ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Υπερβάλλων ζήλος

Η Σελήνη στον Τοξότη ενισχύει τη «δίψα» σου για γνώση αλλά και την άρνησή σου να αποδεχθείς συμβάσεις και νομικά «τερτίπια», κάτι που μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με τους άλλους και ιδιαίτερα με γείτονες ή συγγενικά σου πρόσωπα. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή, με σκοπό να διευθετήσεις άμεσα μια υπόθεσή σου.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε κάνει πολύ πιο κοινωνικό/η και αναμένεται ένα πλήθος επαφών, ιδίως ψυχαγωγικού χαρακτήρα, αφού τα «πάρε- δώσε» με αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν τον πρώτο λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικές προκλήσεις

Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικά σκαμπανεβάσματα, ίσως, μάλιστα, προκύψουν κι έκτακτα έξοδα, που θα σε φέρουν προσωρινά σε δύσκολη θέση. Τελικά όμως, φαίνεται ότι ένα ρίσκο που παίρνεις, μέσα στην απελπισία σου, θα σε δικαιώσει!

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας θα σε βοηθήσει να «φωτίσεις» το παρασκήνιο και κάποιες «υπόγειες διαδρομές», ιδιαίτερα σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Επιπλέον, αναμένεται είτε να δεχθείς κόσμο στο σπίτι είτε να φιλοξενηθείς αλλού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δέχεσαι επίθεση!

Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι επειδή σε αυτήν τη φάση πολλά είναι αυτά που εξαρτώνται από άλλους, καλό θα ήταν να μην «κόψεις γέφυρες», ακόμη κι αν κάποιος/α σου τη δίνει στα νεύρα!

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας ανανεώνει τον κοινωνικό σου κύκλο, παράγοντας νέα ενδιαφέροντα και φιλίες, ενώ αναδεικνύει και τον διαμεσολαβητικό σου ρόλο. Επιπλέον, είναι πιθανό να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έμφαση στα επαγγελματικά σου

Η Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να «ξεμπερδεύεις» γρήγορα με διάφορες δουλειές της καθημερινότητας, ώστε να σου μείνει περισσότερος χρόνος για διασκέδαση και δημιουργικές ενασχολήσεις, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου.

Πρόσεξε ακόμη, μήπως από τη βιασύνη ή την επιπολαιότητά σου θίξεις τον εγωισμό ενός συναδέλφου σου στη δουλειά. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας, ευνοεί τα οικονομικά σου και σε ωθεί να προχωρήσεις τα σχέδιά σου, μέσα από διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

ΛΕΩΝ

Αίσθηση περιπέτειας

Η Σελήνη στον Τοξότη πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου για ερωτικά ή τυχερά παιχνίδια, με την αδρεναλίνη σου να φτάνει στα ύψη. Καταλαβαίνεις, ωστόσο, ότι όλη αυτή η έξαψη θα έχει τις καλές, αλλά και τις κακές στιγμές της.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα –ιδίως του εξωτερικού- που σίγουρα έχουν να σου πουν ή να σου δείξουν κάτι χρήσιμο και λειτουργικό. Επιπλέον, είναι πιθανό ένα ταξίδι ή σεμινάριο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην «πρίζα»!

Η Σελήνη στον Τοξότη «σε βάζει στην πρίζα» και τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά, μέσα σε λίγο χρόνο. Ενδέχεται, ωστόσο, να συμβάλλει σε εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον. Φρόντισε, λοιπόν, να μην ρίξεις λάδι στη φωτιά, ενώ λάβε και όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, στην περίπτωση που ασχοληθείς με εύφλεκτα υλικά.

Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας ίσως βοηθήσει στη ρύθμιση μιας οικονομικής ή επαγγελματικής υπόθεσής σου, ενώ φαίνεται πως θα λάβεις και μια κρυφή στήριξη.

