ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ελευθερία ή ελευθεριότητα;

Με την Ηλιακή έκλειψη να «προμοτάρει» την κοινωνική σου ζωή είναι πιθανό να γνωριστείς με εξέχουσες προσωπικότητες ή με άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους. Επιπλέον, η πρόθεσή σου να εκπληρώσεις μια «μεγάλη προσδοκία», μπορεί να σε κάνει να ξανοιχτείς οικονομικά, αφήνοντας κατά μέρος μερικές υποχρεώσεις, που όμως θα τις βρεις μπροστά σου, γι’ αυτό φύλαξε και κάτι για αργότερα! Παράλληλα, ο ενεργός Κρόνος περιορίζει κάποιες από τις φιλοδοξίες σου, αλλά, αν «κτυπήσεις την γροθιά στο μαχαίρι», δε θα σου βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ

Αίσθηση υπεροχής

Η Ηλιακή έκλειψη διάκειται ευνοϊκά απέναντί σου, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά και κοινωνικά ζητήματα, όπου έχεις «το πάνω χέρι». Μη νομίζεις, μάλιστα, ότι πρέπει να κάνεις κάτι γι’ αυτό, αφού στην παρούσα φάση όλα είναι θέμα τύχης και απλά καλείσαι να αρπάξεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Κρόνος βάζει «στοπ» σε μια οικονομική φιλοδοξία σου, φέρνοντας στο προσκήνιο δυσκολίες ή κάποια αναγκαία έξοδα. Ίσως, δε, πρόκειται για μια νομική υπόθεση ή ένα θέμα σπουδών που θα σε προβληματίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κρίση σχέσεων

Από την μια πλευρά, ο ενεργός Κρόνος σε «φορτώνει» με επιπλέον ευθύνες και δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας έντονης κρίσης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με αιτία κι αφορμή μια οικονομική υπόθεση. Από την άλλη όμως, με τον Δία να «σιγοντάρει» την Ηλιακή έκλειψη, θα σου δοθούν εναλλακτικές βοήθειες, κυρίως από την πλευρά γνωστών ή συγγενών και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις πάρεις! Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν τα ταξίδια και τις επαφές σου με το εξωτερικό, ίσως, μάλιστα, σου γίνει μια επαγγελματική πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Περιορισμοί από άλλους

Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να φέρει συνταρακτικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο, η ταυτόχρονη επιρροή του Δία και του Κρόνου προοιωνίζεται για την ώρα μια «ισοπαλία» ανάμεσα σε αυτά που θέλεις να κάνεις κι εκείνα που πρέπει να γίνουν, ιδιαίτερα σε σχέση με τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου, όπου καλείσαι να βρεις την «χρυσή τομή». Επιπλέον, πιθανόν να ανησυχήσεις από ένα πρόβλημα υγείας ενός «δικού σου» ανθρώπου, ίσως όμως να πρόκειται απλά για κάποιες υποχρεώσεις που σε κρατούν μακριά του.

ΛΕΩΝ

Μια σπάνια πρόταση

Η Ηλιακή έκλειψη προωθεί βοήθειες και λύσεις που έρχονται από τους άλλους και από αυτήν την άποψη μια συνεργασία δείχνει να είναι η ιδανική λύση για σένα, ίσως, μάλιστα, σου γίνει από το πουθενά μια πρόταση που θα σου «λύσει τα χέρια». Επιπλέον, μπορεί να «λάμψεις» με την παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση. Την ίδια στιγμή, βέβαια, ο ενεργός Κρόνοςσου θέτει εμπόδια και διλήμματα, που έχουν να κάνουν κυρίως με την συμμετοχή ενός αγαπημένου σου προσώπου σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα ή με κάποιο θέμα υγείας που το ταλαιπωρεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματική πίεση

Με την Ηλιακή έκλειψη, το άγχος σου και η αναγκαιότητα της κάλυψης κάποιων υποχρεώσεων μπορεί να σε κάνουν να χάσεις προς στιγμή την αυτοκυριαρχία σου και να μην «δεις» την ευχάριστη ή αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, η οποία, ωστόσο, υπάρχει ιδιαίτερα σε σχέση με τα εργασιακά σου, αλλά και τον εξοπλισμό σου με συσκευές που σου διευκολύνουν τη ζωή. Εκεί βέβαια που «χωλαίνεις», για την ώρα, είναι σε συναισθηματικά και οικογενειακά ζητήματα, όπου, καλώς ή κακώς, καλείσαι να έχεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο»!

