ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Σε πορεία ανάπτυξης

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αισιόδοξο/η και πιο χαλαρό/η, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο τόσο στις σχέσεις σου με τους άλλους, όσο και σε οικονομικά-κοινωνικά ζητήματα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένοενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στα εργασιακά σου, πιέζοντάς σε να βρεις τις πιο αποτελεσματικές λύσεις.

Κι εδώ τα καλά νέα είναι ότι ο ενεργός Δίας σε εφοδιάζει με την τύχη που χρειάζεσαι, ώστε να έχεις αυτά που ζητάς. Από την άλλη πλευρά βέβαια, πρόσεξε, μήπως μια διατροφική σου κατάχρηση σου δημιουργήσει πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ικανοποίηση

Η Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές ανάγκες σου, χωρίς, ωστόσο, να μπορείς να καταλήξεις εύκολα στο τι είναι αυτό που επιζητάς πραγματικά. Τελικά, θα διαπιστώσεις ότι ζητώντας πολλά,θα πάρεις ακόμη περισσότερα, αφού οι απαιτήσεις σου θα ικανοποιηθούν από όλους!

Ανάλογα «σκαμπανεβάσματα» με ευτυχή κατάληξη πιθανόν να υπάρξουν και στη σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό συμβάλλει σε μια κρυφή στήριξη από ένα πρόσωπο που «σε πάει», ενώ ευνοεί και τα εργασιακά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τέλος καλό, όλα καλά!

Η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση ή απλά να σε κάνει να νοιώσεις πως «δε σε χωρά ο τόπος». Τελικά όμως, ύστερα από τις όποιες αναταράξεις, θα διαπιστώσεις ότι κι ο άγιος φοβέρα θέλει, αφού τα οφέλη που θα εισπράξεις θα είναι πολλαπλά! Ίσως, μάλιστα, η μεσολάβηση ενός συγγενικού σου προσώπου να είναι «όλα τα λεφτά».

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό φέρνει κοντά σου φίλους/ες που έχουν «άκρες» και σίγουρα μπορούν να σε διευκολύνουν να παρακάμψεις κάθε είδους εμπόδιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κοντά στην επιτυχία

Ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό «οίκο» σου σε φέρνει πιο κοντά σε μια σημαντική επιτυχία και σου εξασφαλίζει περισσότερες ευκολίες και στήριξη από άτομα που «περνάει ο λόγος τους».

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο συμβάλλει στο να επικοινωνήσεις και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις κι εδώ τίθεται ένα ζήτημα ιεράρχησης των δραστηριοτήτων σου, αφού σίγουρα θα προκύψουν και καταστάσεις που δεν αξίζουν της προσοχής σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η δημοσιοποίηση μιας επιθυμίας σου θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση εκπλήρωσή της!

ΛΕΩΝ

Σε καλό δρόμο

Με την Σελήνη στην Παρθένο, οι οικονομικές προοπτικές σου δείχνουν ενδιαφέρουσες και το μόνο που πρέπει να αποφύγεις είναι κάποιες αγοραστικές επιλογές που «ταΐζουν» απλά και μόνο τη ματαιοδοξία σου! Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναμένονται βοήθειες από την οικογένειά σου, ενώ ευνοούνται οι αγορές για το σπίτι, αλλά και τα περιουσιακά θέματα.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή φορείς του εξωτερικού που διάκεινται θετικά απέναντί σου και μπορούν να σου ανοίξουν δρόμους, που μέχρι χθες έδειχναν «αδιάβατοι»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έχεις και αισθήματα!

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τόσο τις αρετές, όσο και τις αδυναμίες σου, με συνέπεια η συμπεριφορά σου να θυμίζει «ασανσέρ». Σίγουρα όμως χρειάζεσαι όσο τίποτε άλλο μια «εκτόνωση» που ακόμη κι αν δεν είναι δημιουργική, θα συμβάλλει στο να «έρθεις στα ίσα σου».

