ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, προκειμένου να καλύψεις έγκαιρα τις ανεπάρκειές σου, αλλά και να προλάβεις κάποιες «ατυχίες», που δεν είναι τελικά και τόσο τυχαίες! Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια «κομβική» οικονομική υπόθεση που η εξέλιξή της εξαρτάται από άλλους κι εδώ είναι που πρέπει να εντοπίσεις λεπτομέρειες, ώστε να αποφύγεις κάθε τύπου ανεπιθύμητες δεσμεύσεις. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε ωθεί να επισκεφθείς μέρη που σου θυμίζουν πολλά.

Ερωτικά
Το σύμπαν «σε πάει» αλλά αν «υποκύψεις» στο να εγκλωβίζεσαι σε σκέψεις και υποθέσεις για τα κίνητρα των άλλων, τότε ποτέ δεν θα βρεις την ευτυχία που αναζητάς. Χαλάρωσε λοιπόν κι αν σου δοθεί η ευκαιρία, ταξίδεψε ή βγες έξω στον… καθαρό αέρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάθε απαισιόδοξη ή «σκοτεινή» σκέψη κοντά σε ένα παλιό φίλο ή φίλη, που θα σου συμπαρασταθεί και με το παραπάνω! Επιπλέον, μπορεί να έχεις τα «τυχερά» σου αποκτώντας ένα παλαιό αντικείμενο αξίας ή κερδίζοντας πολλά σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να δώσεις τέλος σε μια αδιέξοδη συνεργασία αλλά και να μην συνάψεις μια οικονομική συμφωνία, χωρίς να «τσεκάρεις» προσεκτικά τους όρους της και τα όσα συνεπάγονται.

Ερωτικά
Αν καταφέρεις να «απεμπλακείς» από κάποιες λεπτομέρειες που σου «τριβελίζουν» το μυαλό και σε απομακρύνουν από την ευτυχία σου, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να διαχειριστείς, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται. Ίσως μάλιστα να ζήσεις μια μοναδική ερωτική εμπειρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε κάνει πιο επιρρεπή σε συναισθηματικά «ολισθήματα», που όμως μπορεί να έχουν και τα… καλά τους! Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες «αναποδιές» στην καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με συσκευές ή γενικότερα τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Αν όμως έχεις διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις, και «πατέντες», τότε ουδέν πρόβλημα. Επιπλέον, ίσως κληθείς να διαχειριστείς ένα λεπτό ζήτημα, που έχει να κάνει με την υγεία ή την διατροφή σου και δεν παίρνει αναβολή.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ένα προσωρινό αδιέξοδο μπορεί να σε κάνει να στραφείς για συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα σου γίνει μια πρόταση που σίγουρα έχει τις προοπτικές της για μια «εφ’ όλης της ύλης» αποκατάσταση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο και φροντίδα σε ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, ώστε να μην νιώσει μόνο σε μια δύσκολη στιγμή που περνά και σίγουρα θα λάβεις την ανταμοιβή σου! Από την άλλη πλευρά βέβαια πρόσεξε μήπως «βουλιάξεις» στο συναίσθημά σου ή σε εξαρτήσεις του παρελθόντος. Σε αυτό μπορεί να συμβάλλει θετικά ο Ερμής στον Σκορπιό, αφού έχει τα… προσόντα να σε βάλει σε μια «τροχιά» λογικής, μέσα από μια παρατήρηση και αξιολόγηση των δεδομένων που «παρελαύνουν» μπροστά σου.

Ερωτικά
Όλοι και όλα «δουλεύουν» για σένα και ξεκινώντας από τον χώρο της εργασίας σου, φαίνεται πως υπάρχει κάποιος/α που σε… καλοβλέπει, ίσως μάλιστα σήμερα σου δοθεί η ευκαιρία να το διαπιστώσεις άμεσα! Είναι όμως το ίδιο πιθανό να έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο, μέσα από μια διαδικασία προσφοράς.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό σου θυμίζει ότι δεν μπορείς να προβείς σε ένα οποιοδήποτε εγχείρημα, χωρίς πρώτα να «τσεκάρεις» την επάρκεια του εξοπλισμού σου και τον βαθμό της λειτουργικότητάς του. Καλό είναι λοιπόν να κάνεις μια πρόβα ή άσκηση, πριν αναλάβεις δράση. Από την άλλη πλευρά ακόμη κι αν οι «οιωνοί» γύρω σου δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικοί, η καλή σου ψυχολογία μπορεί να σε «σηκώσει» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα και η μόνη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι μια αγκαλιά από έναν «δικό σου» άνθρωπο!

