ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή στους χειρισμούς σου

Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να αλλάξεις ριζικά τη διατροφή σου, πριν μαζευτούν κι άλλες τοξίνες! Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες καταλυτικές εξελίξεις στη δουλειά σου, με το πρόσημό τους να εξαρτάται κυρίως από τις «άκρες» που διαθέτεις.

Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Έριδας προαναγγέλλει ευκαιρίες για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ιδιαίτερα σε τεχνικά και επιστημονικά θέματα. Όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου, αλλά και την χρήση εργαλείων ή συσκευών, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/η.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στους χειρισμούς σου

Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να αλλάξεις ριζικά τη διατροφή σου, πριν μαζευτούν κι άλλες τοξίνες! Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες καταλυτικές εξελίξεις στη δουλειά σου, με το πρόσημό τους να εξαρτάται κυρίως από τις «άκρες» που διαθέτεις.

Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Έριδας προαναγγέλλει ευκαιρίες για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ιδιαίτερα σε τεχνικά και επιστημονικά θέματα. Όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου, αλλά και την χρήση εργαλείων ή συσκευών, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Διατάραξη ισορροπιών

Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα ίσως συμβάλλει σε μια εξέλιξη που μπορεί μεν να είναι δυσάρεστη, ορίζει όμως την ολική επανεκκίνησή σου! Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να προκύψει κι ένα οικονομικό ζήτημα, που θα σε αναγκάσει να πάρεις τις αποφάσεις σου μια ώρα αρχύτερα.

Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Έριδας «απειλεί» να διαταράξει τις μέχρι τώρα διαμορφωμένες ισορροπίες στη ζωή σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Κι επειδή «στη βράση κολλάει το σίδερο», μη διστάσεις να λάβεις δραστικές πρωτοβουλίες στην περίπτωση που αντιληφθείς ότι κάτι δεν πάει καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα ώθηση στα εργασιακά σου

Το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Έριδας δημιουργεί εντάσεις, αλλά και νέα δεδομένα στα εργασιακά σου και δεν είναι κακή ιδέα να δράσεις μόνος/η, προκειμένου να αποφύγεις τις προστριβές. Καλό είναι, επίσης, να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας ή διατροφής, συμβουλευόμενος/η τους ειδικούς.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε μια δυσάρεστη εμπειρία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μετακίνησής σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει απώλεια εγγράφων ή αρχείων, ενώ ενδέχεται να έρθεις προ τετελεσμένων σε μια συνεργασία σου.

ΛΕΩΝ

Χρηματοπιστωτικοί… μπελάδες!

Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα παραπέμπει σε εργασιακές και οικονομικές εξελίξεις κι αν ενδιαφέρεσαι για μια χρηματοδότηση, το πιθανότερο είναι μεν να πετύχεις τον στόχο σου, όχι όμως χωρίς να κάνεις μια σοβαρή παραχώρηση. Από την άλλη πλευρά, αν δεις ότι δεν «σε παίρνει», μην ματαιοπονείς και, απλά, άλλαξε «ρότα».

Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Έριδας εξάπτει την δημιουργικότητά σου και θα έχεις την ευκαιρία να «ξανοιχτείς» σε νέες δραστηριότητες που ενέχουν και τεχνολογικά μέσα. Επιπλέον, καλείσαι να ασχοληθείς άμεσα με ζητήματα που αφορούν προσφιλή και αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε αναμμένα κάρβουνα!

Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, κρατώντας μόνο εκείνες που πραγματικά σε εκφράζουν. Ίσως, βέβαια, υπάρξει και μια αναπότρεπτη εξέλιξη που θα «αποφασίσει» για σένα! Επιπλέον, αν σου προταθεί μια συμφωνία, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν κάποια «σκοτεινά» σημεία που χρήζουν διευκρινίσεων.

Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Έριδας παραπέμπει σε τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα με τον οικιακό εξοπλισμό σου, από εκείνα που απαιτούν τη συνδρομή των ειδικών.

