ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Πλεονέκτημα στα εργασιακά σου

Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία σε καλεί να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά και εργασιακά ζητήματα, αφού έχεις πολύ καλές πιθανότητες για να τα διευθετήσεις όλα όπως… αγαπάς μέσα από ένα συνεργατικό πνεύμα.

Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκπαιδευτείς και να αποκτήσεις νέες δεξιότητες, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, η ημέρα είναι ιδανική για να κάνεις τις κινήσεις σου, είτε στείλεις το βιογραφικό σου, είτε απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο που είναι «στα μέσα και τα έξω». Παράλληλα, είναι πιθανό να σου γίνει μια προσφορά για θέματα υγείας και διατροφής.

ΤΑΥΡΟΣ

Πέρα από κάθε προσδοκία!

Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία σε… θέλει πολύ πιο κοινωνικό/η και σε καλεί να αξιοποιήσεις τις προοπτικές μιας νέας συνεργασίας. Επιπλέον, μην παραλείψεις να επιχειρήσεις και κάτι που θα αναδείξει τις δημιουργικές σου δυνατότητες, αφού η ανταπόκριση που θα λάβεις θα είναι πέραν κάθε προσδοκίας.

Ακόμη κατά την διάρκεια της ημέρας θα χαρείς την συντροφιά αγαπημένων σου προσώπων αλλά και «διακεκριμένων» ατόμων, αποκομίζοντας ποικίλα οφέλη. Παράλληλα, η επιτυχία ενός «δικού σου» ανθρώπου θα σε κάνει να δεις το μέλλον πολύ πιο αισιόδοξα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Να η ευκαιρία!

Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία σε ευνοεί στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου, αν μάλιστα παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, η ημέρα μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά τυχερή ως προς τις επιδιώξεις σου. Επιπλέον, συνηγορεί σε θετικές εξελίξεις στο οικογενειακό σου περιβάλλον, στον εμπλουτισμό του χώρου σου με νέο εξοπλισμό αλλά και σε μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους-συγγενείς σου.

Παράλληλα, στα εργασιακά σου θα δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα ή θα διαφημίσεις το έργο σου, ενώ μπορεί να σου γίνει και μια «σούπερ» πρόταση συνεργασίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαρές και… πανηγύρια!

Η Δήμητρα στην Παρθένο σου φέρνει ενδιαφέρουσες ειδήσεις και εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες γνωριμίες, ζητώντας σου απλά να μην χάσεις χρόνο με επουσιώδη ζητήματα Επιπλέον, ευνοεί ταξίδια κι εκδρομές, ενώ συμβάλλει στην δικτύωσή σου με άτομα που ξέρουν λεπτομέρειες και μπορούν να σε βοηθήσουν σε μια σειρά ζητημάτων που σε απασχολούν. Ίσως μάλιστα να ενημερωθείς για ένα πρόγραμμα σπουδών ή επιμόρφωσης.

Παράλληλα, με τον Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου είναι πιθανό να χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΛΕΩΝ

Προσωπική ανάδειξη

Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία σε… αναδεικνύει, ενώ ευνοεί και τα οικονομικά σου κι αν σε απασχολεί οτιδήποτε σχετικό, θα βρεις τις κατάλληλες λύσεις ή βοήθειες μέσω τρίτων, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις ένα άτομο, πρόθυμο να σε χρηματοδοτήσει. Επιπλέον, σε περιουσιακά ζητήματα «ψήνεται» μια νομική ρύθμιση που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου, αίροντας περιορισμούς που υπήρχαν μέχρι χθες.

Παράλληλα, μπορεί να προχωρήσεις σε κάποιες σημαντικές αγορές, αν και με την τύχη που έχεις είναι προτιμότερο να περιμένεις τις διευκολύνσεις ή τα δώρα που θα σου κάνουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πλούσια κοινωνική ζωή

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου εξυπηρετεί άριστα κάθε είδους δραστηριότητα και μπορεί να σου εξασφαλίσει ποικίλα πλεονεκτήματα, γι’ αυτό μην διστάσεις να κοινοποιήσεις τα θέλω σου, προς κάθε κατεύθυνση. Επιπλέον καλά θα κάνεις να… ξεπορτίσεις ή να επικοινωνήσεις προς τα έξω με κάθε μέσον, αφού πέρα από τις βοήθειες που θα λάβεις, θα μάθεις πολλά μυστικά, αποκτώντας μια πλήρη εικόνα για τα τεκταινόμενα.

Παράλληλα, ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου φέρει μια πολύ ευχάριστη είδηση ή ένα ταξίδι που θα σου μείνει αξέχαστο για τις ανέσεις που θα σου προσφέρει!

