ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μια μεγάλη «νίκη»

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να τολμήσεις το… κάτι παραπάνω κι ίσως σημειώσεις μια σημαντική οικονομική νίκη. Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι εύκολο να ξεσπάσεις ή να βγάλεις τα απωθημένα σου «επί δικαίων και αδίκων».

Αλλά και με τον Ερμή στο ζώδιό σου, ο ρόλος σου στις εξελίξεις γίνεται πρωταγωνιστικός, σε μια διαφορετική κατεύθυνση όμως, αφού προέχει η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Μπορείς, μάλιστα, να πετύχεις πολλά μέσα από μια συμφωνία, γι’ αυτό μην επιτρέψεις στο θυμικό σου να τα… χαλάσει όλα μέσα σε μια στιγμή!

ΤΑΥΡΟΣ

Πρόσβαση σε μυστικά

Ο Ερμής στον Κριό σου δίνει άμεση πρόσβαση σε μυστικά ή πληροφορίες, που σχετίζονται κυρίως με προσωπικά και οικογενειακά θέματα, ενώ μπορεί να έχεις και μια κρυφή συνάντηση-συμμαχία. Επιπλέον, ενδέχεται να προβείς σε μια συμφωνία ή ρύθμιση για τα περιουσιακά σου.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω οξύνει το πνεύμα σου και σε ωθεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο, από την άλλη πλευρά όμως πιθανόν να προκύψει μια έντονη αντιπαράθεση με κάποιον/α γείτονα ή ένα συγγενικό σου πρόσωπο, με την συνέχεια να δίνεται στις δικαστικές αίθουσες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γίνε πιο ομαδικός/η

Ο Ερμής στον Κριό δείχνει πρόθυμος να συμβάλλει στην πρόοδό σου, αρκεί κι εσύ να «παίξεις» πιο ομαδικά και να εμπιστευτείς τις ειδικές γνώσεις που διαθέτουν κάποιοι/ες. Ακόμη, μια υπόθεσή σου μπορεί να προχωρήσει μέσα από την υποστήριξη ενός συλλογικού φορέα ή ύστερα από τη μεσολάβηση ενός φίλου ή μιας φίλης.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα, έχοντας πολύ καλές πιθανότητες να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη. Από την άλλη πλευρά όμως, μια παλιά υπόθεσή σου θα σε «ταράξει».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ταραχή»!

Ο Ερμής στον Κριό πιθανόν να συμβάλλει θετικά στην προώθηση των ιδεών ή του έργου σου κι ίσως σε φέρει κοντά σε μια σημαντική διάκριση. Επιπλέον, η δημοσιοποίηση ενός θέματος που αφορά στην καριέρα σου θα λειτουργήσει θετικά, προσελκύοντας άτομα τα οποία μπορούν να προσφέρουν βοήθειες και λύσεις.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σου δίνει την ώθηση για να αλλάξεις πολλά από τα κακώς κείμενα στη ζωή σου, ιδιαίτερα ως προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ενδέχεται όμως να βρεθείς προς στιγμή σε μεγάλη εσωτερική αναταραχή ή συναισθηματικό «πανικό»!

ΛΕΩΝ

Επαφές και δικτύωση

Μέσα από συνεργασίες και ανταλλαγές απόψεων, τα επαγγελματικά σου σχέδια έχουν μπει σε καλό δρόμο, ίσως, μάλιστα, δρομολογηθεί και μια σημαντική νομική ρύθμιση. Επιπλέον, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να δικτυωθείς μέχρι τα… πέρατα της οικουμένης κι αν χρειαστεί, μη διστάσεις να ταξιδέψεις για να κλείσεις μια συμφωνία.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να ανανεώσεις τον εξοπλισμό σου, πριν όμως πετάξεις κάτι που θεωρείς ότι δε χρειάζεσαι, σκέψου το… δύο φορές! Ακόμα, φαίνεται να επανέρχεται στο προσκήνιο ένα παλιό ή κληρονομικό θέμα υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματική αδυναμία

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε κάνει πιο δραστήριο/α και δημιουργικό/η κι είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα στηρίξουν τις προσπάθειές σου, παρέχοντάς σου τα κατάλληλα μέσα. Από την άλλη πλευρά όμως, συναισθηματικά φαίνεται να βρίσκεσαι σε θέση αδυναμίας.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό μπορεί να συμβάλλει σε μια σημαντική οικονομική ρύθμιση ή συνεργασία, αλλά και σε κάποια άμεσα έσοδα, αν η δουλειά σου σχετίζεται με την επικοινωνία ή τη διαφήμιση. Επιπλέον, αν μέχρι σήμερα έβρισκες μια «πόρτα» κλειστή, δεν έχεις παρά να προσπαθήσεις ξανά.

