ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα

Γενικά
Με την Σελήνη στον Λέοντα, η φροντίδα των αγαπημένων σου προσώπων φαίνεται να είναι η βασική προτεραιότητά σου, μπορείς όμως να αφιερώσεις και περισσότερο χρόνο σε δραστηριότητες που σε ευχαριστούν ή προάγουν την δημιουργικότητά σου.
Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά σε άτομα ή φορείς με οικονομική ισχύ, κάτι που μπορεί να αλλάξει άρδην το σκηνικό προς το καλύτερο. Από την άλλη πλευρά, ωστόσο, τίθενται και κάποια ηθικά ζητήματα σε σχέση με την προέλευση αλλά και τη διαδρομή των κεφαλαίων.

Ερωτικά
Ο Άρης απέναντί σου σε ωθεί να «παραδοθείς» ψυχή τε σώματι, σε κάθε περίπτωση όμως, πρόσεξε μήπως τελικά το μετανιώσεις ή την «πατήσεις» με ένα άτομο που δεν προσφέρεται για μόνιμο δεσμό και αύριο-μεθαύριο θα… ψάχνεις να το βρεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Μεταβολές στο σπίτι

Γενικά
Η Σελήνη στον Λέοντα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου και παρότι κατά τη διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν «σκαμπανεβάσματα», τελικά οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους, φαίνεται όμως ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν δεν είναι και τόσο «χριστιανικές» κι από αυτήν την άποψη μια από κοινού δράση ίσως κρύβει παγίδες και να σε μπλέξει σε «κυκλώματα».

Ερωτικά
Τα μηνύματα που λαμβάνεις είναι θετικά κι ίσως έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από την προτίμηση που δείχνει κάποιος/α στο πρόσωπό σου, φαίνεται όμως ότι όλα τα καλά αρχίζουν και τελειώνουν σε υλικό-σεξουαλικό επίπεδο, οπότε περιόρισε τις συναισθηματικές προσδοκίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες παραστάσεις

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου προς κάθε κατεύθυνση και για ποικίλους λόγους! Επιπλέον όμως, είναι καλό να περιορίσεις την περιέργειά σου, αφού ενδέχεται να γίνεις μάρτυρας μιας «σκοτεινής» συναλλαγής ή να βρεθείς στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Σκορπιό μπορεί να αυξήσει την πελατεία σου ή τον κύκλο εργασιών σου, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, θα σου δώσει τη δυνατότητα να ενταχθείς σε μια μεγάλη εταιρεία ή ένα δίκτυο πωλήσεων.

Ερωτικά

Ο Άρης τονίζει την σεξουαλικότητά σου, παράλληλα όμως αναπαράγει και ευαισθησίες, που ίσως σε προβληματίσουν ή σε «κολλήσουν». Αν πάντως συμβεί οτιδήποτε την πιο ακατάλληλη στιγμή, απλά χαλάρωσε και βγες από το «πρόβλημα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επανεκκίνηση

Γενικά

Ο Πλούτωνας απέναντί σου σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια αναγεννητική πορεία, ιδιαίτερα ως προς τα προσωπικά σου. Από την άλλη πλευρά όμως, στις συνεργασίες σου φαίνεται πως κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα κι όσο κι αν υπολογίζεις στις δικές σου ικανότητες, άλλοι είναι που κρατούν «το μαχαίρι και το πεπόνι». Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Λέοντα και ο Δίας στον Σκορπιό επηρεάζουν θετικά τα οικονομικά σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα για περισσότερες αγορές και… διασκεδάσεις!

Ερωτικά

Ο Δίας στον Σκορπιό σπέρνει στο διάβα σου άτομα γοητευτικά και «μυστηριώδη» που σίγουρα έχουν πολλά να δώσουν, αλλά και να κρύψουν. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πρόταση, αλλά πρόσεξε μήπως τελικά μπλέξεις με μια «σκοτεινή» προσωπικότητα.

