ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Απέναντι σε «θηρία»

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να δράσεις, επειδή, ωστόσο, θα βρίσκεις απέναντί σου «θηρία» κι αν ακόμη κερδίσεις μια μάχη, μην πιστέψεις ότι έληξε κι ο πόλεμος. Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλούν να επικεντρωθείς σε όσους ή όσες μπορούν να σου φανούν χρήσιμοι/ες, αλλά και σε πρακτικές εφαρμογές, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα τη διασκέδασή σου.

Επιπλέον, φρόντισε να οργανωθείς, ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ίσως, μάλιστα, η πολιτική του «παίζω και μαθαίνω» να είναι η πιο ενδεδειγμένη σε αυτήν τη φάση.

ΤΑΥΡΟΣ

Τακτοποίηση του χώρου σου

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα τονίζουν την ανάγκη σου να επιμεληθείς θεμάτων, που αφορούν στο σπίτι και την οικογένειά σου, ξεκινώντας από το «κλασικό» νοικοκυριό και φτάνοντας μέχρι την τεχνική υποστήριξη ή τον εξοπλισμό, που θα μπορούσε να σου διευκολύνει τις κινήσεις. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να προβείς σε ανάλογες ενέργειες και στη δουλειά σου, όπου φαίνεται να απαιτείται η συνδρομή ειδικευμένου προσωπικού.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ενισχύει την τάση σου για μελέτη, οφείλεις όμως να είσαι δύσπιστος/η στις συναλλαγές σου με αγνώστους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ένα κι ένα κάνουν δύο»!

Σήμερα αναμένεται να σου δοθούν πολλές αφορμές για να μάθεις περισσότερα γύρω από την λειτουργία συσκευών ή μηχανημάτων που έχουν γίνει απαραίτητα στην καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλουν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή την αξιοποίηση του διαδικτύου είτε για να αποκτήσεις κάποιες ειδικές γνώσεις είτε για να κάνεις τις δουλειές σου εξ αποστάσεως.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να πάρεις ένα οικονομικό ρίσκο, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά ο «θησαυρός» αποδειχθεί άνθρακας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Κατάσταση πολιορκίας»

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να συμβάλλει σε μια κατάσταση «ασφυξίας» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αλλά αν διαπιστώσεις ότι «σε παίρνει από κάτω» αναζήτησε διέξοδο μέσω δραστηριοτήτων ή της δουλειάς σου, βγαίνοντας από τον μικρόκοσμό σου.

Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλούν να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να κινηθείς με σκοπό τη διευθέτηση θεμάτων που αφορούν στην εργασία σου και γι’ αυτό τον λόγο είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ειδικούς ή άτομα που γνωρίζουν καλά κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες.

ΛΕΩΝ

Φρόντισε να είσαι «εντάξει»

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να λειτουργούν πιο «επαγγελματικά», το πρώτο που πρέπει να φροντίσεις είναι το να είσαι «εντάξει» στις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου, δίνοντας, μάλιστα, ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Επιπλέον, πολλά από τα ζητήματα που σε απασχολούν θα έχουν καλύτερη εξέλιξη από τη στιγμή που θα αποφασίσεις να ζητήσεις τη γνώμη κάποιων ειδικών.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει θέματα σχετικά με την υγεία και τη διατροφή σου, γι’ αυτό προσπάθησε να μείνεις μακριά από κάθε πιθανή εστία μόλυνσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρακτικές λύσεις

Οι ουρανοί σε κατευθύνουν στο να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην εργασία σου κι ίσως τελικά οι κατάλληλες λύσεις να έρθουν κυρίως μέσω της τεχνολογίας και των δυνατοτήτων που προσφέρει. Επιπλέον, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στην εξομάλυνση ενός θέματος υγείας, ύστερα από μια αγωγή ή μια χρήσιμη συμβουλή που θα λάβεις.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω ενδέχεται να σε βάλει σε ανησυχία, εξ αιτίας των προβλημάτων ή της στάσης ενός αγαπημένου σου προσώπου, που σίγουρα κρύβουν από πίσω… άλλα!