ΖΥΓΟΣ

Επικοινώνησε τα θέματά σου

Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία μπορεί να συμβάλλει θετικά τόσο στα εργασιακά, όσο και τα οικονομικά σου αρκεί να επικοινωνήσεις το όποιο θέμα σε απασχολεί. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εξυπηρετηθείς από κάποιον/α άλλον/η εν τη απουσία σου, ώστε να επικεντρωθείς σε αυτά που πραγματικά σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, αν απευθύνεσαι στο κοινό ή στοχεύεις σε μια προώθηση σου μέσα από τα media, θα έχεις πολύ θετικά αποτελέσματα.

Παράλληλα, θα ενημερωθείς γύρω από θέματα υγείας ή διατροφής, ίσως μάλιστα να σου γίνει και μια προσφορά παροχής υπηρεσιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κομβικός ρόλος

Η Δήμητρα στην Παρθένο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και ευνοεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα, μια νέα γνωριμία να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου και ιδιαίτερα των επαγγελματικών. Παράλληλα, αναδεικνύεται ο κομβικός ρόλος σου σε ποικίλες υποθέσεις, από τις κοινωνικές δράσεις με συλλογικό χαρακτήρα μέχρι τις «κολεγιές» με ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να αναλωθείς σε κουτσομπολιά και συζητήσεις για το τι κάνουν οι άλλοι, κάτι που είναι μεν… διασκεδαστικό αλλά στην πράξη είναι μάλλον χαμένος χρόνος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κομβικός ρόλος

Η Δήμητρα στην Παρθένο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και ευνοεί την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ίσως μάλιστα, μια νέα γνωριμία να αποδειχθεί εξαιρετικά σημαντική ως προς την ευόδωση των στόχων σου και ιδιαίτερα των επαγγελματικών. Παράλληλα, αναδεικνύεται ο κομβικός ρόλος σου σε ποικίλες υποθέσεις, από τις κοινωνικές δράσεις με συλλογικό χαρακτήρα μέχρι τις «κολεγιές» με ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να αναλωθείς σε κουτσομπολιά και συζητήσεις για το τι κάνουν οι άλλοι, κάτι που είναι μεν… διασκεδαστικό αλλά στην πράξη είναι μάλλον χαμένος χρόνος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δικτύωση και επικοινωνία

Το εξάγωνο Δήμητρας-Δία σε βοηθά να επεκτείνεις τον κύκλο των επαφών σου και να δικτυωθείς όσο γίνεται περισσότερο, εδώ ισχύει μάλιστα το… όσο μακρύτερα, τόσο καλύτερα! Επιπλέον δεν αποκλείεται να συνάψεις μια συμφωνία που θα σε ξεμπλοκάρει και θα διευρύνει τις οικονομικές προοπτικές σου ή να λάβεις μια «δέσμη» πληροφοριών, καταλυτικών για την πρόοδό σου.

Παράλληλα, ευνοούνται τα ταξίδια και οι εκδρομές σε συνδυασμό με εκπαιδευτικά σεμινάρια, ενώ αν έχεις ταλέντο στην παρουσίαση ή τα media, θα σου δοθεί η ευκαιρία να το αναδείξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομική εύνοια

Με το εξάγωνο Δήμητρας-Δία, τα οικονομικά σου μπαίνουν σε μια νέα φάση, όπου εκτός από την τύχη και τις ικανότητές σου θα «μετρήσουν» πολύ και οι δημόσιες σχέσεις σου. Εξέτασε λοιπόν το ενδεχόμενο να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες και τις επαφές σου αναθέτοντας τα δύσκολα ζητήματα σε κάποιον/α άλλο/η, αφού έτσι θα γίνει καλύτερα η δουλειά σου αλλά και θα εξασφαλίσεις περισσότερο διαθέσιμο χρόνο για σένα.

Επιπλέον, μια οικονομική πρόταση μπορεί να παρακάμψει δικούς σου περιορισμούς, ενώ «παίζει» και το να καρπωθείς μια επιτυχία συνεργάτη σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Οφέλη από τους άλλους

Η Δήμητρα στην Παρθένο παραπέμπει σε θετικές εξελίξεις εφ’ όλης της ύλης, αρκεί βέβαια να «δεις» τις λύσεις που σου προσφέρονται από τους άλλους ή τους συνεργάτες σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις τις δημόσιες σχέσεις σου αλλά και να προβάλλεις τον εαυτό σου μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ή τα media. Ίσως μάλιστα να σου απονεμηθεί κάποια διάκριση ή «εύφημος μνεία».

Παράλληλα, μια σύμβαση ή συμφωνία, απελευθερώνει τις δημιουργικές δυνατότητές σου και διευρύνει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου στον επαγγελματικό τομέα.

 

 

Ετικέτες