Ερωτικά
Φαίνεται πως νοσταλγείς κάποιες παλιές καλές στιγμές κι αν το επιθυμείς πραγματικά, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξαναζήσεις έναν έρωτα του παρελθόντος. Αν όμως πρόκειται για μια νέα γνωριμία, πρόσεξε μήπως «βουλιάξεις» στο συναίσθημα, αδυνατώντας τελικά να δεις τα αυτονόητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε θέλει πιο καχύποπτο/η απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί να μην είναι αυτό που δηλώνουν και σίγουρα υπάρχουν κάποιες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να το καταλάβεις. Επιπλέον, ίσως μάθεις κάτι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, όσον αφορά στις πραγματικές προθέσεις ενός συγγενούς σου. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα μπορεί να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων αλλά και να συμβάλλει στον εξωραϊσμό του προσωπικού σου χώρου.

Ερωτικά
Η «περιπέτεια» καλά κρατεί κι αν είσαι μόνος/η, ίσως «ζεσταθείς» με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, όσο εύκολο να έρθεις πολύ πιο κοντά με το ταίρι σου άλλο τόσο είναι να τα «τσουγκρίσετε» μένοντας ο καθένας χώρια και παρέα με τον… εγωισμό του!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να σε «στριμώξει» οικονομικά, φέρνοντας στο προσκήνιο λεπτομέρειες που αγνοούσες κι ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψεις μια προοπτική σου. Επιπλέον, είναι καλό να αποφύγεις να δεσμευτείς με μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο που στα «ψιλά γράμματα» διασφαλίζει κυρίως τον/την αντισυμβαλλόμενο/η. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα αναμένεται να σου ξυπνήσει μνήμες ή να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν όμορφες στιγμές του παρελθόντος!

Ερωτικά
Από την στιγμή που τα πράγματα είναι ανοικτά και η διάθεσή σου «κυμαινόμενη», πρόσεξε μήπως τελικά απογοητευτείς, όταν διαψευστεί μια «υψηλή» προσδοκία σου. Υπάρχει όμως και η αντίστροφη εκδοχή, να βρεθείς δηλαδή από την «κόλαση» στον «παράδεισο»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κυνικό ή απαισιόδοξο/η, ίσως μάλιστα κατά την διάρκεια της ημέρας εμφανίσεις και κάποιες μηδενιστικές τάσεις. Όλα αυτά όμως μπορεί να ξεπεραστούν αν «αλλάξεις επίπεδο» και αποφασίσεις να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου, αποφεύγοντας να εγκλωβιστείς σε λεπτομέρειες για τα τρέχοντα που σου «τριβελίζουν» το μυαλό. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα θα σου δώσει την ευκαιρία για… περισσότερες και ουσιαστικές αγκαλιές, ενώ δεν αποκλείεται να περιέλθει στην κατοχή σου ένα αντικείμενο μεγάλης αξίας.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να δεχθείς μια «επίθεση» συναισθημάτων από ένα πρόσωπο που η ευαισθησία του σε τρομάζει, μην φανταστείς όμως ότι είναι αδύναμο και δεν έχει τον τρόπο να σε φέρει «στα νερά του». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να συναντηθείς ξανά με μια παλιά σου αγάπη και ό,τι ήθελε προκύψει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε καλεί να ανοίξεις την αγκαλιά σου σε όσους/ες σε αγαπούν πραγματικά, ξεκινώντας φυσικά από τους οικείους σου. Επιπλέον, σε ωθεί να διαμορφώσεις ένα «ζεστό» περιβάλλον στο σπίτι ή το γραφείο σου. Παράλληλα όμως, ο Ερμής στον Σκορπιό σου επισημαίνει ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο που καλό είναι να μην αγνοήσεις, ωστόσο δεν θα έπρεπε να «κατεβάσεις» το επίπεδό σου, υιοθετώντας ανάλογες πρακτικές. Αντίθετα φέρσου «επιστημονικά» και λογικά κατοχυρώνοντας με… βούλα και σφραγίδα τα δικαιώματά σου.

