ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Κόψε τις κακές συνήθειες!

Η Σελήνη στον Λέοντα σε βοηθά να διασκεδάσεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, όση… ευτυχία όμως κι αν νοιώσεις, έχε σε μια άκρη του μυαλού σου το ότι κάποια πράγματα δείχνουν ιδανικά, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι!

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε ορισμένα θέματα που αφορούν στην υγεία ή τη διατροφή σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλεις τον εαυτό σου σε ένα πρόγραμμα, κόβοντας τις «κακές συνήθειες». Επιπλέον, καλό θα ήταν να βάλεις μια τάξη στο σπίτι ή το γραφείο σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εμψύχωση είναι το ζητούμενο

Η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή να σε στείλει «εκτός έδρας», αν όμως αναμιχθούν στις υποθέσεις σου φίλοι/ες και γνωστοί/ες, να ξέρεις ότι τα πράγματα θα μπερδευτούν περισσότερο, γι’ αυτό δράσε μόνος/η!

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο θα σε κάνει να νοιώσεις πολύ πιο χρήσιμος/η, παρέχοντας συμβουλές και δίνοντας πρακτικές λύσεις σε προσωπικά κυρίως θέματα, αρχής γενομένης από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά και όσους/ες πάσχουν από έλλειψη αυτοπεποίθησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικεντρώσου στα σημαντικά

Η Σελήνη στον Λέοντα εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, που όμως δεν είναι απαραίτητα όλες σημαντικές, γι’ αυτό προσπάθησε να ιεραρχήσεις τα πράγματα και κυρίως να μην κυνηγάς «χίμαιρες».

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε πιέζει να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου και σε περιουσιακά θέματα που ενδεχομένως την ταλανίζουν. Κι εδώ ίσως να υπάρξει «εμπλοκή» με ένα πρόσωπο, που έχει κάνει κάποιο «φάουλ» αλλά ζητά και τα… ρέστα! Επιπλέον, μη δανείσεις πουθενά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εντιμότατοι… απατεώνες!

Η Σελήνη στον Λέοντα αναδεικνύει οικονομικά θέματα, ίσως, μάλιστα, πιστέψεις ότι βρίσκεσαι κοντά σε μια σημαντική επιτυχία ή να «ξανοιχτείς» με αγορές, ωστόσο, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στις συναλλαγές σου, αφού γύρω σου περιφέρονται κάθε λογής… απατεώνες!

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με καθυστερήσεις ή ζημιές κι εδώ βέβαια θα κριθεί η προνοητικότητά σου. Τα πράγματα όμως μπορεί να είναι πιο περίπλοκα με ένα συγγενή ή συνεργάτη σου, που ενδεχομένως να σε φέρει σε στενόχωρη ή… απελπισμένη θέση!

ΛΕΩΝ

Επιρρεπής στην εκμετάλλευση

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου γίνεσαι πιο «εκμεταλλεύσιμος/η» και ευάλωτος/η συναισθηματικά, έτσι, λοιπόν, ο ενεργός Ποσειδώνας θα βρει ελεύθερο το… πεδίο δράσης για να υποστείς κάποιες οικονομικές απώλειες, ύστερα από ένα λάθος σου ή μια απάτη σε βάρος σου. Αντίθετα όμως, στο δημιουργικό πεδίο είσαι στα πολύ πάνω σου!

Παράλληλα, η ταυτόχρονη επαφή του Ερμή με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε αλλοπρόσαλλες καταστάσεις και πρακτικά σε καλεί πρώτον να βρεις μια μέση οδό σε ένα οικονομικό σου πρόβλημα και δεύτερον να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εξιλαστήριο θύμα;

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και τη διατροφή σου και σίγουρα η καλή ψυχολογία είναι το πρώτο «σκαλί» για να φθάσεις στην ευεξία σου, μην ακούς όμως αυτά που σε συμβουλεύουν κάποιοι, αφού μάλλον δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου σε φορτώνει με περισσότερες ευθύνες, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά γίνεις το «εξιλαστήριο θύμα» αναλαμβάνοντας να διεκπεραιώσεις κάτι που απλά δε γίνεται! Επιπλέον, μην εμπιστεύεσαι άτομα που «πλασάρονται» ως ειδικοί επί ενός θέματος, ενώ στην πραγματικότητα δε… σκαμπάζουν γρι!

ΖΥΓΟΣ

Μείνε στο «κέντρο» σου

Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει τον κοινωνικό κύκλο σου, πρόσεξε όμως, μήπως τελικά «μαζέψεις» γύρω σου άτομα που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν ή «πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες»!