ΖΥΓΟΣ

Υψηλές ταχύτητες

Η Σελήνη στον Τοξότη εξάπτει την περιέργεια και το ενδιαφέρον σου για μια σειρά από πράγματα ή δραστηριότητες με συνέπεια να «ανεβάσεις» ταχύτητα και να πολλαπλασιάσεις τις δράσεις σου, πρόσεξε όμως, μήπως μέσα στην «φούρια» σου «κάψεις τα χλωρά, μαζί με τα ξερά».

Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι είναι πιθανό να συνάψεις μια συμφωνία ή ένα συμβόλαιο. Ενδέχεται, μάλιστα, ένας φίλος ή μια φίλη να σε βοηθήσει να δικτυωθείς εκεί που… πρέπει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κέρδη υπό πίεση!

Η Σελήνη στον Τοξότη ίσως σου προκαλέσει μια ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, αφού αναμένεται να εμφανιστούν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που θα ανατρέψουν τον προγραμματισμό σου. Κι εδώ όμως, αφορμής δοθείσης, θα πετύχεις τελικά να υπερκαλύψεις τους στόχους σου.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε προσανατολίζει σε ένα μεγάλο κοινωνικό ή επαγγελματικό project κι αν κινηθείς, λαμβάνοντας υπόψη σου τις γνώμες και τις συμβουλές των άλλων, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να καταφέρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επίτευξη στόχων

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να εκμεταλλευτείς άριστα τις προκλήσεις της ημέρας, που δε θα είναι και λίγες. Σε κάθε περίπτωση, ο ρόλος σου θα είναι πρωταγωνιστικός και δεν ωφελεί να «κρύβεσαι». Αντίθετα, η ενεργοποίησή σου θα σε οδηγήσει στην επίτευξη ενός δύσκολου στόχου, ανεξάρτητα από τα εμπόδια και τις εντάσεις που θα προκύψουν.

Παράλληλα, με το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, αλλά και για επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονο παρασκήνιο

Η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί μια κρυφή έχθρα ή μια συνωμοσία σε βάρος σου, που καλείσαι να αποκαλύψεις, πριν πάθεις κάποια «ζημιά», ενώ σε κάνει και πιο επιρρεπή σε ιώσεις ή μολύνσεις. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε καλεί να βρεις πρακτικές λύσεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, πολύ περισσότερο που ενδέχεται να φιλοξενήσεις κόσμο στον χώρο σου.

Επιπλέον όμως, φαίνεται πως μια συνεργασία σε βοηθά να βελτιώσεις τα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να εξυπηρετηθείς γενικότερα από άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Διαπροσωπικές… ανακατατάξεις!

Η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να επηρεάσει άμεσα τις φιλικές σου σχέσεις, προσθέτοντας ένα νέο μέλος, αλλά και αφαιρώντας κάποιο άλλο, που είτε αυθαιρετεί σε βάρος σου είτε συμπεριφέρεται με ανάρμοστο τρόπο.

Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας ευνοεί τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση, δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς, αφού σου ανοίγονται ενδιαφέρουσες προοπτικές. Επιπλέον, φαίνεται πως η ημέρα έχει αρκετές επικοινωνιακές απαιτήσεις, οπότε φρόντισε να κατανείμεις σωστά τους χρόνους σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Χρειάζεσαι αποφασιστικότητα

Η Σελήνη στον Τοξότη πολλαπλασιάζει τις ευθύνες σου, ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να αποδείξεις τις ικανότητές σου και σε πρόσωπα ή κύκλους που σε αμφισβητούν. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορείς να πετύχεις πολλάμέσα σε λίγο χρόνο.

Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας προσδίδει μια κινητικότητα στα οικονομικά σου και είναι πιθανό να προβείς σε μια λειτουργική ρύθμιση ή συμφωνία, αλλά και να αποκτήσεις κάποια αξεσουάρ που θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, αν ψάχνεις για δουλειά, θα βρεις τις κατάλληλες «άκρες».

Ετικέτες