ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου…»

Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να προκαλέσει ένα μάλλον ξαφνικό οικογενειακό «πατιρντί», με αφορμή κι αιτία το ποιος «κάνει κουμάντο», ίσως όμως να πρόκειται και για μια σημαντική ζημιά στα ηλεκτρολογικά ή την οροφή. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε αυτό αφορά κάτι προσωπικό σου, είτε αναφέρεται σε ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος, έχοντας μια πιο επιστημονική ματιά, ώστε να μην εγκλωβιστείς σε παραπλανητικούς θρύλους ή δεισιδαιμονίες.

Ερωτικά
Ο «φορτωμένος» Άρης μπορεί να συμβάλλει στο ξέσπασμα μιας συναισθηματικής «θύελλας», που είναι εύκολο να σε παρασύρει σε κινήσεις ή επιλογές «υψηλού ρίσκου». Επειδή όμως στον έρωτα το κάθε τι έχει την αξία του, κοίταξε να το… διασκεδάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Η αλήθεια «γυμνή»

Γενικά
Με τον Άρη στον Καρκίνο να έχει τις «στραβές» του, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αναβάλεις κάθε αχρείαστη μετακίνηση, αφού διακινδυνεύεις το να σου… πέσει ο ουρανός στο κεφάλι! Στον αντίποδα μπορεί να ανακαλύψεις ή να συνειδητοποιήσεις μια μεγάλη αλήθεια, είτε μέσα σου, είτε σε επιμορφωτικό πλαίσιο. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά οικονομική υπόθεση αλλά και κάποιους παλιούς γνώριμους που θα σε συγκινήσουν με την παρουσία τους.

Ερωτικά
Τουλάχιστον για σήμερα έχεις την τάση να καλύψεις ανάγκες και τάσεις που είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους –για παράδειγμα τον ρομαντισμό με την φιληδονία– φρόντισε ωστόσο η «σαλάτα» που θα γευτείς να σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Η επανάληψις μήτηρ της μαθήσεως»!

Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιό σου μπορεί να συμβάλλει σε επαναλήψεις φαινομένων αλλά και επανασυνδέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, δίνοντας σου την ευκαιρία να «ξανακτίσεις» κομμένες «γέφυρες». Επιπλέον, μπορεί να αναζωπυρώσει επαγγελματικές προοπτικές του παρελθόντος ή να σε φέρει σε επαφή με παλιούς και έμπειρους γνώστες του αντικειμένου με το οποίο ασχολείσαι. Παράλληλα, με τον Άρη στον τομέα των οικονομικών σου, καλείσαι να «αμυνθείς» σε μια απρόβλεπτη ή ακραία διεκδίκηση σε βάρος σου.

Ερωτικά
Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει σε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ανάλογες «επαναφορές» όμως, μπορεί να προκύψουν κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση κι εκεί τα πράγματα είναι αρκετά μπλεγμένα, αφού υπάρχουν συναισθηματικά ερείσματα που δεν γίνεται να αγνοηθούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από εκεί που δεν το περιμένεις

Γενικά
Ο Άρης στον ζώδιό σου ενδέχεται να σε παρασύρει σε «ένθερμες» εκδηλώσεις αλλά επειδή ανάμεσα σε αυτούς/ες που σε περιστοιχίζουν υπάρχουν και πρόσωπα «αναποδιασμένα», καλό είναι να κινηθείς έχοντας κατά νου ότι μπορεί να αντιμετωπίσεις απρόβλεπτες καταστάσεις. Δεν θέλει και πολύ μάλιστα για να ξεσπάσει μια «θύελλα» «από το πουθενά». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας φέρνει νοσταλγικές νότες στην ζωή σου, ενώ σε καλεί να στραφείς σε παραδοσιακές θεραπευτικές μεθόδους.

