ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Όμορφες στιγμές

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου, ίσως μάλιστα με την συνδρομή του Δία στον Ζυγό να βρεις μια πολύ θερμή ανταπόκριση από πρόσωπα ή κύκλους, που μέχρι χθες έδειχναν να αδιαφορούν. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ταξιδέψεις, όχι μόνον για αναψυχή αλλά και για την εκπλήρωση ενός συγκεκριμένου καθήκοντος, ενώ ίσως μάθεις κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο για μια υπόθεση σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σου υπόσχεται όμορφες στιγμές κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.

Ερωτικά

Με «όπλο» την ευχάριστη διάθεσή σου αλλά και την θετική προαίρεση των άλλων απέναντί σου είναι βέβαιο πως δεν θα… χάσεις, αντίθετα κερδίζοντας όλες τις εντυπώσεις θα σου ανοίξει ο δρόμος για κάτι «καλό». Αν βέβαια δεν ενδιαφέρεσαι άμεσα, τότε κράτα «σημειώσεις» για το μέλλον! 

ΤΑΥΡΟΣ

Οικογενειακή ατμόσφαιρα

Γενικά

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης ευνοεί τις οικογενειακές υποθέσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθείς με κόσμο σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να διαμορφώσεις τον χώρο σου, πετυχαίνοντας ένα άρτιο λειτουργικό αλλά και αισθητικό αποτέλεσμα. Κινητικότητα βέβαια υπάρχει και στα οικονομικά σου, με την Σελήνη στον Τοξότη να αυξάνει μεν την καταναλωτική σου διάθεση αλλά από την άλλη πλευρά τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο να αναδεικνύει κάποιες ανάγκες που θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να δείξεις το ενδιαφέρον σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με ένα χρήσιμο τρόπο, περιμένοντας βέβαια τα ανάλογα και από την δική του πλευρά. Ακόμη ίσως προκύψει κάτι… πολύ «ενδιαφέρον» σε μια «οικογενειακή» συγκέντρωση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνιακό πλεονέκτημα

Γενικά

Η Σελήνη και ο Κρόνος απέναντί σου σε παραπέμπουν στην ανάληψη επιπλέον ευθυνών, όχι τόσο για σένα, όσο για τους άλλους. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργήσουν «θέματα» στις συνεργασίες σου. Ωστόσο αν επιδείξεις την δέουσα υπευθυνότητα θα μπορέσεις να βγεις «ασπροπρόσωπος/η» απέναντι στις κάθε είδους «εξετάσεις» που θα περάσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σε κάνει να φαίνεσαι… πιο ωραίος/α ή γοητευτικός/η κι αν βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση είναι βέβαιο πως θα «λάμψεις» με την παρουσία σου!

Ερωτικά

Το «παιχνιδιάρικο» πνεύμα σου θα προσελκύσει ένα πρόσωπο με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια. Παράλληλα όμως, μπορεί να σου τεθεί κι ένα πιεστικό δίλημμα ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, αφού φαίνεται να υπάρχουν… ανεπιθύμητες δεσμεύσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγορές που σε ευχαριστούν

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να επηρεάσει την φυσική σου κατάσταση κι ίσως τελικά δεν γλιτώσεις μια μικρή ταλαιπωρία. Θα σου δώσει όμως και μια καλή αφορμή για να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε θέματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου. Ίσως όμως όλα αυτά να έχουν να κάνουν με έναν δικό σου άνθρωπο που περνάει δύσκολα. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης μπορεί να συνδράμει στην θετική εξέλιξη μιας οικονομικής υπόθεσης σου ή να σε χαροποιήσει με ένα χρήσιμο δώρο.

Ερωτικά

Τραβάς τους άλλους σαν μαγνήτης, το πρόβλημα όμως είναι ότι τελικά μπορεί να παρασυρθείς σε «πονηρές» ατραπούς! Σε κάθε περίπτωση, οι σχέσεις που συνάπτεις αυτήν την περίοδο είναι πολύ δύσκολο να «νομιμοποιηθούν» ή να «δηλωθούν» και στον «έξω κόσμο».

