ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Αστάθεια στις σχέσεις σου

Η Σελήνη απέναντί σου διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι εδώ το ζητούμενο είναι να κρατήσεις πιο κοντά σου τα πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό κι όχι μόνον… κόντρες! Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί μεν να ενισχύσει τα οικονομικά σου, θα σου ζητηθούν, ωστόσο, σημαντικά ανταλλάγματα, ίσως και η σιωπή σου για ένα «καυτό» ζήτημα.

Επιπλέον ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές ή εκπλήξεις στο σπίτι, τόσο ευχάριστες, όσο και δυσάρεστες, ενώ δεν αποκλείεται να δεις… καλό από ξένους/ες, παρά από τους «δικούς σου» ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε περιμένουν πολλές δουλειές

Ο Ουρανός στο ζώδιό σου παραπέμπει σε απρόοπτα και καλό είναι να μη θεωρείς τίποτε ως δεδομένο. Σε ανάλογη κατεύθυνση, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να απορρίψεις παρωχημένες αντιλήψεις, ίσως όμως και να σε κάνει κοινωνό δυσάρεστων ειδήσεων ή καταστάσεων. Ωστόσο, η ψυχολογία σου μπορεί να ανέβει κατακόρυφα μέσα από την ανανέωση της… γκαρνταρόμπας και της εξωτερικής εμφάνισής σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σού προσφέρει εναλλακτικές επιλογές στα εργασιακά σου, αλλά οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα και στην υγεία ή τη διατροφή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε δημιουργική φάση

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να κλείσεις έναν κύκλο εργασιών, που αποδείχτηκε ασύμφορος στην πράξη, αλλά και να μην υποκύψεις σε έναν εκβιασμό, που σου εμφανίζεται ως «η μόνη λύση», αφού σίγουρα υπάρχουν κι άλλες.

Επιπλέον, με τον Ουρανό να βάζει τη σφραγίδα του στα οικονομικά σου, θα πρέπει να θυμάσαι ότι το κυνήγι της έκπληξης είναι αυτό που θα σου φέρει κέρδη κι όχι κάποια «συμβατική» επιλογή σου, ίσως όμως να λάβεις και μια απρόσμενη κρυφή βοήθεια. Κατά τα άλλα πάντως, η Σελήνη στον Ζυγό σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Απρόσμενες καταστάσεις

Με τον Ουρανό να «πειράζει» την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι πιθανό να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από ένα πρόσωπο που «κανονικά» θα έπρεπε να σου σταθεί αλλά και να εκπλαγείς ευχάριστα από κάποιους «ξένους», που απλά «σε πάνε»!

Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό θα συμβάλλει σε μεταβολές στο σπίτι ή το γραφείο και όλη αυτή η κινητικότητα θα σε αναστατώσει, αλλά δεν έχεις παρά να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα ξέροντας ότι πρόκειται για κάτι προσωρινό. Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα ενδέχεται να τερματιστεί μια φιλία ή μια συνεργασία.

ΛΕΩΝ

Επαφές και μετακινήσεις

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα ορίζει μια καμπή στην καριέρα σου και καλείσαι να αφήσεις πίσω σου ότι αποδείχτηκε… μάταιο στην πράξη! Ίσως, μάλιστα, μάθεις κι ένα μυστικό που θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις. Την ίδια στιγμή βέβαια, ο ενεργός Ουρανός φέρνει «καινά δαιμόνια» στη ζωή σου κι από πλευράς σου οφείλεις να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεις και να «κυνηγήσεις» την έκπληξη με ό,τι κι αν ασχολείσαι.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, συμβάλλοντας σε ένα γενικότερο κλίμα ανανέωσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικονομική αστάθεια

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα συμβάλλει θετικά στην έρευνα κάθε είδους, αλλά και σε εκμυστηρεύσεις. Από την άλλη βέβαια, ενδέχεται να πέσεις θύμα παρακολούθησης ή να πληροφορηθείς κάτι δυσάρεστο. Επιπλέον όμως, στις κοινωνικές συναναστροφές σου πιθανόν να επικρατούν άτομα που χαρακτηρίζονται από μια μάλλον πειραματική ή περιπαικτική διάθεση κι ίσως κάποιες στιγμές να σου φερθούν κυνικά ή «άκομψα», να θυμάσαι όμως ότι «από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια»!

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό, μπορεί να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ

Το πρόσωπο της ημέρας!

