ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

«Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!»

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να διαμορφώσεις ένα «ατμοσφαιρικό» περιβάλλον στον χώρο σου, ωστόσο σε πρακτικά θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι ή τα περιουσιακά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Κατά τα άλλα, η ημέρα φαίνεται να έχει αυξημένες απαιτήσεις κι ίσως τελικά ο χρόνος δεν σου φτάσει για να ολοκληρώσεις όλα όσα θα ήθελες. Προσπάθησε, λοιπόν, να μην αναλώνεσαι σε επουσιώδη θέματα και κουτσομπολιά! Επιπλέον, η Δήμητρα στους Διδύμους αναμένεται να αυξήσει τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Καρκίνο σε καλεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, μένοντας σπίτι με τον άνθρωπό σου ή σε ένα σχετικά στενό περιβάλλον. Φρόντισε, ωστόσο, να κρατήσεις μακριά ανταγωνιστές και αντίζηλους/ες, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν θα λείψουν τα «παρατράγουδα»!

ΤΑΥΡΟΣ

Επιρρεπής σε λάθη

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να «μπερδέψει» την καθημερινότητά σου, καθιστώντας άκυρες ή αναποτελεσματικές κάποιες από τις προσπάθειές σου. Γι’ αυτό καλό είναι να κάνεις μια «στάση» στις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου, επιλέγοντας να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, αποφεύγοντας βιαστικές ή σπασμωδικές κινήσεις που μπορεί να σου στοιχίσουν. Παράλληλα όμως, η Δήμητρα στους Διδύμους διευκολύνει τις οικονομικές βλέψεις σου, ίσως μάλιστα κάποιος/α να μεσολαβήσει υπέρ σου σε μια υπόθεση που σε απασχολεί.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μπορεί να γίνεις πιο ανήσυχος/η συναισθηματικά ή επιρρεπής στις προκλήσεις, που μάλιστα υπάρχουν με τον σωρό, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα σπουδαίο «δώρο αγάπης»! Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, είναι προτιμότερο να αρκεστείς στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακές προκλήσεις

Γενικά
Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε διαρκή επαγρύπνηση, ώστε να αντεπεξέλθεις με επιτυχία στις επικοινωνιακές προκλήσεις του «πραγματικού» κόσμου και το πρώτο που πρέπει να «υποτάξεις» είναι η κυμαινόμενη διάθεσή σου που σε πάει πότε από εδώ και πότε από εκεί! Κινδυνεύεις λοιπόν να χάσεις ή να χαραμίσεις ευκαιρίες, που δεν θα τις ξαναβρείς εύκολα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας «θολώνει το τοπίο» στα οικονομικά σου, γι’ αυτό είναι φρόνιμο να μην προβείς σε κάποια σημαντική αγορά ή επένδυση.

Ερωτικά
Το κλίμα γύρω σου γίνεται πιο «περιπετειώδες» και ερωτικό κι ακόμη κι αν η διάθεσή σου είναι να μην συμμετάσχεις σε οτιδήποτε, τελικά μάλλον δεν θα το αποφύγεις. Ίσως μάλιστα η παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση να σου δώσει την αιτία και την αφορμή!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας προς τα έξω ένα «ιδανικό» πρόσωπο. Την ίδια στιγμή ωστόσο είναι εύκολο να πέσεις θύμα μιας παραπλανητικής πρακτικής άλλου/ης κι αν θες πραγματικά να προστατευτείς από ένα τέτοιο ενδεχόμενο, οφείλεις να «ακούσεις» την διαίσθησή σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σου δίνει πρόσβαση στους «γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα», βοηθώντας σε να αλιεύσεις πληροφορίες και να προετοιμαστείς κατάλληλα για εκείνα που έρχονται.

Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιό σου, δείχνει δύσκολο το να συγκρατηθείς μπροστά στους απανταχού «πειρασμούς» κι αν δεν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο, είτε για να πορευτείτε από κοινού είτε για να σε… συγκρατήσει, μπορεί να παρασυρθείς σε επιλογές που θα σε εκθέσουν.

