ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Η απραξία… σώζει!

Ο Ερμής στο ζώδιό σου προάγει το αισθητικό σου κριτήριο, αλλά και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου. Επιπλέον, σε καλεί να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς και να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε «πνίγουν», εξιδανικεύοντας πρόσωπα και καταστάσεις.

Όσον αφορά όμως στις εξωτερικές δράσεις σου, το πιθανότερο είναι να μη γίνει… τίποτα κι επειδή την ίδια στιγμή ο Άρης στον Αιγόκερω σου προσδίδει υπερβολικό ενθουσιασμό και μια άγνοια κινδύνου, πρόσεξε, μήπως τελικά κάνεις «μια τρύπα στο νερό»! Ενδέχεται, ακόμη, να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που «δεν παλεύονται».

ΤΑΥΡΟΣ

Αγκαλιές και φιλιά!

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή απλά να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται όντας κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, το σύμπαν σε καλεί να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά σου, αλλά και να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στη διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, έχεις το συγκριτικό πλεονέκτημα, αφού το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου είναι απολύτως συμβατό με τις αντιλήψεις και την ρεαλιστική νοοτροπία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται!

Ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να βοηθήσεις ένα άτομο που βρίσκεται σε στενόχωρη θέση, μπορεί, ωστόσο, να συνδράμεις και σε μια συλλογική προσπάθεια με ανθρωπιστικό περιεχόμενο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν προσδοκάς σε υλικά οφέλη, το πιθανότερο είναι να εξαπατηθείς ή να προβείς σε άστοχες ενέργειες.

Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα εντείνει την καταναλωτική σου διάθεση, αλλά και την τάση σου να τα ρισκάρεις όλα «σε μια ζαριά», ενδέχεται όμως το «κόλπο» να είναι στημένο κι αν επιμείνεις, τότε θα υπάρξουν πολύ δυσάρεστες συνέπειες στα οικονομικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βγες από το πρόβλημα

Πολλά μπορεί να εξελιχθούν θετικότερα στη ζωή σου, αν αποφασίσεις να αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε φθείρουν. Για να το πετύχεις αυτό όμως θα πρέπει να μην εγκλωβίζεσαι σε λεπτομέρειες, μεγεθύνοντας τελικά το όποιο πρόβλημα.

Επιπλέον, ο Άρης στον Αιγόκερω σε καλεί να «σπάσεις» μια συνεργασία, που δεν «περπατάει». Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει στην εκπλήρωση ενός ονείρου ή μιας ευχής σου, αν όμως σου γίνει κάποια επαγγελματική πρόταση να ξέρεις ότι αυτά που θα σου τάξουν δε θα πραγματοποιηθούν.

ΛΕΩΝ

Ακύρωση δραστηριοτήτων

Ο Άρης στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε ανταγωνιστικές καταστάσεις στη δουλειά σου, με ουσιαστική αιτία τη… ζήλεια! Επιπλέον, καλό είναι να μην πάρεις επιπόλαια μια ενόχληση στην υγεία σου, αφού τα αίτιά της μπορεί να είναι βαθιά.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σου ζητά να αναδείξεις την πνευματικότητά σου, μένοντας μακριά από «φτηνές» επιλογές και φιλοσοφώντας τη ζωή. Όσον αφορά όμως τις εξωτερικές δράσεις σου (επαφές μετακινήσεις κλπ), πιθανόν να ακυρωθούν κάποιες από αυτές, ενώ δεν αποκλείεται να χαθούν αντικείμενα ή έγγραφα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στον αστερισμό του πάθους!

Ο Ερμής στον Κριό σου συνιστά να είσαι επιφυλακτικός/η σε οικονομικά ζητήματα, αφού κάπου υπάρχει λάθος ή απάτη! Αν, μάλιστα, όλα σου παρουσιάζονται ειδυλλιακά, τότε να αρχίσεις να ανησυχείς περισσότερο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να σου χαρίσουν κάτι ή να προσφέρεις εσύ σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται (αποδεδειγμένα όμως) σε δύσκολη θέση.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω προκαλεί εντάσεις και ισχυρά πάθη στις σχέσεις σου κι ίσως έφτασε η στιγμή για να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Πολύ καλό για να είναι αληθινό!

