ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά»!

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος ευνοεί τις επαγγελματικές βλέψεις σου, είναι, μάλιστα, πολύ πιθανό να βοηθηθείς από άτομα ή στελέχη που διαθέτουν πρακτικό πνεύμα και ειδικές γνώσεις. Επιπλέον, σε ωθεί να βρεις λειτουργικές, αλλά και καλαίσθητες λύσεις για τον χώρο σου.

Παράλληλα, με τον Ερμή στους Διδύμους, αναμένεται μια αύξηση των μετακινήσεών σου, όπως κι ένα… μπαράζ πληροφόρησης γύρω από ποικίλα ζητήματα, που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον για σένα, μπορεί όμως και… όχι και καλό είναι να μη χάσεις τον χρόνο σου, συζητώντας «περί ανέμων και υδάτων»!

ΤΑΥΡΟΣ

Προς αναζήτηση των ειδικών

Ο Ερμής στους Διδύμους μπορεί να συμβάλλει σε μια αύξηση των εσόδων σου, που με τη σειρά της θα σε οδηγήσει σε αγορές δώρων και αξεσουάρ, ίσως όμως εξυπηρετηθείς και από κάποιες πληροφορίες που θα λάβεις σχετικά με τον τρόπο διάθεσης-επένδυσης των χρημάτων σου.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος σε ωθεί να βρεις πρακτικές λύσεις σε διάφορα θέματα της καθημερινότητας, ανατρέχοντας, αν χρειαστεί και σε ειδικευμένους τεχνικούς. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα επαγγελματικό ταξίδι ή να παρακολουθήσεις ένα ειδικό σεμινάριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές»!

Ο Ερμής στο ζώδιό σου απελευθερώνει τις επικοινωνιακές δυνατότητές σου, αλλά και την… παιδικότητα που κρύβεις μέσα σου, βοηθώντας σε τελικά να πετύχεις εύκολα τους στόχους σου, από τους πιο σοβαρούς μέχρι τους πιο «ανάλαφρους»! Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε ποικίλες δραστηριότητες κι όσο η γη… γυρίζει ακόμη, έχεις κάθε λόγο για να είσαι ευχαριστημένος/η!

Παράλληλα, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος, είναι πιθανό να αποκομίσεις οφέλη από φίλους/ες, περισσότερο σε είδος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ίσως χρειαστεί να ξοδευτείς για ένα θέμα υγείας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με κριτήριο τη χρησιμότητα

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος σε ωθεί να γίνεις πιο χρήσιμος/η στην κοινωνία, παρέχοντας τις υπηρεσίες σου όπου χρειαστεί, τα ανάλογα ισχύουν ωστόσο και για την στάση των άλλων απέναντί σου, στα πλαίσια μιας αμοιβαίας εξυπηρέτησης.

Επιπλέον, μπορεί να ασχοληθείς με «τεχνικά» θέματα, που αφορούν στην εξωτερική σου εμφάνιση. Παράλληλα, με τον Ερμή στους Διδύμους, αναμένεται να σου αποκαλυφθούν μυστικά και πληροφορίες, ενώ οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προετοιμάσεις ένα project στη δουλειά σου, αλλά και για να αναζητήσεις εργασία.

ΛΕΩΝ

Ομαδικό παιχνίδι

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος σε καλεί να οργανωθείς περισσότερο και να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα, που σχετίζονται είτε με τη δουλειά σου είτε με την υγεία σου. Ίσως, μάλιστα, υιοθετήσεις μια συμβουλή ειδικούμε θετικά αποτελέσματα, ενώ ευνοείται και η πρόσληψη προσωπικού.

Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε ωθεί να βγεις έξω και να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τους προβληματισμούς σου, αφού σίγουρα θα μάθεις πράγματα που δεν ήξερες. Δες ακόμη τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από τους φίλους και τις φίλες σου ή από μια ομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσωπική ακτινοβολία

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος αναδεικνύει τα προσόντα και την… ομορφιά σου, με συνέπεια το έργο σου να γίνει πολύ πιο εύκολο. Επιπλέον, σου προσφέρει βοήθειες και λειτουργικές λύσεις, μέσω των φίλων σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις ένα χρήσιμο δώρο, ενώ ανάλογα οφέλη μπορεί να αποκομίσεις και από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους είναι ακριβώς… ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις τις δουλειές σου αποτελεσματικά και με τη στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα που διάκειται θετικά απέναντι στα σχέδιά σου.

