ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Κοινωνική διεύρυνση

Ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών, ενώ γενικότερα απελευθερώνει την έκφρασή σου και σε φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια σου. Επιπλέον όμως, μπορεί να πυροδοτήσει μια διαμάχη, που δε θέλει και πολύ για να σε οδηγήσει στα… δικαστήρια! Παράλληλα, ο Ερμής και ο Ήλιος στον Υδροχόο σου γνωρίζουν κόσμο κι είναι βέβαιο ότι θα ανταλλάξεις απόψεις, προωθώντας το έργο και τις ιδέες σου. Ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις κι ένα πρόσωπο που σε βάθος χρόνου θα αποδειχτεί ένα πολύ καλό «χαρτί» για τις επιδιώξεις σου. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αναβάθμιση

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο σε βοηθούν να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Επιπλέον, φαίνεται να αναβαθμίζεται συνολικά το επίπεδο διαβίωσής σου, ιδιαίτερα αν προσπεράσεις πεποιθήσεις και «κολλήματα» που σε κρατάνε πίσω. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να διεκδικήσεις περισσότερα κέρδη και οφέλη κι αν έχεις ανοικτή κάποια «πληγή» στα οικονομικά σου, το πιθανότερο είναι να καλύψεις το πλάνο σου και να σου μείνει και περίσσευμα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συναγωνισμός

Ο Άρης απέναντί σου σε καλεί να εφαρμόσεις τις πρωτότυπες εμπνεύσεις σου, μένοντας μακριά από τους κακώς εννοούμενους ανταγωνισμούς. Ίσως, μάλιστα, μπορέσεις να εκμεταλλευτείς άμεσα μια εφήμερη, αλλά αποτελεσματική συμμαχία. Παράλληλα, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο σε βοηθούν να μάθεις πολλά και σου συνιστούν να επικεντρωθείς στη δικτύωσή σου σε κάποιους κύκλους που, είτε άμεσα είτε μελλοντικά, μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου. Φαίνεται, δε, να επίκειται και μια επωφελής συμφωνία. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τονωτική ένεση

Ο Άρης στον Τοξότη σου δίνει την ώθηση για να διεκπεραιώσεις ένα μάλλον τολμηρό εγχείρημα, ωστόσο, μέσα σε όλα, μπορεί να προκύψει και ένας «ενοχλητικός» ανταγωνισμός από άτομα που κινούνται στον χώρο της εργασίας σου. Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα σύντομο σε διάρκεια, αλλά σχετικά οξύ θέμα υγείας. Παράλληλα, βέβαια, ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοούν τα οικονομικά σου κι ανεξάρτητα από την ορθή ή όχι διαχείριση που θα κάνεις, αναμένεται να πάρεις βοήθειες που θα σε «ξελασπώσουν»! 

ΛΕΩΝ

Όλα για το «prestige»!

Τόσο ο Ερμής στον Υδροχόο, όσο και η Δήμητρα στο ζώδιό σου πασχίζουν για να ανεβάσουν το «prestige» σου και σε καλούν να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή ενδιαφερόντων. Ίσως, μάλιστα, συναντήσεις άτομα που θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο τους ορίζοντές σου, τόσο τους πνευματικούς, όσο και τους επαγγελματικούς. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε κάνει πιο «παιχνιδιάρη/α», πρόσεξε μόνο, μήπως το παρακάνεις και τα καμώματά σου παρεξηγηθούν ως εγωιστικά ή παρεμβατικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κόντρα στο ρεύμα!

Ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να κάνεις μια νέα αρχή στο σπίτι ή την οικογένειά σου, έστω κι αν πηγαίνεις «κόντρα στο ρεύμα». Επιπλέον όμως, μπορεί να προκύψει και μια περιουσιακή διαμάχη. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο πιθανόν να συμβάλλει στη δημιουργία ενός θετικού κλίματος στη δουλειά σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επωφεληθείς και μακροπρόθεσμα, μέσω μιας συνεργασίας. Και σίγουρα θα πετύχεις πολλά περισσότερα, αν επιδείξεις μεγαλύτερη δεκτικότητα απέναντι σε διαφορετικές προτάσεις ή γνώμες άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Στενές επαφές

