ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ασυγκράτητος/η!

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο άμεσο/η, αλλά και νευρικό/η ή ανυπόμονο/η με συνέπεια να… εκνευρίσεις όσους/ες είναι μαθημένοι σε πιο ήπιους ρυθμούς και να προκύψουν προστριβές. Ωστόσο, πίσω από την φούρια σου κρύβονται μοναδικές εμπνεύσεις, που στην ανάγκη θα καταλήξεις να τις υλοποιήσεις μόνος/η, αντί να περιμένεις το πότε θα… ξεκουνήσουν οι άλλοι!

Έτσι κι αλλιώς, με τον Άρη στον 11ο ηλιακό οίκο σου να μην κρατιέται, το πιθανότερο είναι να έρθεις σε αντιπαράθεση με φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, που δε συμμερίζονται τις απόψεις ή την πολιτική σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάνε την… έκπληξη!

Ο Άρης στον Υδροχόο σε παροτρύνει να ξεπεράσεις «κολλήματα» και ταμπού και να δράσεις αποφασιστικά, πετυχαίνοντας τελικά να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση. Ίσως, μάλιστα, είναι σκόπιμο να απευθυνθείς σε κάποιον ισχυρό, αφού, με τη συνδρομή του, μπορεί να ξεπεραστούν εμπόδια που έδειχναν «βουνό».

Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό θα συμβάλλει σε μια σημαντική εκμυστήρευση, αλλά και στο να δικτυωθείς σε κύκλους που δρουν παρασκηνιακά… υπέρ σου! Επιπλέον όμως, είναι σκόπιμο να μην αμελήσεις ζητήματα σχετικά με τη σωματική και ψυχική σου ευεξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος»!

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών, ενώ γενικότερα απελευθερώνει την έκφρασή σου και σε φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να πυροδοτήσει μια διαμάχη, που δε θέλει και πολύ για να σε οδηγήσει στα… δικαστήρια ή τουλάχιστον στην ανταλλαγή «βαριών» εκφράσεων!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σου γνωρίζει κόσμο και κοσμάκη, βοηθώντας σε να προωθήσεις το έργο και τις ιδέες σου εκεί που εκτιμώνται. Ίσως, μάλιστα, ένα πρόσωπο να αποδειχθεί άμεσα ένα πολύ καλό «χαρτί» για τις επιδιώξεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα νέο ξεκίνημα

Η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Επιπλέον, φαίνεται να αναβαθμίζεται συνολικά το επίπεδο διαβίωσής σου, ιδιαίτερα αν προσπεράσεις πεποιθήσεις και «κολλήματα» που σε κρατάνε πίσω.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να διεκδικήσεις περισσότερα κέρδη και οφέλη κι αν έχεις ανοικτό κάποιο θέμα στα οικονομικά σου, το πιθανότερο είναι να καλύψεις το πλάνο σου και να σου μείνει και περίσσευμα! Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν και προστριβές με συγγενείς.

ΛΕΩΝ

Ανταγωνισμοί αλλά και ευγενής άμιλλα

Ο Άρης απέναντί σου σε καλεί να εφαρμόσεις τις πρωτότυπες εμπνεύσεις σου, μένοντας μακριά από τους κακώς εννοούμενους ανταγωνισμούς. Ίσως, μάλιστα, μπορέσεις να εκμεταλλευτείς άμεσα μια εφήμερη, αλλά αποτελεσματική συμμαχία.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να μάθεις πολλά και σου συνιστά να επικεντρωθείς στην δικτύωσή σου σε κάποιους κύκλους που, είτε άμεσα είτε μελλοντικά, μπορεί να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φαίνεται, δε, να διευρύνεις και το μορφωτικό σου επίπεδο, ενώ επίκειται κι ένα συναρπαστικό ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!

Ο Άρης στον Υδροχόο σου δίνει την ώθηση για να διεκπεραιώσεις ένα μάλλον τολμηρό εγχείρημα, ωστόσο, μέσα σε όλα ενδέχεται να προκύψει και ένας ενοχλητικός ανταγωνισμός από άτομα που κινούνται στον χώρο της εργασίας σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από ένα σύντομο σε διάρκεια, αλλά σχετικά οξύ θέμα υγείας.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου κι ανεξάρτητα από την ορθή ή όχι διαχείριση που θα κάνεις, αναμένεται να πάρεις βοήθειες που θα σε «ξελασπώσουν», ενώ μπορείς και να δανειστείς με καλούς όρους.