Ερωτικά
Μια ξαφνική «έκρηξη» συναισθημάτων μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, έχεις κάθε λόγο να ανησυχείς για την συνοχή της. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αν «τα βρεις σκούρα, αναζήτησε συμπαράσταση στο φιλικό σου περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Αποκαλύψεις που σοκάρουν

Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο σε καλεί να διερευνήσεις το τι παίζεται στο παρασκήνιο, πριν οι μηχανορραφίες εξελιχθούν στο κυρίως πρόβλημά σου. Ίσως μάλιστα με τα όσα ανακαλύψεις να «τα πάρεις στο κρανίο»! Επιπλέον πρόσεξε, αν έχεις ευαισθησία στο κυκλοφορικό. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε επιστημονικά και «προχωρημένα» θέματα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο τόσο μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου, όσο και φίλους που έχεις να δεις καιρό.

Ερωτικά
Κάτι «δυνατό», όσο και «κρυφό» είναι «στα σκαριά» κι αν αυτό αφορά εσένα, απλά καλείσαι να αποφασίσεις το πώς θα το διαχειριστείς, λαμβάνοντας βέβαια υπόψη σου και το όποιο κόστος θα επωμιστείς. Αν όμως αφορά στο ταίρι σου, τότε αναμένονται «φουρτούνες»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοικτό σπίτι

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί οικογενειακές μεταβολές αλλά και ανανεωτικές τάσεις ως προς τα έπιπλα και τις οικοσκευές σου. Επιπλέον, μπορείς να επιδιώξεις κι ένα κοινωνικό άνοιγμα με έδρα το σπίτι σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σε καλεί να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, αφού οι φιλίες και οι καλές δημόσιες σχέσεις σου είναι το «κλειδί» της προόδου σου. Επιπλέον, μπορείς να έχεις ανάλογα οφέλη από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Ίσως σου ζητηθεί να βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη, κάτι όμως που στην πορεία μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί ως μια κίνηση ερωτικού ενδιαφέροντος, με συνέπεια να υπάρξουν αντιδράσεις και εκδηλώσεις ζήλειας από κάθε πρόσωπο που έχει λόγους να… ανησυχεί!

ΖΥΓΟΣ

Ακραίες καταστάσεις

Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στην δουλειά σου και στις σχέσεις σου, υπάρχει ωστόσο σοβαρό ενδεχόμενο να βρεις απέναντί σου απροσδόκητες αντιστάσεις και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να… αποχωρήσεις, αφού δεν θέλει πολύ για να γίνει η «ζημιά». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας καλλιεργεί μνήμεςκαι μια παρελθοντολογία που καλό είναι να λάβει δημιουργικές-ερευνητικές διαστάσεις και να μην εξαντληθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ερωτικά
Η προδιάθεσή σου να «αφεθείς» σε μια πρόκληση μπορεί να σε οδηγήσει σε μπελάδες, αφού από την άλλη πλευρά υπάρχει μια νοοτροπία, απαγορευτική για μια ομαλή πορεία στην σχέση σας. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, πρόσεξε μήπως… καταπέσει απότομα αυτό το καθεστώς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κοίταζε ψηλά

Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο σου βάζει δύσκολα στις εξωστρεφείς δραστηριότητες σου και γενικότερα την επαφή σου με τους άλλους, είτε με απρόκλητες εντάσεις, είτε με συμπεριφορές που δεν έχουν λογική. Επιπλέον αν ταξιδέψεις ή μετακινηθείς, κοίταζε… ψηλά, αφού, αν είναι να συμβεί, από εκεί θα έρθει το κακό!. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό απέναντι σε αιτήματα οικονομικής βοήθειας, με συνέπεια να χάσεις μεν σε υλικά αγαθά αλλά να κερδίσεις σε εκτίμηση και σεβασμό.

Ερωτικά
Μπορεί να έρθεις κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο δεν έχετε … κλείσει όλους τους «λογαριασμούς» σας. Μάλιστα, ακόμη και μια «παρηγορητική» αγκαλιά, μπορεί να λάβει άλλες διαστάσεις, κάτι που δεν θα σε «χαλάσει» καθόλου, αρκεί βέβαια να μην είσαι ήδη σε μια σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικό ρίσκο

Γενικά
Ο ενεργός Χείρωνας αυξάνει την σχέση εξάρτησης με τα οικεία σου πρόσωπα κι ίσως κάποια στιγμή να νοιώσεις αδύναμος/η να πάρεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση, χωρίς την έγκρισή τους, κάτι όμως που τελικά μπορεί και να σε… ωφελήσει! Επιπλέον, φαίνεται να μπαίνουν οι βάσεις για την ρύθμιση ενός περιουσιακού ζητήματος. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο επηρεάζει τα οικονομικά σου κι όσο εύκολα μπορεί να έχεις ένα ευδιάκριτο όσο και απρόσμενο κέρδος, άλλο τόσο μπορεί να πάθεις ένα ξαφνικό «χουνέρι».

