ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να ορίζει σε σημαντικό βαθμό τις εξελίξεις, η ημέρα σου αναμένεται να εξελιχθεί εν μέσω πρακτικών αναγκαιοτητών και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη την ζωή σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, ενώ «παίζει» δυνατά και το ενδεχόμενο μιας συμφωνίας ή σύμβασης. Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να φροντίσεις για την υγεία σου αλλά και να καταπολεμήσεις ενδεχόμενες εστίες μικροβίων, ώστε να προλάβεις μια ανεπιθύμητη λοίμωξη.

Ερωτικά
Ο Άρης στον Υδροχόο σε θέλει «κυνηγό» κι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή, μπορείς να το βρεις μέσα σε μια παρέα ή με την μεσολάβηση ενός φίλου ή μιας φίλης. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ενδέχεται να υπάρξουν ανταγωνισμοί και «παρενοχλήσεις».

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να διευκρινήσεις οτιδήποτε «ασαφές» υπάρχει στην ζωή σου, ξεκινώντας πιθανόν από τις νομικές πτυχές μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ειδικούς ή να μετακινηθείς προκειμένου να διεκπεραιωθούν οι δουλειές σου. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις ένα τσεκ απ στην υγεία σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει στην σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας αλλά και την διευθέτηση φορολογικών και ασφαλιστικών θεμάτων.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την δουλειά σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να την «δέσεις» περισσότερο μέσα από την αμοιβαία παροχή υπηρεσιών ή την κοινή «στράτευση» σε μια υπόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Ο Ερμής στον Τοξότη διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σε βοηθά να δικτυωθείς με άτομα που σίγουρα έχουν κάτι να σου προσφέρουν. Επιπλέον, είναι πιθανόν να συνάψεις μια συμφωνία με έναν συλλογικό φορέα ή ένα ίδρυμα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου κι αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις από μόνος/η σου σε κάποιες σύνθετες λεπτομέρειες, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε φίλους/ες ή συνεργάτες που έχουν την τεχνογνωσία.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να «στοχεύσεις» σε ένα πρόσωπο που σε βοηθά ή σε κατατοπίζει γύρω από πρακτικά θέματα, συνδυάζοντας έτσι το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Ακόμη ενδέχεται να «μυηθείς» σε μια νέα τεχνική, είτε με το ταίρι σου, είτε με μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Το κλίμα είναι μάλλον κόντρα στις προδιαγραφές σου, αφού το συναίσθημα υποχωρεί προς όφελος του ρεαλισμού. Αυτό βέβαια δεν είναι και καταστροφικό, ίσα-ίσα που θα σου δώσει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην αξιολόγηση των πεπραγμένων σου και σε μια συμπόρευση ή συνεργασία με άτομα που προάγουν τα συμφέροντά σου και ξέρουν να κάνουν καλά την δουλειά τους. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη θα συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, θα αυξήσει τις διαθέσιμες επιλογές σου.

Ερωτικά
Σήμερα η υπόθεση θυμίζει περισσότερο συνοικέσιο, παρά κάτι που βγαίνει «από καρδιάς» κι εσύ δεν έχεις παρά να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης, παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις. Ακόμη, μπορεί να σου γίνει μια πρόταση από ένα «υψηλά ιστάμενο» πρόσωπο.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά

Ο Ερμής στον Τοξότη σε παραπέμπει στο… αστικό δίκαιο κι ίσως χρειαστεί να «δέσεις» νομικά μια κατά τα άλλα συναισθηματική υπόθεση. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις λεπτομέρειες σχετικές με ένα ταξίδι ή απλά την ψυχαγωγία σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εξυπηρετεί την ανάγκη σου να εξοπλιστείς με αρτιότερα μέσα στην δουλειά σου, ενώ γενικότερα αναμένεται να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας σου. Ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα σημαντικό ταξίδι ή έστω μια χρήσιμη επαφή με επαγγελματίες του εξωτερικού.

Ερωτικά
Φαίνεται να υπάρχουν αρκετά ανοικτά «μέτωπα», τόσο στον εργασιακό σου χώρο, όσο και σε τόπους ψυχαγωγίας κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να διαλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει περισσότερο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν προστριβές και παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα αναμένεται να υπάρξουν πολλές όμορφες στιγμές αλλά και εντάσεις που θα σε προβληματίσουν ή θα σε κάνουν έξω φρενών! Και είτε πρόκειται για την δουλειά και τα οικονομικά σου, είτε για ένα προσωπικό σου ζήτημα, θα πρέπει να βρεις το μέτρο ανάμεσα στο χρήσιμο και το επιθυμητό, ώστε να μην παρασυρθείς σε σπασμωδικές ενέργειες για τις οποίες θα μετανιώσεις την επόμενη στιγμή. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί μια περιουσιακή ρύθμιση ή συμφωνία αλλά και γενικότερα ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένειά σου.

Ερωτικά
Από την στιγμή που είσαι το «μήλον της Έριδος», πολλά μπορεί να συμβούν, τόσο προς την θετική κατεύθυνση, όσο και προς την αρνητική! Αν πάντως είσαι μόνος/η, θα έχεις μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερες πιθανότητες να βρεις ένα ταίρι με το οποίο σίγουρα θα ζήσεις έντονες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σου προσφέρει την δυνατότητα να βάλεις σε μια τάξη τα του οίκου σου, ποντάροντας στην λογική και το αμοιβαίο συμφέρον. Επιπλέον, ευνοούνται οι πάσης φύσεως συμφωνίες και επαγγελματικοί συνεταιρισμοί. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς και να προωθήσεις ή να διαφημίσεις το έργο σου. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που λειτουργεί περισσότερο συναισθηματικά ή… εγωιστικά!