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο δεν αποκλείεται να σου «ξεφουρνίσει» μια έκτακτη εργασία, που θα σε αναγκάσει να απομονωθείς για λίγο από τον έξω κόσμο, ίσως όμως να σου δώσει και την ευκαιρία που ζητάς να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου. Επιπλέον, σε ζητήματα υγείας και διατροφής, ο καθένας λέει «το μακρύ του και το κοντό του», γι’ αυτό μη βιαστείς να αποφασίσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέμα εμπιστοσύνης

Η Σελήνη στον Λέοντα σε θέλει «στις επάλξεις», αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ποικίλα ζητήματα, με την επιτυχημένη διεκπεραίωσή τους να εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από τη δυνατότητά σου να «διαβάζεις» τα αφερέγγυα άτομα, αφού θα συναντήσεις πολλά τέτοια στο διάβα σου. Ίσως, μάλιστα, πληρώσεις το… τίμημα της εμπιστοσύνης σου σε ανθρώπους, που χρησιμοποιούν τη συλλογικότητα για να εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα!

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε κάνει πιο μεθοδικό/η και τυπικό/η στις κινήσεις και τις συναλλαγές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποπροσανατολισμός

Η Σελήνη στον Λέοντα σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η, ίσως, μάλιστα, ταξιδέψεις ή έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού, υπάρχει ωστόσο ένα σοβαρό ενδεχόμενο αποπροσανατολισμού ή μιας λανθασμένης εκτίμησης που θα σου στοιχίσει σε χρόνο και χρήμα. Επιπλέον, σήμερα η τύχη σου… απουσιάζει και θα πρέπει να κινηθείς με γνώμονα τις πραγματικές δυνατότητές σου και την εμπειρία σου, προνοώντας για οτιδήποτε μπορεί να «στραβώσει».

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε πιέζει να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, χωρίς μάλιστα να εισπράξεις τα εύσημα γι’ αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διατήρησε τις επιφυλάξεις σου

Με την Σελήνη στον Λέοντα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, μπορείς να προετοιμάσεις το έδαφος για τη συνέχεια, κάνοντας μια έρευνα αγοράς ή συλλέγοντας τις κατάλληλες , μέχρι… εκεί όμως, αφού ό,τι πάρεις σήμερα ενδέχεται να… κλαπεί στο μέλλον.

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε πιέζει να διευθετήσεις ένα νομικό ζήτημα, ενώ είναι πιθανό να ζητηθεί η συνδρομή σου σε μια υπόθεση που όμως στην πορεία της θα αποδειχθεί άκαρπη. Ίσως, μάλιστα, βρεθείς σε δίλημμα σχετικά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που σε πιέζει υπερβολικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Κάλλιο πέντε και στο χέρι…»

Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, τίποτα όμως δεν εγγυάται ότι όλα είναι όπως φαίνονται, γι’ αυτό μη δίνεις σημασία σε υποσχέσεις και «ταξίματα». Αντίθετα, είναι πιθανό να πέσεις πάνω σε άτομα που λένε πολλά και πράττουν… άλλα, ίσως, μάλιστα, εκ του πονηρού!

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις μια απογοήτευση ή μια αίσθηση αποτυχίας στα οικονομικά σου, θα σε μάθει όμως και να μην εμπιστεύεσαι «τυφλά» κάποιον/α, πιστεύοντας ότι έχει αγαθές προθέσεις ή σκέφτεται όπως εσύ.

ΙΧΘΥΕΣ

Θύμα των καταστάσεων;

Η Σελήνη στον Λέοντα αναδεικνύει πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και σε «φορτώνει» με επιπρόσθετες εργασίες. Για να μην πέσεις όμως θύμα των καταστάσεων ή μιας ασύμφορης συνεργασίας, «άκου» τη φωνή της διαίσθησής σου! Επιπλέον, μια δημιουργική έμπνευσή σου θα πάρει «σάρκα και οστά».

Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στην Παρθένο θα σε φέρει σε επαφή με άτομα που χαρακτηρίζονται από πολλές αντιφάσεις κι αν στηριχτείς πάνω τους, το πιθανότερο είναι να γίνουν όλα… μαντάρα, γι’ αυτό είναι χίλιες φορές προτιμότερο να δράσεις μόνος/η σου, όσο κι αν σε πιέζουν για το αντίθετο.

 

Ετικέτες