Ερωτικά
Νιώθεις την ανάγκη να «χαθείς» σε μια αγκαλιά και τα… καλά νέα είναι ότι θα έχεις την δυνατότητα να το ζήσεις και με το παραπάνω, ίσως μάλιστα να πρόκειται για τον «άνθρωπό σου». Παράλληλα όμως πρόσεξε μήπως κάποιος/α άλλος/η «σου βάζει λόγια» και τον… προσπεράσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να διερευνήσεις προσεκτικά τα τεκταινόμενα στις φιλίες και γενικότερα στις κοινωνικές συναναστροφές σου, δίνοντας ένα τέλος σε οτιδήποτε δεν «τραβάει» ή σε ζημιώνει. Ίσως μάλιστα κάποιες «κρίσιμες» λεπτομέρειες που θα υποπέσουν στην αντίληψή σου σε βοηθήσουν να πάρεις τις αποφάσεις σου. Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε στρέφει προς το παρελθόν, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναπλάσεις «κλασικές» αξίες αλλά και να δώσεις ένα νέο νόημα σε πρόσωπα και πράγματα που πάντα υπήρχαν γύρω σου αλλά δεν τους έδινες τη δέουσα σημασία!

Ερωτικά
Η λογική σου σε «αποπροσανατολίζει» τόσο, ώστε να κινδυνέψεις να χάσεις μια ευκαιρία από εκείνες που εμφανίζονται σπάνια! Βάλε λοιπόν στην άκρη ενδοιασμούς ή πεποιθήσεις και αφήσου σε αυτό που σου προσφέρεται, ακόμη κι αν δεν συγκεντρώνει τις προδιαγραφές μιας «επίσημης» σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να διερευνήσεις εξονυχιστικά μια σημαντική επαγγελματική υπόθεση, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «υποστηρικτές» αλλά έχουν και κρυφές σκέψεις ή σχέδια. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια είδηση που περιπλέκει τα πράγματα. Από την άλλη πλευρά όμως, η «προωθημένη» επιστημονική σου σκέψη μπορεί να βγάλει «λαγούς»! Παράλληλα, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα μπορεί να σου προσφέρει συμπαράσταση και θαλπωρή από έναν φίλο ή μια φίλη.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφες στιγμές με φίλους ή φίλες, ίσως μάλιστα να νιώσεις μια ιδιαίτερη «ζεστασιά» με ένα πρόσωπο, που μπορεί να τρέφει για σένα και ερωτικά αισθήματα. Καλό είναι βέβαια να μην το «προγκήξεις» με τις θεωρίες σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα προάγει τα ενδιαφέροντά σου σε σχέση με το παρελθόν και την αναζήτηση της «πρώτης αιτίας» των πραγμάτων. Ίσως όμως να σε φέρει και σε μια κατάσταση φρικτής συναισθηματικής αδυναμίας! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό τονίζει το ενδιαφέρον σου για μια οικονομική υπόθεση, η οποία ωστόσο φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πτυχές, που καλό είναι να εντοπίσεις, πριν «σε τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί». Θέσε λοιπόν σε λειτουργία το… μικροσκόπιό σου! Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες εκμυστηρεύσεις που θα σε «προσγειώσουν».

Ερωτικά
Εξακολουθείς να «λάμπεις» κι ένα όμορφο δώρο ή μια κίνηση μεγάλης συναισθηματικής αξίας θα σου ανεβάσει την διάθεση και θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κι εδώ είναι που πρέπει να αφεθείς και να παραμερίσεις τις… δεύτερες σκέψεις!

Ετικέτες