ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Με «όπλο» τη γοητεία σου!

Ο Ερμής στον Καρκίνο σηματοδοτεί συζητήσεις για οικογενειακά-περιουσιακά θέματα, αλλά και μεταβολές στον χώρο σου, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο σου. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις το πού θα μείνεις στις διακοπές σου.

Παράλληλα, με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα έχεις το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και με «όπλο» τη γοητεία σου μπορείς να πετύχεις πολλά μέχρι και τις 10/7, ενώ στο ίδιο διάστημα αναμένονται ευχάριστα στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΤΑΥΡΟΣ

Σπίτι μου, σπιτάκι μου…

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σε διευκολύνει ως προς την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού ή της οικογένειας σου, ίσως, μάλιστα, έρθεις πολύ πιο κοντά με ένα οικείο σου πρόσωπο, κάνοντας μια νέα αρχή. Επιπλέον, μέχρι και τις 10/7, είναι μια καλή συγκυρία για να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου, να αναμορφώσεις-εξωραΐσεις τον χώρο σου, αλλά και να πετύχεις μια περιουσιακή ρύθμιση.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις μια νέα τεχνική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα αρχίζουν οι… διακοπές!

Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα διανθίζει την καθημερινότητά σου με περισσότερες ευχάριστες στιγμές κι ανοίγει τον δρόμο για πιο πολλά ταξίδια κι εκδρομές, δεδομένα που καλείσαι να… αξιοποιήσεις μέχρι και τις 10/7.

Επιπλέον, μπορεί να ανανεώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, ίσως, μάλιστα, νιώσεις ιδιαίτερα… σέξι, ύστερα από στιλιστικές επιλογές που θα κάνεις και οι οποίες θα έχουν άμεση και θετική ανταπόκριση στον περίγυρό σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο φέρνει… χρήμα στις τσέπες σου, με συνέπεια να προβείς σε έξτρα αγορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παραπονεμένα λόγια

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να σε ωθεί σε νέες πρωτοβουλίες, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα και να ανταλλάξεις απόψεις για ποικίλα θέματα. Δεν αποκλείεται όμως να ταλαιπωρηθείς κι από άτομα με κυκλοθυμική διάθεση, που τη μια στιγμή θα σε εκθειάζουν και την άλλη θα σε κριτικάρουν.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σου φέρει καλά οικονομικά νέα, ενώ, μέχρι και τις 10/7, αναμένεται να κάνεις, αλλά και να σου κάνουν δώρα που θα πιστοποιούν την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν για σένα.

ΛΕΩΝ

Γοητεία στο… τετράγωνο!

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου τονίζει τη γοητεία σου και συμβάλλει θετικά στην προβολή σου, κάτι που θα εξακολουθήσει να ισχύει μέχρι τις 10/7. Επιπλέον, θα βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση. Από εκεί και ύστερα, δεν έχεις παρά να αφεθείς στις ευκολίες που σου παρέχονται και στις πρωτοβουλίες εκείνων που νοιάζονται για σένα.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε παραπέμπει στην αποκάλυψη κάποιων μυστικών, που αν βέβαια είναι δικά σου, το πιθανότερο είναι να ενοχληθείς. Ίσως όμως να πρόκειται για αποκαλύψεις που αφορούν άλλους/ες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εργασιακή… ειρήνη!

Ο Ερμής στον Καρκίνο ανοίγει τον δρόμο για μια περαιτέρω διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου. Ίσως, μάλιστα, συναντηθείς ξανά με πρόσωπα από το παρελθόν σου, διαπιστώνοντας ότι «οι νέοι φίλοι είναι ασήμι, μα οι παλιοί χρυσάφι»!

Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στον Λέοντα σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου με περισσότερες ευκολίες στη δουλειά σου και μέχρι τις 10/7 ενδείκνυται να πάρεις μια άδεια που θα σε… απαλλάξει από τις σκοτούρες! Επιπλέον, μπορεί να συμβάλλει θετικά στην υγεία σου, αλλά και στην απόκτηση ενός οικιακού ζώου.

ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκές συνθήκες

Ο Ερμής στον Καρκίνο τονώνει τις επαγγελματικές προοπτικές σου, δρομολογώντας επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα που, πέρα από τις δεξιότητές τους, έχουν –ή θα αποκτήσουν- και μια περίοπτη θέση στην καρδιά σου. Ίσως, μάλιστα, συνεχίσετε μαζί κάτι που είχε μείνει ημιτελές στο παρελθόν.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Λέοντα σε βοηθά να κάνεις νέες φιλίες και με την Δήμητρα στο ίδιο ζώδιο να «σιγοντάρει», οι καλές δημόσιες σχέσεις σου γίνονται το «κλειδί» της προόδου σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχεις το πλεονέκτημα

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε καλεί να αξιοποιήσεις τα φυσικά προσόντα και τη γοητεία σου και να θέσεις νέους στόχους, ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να «πλασάρεις» καλύτερα τόσο τον εαυτό σου, όσο και την δουλειά σου.

Το τι… διαστάσεις βέβαια θα λάβει αυτή η «συμπάθεια» επαφίεται σε σένα, αλλά να ξέρεις ότι μέχρι τις 10/7 όλα «παίζονται»! Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο σε κάνει ακόμη πιο κοινωνικό/η, με συνέπεια να μάθεις και να ακούσεις πολλά, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ταξίδια και… χαρές!

Ο Ερμής στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου, αλλά και τη ρύθμιση εκκρεμών φορολογικών ή ασφαλιστικών θεμάτων, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα βοήθημα ή κληροδότημα από την οικογένειά σου. Παράλληλα και μέχρι τις 10/7, η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα σηματοδοτεί μια χαλαρή κι ευχάριστη καθημερινότητα, διανθισμένη με ταξίδια και χαρούμενες στιγμές.

Ίσως, μάλιστα, έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού κι από αυτήν την άποψη είναι μια «σωστή» περίοδος για διακοπές. Επιπλέον, θα λάβεις μηνύματα αγάπης από μακριά ή μέσω διαδικτύου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σαν το παλιό καλό κρασί…

Ο Ερμής στον Καρκίνο αναμένεται να διαμορφώσει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αλλά με… παλιά συνταγή, ίσως, μάλιστα, αναβιώσει μια σχέση ή προοπτική του παρελθόντος. Επιπλέον, ενισχύει τους οικογενειακούς δεσμούς, παρά τις όποιες… γκρίνιες που θα υπάρξουν!

Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα αρχίσει να αλλάζει επί το θετικότερο το κλίμα στα οικονομικά σου, συμπαρασύροντας και την ψυχολογία σου και μέχρι τις 10/7 μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αποκτήσεις και είδη ή αγαθά που πάντα ονειρευόσουν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άλλοι δουλεύουν πια για σένα!

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα να σηματοδοτεί τη βελτίωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων και να ευνοεί τις συνεργασίες μέχρι και τις 10/7, έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Και βέβαια, από τη στιγμή που οι άλλοι αναλαμβάνουν να σε εξυπηρετήσουν σε οτιδήποτε ζητήσεις, δε χρειάζεται να κάνεις τον/την δύσκολο/η!

Παράλληλα, ο Ερμής στον Καρκίνο προσδίδει μια μεγαλύτερη κινητικότητα στα εργασιακά σου, είτε αυτή αφορά σε τεχνικά ζητήματα και εξοπλισμό είτε στην αναζήτηση εργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Συγκινησιακή φόρτιση

Ο Ερμής στον Καρκίνο σε κάνει να αναπολείς πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις και κάποιον/α που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Λέοντα, τα… καλά και τα όμορφα μεταφέρονται στα εργασιακά σου, ενώ με δεδομένη την παρουσία της Δήμητρας στον ίδιο τομέα, αναμένεται, εκτός των άλλων, να «ανοίξει» το πελατολόγιό σου και να αυξηθούν τα «κονέ» σου.

Επιπλέον, μέχρι και τις 10/7, είναι μια καλή περίοδος για να πάρεις τη θερινή σου άδεια αλλά και για να αποκτήσεις ένα pet.

Ετικέτες