ΛΕΩΝ

«Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα…»

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε παραπέμπει στην χρήση φυσικών σκευασμάτων, προκειμένου να βελτιώσεις την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, σε καλεί να ξεχάσεις τις σκοτούρες και τα βάσανα της ζωής, δίνοντας προτεραιότητα στα όνειρα και τις ευχές σου. Ίσως μάλιστα να έχεις και μια «μεταφυσική» εμπειρία. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σε ωθεί να ενταχθείς σε μια συλλογική προσπάθεια και ίσως σου ζητηθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο, στα πλαίσια μιας δημοκρατικής διαδικασίας.

Ερωτικά
Η ανάγκη σου είναι να ζήσεις την πραγματικότητα σαν ένα όνειρο που όλα γίνονται χωρίς να υπακούουν σε συγκεκριμένους φυσικούς νόμους και δεν ορίζονται από όλες εκείνες τις «ενοχλητικές» λεπτομέρειες, που σε «προσγειώνουν». Κι όσο κρατήσει αυτό, ας το χαρείς χωρίς δεύτερες σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επαφές με σημαίνοντα πρόσωπα

Γενικά
Η Δήμητρα στους Διδύμους είναι πιθανόν να αναδείξει κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα και τις συνήθειες σου, ίσως όμως να αξίζει τον κόπο, αφού θα γνωρίσεις άτομα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και μπορούν να σε διευκολύνουν. Γενικότερα, η σωστή επικοινωνία-δικτύωσή σου είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις φιλίες σου, ίσως όμως να σε ωθήσει και σε μια συλλογική δράση ανθρωπιστικού περιεχομένου.

Ερωτικά
Ενώ εσύ κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια θεωρώντας ότι όλοι και όλες έχουν αγαθές προθέσεις, στην πραγματικότητα γίνονται πολλές παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή. Ειδικά στο φιλικό σου περιβάλλον φαίνεται να υπάρχει μεγάλο μπέρδεμα!

ΖΥΓΟΣ

Πιο κοντά στην… ουτοπία!

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε στρέφει σε μη ρεαλιστικές πρακτικές, ενώ σε φέρνει και πιο κοντά με άτομα που δεν έχουν καθαρές προθέσεις. Όλα αυτά όμως δεν ισχύουν αν πρόκειται για καλλιτεχνικές δράσεις. Επιπλέον, καλείσαι να λειτουργήσεις περισσότερο με την διαίσθησή σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους διευρύνει τον κύκλο των επαφών-γνωριμιών σου, ενώ αν σου δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψεις, είναι βέβαιο πως θα εμπλουτίσεις τις παραστάσεις σου, μαθαίνοντας συνάμα και ενδιαφέροντα πράγματα.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να τεθεί σε δοκιμασία η εμπιστοσύνη που τρέφεις στους άλλους, μα και στον εαυτό σου, αφού ίσως τελικά δεν αποφύγεις κάποιες σπασμωδικές κινήσεις, που όχι μόνον δεν θα βοηθήσουν, αλλά θα μπερδέψουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικές ρυθμίσεις

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου ανοίγει νέους πνευματικούς δρόμους, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, μπορεί να ακυρώσει κάποιες από αυτές. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί η δραστική παρέμβασή σου σε μια υπόθεση, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά. Γενικότερα, στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων σου αναμένεται να βρεθούν καταθέσεις, δάνεια, ασφάλειες ή φορολογικές ρυθμίσεις.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη απέναντί σου αλλά και ο… Ποσειδώνας σου υπόσχονται μια ερωτική ζωή, διανθισμένη με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σε φέρνουν πιο κοντά στην ευτυχία, ακόμη κι αν ξέρεις ότι πρόκειται για «υπερβολές». Ζήσε λοιπόν αυτό που σου προσφέρεται χωρίς δεύτερες σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συμπαράσταση από τους άλλους

Γενικά
Η Δήμητρα στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια πολυμέρεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να περιορίσεις τις επιλογές σου, προκειμένου να υπάρξει ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Θα σου δώσει όμως και τη δυνατότητα να εφαρμόσεις στην πράξη τις εμπνεύσεις ή τις ιδέες σου, έχοντας την συμπαράσταση άλλων. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στα οικονομικά σου, αφού κατά πως φαίνεται έλκεις άτομα που σκοπεύουν να σε ξεγελάσουν.