ΖΥΓΟΣ

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά

Η Σελήνη στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με υποψήφιους συνεργάτες ή ανταγωνιστές, θέτοντας σε… δοκιμασία τις διπλωματικές σου αρετές! Και σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πείσεις άτομα που έχουν μάθει να δρουν μόνα τους και δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, αλλά πάντα υπάρχει μια λύση για όλα.

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε κάνει πιο δημιουργικό/η και ζωηρό/η στις επιδιώξεις σου, πρόσεξε όμως, μήπως οι κινήσεις σου παρεξηγηθούν ως εγωιστικές ή παρεμβατικές, ενεργοποιώντας τελικά μια μυστική συμμαχία σε βάρος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το ρόπαλο ανά χείρας!

Ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να αναλάβεις δράση στο σπίτι ή την οικογένειά σου, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Ίσως, μάλιστα, γίνουν και έκτακτες εργασίες, που θα σε κουράσουν μεν, αλλά θα σε αποζημιώσουν με το αποτέλεσμά τους.

Επιπλέον όμως, μπορεί να προκύψει και μια διαμάχη, είτε για ένα περιουσιακό ζήτημα είτε με κάποιον/α φίλο/η, που αυθαιρετεί στον χώρο σου και σου… ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι! Παράλληλα και η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί ένα κλίμα πρωτοβουλιών στη δουλειά σου, πρόσεξε όμως, μήπως ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαγγελματικό και κοινωνικό άνοιγμα

Με τον Άρη στον Υδροχόο μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει άμεσα, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητές σου για ένα ταξίδι, όχι τόσο ψυχαγωγικό, όσο επαγγελματικού χαρακτήρα. Επιπλέον, ενδέχεται να ενταχθείς σε ένα πρόγραμμα εντατικών σπουδών ή να μάθεις μια τεχνική.

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό να σε κάνει πιο εκφραστικό/η και τολμηρό/η στις συναναστροφές σου, είναι το ίδιο εύκολο να εντυπωσιάσεις θετικά κάποιον/α, όσο και το να υπάρξουν αντιπάθειες, σε κάθε περίπτωση όμως, ας διαλέξει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει, χωρίς… παρεξηγήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξίζει να ρισκάρεις!

Η Σελήνη στον Κριό συμβάλλει σε μια γενική κινητικότητα γύρω από θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι είναι πιθανό να αναλάβεις δράση, προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα, την ίδια στιγμή όμως ενδέχεται να υπάρξουν και αντιδράσεις που θα σε… συγχύσουν!

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να επιληφθείς… δυναμικά και οικονομικών θεμάτων, ίσως, μάλιστα, φερθείς σχετικά πιο ριψοκίνδυνα από όσο συνηθίζεις. Επιπλέον, φαίνεται πως θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς «σκληρά» για τη ρύθμιση μιας παλιάς υπόθεσής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Follow your heart!

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να ακολουθήσεις τις εμπνεύσεις σου και να τολμήσεις «το κάτι παραπάνω», αφού το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει τόσο από δημιουργική άποψη, όσο και οικονομικά. Ωστόσο, ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το γρήγορα για να εκμεταλλευτείς τη δυναμική της στιγμής!

Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό να πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δίνοντας στην καθημερινότητά σου μια πιο ενδιαφέρουσα και περιπετειώδη διάσταση, το μόνο που οφείλεις να κάνεις είναι το να είσαι ανοιχτός/η στις προκλήσεις κι όλο και κάτι καλό θα βγει από αυτό!

ΙΧΘΥΕΣ

Σε… δουλειά να βρίσκεσαι!

Η Σελήνη στον Κριό «ανακατεύει την τράπουλα» στα οικονομικά σου, κάτι που από την μια πλευρά θα σε βάλει να «τρέχεις» για να καλύψεις έκτακτες ανάγκες, από την άλλη όμως θα σου δώσει και έξτρα εισοδήματα ή κέρδη. Από την στιγμή, δε, που ο «τροχός» γυρίζει πολύ γρήγορα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα πάρεις και να φύγεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση, όπως ήρθαν, έτσι και θα «πετάξουν».

Παράλληλα, ο Άρης στον Υδροχόο σε ωθεί να δικτυωθείς παρασκηνιακάμε τα κατάλληλα πρόσωπα, αποκτώντας μερικά ακόμη… κρυφά πλεονεκτήματα στον επαγγελματικό στίβο!

Ετικέτες