ΖΥΓΟΣ

Κινήσεις που σε αποδεσμεύουν

Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να απαλλαγείς οριστικά από κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες, αλλά και να κάνεις το «μεγάλο βήμα», σε σχέση με οικονομικές ή επαγγελματικές καταστάσεις που σε κρατούν δέσμιο/α. Επιπλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για ένα ξεκαθάρισμα υλικών και αντικειμένων στον χώρο σου.

Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Έριδας σε παραπέμπει σε μια έκτακτη συνεργασία, που μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματική, από την άλλη πλευρά όμως σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου και τον χειρισμό συσκευών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διώξε τις αρνητικές σκέψεις

Το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα δίνει έναν πιο «απόλυτο» τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με υπαρκτό τον κίνδυνο να εγκλωβιστείς σε αρνητικά συναισθήματα, οπότε… παρ’ το πιο ανάλαφρα!

Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Έριδας σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, αλλά και την οικονομική σου πολιτική, αφού δεν αποκλείεται να προκύψουν διαφοροποιήσεις στα μέχρι τώρα δεδομένα και κάτι που θεωρούσες ως «αυτονόητο» να γίνει… διεκδικήσιμο, ιδιαίτερα αν κατέχεις τη θέση ενός απλού εργαζόμενου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρεαλιστικός δυναμισμός!

Το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Έριδας σε θέλει δυναμικό/η, αλλά και προσγειωμένο/η, ώστε να πετύχεις έναν πολύ σημαντικό στόχο σου. Ίσως, μάλιστα, η χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας να διευκολύνει το έργο σου. Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να προκύψει ένα θέμα υγείας ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε ωθεί να αποδεσμευτείς οριστικά από οικογενειακές δεσμεύσεις και περιουσιακά βάρη. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα γενναίο «ξεσκαρτάρισμα» στο σπίτι σου, ιδιαίτερα σε αποθηκευτικούς ή υπόγειους χώρους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όποιος ψάχνει, βρίσκει!

Το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Έριδας συμβάλλει σε οικογενειακές εντάσεις, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει το δικαίωμα και τον τρόπο να ξεσκεπάσεις κάποιες «υπόγειες διαδρομές», εκθέτοντας φυσικά και όσες ή όσους συμμετέχουν σε αυτές. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, καλείσαι να ακολουθήσεις μια δραστική θεραπεία.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα πολλαπλασιάζει τις αρνητικές σκέψεις σου, μπορεί ωστόσο να συμβάλλει στο να συνειδητοποιήσεις αλήθειες, είτε μέσα από μια ενδοσκόπηση είτε μέσα από έρευνες και διαβάσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κράτα χαρακτήρα!

Είναι πιθανό να αναλάβεις μια κοινωνική ή πολιτική δράση, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και φυσικά όλη αυτή η διαδικασία θα προκαλέσει ρήξεις και τριβές, ίσως, μάλιστα, υπάρξει και η διακοπή μιας τρέχουσας φιλίας. Επιπλέον, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Έριδας μπορεί να συμβάλλει σε μηχανικά ή τεχνικά προβλήματα.

Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα ενδεχομένως να σε φέρει ενώπιον φαινομένων απληστίας ή οικονομικής «διαπλοκής» και βέβαια, σε μια τέτοια περίπτωση, το σοφό εκ μέρους σου θα ήταν να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις για να μη «λερωθείς».

ΙΧΘΥΕΣ

Τίποτα δε θα σου χαριστεί

Με το εξάγωνο Ερμή-Πλούτωνα όλα στη ζωή σου γίνονται απόλυτα και η άρνησή σου να αποδεχθείς κάποια «ημίμετρα» θα σε οδηγήσει σε μια επανεκκίνηση, έστω κι αν χρειαστεί να αλλάξεις εντελώς «μετερίζι». Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Άρη-Έριδας μπορεί να «φουντώσει» οικονομικές και εργασιακές διαφωνίες, ενώ θέτει σε κίνδυνο και τις σχέσεις σου με ένα ισχυρό πρόσωπο.

Σε κάθε περίπτωση, καλείσαι να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου, αφού τίποτα δε θα σου χαριστεί. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν θέματα με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά σου.

Ετικέτες