ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μια τυχερή ημέρα

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε καλεί να «φρεσκάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από δράσεις που δεν έχουν απαραίτητα κάποιο σοβαρό χαρακτήρα, αλλά συντελούν στη διαμόρφωση ενός πιο χαρούμενου κι ανάλαφρου κλίματος. Ίσως, μάλιστα, έχεις και τα… πολύ τυχερά σου, από άτομα που «σε πάνε»!

Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να αναζητήσεις τις ρίζες σου, κάνοντας μια ανακεφαλαίωση των όσων έχουν συμβεί στο παρελθόν σου και ανασυντάσσοντας τις δυνάμεις σου. Επιπλέον, θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου έχουν τον πρώτο λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Δικαίωμα στην… τεμπελιά!

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, μια «τυχερή» εξέλιξη μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τα δεδομένα στη δουλειά σου, ίσως όμως πρόκειται απλά για μια πιο «χαλαρή» κι ανέμελη ημέρα. Αν, πάλι, αναζητάς μια νέα απασχόληση, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, είτε πρόκειται για κάτι επ’ αμοιβή είτε για μια δραστηριότητα που σε ευχαριστεί και σε διασκεδάζει.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό πιθανόν να σου αποκαλύψει το παρασκήνιο μιας παλιάς υπόθεσής σου, αλλά και τα ουσιαστικά αίτια ενός θέματος υγείας, δίνοντάς σου το έναυσμα να ξεμπερδεύεις οριστικά με αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φουλ της… διασκέδασης!

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, ίσως, μάλιστα, μέσα στο κέφι και στην… τρελή χαρά, να βγουν και πολύ καλές «ειδήσεις» για τα επαγγελματικά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να διακριθεί ένας «δικός σου» άνθρωπος, αλλά και να κερδίσεις κάτι σημαντικό σε ένα τυχερό παιχνίδι.

Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που σου θυμίζουν έντονα το παρελθόν σου κι όλη αυτή η αναβίωση θα σου ξυπνήσει και το ενδιαφέρον για πράγματα που κάποτε σε συγκινούσαν κι έχουν ακόμη να σου… δώσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια μεγάλη χαρά!

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό να αξιοποιεί τα… κονέ της με τον Δία στον Σκορπιό, μια μεγάλη χαρά σε περιμένει! Επιπλέον, είναι καλή ημέρα για να ανανεώσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ενώ αν υπάρχουν οικογενειακές εκκρεμότητες, είναι βέβαιο ότι θα ρυθμιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια επαγγελματική υπόθεση ή καταστάσεις του παρελθόντος, συμβάλλοντας κι αυτός σε μια «έξτρα» συναισθηματική φόρτιση. Ακόμα, ίσως ωφεληθείς από την επαφή σου με κάποιον πρεσβύτερο.

ΛΕΩΝ

Καλοπέραση εν… κινήσει!

Με την Αφροδίτη σε… τρελά κέφια, καλείσαι να «κυκλοφορήσεις» στον έξω κόσμο και να διανθίσεις την καθημερινότητά σου με ευχάριστες δραστηριότητες, από παιχνίδια, μέχρι εκδρομές και περιπάτους. Επιπλέον, θα λάβεις μια πολύ ευχάριστη είδηση.

Μπορείς, ωστόσο, να συνθέσεις το παλιό με το καινούριο, αφού ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να «βουτήξεις» στο παρελθόν, ανασύροντας «θαμμένες» αλήθειες. Φρόντισε, όμως, να μην εγκλωβιστείς σε μνήμες και συναισθηματικές αδυναμίες, χάνοντας εντελώς το «σήμερα». Ακόμα, ενδέχεται να συναντηθείς με έναν παλιό σου γνώριμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζήτα και θα σου δοθεί!

Η Αφροδίτη στον Ζυγό τείνει να αλλάξει προς το… πολύ καλύτερο το σκηνικό στα οικονομικά σου κι αν μη τι άλλο θα μπορέσεις να προμηθευτείς ή να σου χαρίσουν ό,τι επιθυμείς και σου λείπει και να απολαύσεις κάποιες από τις μικρές αμαρτίες της καθημερινότητας! Ίσως, μάλιστα, επωφεληθείς κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή από την γαλαντόμα διάθεση ενός συγγενή σου.

Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό σε κάνει πιο συναισθηματικό/η σε οικονομικά ζητήματα, κάτι που ναι μεν λειτουργεί σε βάρος των συμφερόντων σου, αλλά αναδεικνύει το «ανθρώπινο» πρόσωπό σου.

ΖΥΓΟΣ

Ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να δέχεται την ευεργετική επιρροή του Δία, η κοινωνικότητά σου «πιάνει τόπο» και είτε πρόκειται για μια σοβαρή υπόθεση είτε για κάτι πιο ανάλαφρο, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις όλες τις εντυπώσεις και να γίνεις αποδέκτης πολλών κολακευτικών σχολίων. Και βέβαια, αν φροντίσεις περισσότερο την εξωτερική σου εμφάνιση, θα έχεις ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό πιθανόν να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου και γενικότερα να σε φέρει σε επαφή με άτομα που έχεις να δεις πολύ καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανέσεις και διευκολύνσεις

Η Αφροδίτη στον Ζυγό θα συνεισφέρει σε αποκαλύψεις γύρω από προσωπικά θέματα που έχουν κι αυτές τη… σημασία τους, πολύ πιο σημαντικές είναι όμως οι ανέσεις και οι διευκολύνσεις που σου προσφέρονται στην εργασία σου. Πρόσεξε μόνο, μην «ξεφύγεις» με διατροφικές καταχρήσεις!

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να «φτιάξεις» μια οικογενειακή ατμόσφαιρα στη δουλειά σου, ποντάροντας περισσότερο στις ανθρώπινες σχέσεις, παρά στον τεχνικό εξοπλισμό και τους κανόνες του μάρκετινγκ. Επιπλέον, είναι πιθανό να εντρυφήσεις σε μια παραδοσιακή θεραπεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πλούσια κοινωνική ζωή

Με την Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου να έχει τα… τυχερά της, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να γνωρίσεις κόσμο, όπως και για να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου, που απευθύνονται σε ένα πλατύ κοινό. Μπορεί ακόμη να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή μια παρέα με… διασκεδαστικά χαρακτηριστικά!

Παράλληλα όμως, ο Χείρωνας στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς με πρόσωπα και υποθέσεις του παρελθόντος, ίσως, μάλιστα, συναντήσεις και άτομα που θα σου ξυπνήσουν πολλές μνήμες, αλλά και συναισθήματα, που χρειάζονται… προσοχή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γοητεία σου είναι το «κλειδί»!

Με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, η προσωπική γοητεία και η εμφάνισή σου αρκούν για να ανοίξουν «πόρτες», οπότε έχε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, ιδιαίτερα αν οι συναλλαγές σου γίνονται με την φυσική σου παρουσία.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην ρύθμιση μιας περιουσιακής υπόθεσης, αλλά και στο να λάβεις παροχέςαπό την οικογένειά σου. Επιπλέον, καλείσαι να βάλεις τη δική σου «σφραγίδα» στον χώρο σου, αναδεικνύοντας αντικείμενα που έχουν μια ιδιαίτερη συναισθηματική αξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολύ ευχάριστες καταστάσεις

Η Αφροδίτη στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που ξεχωρίζουν για το στιλ ή την νοοτροπία τους, συνθέτοντας τελικά μια… σούπερ παρέα, ικανή να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε τι το στενόχωρο. Επιπλέον, οι μετακινήσεις σου αποκτούν έναν πιο ψυχαγωγικό χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις και αρκετές ευχάριστες ή διασκεδαστικές ειδήσεις.

Παράλληλα βέβαια, ο Χείρωνας στον Κριό προάγει την τάση σου να διερευνήσεις το παρελθόν ή το ιστορικό μιας υπόθεσης, ενώ δεν αποκλείεται να περιέλθουν στην κατοχή σου παλαιά έγγραφα ή αντικείμενα.

ΙΧΘΥΕΣ

Παράς με… ουρά!

Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα είναι μάλλον ευχάριστες και δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, από μια… ανθοδέσμη ή ένα ρομαντικό δείπνο, μέχρι δανεικά για να κάνεις τη δουλειά σου! Πρόσεξε μόνο, μήπως «χαλαρώσεις» υπερβολικά και προβείς σε σπατάλες.

Παράλληλα, ο Χείρωνας στον Κριό μπορεί να αναβιώσει μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, δίνοντας το έναυσμα για την οριστική ρύθμισή της, ενώ δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις ένα αντικείμενο αξίας ή να αποκτήσεις μια αντίκα.

Ετικέτες