ΛΕΩΝ

Νέες εμπνεύσεις

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κυκλοθυμικό/η αλλά και «εμπνευσμένο/η», κάτι που σίγουρα θα έχει ένα δημιουργικό αντίκτυπο. Επιπλέον, μπορεί να σου τύχουν ευχάριστες καταστάσεις, αλλά και να βρεθείς πιο κοντά στην επιτυχία. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό ευνοεί κάθε είδους συναλλαγή σε σχέση με ακίνητα και την πλήρη ανανέωση του οικιακού εξοπλισμού ή του γραφείου σου. Όσον αφορά στα επαγγελματικάσου πάντως, πρόσεξε μήπως παγιδευτείς σε «στημένες» καταστάσεις, καταπίνοντας ένα «δόλωμα»!

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε κάνει επιρρεπή σε κάθε είδους «αταξίες», πρόσεξε όμως γιατί αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ένα ρίσκο που θα πάρεις ενδέχεται να σε φέρει σε δύσκολη θέση. Επιπλέον, είναι πιθανό να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσωτερικές υποθέσεις

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να μείνεις για περισσότερο χρόνο μόνος/η, ώστε να βάλεις σε μια τάξη το «μέσα» σου. Επιπλέον, ενδέχεται να σου δοθούν αφορμές για να φροντίσεις την υγεία και τη διατροφή σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στη ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου, που μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα, ενώ αναμένεται να συμβάλλει και στην απόκτηση ενός μέσου που θα διευκολύνει κατά πολύ την καθημερινότητά σου. Είναι, επίσης, πιθανό να κλείσεις ένα ραντεβού με «σημαίνον» πρόσωπο.

Ερωτικά

Ο Πλούτωνας σε ωθεί να δοκιμάσεις κάτι πιο «πικάντικο», που όμως τελικά μπορεί να σου βγει «ξινό», ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα άτομο που δε γνωρίζεις. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οι αναζητήσεις σου θα ικανοποιηθούν και με το παραπάνω!

ΖΥΓΟΣ

Δημόσιες σχέσεις

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα εξυπηρετεί άριστα τις δημόσιες σχέσεις σου, αφού σε βοηθά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και μάλιστα όχι με «τυχαία» πρόσωπα! Ίσως μάλιστα ένα από αυτά να σου σταθεί σε ένα πρόβλημα ή να σου δώσει σπουδαίες εναλλακτικές σε ό,τι σε απασχολεί. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό δείχνει πρόθυμος να αναβαθμίσει θεαματικά τα οικονομικά σου, μέσα όμως από διεργασίες που δεν είναι διαφανείς κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να αποφασίσεις, αν βάζεις το χρήμα πάνω από αξίες που μέχρι σήμερα υπερασπίζεσαι.

Ερωτικά

Ο ερωτισμός σου «πιάνει ταβάνι», ωστόσο, ο Άρης στο ζώδιό σου θα σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο, που δεν προσφέρεται για σχέση, αλλά κυρίως για μια δυνατή περιπέτεια. Προσαρμόσου λοιπόν κι εσύ… αναλόγως, ώστε να μην υπάρξουν τριβές στην συνέχεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επέκταση δραστηριοτήτων

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα προάγει τις φιλοδοξίες σου και σε κάνει πιο συνεργάσιμο/η με άτομα που ναι μεν έχουν μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, αλλά από την άλλη πλευρά θα σου δώσουν τα μέσα για να πετύχεις τον στόχο σου. Παράλληλα και ο Δίας στο ζώδιό σου συμφωνεί και επαυξάνει για μια επέκταση των δραστηριοτήτων σου, ενώ ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε βοηθά, δίνοντάς σου πρόσβαση σε μυστικά και πληροφορίες «για λίγους». Οι συνθήκες λοιπόν είναι ιδανικές για να προετοιμάσεις το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός!