Ερωτικά
Καλή είναι η χαλάρωση κι ακόμα καλύτερες οι ερωτικές φαντασιώσεις σου! Αν όμως αρχίσεις να πιστεύεις ότι αυτά που φαντάζεσαι μπορούν να υλοποιηθούν, διατηρώντας τη «δύναμη» τους, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από το αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έλλειμμα ρεαλισμού

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε κάθε είδους συνεργασίες, αφού στην καλύτερη περίπτωση υπάρχει ένα έλλειμμα ρεαλισμού, ενώ στην χειρότερη ένα «άρωμα απάτης». Παράλληλα, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα υγείας και διατροφής, παίρνοντας και τις γνώμες κάποιων που ξέρουν! Επιπλέον, η Δήμητρα στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα της δουλειάς σου, βάζοντας μια τάξη στο περιβάλλον σου και αποκτώντας τα κατάλληλα «κονέ».

Ερωτικά
Προσπάθησε να βάλεις κάτω τα πράγματα, πέρα από εγωισμούς και ανασφάλειες, ώστε να λυθεί η όποια παρεξήγηση και να ξεκαθαριστεί άμεσα η σχέση σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κι αν βέβαια βρεθείς σε αδιέξοδο, ε τότε «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Τα εν οίκω μη εν δήμω»

Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε θέλει πιο υποψιασμένο/η, ώστε να αντιμετωπίσεις επιτυχώς κάποια κρούσματα απάτης στο εργασιακό σου περιβάλλον. Μπορείς ωστόσο να του προσδώσεις και μια καλλιτεχνική «αίγλη». Παράλληλα, η Δήμητρα στους Διδύμους σου παρέχει τη δυνατότητα να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου, εντυπωσιάζοντας την παρέα σου και πολύ περισσότερο ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά όμως, επιβάλλεται να είσαι πιο εχέμυθος/η σε σχέση με ένα ευαίσθητο θέμα που το απασχολεί.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Καρκίνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί ένα «σφοδρό» ειδύλλιο είτε στον εργασιακό σου χώρο είτε με ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Φαίνεται ωστόσο ότι όλα τελούν υπό καθεστώς διεκδίκησης κι ίσως τελικά να μην λείψουν οι ζήλειες κι οι ανταγωνισμοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Απόκρυψη και παραλλαγή

Γενικά
Η Δήμητρα στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, που μπορεί να οφείλεται είτε σε μια έκτακτη φιλοξενία είτε σε μια επείγουσα μετακίνηση που θα σε αναγκάσει να αλλάξεις περιβάλλον. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας απελευθερώνει την έμπνευση και την δημιουργικότητά σου, σε βοηθά να κρύψεις τις ατέλειές σου ίσως όμως και να κλονίσει και την εμπιστοσύνη σου για ένα πρόσωπο που αγαπάς και το οποίο δείχνει εξαφανισμένο! Μπορεί ωστόσο να πρόκειται για έναν «λάθος συναγερμό».

Ερωτικά
Αν είσαι δεσμευμένος, είναι πιθανόν να προκύψει μια ένταση εξ αιτίας της πρόδηλης προτίμησης κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως κάνεις μια σημαντική γνωριμία μέσα σε μια ομάδα ή παρέα και πάλι όμως θα χρειαστεί να «πολεμήσεις» για να πετύχεις τον στόχο σου.

Ετικέτες