ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Επιτακτικές ανάγκες

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σε προσανατολίζει προς την τακτοποίηση οικονομικών κυρίως υποθέσεων και αν κινηθείς αποφασιστικά, αναμένεται να πετύχεις αρκετές συμφέρουσες ρυθμίσεις ή ακόμη και μια σημαντική χρηματοδότηση. Επιπλέον, αναμένονται αρκετές αγορές, που δεν είναι όμως κατ’ ανάγκη σημαντικές, γι’ αυτό ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί -πρωτίστως- να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου διάθεση. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσεις-διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου, αφού αναμένονται έκνομες ενέργειες και αυθαιρεσίες σε βάρος σου.

Ερωτικά

Μπορείς να «εξαργυρώσεις» άμεσα τη γοητεία σου κατά τη διάρκεια μιας -κατά τα άλλα- επαγγελματικής συνάντησης. Ακόμη όμως κι αν σε πρώτη φάση όλα εξελιχθούν ομαλά, η συνέχεια δεν θα είναι και τόσο του γούστου σου, αφού θα σου «κοπούν» ελευθερίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα δυναμική

Γενικά

Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σου θα σου δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να αναδείξεις τα προσόντα ή τις δεξιότητές σου, ενώ είναι πιθανό να πάρεις κάποιες αποφάσεις που τις «ζύγιζες» για καιρό, έστω και κάτω από πίεση. Εξ άλλου ο υγιής ανταγωνισμός θα σου προσφέρει το κίνητρο που σου έλειπε. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης απέναντί σουπροοιωνίζεται και κάποιες αχρείαστες ή αντιπαραγωγικές εντάσεις-συγκρούσεις με τους άλλους, μπορείς όμως και να επωφεληθείς από την δυναμική του, διεκπεραιώνοντας άμεσα κάτι στο οποίο στοχεύεις.

Ερωτικά

Αν επιθυμείς μια ερωτική περιπέτεια με… αβέβαιη συνέχεια, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός! Αν όμως έχεις κατά νου κάτι πιο σταθερό ή διαρκές, τότε είναι προτιμότερο να μείνεις στις «φιλοφρονήσεις», χωρίς να επιδιώξεις κάτι περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εργασιακά θέματα

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο θα σε βοηθήσει να μάθεις ενδιαφέροντα μυστικά, μπορεί όμως να αποκαλυφθούν και κάποια… δικά σου, με συνέπεια να βρεθείς σε αμηχανία! Επιπλέον, οφείλεις να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και τη διατροφή σου, πριν κτυπήσει το «καμπανάκι». Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες ή μαστορέματα. Αν, πάλι, προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις στον χώρο της εργασίας σου, καλό είναι να «ρίξεις τους άλλους στο φιλότιμο», αποφεύγοντας να θίξεις τον εγωισμό τους.

Ερωτικά

Όσο κι αν εσύ επιθυμείς ήπιες και… χαρωπές καταστάσεις, ο Άρης και ο Πλούτωνας μπορεί να σε φέρουν εν μέσω διεκδικήσεων, οι οποίες μάλιστα έχουν κι ένα έντονο παρασκήνιο. Ακόμη, είναι πιθανό να προκύψουν ερωτικές αντιζηλίες στη δουλειά σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονα συναισθήματα

Γενικά

Ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες στα προσωπικά σου, πρόσεξε όμως μήπως κάποιες από αυτές θεωρηθούν ως αυθαίρετες ή «ανάρμοστες» από τους άλλους και ιδιαίτερα από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά μπορεί να προκύψουν εντάσεις ή έκτακτα περιστατικά που θα χρειαστούν τη συνδρομή σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο αυξάνει τις πιθανότητές σου για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να κάνεις νέες φιλίες, έστω και εν μέσω αντιδράσεων από κάποιον/α που… ζηλεύει!

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση μπορεί να διαπιστώσεις ότι μια… τόση δα διαφωνία είναι σε θέση να προκαλέσει μεγάλο «σαματά», θέτοντας σε κίνδυνο τιςισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Αντίθετα, αν είσαι διαθέσιμος/η, τότε όλα λειτουργούν υπέρ σου!