Με τον Άρη στον Τοξότη μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει προς μια θετική κατεύθυνση, ενώ αυξάνονται οι πιθανότητές σου για ένα ταξίδι. Επιπλέον, μπορεί να ενταχθείς σε ένα πρόγραμμα εντατικών σπουδών ή να μάθεις μια τεχνική. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο να εξαντλεί τις διπλωματικές αρετές του, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, γνωρίζοντας άτομα που σίγουρα θα σε «εξιτάρουν» με τις πρωτότυπες ιδέες τους, ίσως, μάλιστα, συνεργαστείς πιο στενά με κάποιο από αυτά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρόοδος σε όλα τα επίπεδα

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο συμβάλλουν σε μια γενική κινητικότητα γύρω από θέματα που αφορούν στο σπίτι, αλλά και τη δουλειά σου και τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας στο ζώδιό σου ευνοεί κάθε προσπάθειά σου. Ίσως, μάλιστα, λάβεις μια σημαντική βοήθεια από ένα πρόσωπο που «λύνει και δένει». Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη ευνοεί δυναμικές πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη βελτίωση των οικονομικών σου, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς και σε κάποιες έξτρα αγορές. Φρόντισε μόνον να μη σπαταλήσεις όλο το αποθεματικό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Τσακ μπαμ»!

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να υιοθετήσεις ένα νέο τρόπο ζωής, «σπάζοντας» συμβατικές φόρμες και τολμώντας εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν, έχοντας μάλιστα πολύ θετικές προοπτικές. Παράλληλα, με τον Ερμή και τον Ήλιο στον Υδροχόο να αναδεικνύουν τα επικοινωνιακά ταλέντα, αλλά και τις γνώσεις σου, έχεις το «πράσινο φως» για να προσεγγίσεις το οποιοδήποτε πρόσωπο! Επιπλέον, είναι πιθανό να ταξιδέψεις και να ασχοληθείς με κάποια πράγματα, που θα ανανεώσουν το ενδιαφέρον σου για την ζωή, δίνοντάς σου μια νέα προοπτική. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάλυψη αναγκών

Ο Ήλιος και ο Ερμής στον Υδροχόο συμβάλλουν θετικά στα οικονομικά σου, κάτι που θα σου επιτρέψει να προβείς σε έξτρα αγορές. Επιπλέον, αν αναζητάς εγγυήσεις ή υποστήριξη, θα βρεις τους κατάλληλους αποδέκτες, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει και μια πρόταση συνεργασίας, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τρέχοντες περιορισμούς. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να δικτυωθείς παρασκηνιακά με τα κατάλληλα πρόσωπα, αποκτώντας έτσι μερικά ακόμη κρυφά πλεονεκτήματα στον επαγγελματικό στίβο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις το «πάνω χέρι»!

Ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιό σου κάνουν οτιδήποτε για να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου και να επωφεληθείς άμεσα από πρόσωπα που εκτιμούν το έργο και τις προσπάθειές σου και τα οποία μέχρι τώρα δεν είχαν γνώση των ταλέντων σου. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια κι ίσως προκύψει μια έκτακτη μετακίνηση, που συνδυάζει δουλειά και αναψυχή. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σου δίνει το δικαίωμα να «κατακτήσεις» τους άλλους, μέσα από τις ιδέες και τη δυναμική σου, στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αποφασιστικότητα

Ο Άρης στον Τοξότη σε παροτρύνει να ξεπεράσεις «κολλήματα» και ταμπού και να δράσεις αποφασιστικά, πετυχαίνοντας τελικά να «πλασαριστείς» σε μια καλύτερη θέση! Ίσως, μάλιστα, είναι σκόπιμο να απευθυνθείς σε κάποιον «ισχυρό», αφού με τη συνδρομή του μπορεί να ξεπεραστούν εμπόδια που έδειχναν ανυπέρβλητα. Επιπλέον, ο Ερμής στον Υδροχόο θα συμβάλλει στην εκμυστήρευση ενός σημαντικού μυστικού, αλλά και στο να δικτυωθείς σε κύκλους που δρουν παρασκηνιακά. Παράλληλα, φαίνεται να ανοίγονται νέοι ορίζοντες στα εργασιακά σου. 

Ετικέτες