ΖΥΓΟΣ

Εντάσεις με οικείους

Η Ηλιακή έκλειψη σε στηρίζει, κυρίως μέσα από ευκολίες και βοήθειες που σου προσφέρουν άτομα που σε αγαπούν και σε εκτιμούν. Κι εδώ δεν έχεις παρά να διαχειριστείς σωστά την τύχη σου, τόσο σε προσωπικά, όσο και σε οικονομικά θέματα. Κατά τα άλλα, βέβαια, ο ενεργός Κρόνος, προσπαθεί να σε «στριμώξει» σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, ίσως, μάλιστα, υπάρξουν έντονες «τριβές» με γείτονες ή συγγενικά πρόσωπα. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου, έχε τον νου σου για κακούς χειρισμούς των άλλων, που όμως θα κάνουν σε σένα τη ζημιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Άρωμα» νίκης

Η Ηλιακή έκλειψη σου στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για το σπίτι, την οικογένειά σου, αλλά και συνολικά την κοινωνική σου παρουσία. Επιπλέον, σου παρέχει πολλές ανέσεις και βοήθειες. Από την άλλη πλευρά όμως, το άγχος σου, σε συνδυασμό ίσως με κάποιες ανεπάρκειες των άλλων, σε οδηγεί στο να υπερβάλλεις ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου, χάνοντας το μέτρο ανάμεσα στην «σπατάλη» και την «τσιγκουνιά». Παράλληλα, μπορεί να πάθεις κάποια ζημιά στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, ενώ δεν ευνοούνται τα ταξίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικοί περιορισμοί

Η Ηλιακή έκλειψη σε ενθαρρύνει να «ανοίξεις τα φτερά σου», να ταξιδέψεις και να απελευθερώσεις τις δυνατότητές σου, εμπλουτίζοντας συνάμα τον κύκλο των επαφών σου, φαίνεται όμως ότι υπάρχει κι ένα «αγκάθι», που πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου, το οποίο σχετίζεται με οικονομικές επιπλοκές ή δυσκολίες, που σε εμποδίζουν να κάνεις αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Αν όμως υιοθετήσεις εξ αρχής μια πιο «μετρημένη» στάση απέναντι στα πράγματα και υποβάλλεις τον εαυτό σου σε χρήσιμους περιορισμούς, τότε θα δεις το ποτήρι μισογεμάτο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάρε-δώσε

Η Ηλιακή έκλειψη σου εξασφαλίζει τα προς το ζην κι ακόμη περισσότερα και δεν έχεις παρά να αισιοδοξείς για την πορεία των οικονομικών σου. Αν, μάλιστα, δε βλέπεις πουθενά «φως στο τούνελ», μια φιλική παρέμβασημπορεί να σε «ξεστραβώσει»! Ωστόσο, η καθημερινότητά σου ενδέχεται να «γκριζάρει», εξ αιτίας επιπλέον ευθυνών ή προβλημάτων στα εργασιακά σου ή ενός θέματος υγείας που θα σε προβληματίσει. Το σύμπαν, λοιπόν, από τη μια σου δίνει κι από την άλλη σου παίρνει, αλλά στην παρούσα φάση δε γίνεται διαφορετικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα άκρα!

Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σου σε κάνει να λάμπεις κυριολεκτικά και μεταφορικά. Επιπλέον, θα σου δώσει κάποιες βοήθειες ή διευκολύνσεις, φρόντισε όμως να μην τις σπαταλήσεις, αλλά να αποτελέσουν τη βάση της ανάπτυξής σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο ενεργός Κρόνος συμβάλλει σε εντάσεις και προσκόμματα σε μια συλλογική προσπάθεια, που σχετίζεται με τη δουλειά σου, οπότε για να γλυτώσεις διαδικασίες, που θα σε φθείρουν ψυχικά, το καλύτερο είναι να διατηρήσεις την αυτονομία σου, αποφεύγοντας να πάρεις δυσανάλογες ευθύνες.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρες τη χρυσή τομή

Η ταυτόχρονη επιρροή του Δία και του Κρόνου στη ζωή σου μπορεί να σε φέρει σε προσωπικό και επαγγελματικό δίλημμα κι εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να αναζητήσεις τη μέση οδό, ανάμεσα στις «πολλά υποσχόμενες» προοπτικές και στους αντικειμενικούς περιορισμούς που σου τίθενται ή τις πιέσεις που σου ασκούνται «άνωθεν». Ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να κάνεις πίσω σε ένα εγχείρημά σου, σε κάθε περίπτωση όμως, με την Ηλιακή έκλειψη στο πλευρό σου, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις ένα μυστικό ή μια κρυφή βοήθεια, που θα σου δοθεί.

Ετικέτες