ΖΥΓΟΣ

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος σε καλεί να επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες μια υπόθεσης, αφού αυτές θα κάνουν τη διαφορά! Επιπλέον, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις μιας συνεργασίας, που θα αποδειχθεί χρήσιμη τόσο για σένα, όσο και για την άλλη πλευρά, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, είσαι κοντά στην πιο ενδεδειγμένη λύση του.

Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους σε καλεί να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, αντλώντας πληροφορίες αλλά και διαδίδοντας τα… συμφέροντα για σένα! Ίσως, μάλιστα, δρομολογηθεί ένα ταξίδι ή σεμινάριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εργασιακά και οικονομικά οφέλη

Με τον Ερμή στον 8ο ηλιακό οίκο σου απαλλαγμένο πια από την… απατηλή επιρροή του Ποσειδώνα, τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Μπορείς, λοιπόν, να προχωρήσεις σε ασφαλιστικές-φορολογικές ρυθμίσεις, αγορές, επενδύσεις αλλά και να αναζητήσεις μια… πολυπόθητη χρηματοδότηση!

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος σε παραπέμπει σε ένα χρήσιμο και αποδοτικό επαγγελματικό ταξίδι ή σεμινάριο, ίσως, μάλιστα, υπάρξει κι ένα project με άτομα ή φορείς του εξωτερικού. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο σου προσφέρει πρακτικές λύσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι άλλοι έχουν τις λύσεις

Ο Ερμής απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, μη διστάσεις να απευθυνθείς στους άλλους, ίσως, μάλιστα, μια συνεργασία να σου «λύσει τα χέρια». Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος κάνει λειτουργικές τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, που δε χαρακτηρίζονται τόσο από «αγάπες και λουλούδια», αλλά πολύ περισσότερο από τη χρησιμότητα που έχει ο ένας για τον άλλον.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να ενοχληθείς από την κριτική ή «ξινή» στάση προς εσένα ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα για τη δουλειά σου!

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος σε παραπέμπει σε μια επαγγελματική συμφωνία ή συνεργασία, βασισμένη στην αμοιβαία εξυπηρέτηση, σε κάθε περίπτωση όμως οφείλεις να δώσεις τη δέουσα σημασία και στα «ψιλά γράμματα». Επιπλέον, είναι πιθανό να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου, με τη βοήθεια ειδικών που ξέρουν καλά τη δουλειά τους.

Παράλληλα, με τον Ερμή στους Διδύμους να «κατεβάζει» πατέντες ή εμπορικές ιδέες και να διευρύνει το πελατολόγιό σου, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προωθήσεις κάθε ζήτημα που αφορά στην εργασία και τις εργασιακές  σχέσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εργασία και χαρά!

Ο Ερμής στους Διδύμους συμβάλλει σε μια αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων σου και της δημιουργικότητάς σου, αλλά θα σε ανταμείψει με την εύνοιά του και σε ζητήματα για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Αν πάλι έχεις παιδιά, είναι πιθανό να χαρείς από μια επιτυχία τους.

Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος σε καλεί να μην ξεχάσεις και κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, που έχουν να κάνουν είτε με την δουλειά ή το νοικοκυριό σου, είτε με ένα θέμα υγείας-διατροφής. Ακόμη, αν έχεις ζώα ή φυτά στην επίβλεψή σου, φρόντισε για την άρτια διαβίωσή τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Έργα και όχι λόγια

Ο Ερμής στους Διδύμους σε ωθεί να αναδιατάξεις τον χώρο σου, είτε για να γίνει πιο «αεράτος» είτε για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες μιας μάζωξης, ιδιαίτερα σε επικοινωνιακό εξοπλισμό. Είναι, βέβαια, πιθανό να μεταβείς κι εσύ σε μια άλλη «έδρα», προκειμένου να συζητήσεις τρέχοντα θέματα.

Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Έριδος σε ωθεί να δείξεις την αγάπη σου με έργα κι όχι μόνο με λόγια, δεν αποκλείεται όμως να επωφεληθείς και από μια ανάλογη στάση, που θα επιδείξει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες που θα σου προσφέρει.

Ετικέτες