ΛΕΩΝ

Να έχεις ή να είσαι;

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο σηματοδοτεί κινήσεις που θα ευνοήσουν την καριέρα σου και θα σε βοηθήσουν να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια». Όλα αυτά ωστόσο, προϋποθέτουν από πλευράς σου τη σύνθεση διαφορετικών αντιλήψεων και κυρίως το «πάντρεμα» του οικονομικού συμφέροντος με την προσωπική ανάδειξη. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε εκνευριστικές καταστάσεις στο σπίτι σου, είτε πρόκειται για θέματα συμπεριφοράς είτε για ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα. Επιπλέον, να προσέχεις με τις φωτιές.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την εργασία σου μπορεί να γίνει ο/η παρτενέρ σου στον έρωτα και να ζήσετε μαζί όμορφες στιγμές, αλλά αν προσβλέπεις σε μια διάρκεια ή σταθερότητα στη σχέση σου, αυτή θα συνδυαστεί με προβλήματα και «εμπλοκές».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην αποσπάσαι από το έργο σου

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο ενισχύει την ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, γι’ αυτό οι μετακινήσεις και οι επαφές σου θα είναι περισσότερες από όσες συμβαίνουν συνήθως. Οφείλεις, ωστόσο, να επικεντρωθείς σε εκείνα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά, αφού αν αποσπάσαι διαρκώς από τα όσα συμβαίνουν γύρω σου, θα γίνεις «χίλια κομμάτια», αποκομίζοντας τελικά μια αίσθηση φθοράς. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να αφομοιώσεις γρήγορα νέες γνώσεις και τεχνικές, γι’ αυτό μη διστάσεις να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία.

Ερωτικά

Το βέβαιο είναι ότι διευρύνεται το «target group» των θαυμαστών για σένα κι οποιαδήποτε πρόταση σου γίνει ή κάνεις υποκρύπτει ένα γνήσιο ερωτικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, θα χρειαστεί να περάσεις μέσα από διλήμματα και ανταγωνισμούς. 

ΖΥΓΟΣ

Πάρε-δώσε

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις δοσοληψίες σου, αλλά και τις θετικές προοπτικές σου στον οικονομικό τομέα, καλύπτοντας συνάμα αρκετές από τις επιθυμίες σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Σκορπιόενδέχεται να συμβάλλει σε έντονες οικονομικές διαφωνίες ή διεκδικήσεις, που θα χαλάσουν προς στιγμή το καλό κλίμα, από την άλλη πλευρά όμως θα γίνουν αιτία κι αφορμή για να ξεκαθαριστούν αρκετά πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να πετύχεις περισσότερα μέσα από διαπραγματεύσεις, γι’ αυτό μην κάνεις πίσω στα αιτήματά σου.

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση, ύστερα από μια ερωτική «επίθεση» που θα δεχθείς, ίσως μάλιστα από ένα άτομο που θα κάνει κατάχρηση της φιλοξενίας σου ή του/της! Κράτα, λοιπόν, τις αναγκαίες αποστάσεις, ώστε να μην προκύψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μελετημένη δράση

Γενικά

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, αν θες πραγματικά να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις και εκνευρισμούς, δεν έχεις παρά να κινηθείς σε μια παραγωγική κατεύθυνση και σε έναν τομέα που ήδη γνωρίζεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να υποπέσεις σε γκάφες, είτε από βιασύνη είτε από άγνοια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε παραπέμπει σε «ζυμώσεις» και διαπραγματεύσεις, που θα καταλήξουν σε μια συμφέρουσα συμφωνία ή απλά σε μια… καλή παρέα! Επιπλέον, συγκεντρώνοντας την αποδοχή των άλλων, θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα.

Ερωτικά

Έχοντας έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις είναι λογικό να συγκεντρώσεις πολλά κολακευτικά σχόλια, αλλά και φαρμακερά βέλη από όσους/ες σε ανταγωνίζονται. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το γρήγορα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην «πέσεις από τα σύννεφα»!