ΖΥΓΟΣ

Ευρήματα που προβληματίζουν

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε ωθεί να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, ξεκαθαρίζοντας ντουλάπια, αποθήκες, αλλά και κάποια «σκοτεινά» σημεία, αφού όποιος ψάχνει… βρίσκει!

Παράλληλα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Λέοντα να σε «γειώνουν» με αναγκαιότητες, οφείλεις να προσδώσεις έναν «χρήσιμο» χαρακτήρα στις επαφές με φίλους/ες και τις συνεργασίες σου, αφήνοντας για μια άλλη στιγμή τις πιο «ανάλαφρες» κουβέντες. Ανάλογες βοήθειες σε συμβουλές ή τεχνογνωσία μπορείς να λάβεις και από έναν συλλογικό φορέα που ειδικεύεται στο πρόβλημά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με γνώμονα την χρησιμότητα

Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλούν να βάλεις μια τάξη στη δουλειά σου, μοιράζοντας, αν χρειαστεί αρμοδιότητες στους κατάλληλους αποδέκτες. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μια σειρά από πρακτικά θέματα, είτε στο γραφείο είτε στο σπίτι, ώστε να σταματήσει κάθε… μουρμούρα! Κι αν δεν έχεις εξοικειωθεί ακόμη με τα καλά και τις δυνατότητες της τεχνολογίας, μάλλον ήρθε η στιγμή να το πράξεις.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, κάποιες από αυτές όμως δε θα είναι για ευχάριστο λόγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χρειάζεσαι ειδικές γνώσεις

Σήμερα, φαίνεται ότι θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις το πρακτικό πνεύμασου, αλλά και κάποιες ειδικές γνώσεις που αν βέβαια δεν τις έχεις, θα πρέπει να τις αποκτήσεις! Επιπλέον, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει στη συλλογή πληροφοριών που σχετίζονται κυρίως με τη δουλειά σου και να σου δώσει την αφορμή για ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου συνιστά να είσαι πιο προσεκτικός/η στον χειρισμό των οικονομικών υποθέσεών σου, αφού υπάρχουν και κάποια σκοτεινά κυκλώματα, που αναζητούν υποψήφια θύματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην πας «κόντρα στο καιρό»!

Η Σελήνη στο ζώδιό σου προάγει τις φιλοδοξίες σου, ως προς το αποτέλεσμα όμως των προσπαθειών σου πολλά θα εξαρτηθούν από τις «άκρες» και τις ειδικές γνώσεις που διαθέτεις πάνω στο αντικείμενο με το οποίο θα ασχοληθείς. Αν, πάντως, δεν έχεις συμμάχους, τότε μην το… κουνήσεις ρούπι!

Παράλληλα, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και να ιεραρχήσεις τα έξοδά σου, δίνοντας έμφαση σε εκείνα που σχετίζονται με την κάλυψη καθημερινών αναγκών, αλλά και με την υγεία σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έργα και όχι λόγια

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη απέναντί σου, καλείσαι να αναζητήσεις συμμάχους, που θα συμβάλλουν πρακτικά κι όχι με… θεωρίες στην εκπλήρωση των στόχων σου και να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου. Ίσως, μάλιστα, διαπιστώσεις ότι σε αυτήν τη φάση το «κλειδί» της επιτυχίας σου δεν το κρατούν τόσο οι «ισχυροί», αλλά κυρίως κάποια μεσαία στελέχη ή υπάλληλοι με ειδικές γνώσεις.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μια αδιαθεσία, που όμως τα αίτιά της δεν είναι επιφανειακά και καλό είναι να «ψαχτείς», απευθυνόμενος/η εκεί που πρέπει.

ΙΧΘΥΕΣ

Βοήθειες από ειδικούς

Οι προτεραιότητες της ημέρας είναι κυρίως επαγγελματικές και θα έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις μιας σειρά από πρακτικά ζητήματα, που μπορεί να αφορούν είτε στις εργασιακές σχέσεις σου είτε στην προμήθεια εξοπλισμού. Επιπλέον, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλούν να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή γενικότερα να επιμεληθείς θέματα σχετικά με την υγεία σου, κάτω από την επίβλεψη ενός ειδικού.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω πιθανόν να κλείσει «άδοξα» έναν κύκλο στις φιλίες σου ή στη συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ετικέτες