Ερωτικά
Φαίνεται να βρίσκεσαι σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που δείχνει ικανό να σε εξυπηρετήσει σε ποικίλα ζητήματα και σε ένα δυνατό «αίσθημα» που όμως δεν σου παρέχει καμία ασφάλεια, είτε συναισθηματική είτε κοινωνική. Προκειμένου να… μαδάς την μαργαρίτα, άσε την καρδιά σου να αποφασίσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Πολλά από τα πρακτικά ζητήματα που σε απασχολούν φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά, τόσο στην δουλειά σου, όσο και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Εξαίρεση ίσως να αποτελέσουν τα του οίκου σου, αφού η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο παραπέμπει σε αντιδράσεις ή εξελίξεις που απορρέουν από το θυμικό και δεν έχουν καμία λογική! Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βρεις οικονομικά στηρίγματα ή να συνάψεις μια επαγγελματική συμφωνία επωφελή και για τις δύο πλευρές.

Ερωτικά
Τα θετικά μηνύματα που εισπράττεις σε «ανεβάζουν» ψυχολογικά κι ίσως τελικά να «ενδώσεις» σε ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Ωστόσο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ένα ερωτικό «παιχνίδι» μπορεί να γίνει αιτία και αφορμή για να ξεσπάσει μια «θύελλα», άνευ προηγουμένου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε τροφοδοτεί με όρεξη και «παρεΐστικη» διάθεση, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που μπορεί να σου φανεί πολλαπλά χρήσιμο. Παράλληλα, βέβαια, θα προκύψουν και πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τα οικονομικά σου και την κάλυψη των αναγκών σου κι εδώ για να τα καταφέρεις δεν έχεις παρά να κινηθείς με βάση μια στοιχειώδη λογική. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν και έκτακτα έξοδα σχετικά με τα μέσα επικοινωνίας ή μεταφοράς που χρησιμοποιείς.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η ενδέχεται να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο με το οποίο επικοινωνείς καλά και σε ένα άλλο που μπορεί να σου χρησιμέψει σε πολλά, ωστόσο σε αμφότερες τις περιπτώσεις φαίνεται να απουσιάζει το συναίσθημα, οπότε κάνε πρώτα τη δουλειά σου κι ύστερα βλέπεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Το κλίμα της ημέρας είναι αρκετά συμβατό με τον χαρακτήρα και τις βασικές σου προτεραιότητες, με συνέπεια να πετύχεις πολλά, τόσο στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, όσο και σε σχέση με την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στον χώρο σου. Εξαίρεση ίσως αποτελούν τα οικονομικά σου, αφού εκεί μπορεί να χάσεις το μέτρο, επιδιδόμενος/η σε δαπάνες ή αγορές που θα μπορούσες και να αποφύγεις! Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη θα σου αποκαλύψει κάποιες κομβικές λεπτομέρειες ή ένα μυστικό.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου «απαιτεί» να συνδυάσεις την ευχαρίστησή σου με κάτι χρήσιμο και ωφέλιμο κι ίσως να μην υπάρχει μια πιο αντιπροσωπευτική επιλογή, από ένα άτομο που κινείται και εργάζεται κοντά σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αρκέσου στα καλά του νοικοκυριού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Τοξότη διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ίσως έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου, μέσω κύκλων ή προσώπων που «σε πάνε». Παράλληλα, βέβαια, υπάρχουν και πρακτικά θέματα που σε περιμένουν προς διεκπεραίωση κι εδώ δεν έχεις παρά να κινηθείς οργανωμένα ιεραρχώντας τους στόχους και τις προτεραιότητές σου. Το πρόβλημα όμως είναι ο Άρης στο ζώδιό σου, που ναι μεν σου προσδίδει «φλόγα», αλλά από την άλλη πλευρά σε κάνει λιγότερο υπομονετικό/η, με συνέπεια να αφήσεις κάποιες δουλειές στην μέση.

Ερωτικά
Ό,τι κι αν σου υπαγορεύει η λογική σου, φαίνεται πως είσαι έτοιμος/η να ενδώσεις σε μια «κρυφή» κατάσταση, κάτι βέβαια που θα γίνει πρόβλημα στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση. Ίσως όμως να «πέσεις πάνω» και σε μια αντίστοιχη υπόθεση από την πλευρά του/της συντρόφου σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Ο Ερμής στον Τοξότη σε βοηθά να αποκτήσεις τα κατάλληλα «κονέ», ίσως μάλιστα να σου προταθεί και μια συμφέρουσα επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω παραπέμπει σε μια οικονομική βοήθεια από φίλους, με αντάλλαγμα την παροχή κάποιων εξυπηρετήσεων από την πλευρά σου. Στον αντίποδα όλως αυτών όμως, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να «βάλει φιτιλιές» στις σχέσεις σου, δημιουργώντας ένα κλίμα αβεβαιότητας ή «συνωμοσιολογίας» κι αν θες να αποφύγεις κάτι τέτοιο, δεν έχεις παρά να κλείσεις τα αυτιά σου στους «καλοθελητές»!

Ερωτικά
Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με θέματα των φίλων σου, πρόσεξε ωστόσο, αφού δεν θέλει και πολύ τα όποια προβλήματα τους να γίνουν και δικά σου, από την στιγμή που θα εμπλακείς προσωπικά. Δεν αποκλείεται επίσης να διαπιστώσεις κάποια «φάουλ» από την πλευρά τους.

Ετικέτες