απλά μια καλή παρέα αρκούν για να συμβεί αυτό. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση δράσεων του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να βρεθείς και σε ένα μέρος που είτε σου θυμίζει πολλά, είτε συνδέεται με πρότερες καταστάσεις της ζωής σου. Από το «μενού» της ημέρας δεν λείπει φυσικά και η εφ’ όλης της ύλης παρελθοντολογία!

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» και τα υπόλοιπα θα γίνουν από μόνα τους! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως είναι η πιο κατάλληλη συγκυρία για να οργανώσεις ένα ταξίδι ή μια εκδρομή με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια αστάθεια στα οικονομικά σου κι επειδή ενδέχεται να προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έσοδα, καλό είναι να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές ή σε άσκοπες κινήσεις εντυπωσιασμού. Σε κάθε περίπτωση όμως τα όποια προβλήματα θα ξεπεραστούν σύντομα και θα έρθεις «στα ίσα σου». Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Χείρωναςδείχνει πρόθυμος να επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, θυμίζοντάς σου ενδεχομένως «έργα και ημέρες» ενός συγγενικού σου προσώπου. Επιπλέον, είναι πιθανό να περιέλθουν στην κατοχή σου παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα αξίας.

Ερωτικά
Κρίνοντας ως «υπερβολικές» κάποιες εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό σου, μπορεί τελικά να πληγώσεις ένα άτομο που νοιάζεται για σένα πραγματικά. Ο τρόπος έκφρασης βέβαια έχει τη δική του σημασία, μήπως όμως είναι προτιμότερο να επικεντρωθείς στην ουσία;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δίνει έμφαση στις πιο «φευγάτες» αναζητήσεις σου κι η αλήθεια είναι ότι έχεις όλα τα φόντα για να τις εκπληρώσεις. Παράλληλα όμως, αν θες να έχεις δημιουργικά αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου, θα πρέπει να «αφεθείς» στην διαίσθηση σου. Επιπλέον, επειδή κάποια πράγματα μπορεί να επαναληφθούν, αν θυμηθείς έγκαιρα το τι σου συνέβη στο παρελθόν, θα έχεις έναν πολύτιμο «οδηγό» και για το παρόν σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Χείρωναςδιαμορφώνει ένα περιβάλλον υπέρ το δέον συναισθηματικό για τα δεδομένα σου, κάτι που εύκολα μπορεί να σε οδηγήσει σε «προβοκατόρικες» αντιδράσεις!

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε κάνει άμεσα συμπαθή στους γύρω σου και σου «ανοίγει πόρτες», ωστόσο η διαχείριση του όλου θέματος επαφίεται σε σένα. Πάντως αν «τολμήσεις» να ανοίξεις την καρδιά σου, μπορεί να εντυπωσιαστείς από την συνέχεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Με την συνδρομή του ενεργού Χείρωνα, ίσως σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για πρόσωπα του παρελθόντος που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν «μερίδιο» στις εξελίξεις. Επιπλέον βέβαια, μπορείς να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πτυχές του παρελθόντος που δεν σε αφορούν προσωπικά αλλά είναι μέρος είτε της Παράδοσης, είτε της Ιστορίας. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή τη διατροφή σου, ενώ ίσως νιώσεις την ανάγκη να μείνεις περισσότερο χρόνο μόνος/η σου, ώστε να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου και να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά.

Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται να «ξεχειλίζεις» από συναίσθημα αλλά είναι πολύ εύκολο να εγκλωβιστείς σε σκέψεις που σε πάνε πίσω, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά. Προσπάθησε λοιπόν να αποστασιοποιηθείς από τα αρνητικά συναισθήματα και να «ζεις στον κόσμο σου» με τη θετική έννοια του όρου!

Ετικέτες