ΛΕΩΝ

Προσωπική ανάδειξη

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει μεν πιο «παιχνιδιάρη/α» αλλά, ο Κρόνοςστο ίδιο ζώδιο «απαιτεί» μια σχετική σοβαρότητα και το ιδανικό θα ήταν να προσδώσεις στην ψυχαγωγία σου έναν επιμορφωτικό χαρακτήρα. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να προβληματιστείς από την στάση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτηςσυμβάλλει τα μέγιστα στην περαιτέρω βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου και μεταξύ άλλων δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας.

Ερωτικά

Κατά κάποιο… περίεργο τρόπο όλοι φαίνεται να νοιάζονται για σένα, πριν από σένα και φυσικά «για το καλό σου». Τελικά όμως μάλλον τις δικές τους επιθυμίες θέλουν να εκπληρώσουν, αφού πρώτα σε «φορτώσουν» με ενοχές και μια μονομερή -δικιά σου δηλαδή- αίσθηση καθήκοντος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακές αναγκαιότητες

Γενικά

Η Σελήνη και ο Κρόνος στον Τοξότη αναδεικνύουν θέματα που σχετίζονται είτε με το σπίτι, είτε με την οικογένειά σου. Ίσως μάλιστα να σου ζητηθεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες ή να το πράξεις από μόνος/η σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σε βοηθά να βρεις υποστηρικτές και να δρομολογήσεις πρακτικές λύσεις στην δουλειά σου αλλά και να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου αρέσουν, από την σωματική φροντίδα και υγιεινή, μέχρι την επιμέλεια των ζώων ή των φυτών που βρίσκονται κάτω από την προστασία σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», αφού μια νέα γνωριμία εκτός από το συναισθηματικό ενδιαφέρον που θα σου προκαλέσει, μπορεί να παίξει κι έναν κομβικό ρόλο σε μια υπόθεση που σε αφορά.

ΖΥΓΟΣ

Στοχευμένη επικοινωνία

Γενικά

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σε παραπέμπει σε περισσότερες ευχάριστες στιγμές, ιδιαίτερα με φίλους/ες. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη θα συμβάλλει στην αύξηση των μετακινήσεων σου και θα εντείνει την επικοινωνία σου, προς κάθε κατεύθυνση, όχι όμως μόνον για διασκέδαση και… «σορολόπ»! Αντίθετα, ο Κρόνος στο ίδιο ζώδιο σε πιέζει να μην χάνεις την ώρα σου με ανούσιες υποθέσεις και να επικεντρωθείς στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου ή σε συζητήσεις που στοχεύουν στην επίλυση ενός προβλήματος.

Ερωτικά

Οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη, ωστόσο στην πλειοψηφία τους τα άτομα που ενδιαφέρονται για σένα χαρακτηρίζονται από έναν ενθουσιασμό ή μια επιπολαιότητα, κάτι που δεν αποτελεί εχέγγυο σταθερότητας ή αξιοπιστίας. Μπορείς φυσικά να περάσεις καλά κι ύστερα… βλέπεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επαφές υψηλού επιπέδου

Γενικά

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σε βοηθά να ξεκουραστείς, απολαμβάνοντας κάποιες έξτρα υπηρεσίες που σου παρέχονται. Επιπλέον μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα «σημαίνον» πρόσωπο, μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και ο Κρόνος στον Τοξότη σε πιέζουν για να βρεις τις πιο κατάλληλες λύσεις στα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν κι ίσως σε πρώτη φάση αποφασίσεις να περικόψεις κάποια έξοδα. Καλό είναι επίσης να μείνεις στην «έρευνα αγοράς», χωρίς να πάρεις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση και μάλιστα «στενή» ενδέχεται να προκύψουν μικρές διαφωνίες ή προστριβές με τον άνθρωπο σου για οικονομικά κυρίως θέματα αλλά όλα μπορεί να… ξεχαστούν ύστερα από μια ερωτική «συνομιλία», που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αίσθημα ευθύνης

