ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Εγκλωβισμένος/η σε συναισθήματα

Γενικά

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναδείξεις ένα κρυφό ταλέντο σου, αλλά και να «σκαλίσεις» το παρελθόν, είτε για να συνεχίσεις μια παράδοση είτε για να ασχοληθείς με το ιστορικό μιας υπόθεσης.

Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να «φας» συναισθηματικό κόλλημα, να «ξανακυλήσεις» σε μια κακή συνήθεια ή να σκέφτεσαι επίμονα πρόσωπα και καταστάσεις του «χθες», που δεν έχουν καμία σχέση με τα όσα ζεις στο σήμερα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στη σωματική και ψυχική σου ευεξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είναι όλοι… αθώοι!

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύς συμβάλλει σε όμορφες στιγμές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως υπάρξουν και κάποιες «πονηριές» που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται, ενώ ανάλογο είναι το κλίμα και σε μια συλλογική προσπάθεια.

Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να «βγάλει στη φόρα» ένα μυστικό ή να συμβάλλει στην ανεύρεση αντικειμένων που θα σου χρησιμέψουν. Φαίνεται να υπάρχει ωστόσο κι ένα ειδικό συναισθηματικό βάρος, που δεν αποκλείεται να σε «καθηλώσει» στο χθες, καθιστώντας δύσκολη την προσαρμογή σου στο σήμερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη χάσεις τις ευκαιρίες σου

Γενικά

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, οι εξελίξεις τρέχουν και κάποια πράγματα δε μπορούν να περιμένουν το πότε θα «ξεκολλήσεις». Καλό είναι, λοιπόν, να μην χαζεύεις και να επανακτήσεις την δυναμική σου, πριν χαθούν οριστικά οι ευκαιρίες σου.

Ίσως, μάλιστα, καταστεί αναγκαίο να χρησιμοποιήσεις και λίγη από την «πονηριά» σου, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας πιθανόν να συμβάλλει σε ένα reunion ή να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά φιλία, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε έναν συλλογικό φορέα με παραδοσιακό «χρώμα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έμπνευση και… φυγή!

Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να συμβάλλει στην αναβίωση μιας προοπτικής, αλλά και την ενασχόλησή σου με οικογενειακές υποθέσεις. Επιπλέον, στη δουλειά σου φαίνεται να ευνοείσαι ύστερα από τη μεσολάβηση ενός προσώπου, που σε ξέρει από παλιά και βέβαια μη διστάσεις να ζητήσεις αυτά που θεωρείς πως σου αξίζουν.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς διανθίζει την καθημερινότητά σου με «φευγάτες» στιγμές και δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα μέρος με ιδιαίτερη «αύρα» ή απλά να εκφράσεις τον καλλιτέχνη που κρύβεις μέσα σου με μια όμορφη δημιουργία.

ΛΕΩΝ

Κάλυψη αναγκών

Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας επαναφέρει δυνατές μνήμες και πρόσωπα ή καταστάσεις από τα παλιά, κάτι, βέβαια, που θα σε επηρεάσει συναισθηματικά και μπορεί να «ακυρώσει» προσωρινά τη λογική σου. Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να εντοπίσεις την αρχική αιτία κάποιων πραγμάτων ή να διευκρινίσεις «θολά» σημεία του παρελθόντος, ίσως, μάλιστα, ασχοληθείς με ιστορικά θέματα και αρχαίους πολιτισμούς.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις ανάγκες που μπορεί να είναι και… ολίγον πλαστές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις κάποιες υποσχέσεις που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Στην πορεία, βέβαια, δε θα λείψουν οι… διαψεύσεις και τα πισωγυρίσματα, οπότε μη «δένεις» καταστάσεις που σύντομα θα αποδειχθούν αίολες, ιδιαίτερα αν έχουν κι ένα οικονομικό σκέλος.

Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον 8ο ηλιακό οίκο σου, είναι πιθανό να σου επιστραφούν κάποια χρήματα, να λάβεις ένα κληροδότημα ή να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό θέμα αλλά και να βρεις κάποιο παλαιό αντικείμενο αξίας.

ΖΥΓΟΣ

Αστάθεια στην υγεία σου

Γενικά

Ο Χείρωνας απέναντί σου μπορεί να αναβιώσει μια πρώην συνεργασία σου, αλλά και να σε φέρει σε επαφή με πρεσβύτερους ή «βετεράνους» μιας υπόθεσης, που βέβαια θα σε «μπολιάσουν» με τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους. Επιπλέον, ενδέχεται να ασχοληθείς με οικογενειακά και περιουσιακά θέματα.

Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς, εκείνο που προέχει είναι η υγεία σου κι επειδή είναι εύκολο να παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες, «κράτα χαρακτήρα». Ακόμα, καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφού το σώμα σου θα σε «εκδικηθεί»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγάπη… μόνο!

Γενικά
Με την Σελήνη στους Ιχθύς, καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου, αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά επαγγελματική ασχολία, που σίγουρα μπορεί να σου προσφέρει εναλλακτικές λύσεις, στην περίπτωση που έχεις φτάσει σε κάποιο αδιέξοδο.

Επιπλέον, ενδέχεται να επανακάμψει μέρος της παλιάς πελατείας σου, ενώ αν χρειαστείς κάποιο είδος εξοπλισμού, ξεκίνα πρώτα από την… αποθήκη σου, αφού δεν αποκλείεται να «βολευτείς» μια χαρά με αυτά που θα βρεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικογενειακές υποθέσεις

Γενικά

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, διασαφηνίζοντας κάποια πράγματα που παραμένουν «μετέωρα». Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια προσωρινή μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου.

Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε ωθεί να ανατρέξεις στο παρελθόν, αναπολώντας τα «πώς» και τα «γιατί» πρότερων καταστάσεων. Από την άλλη πλευρά όμως, θα σου δώσει την ευκαιρία να έρθεις κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, είτε παλιά είτε… νέα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πήγαινε-έλα!

Γενικά

Ο ενεργός Χείρωνας στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να σου προσφέρει κι ένα κληροδότημα μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Ίσως όμως η μεγαλύτερη συνεισφορά του είναι η δημιουργία ενός «ζεστού» οικογενειακού κλίματος και η ενημέρωσή σου για υποθέσεις του παρελθόντος.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, να θυμάσαι, ωστόσο, ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, γι’ αυτό μη βιαστείς να πάρεις θέση ή να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πάρε-δώσε

Γενικά

Με την Σελήνη στους Ιχθύς, δεν αποκλείεται να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, αποκτώντας κάποια αγαθά. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει, ίσως, μάλιστα, ξαναβρεθείς σε ένα μέρος που σε «μαγεύει».

Επιπλέον, ενδέχεται να βρεις κάτι που θεωρούσες χαμένο. Μπορείς βέβαια να μελετήσεις και ιστορικά θέματα, να εντρυφήσεις σε θρύλους και παραδόσεις ή απλά να ακούσεις διηγήσεις πρεσβυτέρων.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να βάλεις στο περιθώριο κάθε αρνητικό συναίσθημα και να πάρεις τη ζωή πιο «χαλαρά», αντικαθιστώντας τις πιέσεις του «σήμερα» με τα όνειρα του… αύριο, αφού στην παρούσα φάση η πίστη σου στο καλύτερο είναι που «μετράει»!

Επιπλέον, μπορείς να εμψυχώσεις και άτομα που βρίσκονται σε δύσκολη θέση ή να καταπιαστείς με μια τέχνη. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωναςενδεχομένως να σε ανταμείψει με την ανεύρεση-απόκτηση ενός παλαιού αντικείμενου αξίας ή απλά την επιστροφή χρημάτων, που θεωρούσες χαμένα.

 

Ετικέτες