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο θα συνεισφέρει σε περισσότερες επαγγελματικές επαφές, αλλά και σε λειτουργικές μεταβολές στο εργασιακό σου περιβάλλον. Επιπλέον όμως, αν ασχολείσαι με ζώα ή φυτά, προνόησε για την καλή τους υγεία, ενώ καλό είναι να μην αγνοήσεις και κάποια «προειδοποιητικά μηνύματα» που σου στέλνει ο οργανισμός σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό εξακολουθεί να σου εφιστά την προσοχή σε όσα διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, ώστε να μην «πέσεις από τα σύννεφα» με όσα θα αποκαλυφθούν στο εγγύς μέλλον.

Ερωτικά

Η… ερωτική πολυπραγμοσύνη σου «κτυπάει κόκκινο» και από αυτήν την άποψη το πρόβλημά σου δεν είναι ποσοτικό, αλλά ποιοτικό. Γιατί έλκοντας ακόμη και «ασύμβατους» τύπους υποψήφιων συντρόφων, είναι πολύ εύκολο να προκύψουν παρεξηγήσεις στην συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Φρέσκα κουλούρια»!

Γενικά

Ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως δε θα είναι ξεκάθαρο το «ποιος κάνει κουμάντο», με συνέπεια να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Ανάλογο καθεστώς επικρατεί και στις φιλίες σου, ίσως μάλιστα κληθείς να δώσεις λύσεις σε συναισθηματικά ζητήματα με κίνδυνο να θεωρηθείς «συνυπεύθυνος/η» για το όποιο πρόβλημα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο «φρεσκάρει» την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε να μοιραστείτε πολλά.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει την αποδοχή σου από τους άλλους και σου προσφέρει λύσεις «στο πιάτο», φαίνεται όμως ότι εσύ έχεις… αλλού το μυαλό σου και προτιμάς τα πιο δύσκολα, έστω κι αν οι πιθανότητες επιτυχίας σου δε δείχνουν εξασφαλισμένες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο επιμένων νικά!

Γενικά

Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή συγκρούσεις στην καθημερινότητά σου, αλλά εδώ είναι που ισχύει το γνωστό, ότι δηλαδή «δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά». Υπάρχουν μάλιστα όλες οι προδιαγραφές για να πετύχεις μια σημαντική νίκη ή μια σπουδαία επίδοση, αρκεί να προσπαθήσεις.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να φροντίσεις τα του οίκου σου, μοιράζοντας ισόποσα το ενδιαφέρον σου. Επιπλέον, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δεχθείς επισκέψεις ή να μεταβείς προσωρινά σε άλλη «έδρα».

Ερωτικά

Σήμερα ίσως σου γίνει μια «ανήθικη» πρόταση και μάλιστα στα… μουλωχτά, αν όμως δεν έχεις διάθεση για περιπέτειες, μην μπεις καν στον πειρασμό να «διαπραγματευτείς» αφού ακόμη και η πιο επίμονη άρνησή σου, μπορεί να εκληφθεί ως «ναι»!

ΙΧΘΥΕΣ

Πέρα-δώθε!

Γενικά

Η Σελήνη στον Ταύρο αναδεικνύει τις επικοινωνιακές δεξιότητές σου και αναμένεται να «τουμπάρεις» πολλούς/ες με τα επιχειρήματά σου ή απλά με τη… θετική «αύρα» σου. Επιπλέον, προβλέπεται να αυξηθούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, πρόσεξε ωστόσο μήπως από βιασύνη ή απροσεξία πάθεις κάποιο ατύχημα. Έτσι κι αλλιώς, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να βελτιώσεις τα αντανακλαστικά και τις επιδόσεις σου στην αντιμετώπιση «επειγόντων» περιστατικών. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για μαστορέματα και την εκμάθηση μιας τεχνικής.

Ερωτικά

Από την στιγμή που θα «κυκλοφορήσεις», ο δρόμος για μια νέα κατάκτηση είναι ανοικτός, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε σίγουρα θα δημιουργηθούν ζήλειες και ανταγωνισμοί, είτε λόγω της δικής σου συμπεριφοράς είτε εκείνης του/της συντρόφου σου.

 

Ετικέτες