Γενικά

Η Σελήνη και ο Κρόνος στο ζώδιό σου αυξάνουν το αίσθημα ευθύνης σου αλλά και τις… ενοχές σου σε σχέση με πράγματα που δεν έκανες σωστά. Και μπορείς βέβαια να φερθείς φιλότιμα απέναντι σε πρόσωπα που εκτιμάς ή πιστεύεις ότι αξίζουν την προσοχή σου, γενικότερα όμως δείχνει σκόπιμο να μην «δώσεις αέρα» σε κάποιους/ες που τελικά σε εκμεταλλεύονται. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις, ενώ σου ανοίγει τον δρόμο για ένα ταξίδι.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει κοντά σε ευνοϊκά διακείμενα πρόσωπα κι αν επιθυμείς κάτι περισσότερο, ο δρόμος είναι… ανοικτός! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου, ίσως μάλιστα να καταστρώσετε από κοινού τα σχέδιά σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάλυψη των αναγκών σου

Γενικά

Με την Σελήνη αλλά και τον Κρόνο στον Τοξότη, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην διεκπεραίωση πρακτικών θεμάτων που μπορεί να σχετίζονται με την δουλειά σου, την υγεία-διατροφή σου και γενικότερα την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στην καθημερινότητα σου. Μπορεί όμως να φροντίσεις και κάποιον/α που έχει την ανάγκη σου. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης ευνοεί τα οικονομικά σου, δίνοντας σου την δυνατότητα να κάνεις κάποιες έξτρα αγορές που θα βελτιώσουν την ψυχολογία σου

Ερωτικά

Από την στιγμή πουν το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις τρέχουσες υποθέσεις σου, το πιθανότερο είναι να μην… προλάβεις να ασχοληθείς και με τα προσωπικά σου, εκτός πια κι αν είναι αυτό το κεντρικό σου θέμα. Σε κάθε περίπτωση πάντως ένα… δωράκι θα το πάρεις! 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γόνιμες συνεργασίες

Γενικά

Το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου με συνέπεια πολλές από τις υποθέσεις σου να προχωρήσουν χωρίς προβλήματα και με την συμπάθεια-συμπαράσταση των άλλων. Επιπλέον, σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε επιλογές που σε ευχαριστούν. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να βάλεις το λιθαράκι σου σε μια συλλογική προσπάθεια, φρόντισε όμως να μην «τα δώσεις όλα» αφού η ανταπόκριση που θα λάβεις δεν θα είναι η επιθυμητή. Μπορεί ακόμη να πάρεις μια στενοχώρια από έναν φίλο ή μια φίλη.

Ερωτικά

Έχεις τον τρόπο να κρύψεις κάθε ατέλεια σου, προσελκύοντας… κόσμο και κοσμάκη, ακόμη όμως κι αν δεν δώσεις τόση σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση, θα έχεις τις επιτυχίες που σου αξίζουν! Από εκεί και πέρα βέβαια, όλα είναι θέμα διαχείρισης από πλευράς σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Επιπλέον ευθύνες

Γενικά

Η Σελήνη και ο Κρόνος στον Τοξότη σου ζητούν να στρέψεις την προσοχή σου στην καριέρα σου και τα καθήκοντά σου, φροντίζοντας να είσαι «εντάξει». Αλλά αν σου ζητηθούν επιπλέον «χατίρια» και υποχωρήσεις, τσέκαρε πρώτα αν εκείνος/η που επιχειρεί να σε πείσει, δεν επιδιώκει παρά να σου φορτώσει δικές του/της ευθύνες. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης μπορεί να συμβάλλει σε μια σειρά διευκολύνσεων στα οικονομικά σου αλλά και σε βοήθειες προερχόμενες από οικεία πρόσωπα ή απλούς… υπαλλήλους!

Ερωτικά

Οι συνθήκες είναι ιδανικές για «κοκούνινγκ» κι από αυτήν την άποψη αν ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο, το καλύτερο θα ήταν να συναντηθείτε σε ένα σπίτι, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε τα… καλά της οικογενειακής ζωής! Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ακολούθησε μια ανάλογη πολιτική.

Ετικέτες