Ερωτικά
Φαίνεται να βρίσκεσαι σε δίλημμα, έχοντας να επιλέξεις ανάμεσα σε μια «κλειστή» σχέση με όλα τα υπέρ και τα κατά της και σε μια άλλη που χαρακτηρίζεται από μια επικοινωνιακά καλή «χημεία», χωρίς ωστόσο να σε διασφαλίζει ως προς την σταθερότητα ή την διάρκειά της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να φοβάσαι τα εύκολα

Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να διαταράξει μια συνεργασία σου αλλά και να σε πεισμώσει προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου μια ώρα αρχύτερα. Ωστόσο η «μάχη» σου δεν θα είναι εύκολη, ιδιαίτερα αν κάτι φαντάζει «παιχνιδάκι» ή υπόκειται σε συγκεκριμένους κανόνες. Αντίθετα όμως στα… πολύ δύσκολα και τα σπάνια έχεις το προβάδισμα! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να αξιοποιήσεις παλαιό ή αποθηκευμένο εξοπλισμό στην δουλειά σου, ενώ μπορεί να σου φέρει πίσω μια πελατεία που θεωρούσες χαμένη

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες, ίσως μάλιστα να βιώσεις κάτι πολύ δυνατό. Σε κάθε περίπτωση όμως πρόσεξε μήπως κάνεις κινήσεις, που θα επιφέρουν ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στα… βολτ!

Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο αλλάζει τις εργασιακές σχέσεις σου, με τις ευχάριστες και δυσάρεστες ανατροπές να εναλλάσσονται. Εκεί όμως που οφείλεις να προσέξεις περισσότερο απ’ όλα, είναι στον χειρισμό σύγχρονων συσκευών και μηχανημάτων και γενικότερα όπου… παραμονεύουν ηλεκτρικά φορτία υψηλής τάσης. Παράλληλα, με τον Χείρωνα στις «επάλξεις» μπορεί να σε επισκεφθεί ένα άτομο που έχεις να δεις καιρό και με το οποίο σε συνδέουν πολλά, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένα παλιό σου ενδιαφέρον-χόμπι.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η. μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε μια… ευδιάκριτη διαφορά ηλικίας αλλά νοιώθεις ότι μπορεί να σου προσφέρει την συναισθηματική και νοητική κάλυψη που επιθυμείς. «Παίζει» ακόμη και η αναβίωση μιας παλιάς κατάστασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Συναισθηματικό… σοκ!

Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο, μπορεί να σε «ταράξει» συναισθηματικά, αφού ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε συμπεριφέρεται αλλόκοτα, είτε ρισκάρει υπέρ το δέον, κάνοντάς σε να ανησυχήσεις για την ασφάλειά του. Ακόμη ενδέχεται να προκύψουν απρόβλεπτες καταστάσεις στα οικονομικά σου, με την πλάστιγγα να γέρνει προς το «συν». Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «στρατευθείς» σε μια οικογενειακή υπόθεση ή να αξιοποιήσεις παραδοσιακές φόρμες, εμφανίζοντάς τις σε μια ανανεωμένη εκδοχή.

Ερωτικά
Το κλίμα είναι σχετικά «εύφλεκτο» αν μάλιστα δεν τηρήσεις τις αναγκαίες αποστάσεις, το πιθανότερο είναι να γίνεις μέρος του προβλήματος, παρά τις όποιες καλές προθέσεις σου. Γι’ αυτό, αν δεις το… κακό να πλησιάζει, από μακριά κι αγαπημένοι!

Ετικέτες