ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

 

Φιλικές… αψιμαχίες!

Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να «ξεσκάσεις» με καλή παρέα και μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, ίσως, μάλιστα, κάνεις κι ένα ταξίδι ή μια εκδρομή. Επιπλέον, μπορεί να σου αποκαλυφθούν μυστικά και πληροφορίες, βοηθώντας σε να αποκτήσεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τα τεκταινόμενα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο ενδέχεται να σου φέρει έναν νέο φίλο ή φίλη, αλλά σε σχέση με τους ήδη υπάρχοντες «κολλητούς», το πιθανότερο είναι να προκύψει μια κρίση ή διαφωνία, που θα σε προβληματίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Κίνητρο για μια νέα πορεία

Ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να σου δώσει το έναυσμα για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα ή  μια δραστική παρέμβασή σου στα πράγματα, την ίδια στιγμή όμως είναι πιθανό να συμβάλλει σε ανταγωνισμούς και προστριβές με ισχυρά πρόσωπα κι εδώ είναι που θα πρέπει να βρεις την χρυσή τομή, πριν τα πράγματα «ξεφύγουν» εντελώς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί μεν θετικές προδιαγραφές για τα οικονομικά σου, αλλά και εφήμερες επιθυμίες ή «πλαστές» ανάγκες, που τελικά θα σε οδηγήσουν στο να εξανεμίσεις το περίσσευμά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πλούσιο «αλισβερίσι»

Η Σελήνη απέναντί σου ευνοεί κάθε απόπειρά σου να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, ίσως, μάλιστα, αυτό να συνδυαστεί και με μια συνεργασία ή συμφωνία. Καλό είναι βέβαια να μη δώσεις μακροπρόθεσμο χαρακτήρα στις επιλογές σου, αφού τα πράγματα μπορεί να διαφοροποιηθούν από στιγμή σε στιγμή. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο εντείνει τις επαφές σου, χωρίς, ωστόσο, να λείψουν οι διαξιφισμοί με… αντιφρονούντες! Επιπλέον, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα συναρπαστικό ταξίδι, αλλά και τη ραγδαία βελτίωση του μορφωτικού επιπέδου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομική… εγρήγορση!

Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, αλλά και να διεκδικήσεις το κάτι παραπάνω, στα πλαίσια μιας πολιτικής του τύπου «κτυπάω και φεύγω»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να δικτυωθείς και να ενημερωθείς για ζητήματα, που αφορούν στην εργασία σου, ίσως, μάλιστα, σου δοθεί η δυνατότητα να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου. Επιπλέον όμως, οφείλεις να δώσεις προτεραιότητα και στην υγεία ή τη διατροφή σου, προκειμένου να αποφύγεις ανεπιθύμητες καταστάσεις, που θα σε πάνε πίσω.

ΛΕΩΝ

Δημιουργική ένταση

Ο Ερμής απέναντί σου ενδέχεται να σου φέρει μια οξεία ένταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ό,τι κι αν γίνει όμως, δες το σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαριστούν τα πράγματα μια και καλή. Επιπλέον, μπορείς να «ποντάρεις» σε μια πρόσκαιρη συμμαχία, ώστε να επιτευχθεί ένας βραχυπρόθεσμος στόχος σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη θα σε φέρει πολύ πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα, συγκροτώντας τελικά έναν «πυρήνα» με άφθονο… γέλιο, παιχνίδια, αλλά και δημιουργικές εμπνεύσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζητείται… μάστορας!

Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως το πιο δύσκολο για σένα θα είναι το να καταφέρεις να συνεννοηθούν όλες οι αντιμαχόμενες «παρατάξεις» και να μπει μια τάξη στο χάος! Ανάλογες καταστάσεις, βέβαια, πιθανόν να προκύψουν και στα εργασιακά σου, αφού ο Ερμής στον Υδροχόο θα συμβάλλει σε εντάσεις και αυθαιρεσίες που πρέπει «να βρουν τον μάστορά τους». Μάλλον, λοιπόν, θα χρειαστεί να δράσεις αποφασιστικά, για να μη θιγούν θεμελιώδεις κατακτήσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Διπλωματικός «πυρετός»!

Ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή προστριβές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι εδώ είναι που πρέπει να αναζητήσεις μια μέση λύση ή να ρίξεις τον/την άλλον/η στο φιλότιμο, αφού αν «κοντράρεις στα ίσα», δε θα βγάλεις άκρη. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη σου ανοίγει τον δρόμο για νέες γνωριμίες, ίσως και για ένα ταξίδι πλούσιο, σε εικόνες και συναισθήματα. Επιπλέον, είναι πιθανό να μυηθείς σε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο ή να ανταλλάξεις πολλές χρήσιμες αλλά και… άχρηστες πληροφορίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εντάσεις στον χώρο σου

Ο Ερμής στον Υδροχόο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, δίνοντάς σου, ωστόσο, την αφορμή να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε «ξεμπλοκάρουν». Σε κάθε περίπτωση πάντως, να προσέξεις στον χειρισμό οικιακών συσκευών και εύφλεκτων υλικών. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει θετικά στα οικονομικά σου, επειδή όμως όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε, μήπως τελικά δεν καλύψεις τις πραγματικές ανάγκες σου, παρά μόνο ένα εφήμερο «καπρίτσιο» σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια πλούσια καθημερινότητα

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε προικίζει με τύχη και αισιοδοξία και πολλά πράγματα μπορεί να γίνουν ευκολότερα από όσο υπολόγιζες, από την άλλη πλευρά όμως πρόσεξε, μήπως η επιπόλαιη αντιμετώπιση προσώπων ή καταστάσεων τελικά σου στοιχίσει. Επιπλέον, είναι πιθανό να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, ωστόσο, ο Ερμής στον Υδροχόο ίσως συμβάλλει σε εντάσεις στην καθημερινότητά σου κι εδώ είναι που θα πρέπει να κρατήσεις ίσες αποστάσεις, ώστε να μη θεωρηθείς υπεύθυνος/η για ό,τι «στραβό» έχει συμβεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκδήλωση απωθημένων

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα στην υγεία και τη διατροφή σου, αφού όλο και κάτι θα προκύψει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, φαίνεται ότι ένα πρόσωπο του άμεσου περιβάλλοντός σου κρύβει κάτι πονηρό. Από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσεις μυστικές «άκρες» σε ένα επαγγελματικό ή προσωπικό σου ζήτημα! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε ωθεί να διεκδικήσεις περισσότερα κέρδη, αλλά και να τα ξοδέψεις… μονομιάς, εκπληρώνοντας ένα «απωθημένο» σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με συνοπτικές διαδικασίες

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αποφασιστικό/η και πιο τολμηρό/η στις επιδιώξεις σου, με συνέπεια να υπερκαλύψεις το πλάνο σου, καλό είναι όμως να μη βιάζεσαι, ώστε να αποφύγεις λάθη ή «γκάφες» που θα σε εκθέσουν και να επικεντρωθείς σε θέματα που ήδη γνωρίζεις για να έχεις καλύτερη απόδοση. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια είδηση ιδιαίτερης σημασίας ή να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη συμβάλλει θετικά τόσο στην κοινωνική δικτύωσή σου, όσο και τις φιλίες σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενεργό παρασκήνιο

Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να αναδείξεις τα ταλέντα σου στον επαγγελματικό στίβο, ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή ή συνεργαστείς με ένα ισχυρό άτομο που έχει τον τρόπο και τα μέσα για προωθηθείς ακόμη περισσότερο. Θα χρειαστεί, βέβαια, να βάλεις λίγο «νερό στο κρασί σου». Παράλληλα όμως, ο Ερμής στον Υδροχόο σου συνιστά να προσέχεις τα νώτα σου, αφού κάποιος/α φαίνεται να σε υπονομεύει κρυφά. Είναι πιθανό, ωστόσο, να υπάρξουν και από… μόνες τους κάποιες αποκαλύψεις που θα σε κάνουν «να πέσεις από τα σύννεφα».

 

Ετικέτες