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε αναδεικνύει σε «πρόσωπο της ημέρας», φρόντισε, λοιπόν, να ανταποκριθείς επάξια σε αυτόν τον τίτλο, πολύ περισσότερο που δεν αποκλείεται να «σκοντάψεις» πάνω σε άτομα που αντιδρούν αρνητικά κι ας θεωρούσες ως δεδομένη την στήριξή τους. Ίσως, μάλιστα, επέλθει ρήξη σε μια επαγγελματική σχέση σου, αντίθετα όμως ενδέχεται να βρεις υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις, με τη συνδρομή της… γοητείας σου!

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου ζητά να δεις επιφυλακτικά μια δανειοδότηση, ιδιαίτερα αν σε «δένει» για μεγάλο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Απόσυρση» από τον έξω κόσμο

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα ορίζει μια νέα φάση στα προσωπικά, αλλά και τις συνεργασίες σου, όχι όμως χωρίς κόστος, αφού πέρα από τη… χαρά του μηδενισμού, σίγουρα κάποια πράγματα θα σε «πονέσουν». Φαίνεται, μάλιστα, πως το καλύτερο από πλευράς σου θα ήταν να επιδιώξεις από μόνος/η σου να αλλάξεις ρότα ή να πρωτοτυπήσεις, αιφνιδιάζοντας όσους/ες σε θεωρούν δεδομένο/η!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σού προσφέρει την εναλλακτική της «απόσυρσής» σου από όλα αυτά που σε ενοχλούν, με αναμφισβήτητο κέρδος την αποκατάσταση της ψυχικής ηρεμίας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες γνωριμίες

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο ή προ τετελεσμένων σε ένα οικονομικά ή εργασιακό ζήτημα. Όσον αφορά όμως στην κοινωνική ζωή και τις δημόσιες σχέσεις σου, η Σελήνη στον Ζυγό εμπλουτίζει τις φιλίες ή τα ενδιαφέροντά σου και προσελκύει νέο «κοινό» γύρω σου.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός επηρεάζει τα οικονομικά σου και θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη, αν κινηθείς «ασύμβατα» ή ποντάρεις στην έκπληξη. Ίσως, μάλιστα, αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή μοναδικό. Αντίθετα, αν ακολουθήσεις «την πεπατημένη», τότε μάλλον θα χάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρωταγωνιστικός ρόλος

Η Σελήνη στον Ζυγό σε θέλει στις «επάλξεις» και δεν έχει νόημα να αποποιηθείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο σου. Αντίθετα, άρπαξε την ευκαιρία για να αναδείξεις τα ιδιαίτερα προσόντα σου, όσο κι αν οι συνθήκες σου πηγαίνουν κόντρα.

Επιπλέον, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να κλείσεις ένα κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε πίκραναν, ωστόσο, ο ενεργός Ουρανός ενδέχεται να συμβάλλει σε «αλλόκοτες» καταστάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου αν πάρεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, μπορεί να βρεθείς σε αμηχανία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλαγή παραστάσεων

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον χώρο σου, μπορεί όμως να «βγάλει στη φόρα» κι ένα οικογενειακό μυστικό. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να ξεδιπλώσεις το επικοινωνιακό σου ταλέντο, ίσως, μάλιστα, ξεχωρίσεις μέσα από αναζητήσεις ή επιλογές που ο περισσότερος κόσμος θεωρεί ως «εξεζητημένες». Επιπλέον, είναι πιθανό να ταξιδέψεις και γενικότερα να αλλάξεις παραστάσεις.

Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός τείνει να αλλάξει τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον, κάτι που μάλλον θα σου αρέσει!

ΙΧΘΥΕΣ

Διαδοχικά έσοδα και έξοδα

Σήμερα, ενδέχεται να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από επιλογές ή συμπεριφορές φίλων και αγαπημένων προσώπων, που άλλα σου λένε κι άλλα κάνουν, από την άλλη πλευρά όμως ίσως και εκπλαγείς ευχάριστα από την υποστηρικτική στάση ενός «ξένου» προσώπου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις υπόγειες διαδρομές, αλλά και να μάθεις ενδιαφέροντα μυστικά.

Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό προκαλεί… ανισορροπίες στα οικονομικά σου, δεν αποκλείεται, δε, να χάσεις προς στιγμή τον «μπούσουλα», με την τελική «σούμα», ωστόσο, να είναι «μία ή άλλη».

Ετικέτες