ΖΥΓΟΣ

Πόλεμος και ειρήνη!

Ο Ερμής στον Κριό… δικαιώνει απόλυτα την συνεργατική σου προδιάθεση, αφού ενδέχεται να συμβάλλει σε μια επωφελή συμφωνία ή να σε φέρει σε επαφή με άτομα που συμφωνούν με τις αντιλήψεις σου και μπορείτε να μοιραστείτε πολλά.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε κάνει πιο τολμηρό/η σε οικονομικά ζητήματα κι αν απαιτήσεις να πάρεις αυτά που δικαιούσαι, δεν αποκλείεται, τελικά, να λάβεις ακόμη περισσότερα! Από την άλλη πλευρά όμως, είναι εύκολο να προκύψουν ενδοοικογενειακές έριδες ή άλλα επιτακτικά ζητήματα στο σπίτι ή το γραφείο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευκαιρία για ανάπτυξη!

Ο Ερμής στον Κριό σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο εργασιών σου, ίσως, μάλιστα, υπάρξει μια σημαντική πρόοδος μέσα από μια συνεργασία. Γενικότερα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να ψάξεις για μια δουλειά που σε εκφράζει, αλλά και να εξοπλίσεις την επιχείρησή σου με το σωστό δυναμικό και τα κατάλληλα εργαλεία.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να «ξανοιχτείς» και σε τομείς που είναι καινούριοι για σένα, έχοντας, ωστόσο, σημαντικές πιθανότητες επιτυχίας. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πιθανό να «τα τσουγκρίσεις» με έναν γείτονα ή συγγενή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ζωή είναι ένα… ρίσκο!

Με τον Άρη στον Αιγόκερω να ευνοεί τις οικονομικές βλέψεις σου, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για να κάνεις το «μεγάλο βήμα», αφού το ρίσκο σου θα σε δικαιώσει, ίσως, μάλιστα, ευνοηθείς από την αποκάλυψη ενός μυστικού. Από την άλλη πλευρά όμως, θα χρειαστεί να ασχοληθείς με μια παλιά υπόθεσή σου, που όσο υπάρχει, είναι ένα «αγκάθι» για σένα, καθώς σε κρατά εξαρτημένο/η.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό προάγει τη δημιουργική σου έκφραση, ενώ σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε ένα ταξίδι από κοινού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με ένταση και πάθος!

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, μπορείς σίγουρα να κάνεις τη διαφορά, αρκεί φυσικά να αναγνωρίζεται ο πρωταγωνιστικός ρόλος σου, κάτι που σήμερα δείχνει αρκετά εύκολο έως… αυτονόητο, οπότε μη διστάσεις να ηγηθείςμιας προσπάθειας! Από την άλλη πλευρά βέβαια, φαίνεται να κατακλύζεσαι από έντονα συναισθήματα κι ίσως κάποιες στιγμές μπεις στον πειρασμό να «βγάλεις τα απωθημένα σου» και σε άτομα που δε σου φταίνε σε κάτι.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να κάνεις μετατροπές στον χώρο σου, ενώ δεν αποκλείεται να ρυθμίσεις κι ένα περιουσιακό ή φορολογικό σου ζήτημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άλμα προόδου

Ο Ερμής στον Κριό σε κάνει πιο κοινωνικό/η, διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών, αλλά και των ενδιαφερόντων σου. Ίσως, μάλιστα, προβείς σε μια συνεργασία ή δικτυωθείς εκεί που… πρέπει! Επιπλέον, είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι μετακινήσεις σου.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να ξεπεράσεις τους δισταγμούς σου και να κάνεις ένα μεγάλο «άλμα» στην καριέρα σου, έχοντας πολύ καλές πιθανότητες να πετύχεις. Από την άλλη πλευρά όμως, δεν αποκλείεται να μάθεις κάτι που θα σε ταράξει ή θα σε «σοκάρει», ενώ ενδέχεται να επανεμφανιστεί κι ένα παλαιό θέμα υγείας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οφέλη και παροχές

Ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να βελτιώσεις άμεσα τα οικονομικά σου, όχι μόνο γιατί πρέπει, αλλά επειδή μπορείς! Μη διστάσεις, λοιπόν, να κάνεις μια κίνηση που πιθανόν να ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σου, είτε πρόκειται για μια σημαντική αγορά-πώληση είτε για μια δουλειά-συμφωνία που σε αναβαθμίζει μισθολογικά.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω υποστηρίζει τις διεκδικήσεις σου, ίσως, μάλιστα, δεις τι πρέπει να κάνεις, ύστερα από την επαφή σου με έναν συλλογικό φορέα. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα και δράματα στο φιλικό σου περιβάλλον.

Ετικέτες