Ερωτικά

Ο Δίας σου φέρνει «κάθε καρυδιάς καρύδι», χωρίς ωστόσο να σε υποχρεώνει σε κάτι, οπότε μπορείς να αποφασίσεις με την άνεσή σου. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να περιμένεις τις ακόμη καλύτερες μέρες που έρχονται για τα προσωπικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πλούσια καθημερινότητα

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα θα σου προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες για να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Παράλληλα, εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πλήρη εικόνα για πράγματα που δε φαίνονται με την πρώτη ματιά και τα οποία σχετίζονται κυρίως με οικονομικά ή επαγγελματικάθέματα. Ίσως μάλιστα να βρεις μια μεγάλη οικονομική υποστήριξη, με συνέπεια τα επιχειρηματικά σου σχέδια να περάσουν σε… άλλη διάσταση!

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να σου «φτιάξει κατάσταση» με κάποιον/α που ενδιαφέρεται για σένα, αλλά δεν τολμά να εκδηλωθεί. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν πρόκειται για την μόνη σου επιλογή, αντίθετα υπάρχουν αρκετοί/ες υποψήφιοι/ες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά οφέλη

Γενικά

Ο Δίας στον Σκορπιό θα σε φέρει σε επαφή με άτομα ή φορείς που διαθέτουν ισχύ και «άκρες», ωστόσο οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν μπορεί να είναι επιλήψιμες και μένει σε σένα να αποφασίσεις για τους όρους και το πλαίσιο της συμμετοχής σου σε κάτι συλλογικό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα μπορεί προς στιγμή να αυξήσει τα έξοδά σου, ωστόσο θα υπάρξουν και έσοδα, που θα σε επαναφέρουν στα συγκαλά σου, ίσως μάλιστα να επωφεληθείς από ζημιές άλλων! Επιπλέον, είναι πιθανό να συνάψεις μια συμφέρουσα οικονομική συμφωνία.

Ερωτικά

Με τον Άρη να παραπέμπει σε έντονες καταστάσεις, μπορεί να ζήσεις μια εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη, ίσως μάλιστα να πρόκειται για ένα πρόσωπο που σχετίζεται με τη δουλειά σου και δεν επιθυμεί να γνωστοποιηθεί η σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δικτύωση με «ισχυρούς»

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα που δείχνουν τη διάθεση να συμβάλλουν θετικά σε πολλά από τα σχέδιά σου. Ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα πολύ ξεχωριστό άτομο με ενδιαφέρουσες «άκρες». Σε ανάλογο μήκος κύματος, ο Δίας στον Σκορπιό σου ανοίγει μια μεγάλη «πόρτα», από την στιγμή όμως που θα την περάσεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι κινδυνεύεις να χάσεις τα ηθικά σου ερείσματα, αποδεχόμενος/η πρακτικές που στοχεύουν αποκλειστικά στο κέρδος με οποιοδήποτε τίμημα.

Ερωτικά

Η ιδιαίτερη γοητεία σου είναι και το διαβατήριό σου για ένα κόσμο που απαρτίζεται από ξεχωριστές προσωπικότητες, ανάμεσα στις οποίες σίγουρα κάποια ενδιαφέρεται ένθερμα για σένα! Από εκεί και ύστερα η πρωτοβουλία είναι όλη δική σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Εργασιακές ρυθμίσεις

Γενικά

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και να φροντίσεις περισσότερο για την υγείακαι τη διατροφή σου. Επιπλέον όμως, μπορεί να λειτουργήσει θετικά ως προς τις εργασιακές σχέσεις σου, συμβάλλοντας σε ένα κλίμα συνεργασίας. Παράλληλα, ο Δίας στον Σκορπιό διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντές σου, μπορεί ωστόσο να σε φέρει σε επαφή και με κύκλους που απλά «πουλάνε» φιλοσοφίες, προκειμένου να κερδίσουν οικονομικά και να χειραγωγούν τα πλήθη κι… εσένα!

Ερωτικά

Σήμερα ενδέχεται να πάρεις ένα ερωτικό-σεξουαλικό ρίσκο, που δεν συνηθίζεις, ιδιαίτερα αν… πιείς κάτι παραπάνω. Πρόσεξε βέβαια, μήπως δοθείς σε κάποιον/α που θέλει μόνον το… κορμί σου, ενώ εσύ προσδοκάς κάτι πολύ περισσότερο!

Ετικέτες