Με τον «ζαλισμένο» Ερμή στον Κριό να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, αφού φαίνεται να περιβάλλεσαι από άτομα που σου τα λένε όλα καλά, έχοντας όμως άλλα στο πίσω μέρος του μυαλού τους! Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να «σου κατέβει» μια καταπληκτική έμπνευση, που καλό είναι να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, ξεκινώντας ίσως από το σπίτι και την οικογένειά σου, αφού εκεί εντοπίζονται οι εντονότερες πιέσεις ή ζημιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, από την άλλη πλευρά όμως σου συνιστά να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό μηχανημάτων, αφού «όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος»!

Παράλληλα, με τον Ερμή στον Κριό να γίνεται… αναξιόπιστος, στη δουλειά σου μπορεί να σου δοθούν υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν «ανεξήγητα» προβλήματα στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς ή να εξαφανιστούν από προσώπου γης κάποια χρήσιμα εργαλεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνε το καλό και ρίξ’ το στο γιαλό!

Το ότι περιστοιχίζεσαι κι από άτομα που στοχεύουν στην εκμετάλλευση της καλοσύνης σου, δεν πρέπει να σε αποτρέψει από το να συμπαρασταθείς σε πρόσωπα που έχουν άμεση ανάγκη βοηθείας, είτε εμψυχώνοντάς τα είτε με συγκεκριμένες προσφορές. Επιπλέον, με τον Ερμή στον Κριό θα νιώσεις την ανάγκη να εκφράσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να «σκαλίσεις» μια υπόθεση, που μπορεί να έχει μπόλικο παρασκήνιο, αν όμως πέσεις πάνω σε «μεγάλα ψάρια», είναι προτιμότερο να κάνεις πως δεν είδες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ή όλα ή τίποτα!

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε προικίζει με ορμή και δύναμη και σίγουρα μπορείς να πετύχεις έναν δύσκολο στόχο, είτε «με την αξία σου» είτε απλά χρησιμοποιώντας το… σεξαπίλ σου! Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να «τα βροντήξεις όλα κάτω», ύστερα από μια συνωμοσία που θα παιχτεί σε βάρος σου.

Κατά τα άλλα, με τον «εμπνευσμένο» Ερμή στον Κριό σου δίνεται η δυνατότητα να διαμορφώσεις ένα περιβάλλον αισθητικά άρτιο και προσφιλές σε σένα και τους οικείους σου, όμως η ημέρα δεν προσφέρεται για περιουσιακές ρυθμίσεις και συμβόλαια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άκουσε τη διαίσθησή σου

Φαίνεται πως ο Άρης στον Αιγόκερω σου ετοιμάζει κάποιο «χουνέρι», είτε στα προσωπικά είτε στα εργασιακά σου, με τις «πισώπλατες μαχαιριές» να έχουν τον πρώτο λόγο και καλό είναι να είσαι υποψιασμένος/η για να μην πέσεις θύμα των καταστάσεων. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας, που είναι πιο σύνθετο από όσο δείχνει.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε κάνει πιο επιρρεπή σε λάθη, ενώ κάποιες από τις προγραμματισμένες δράσεις σου δε θα πραγματοποιηθούν. Από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να έχεις μια «σωτήρια» διαίσθηση!

ΙΧΘΥΕΣ

Κάνε μια ευχή!

Με τον Ερμή στον Κριό να επηρεάζεται από τον Ποσειδώνα, το βασικό σου θέμα είναι το να αποφύγεις παγίδες και εξαπατήσεις στα οικονομικά σου, αφού, πέρα από τα δικά σου ενδεχόμενα λάθη, γύρω σου φαίνεται να υπάρχουν κάποια «παράσιτα», που ποντάρουν πολλά στις ευαισθησίες και την… καλή σου καρδιά!

Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν λειτουργήσεις καθαρά διαισθητικά, μπορεί να βγεις κερδισμένος/η ή απλά να γλιτώσεις από τις κακοτοπιές. Παράλληλα, με τον Άρη στον Αιγόκερω, δεν αποκλείεται να προκύψουν έριδες και αντιζηλίες στο φιλικό σου περιβάλλον.

Ετικέτες