Επιπλέον, δε βλάπτει το να δείξεις τις ευαισθησίες σου, «σπάζοντας» την εικόνα ενός ανθρώπου-ρομπότ! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για κάποιον/α που θα εγγυηθεί για σένα ή θα χρηματοδοτήσει ένα εγχείρημά σου. Ίσως, μάλιστα, αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Οι άλλοι δουλεύουν για σένα

Ο Ήλιος απέναντί σου σε βοηθά να βιώσεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής, ώστε να πάρεις δύναμη για τη συνέχεια. Και βέβαια, μην απορείς γιατί κάποια πράγματα σου προσφέρονται «στο πιάτο», φρόντισε μόνο να ζήσεις το σήμερα με όλα τα πλεονεκτήματά του.

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να σου δημιουργήσει μια μικρή αδιαθεσία, αναγκάζοντάς σε να δώσεις προτεραιότητα στην ξεκούρασή σου και να περιορίσεις τις δραστηριότητές σου αλλά τελικά ίσως να είναι και για καλό, αφού πολλά πράγματα θα γίνουν καλύτερα εν τη απουσία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοσημείωτη εύνοια

Τόσο η Σελήνη στην Παρθένο, όσο και ο Δίας στο ζώδιό σου σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να εξυπηρετήσουν άριστα τα σχέδιά σου, χωρίς να κουνήσεις το δαχτυλάκι σου κι αν κάποιοι/ες αρνηθούν, υπάρχουν οι… επόμενοι/ες!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό βελτιώνει τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις στήριξη από έναν/μια συνάδελφό σου, που θεωρεί ότι δικαιούσαι περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση. Επιπλέον, αν προβληματίζεσαι για ένα θέμα υγείας, το βέβαιο είναι ότι όλα θα πάνε καλά αν δεν υποκύψεις σε καταχρήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, αλλά και όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν, ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο.

Και το ευτύχημα είναι ότι, παρά τις όποιες αναταράξεις ή παλινδρομήσεις στις υποθέσεις σου, ο ενεργός Δίας θα σε βοηθήσει να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, αρκεί μόνο να αξιοποιήσεις και κάποιες από τις ευκολίες του! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό δημιουργεί ευχάριστες συνθήκες, τόσο στη δική σου ζωή, όσο και σε εκείνη των αγαπημένων σου προσώπων, ίσως, μάλιστα, απαλλαγείς από ένα άγχος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, αλλά και όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν, ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο.

Και το ευτύχημα είναι ότι, παρά τις όποιες αναταράξεις ή παλινδρομήσεις στις υποθέσεις σου, ο ενεργός Δίας θα σε βοηθήσει να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα, αρκεί μόνο να αξιοποιήσεις και κάποιες από τις ευκολίες του! Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό δημιουργεί ευχάριστες συνθήκες, τόσο στη δική σου ζωή, όσο και σε εκείνη των αγαπημένων σου προσώπων, ίσως, μάλιστα, απαλλαγείς από ένα άγχος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστα περιστατικά

Ο Ήλιος στον Κριό διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα απολαυστικό ταξίδι ή να δεχθείς επισκέψεις, που θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια καλή είδηση, είτε για σένα είτε για κάποιον/α συγγενή σου.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στην Παρθένο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια «αρρυθμία» στα οικονομικά σου και να σε προβληματίσει για την πορεία τους, ακόμη όμως κι αν «στριμωχτείς» προσωρινά, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, αφού ο ενεργός Δίας δε θα σε αφήσει έτσι!

ΙΧΘΥΕΣ

Παίρνεις εγγυήσεις

Με την Σελήνη απέναντί σου, ίσως νοιώσεις περισσότερο ανασφαλής, εξ αιτίας μιας αβεβαιότητας που εισπράττεις από τους άλλους, αυτό όμως θα σε βοηθήσει τελικά να ζητήσεις και να πάρεις κάποιες εγγυήσεις, που θα διασφαλίσουν τη θέση σου.

Γενικότερα όμως, είσαι σε φάση να «γυρίσεις» το όποιο μειονέκτημα σε πλεονέκτημα ή, απλά, να επωφεληθείς από μια «τυχερή» εξέλιξη!Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό σου παρέχει οικονομικές ευκολίες, δίνοντάς σου την ευκαιρία να προβείς σε αγορές, αλλά και να φροντίσεις για την ψυχαγωγία σου.

 

Ετικέτες