ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

«Έξω πάμε καλά»!

Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου, αλλά και να μάθεις νέα πράγματα μέσα από το παιχνίδι. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις ευχάριστες ειδήσεις από πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης ενδέχεται να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό κι ίσως κάποιες από τις αντιδράσεις σου να μην είναι οι ενδεδειγμένες, ιδιαίτερα αν «κολλήσουν» κάποια πράγματα που τα θέλεις «εδώ και τώρα». Και κάτω από τέτοιες συνθήκες, το σίγουρο είναι ότι οι συνεργασίες σου αποκτούν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας,

Ερωτικά
Θα σου είναι μάλλον δύσκολο να βάλεις φρένο στις επιθυμίες σου αλλά καλό είναι να λάβεις υπόψη σου και τις διαθέσεις της άλλης πλευράς. Δεν αποκλείεται βέβαια να πέσεις κι εσύ «θύμα» μιας εξαιρετικά πιεστικής «πολιορκίας», σε κάθε περίπτωση όμως, όλα θα λήξουν σύντομα.

ΤΑΥΡΟΣ

Διεύρυνση των οικονομικών επιλογών σου

Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας εξυπηρετεί τις οικονομικές βλέψεις σου, είτε πρόκειται για αγορές-επενδύσεις είτε για την ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από υποθέσεις που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με τη δουλειά και τις εργασιακές σχέσεις σου. Ίσως μάλιστα αναζητήσεις και πιθανούς συμμάχους στο έργο σου, μην απορήσεις όμως αν τελικά πέσεις πάνω σε «αντιφρονούντες», το ίδιο επίμονοι όπως εσύ αλλά και με κρυφές «άκρες».

Ερωτικά 
Η Αφροδίτη και ο Δίας στον φυσικό 7ο «οίκο» σου ευνοούν την δημιουργία μιας σχέσης, που μπορεί να σε καλύψει σε πολλούς τομείς, σε αυτό το σημείο μάλιστα ίσως να σε βοηθήσει και ο ενεργός Άρης που σε ωθεί να κάνεις ένα «άνοιγμα», από αυτά που… δεν συνηθίζεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επωφελείς συνεργασίες

Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε κάνει πολύ πιο επικοινωνιακό/η και η δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα μόνον καλά θα φέρει. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να ταξιδέψεις αλλά και να συνάψεις μια συμφωνία. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε κάνει πιο δημιουργικό/η αλλά και ανυπόμονο/η σε σχέση με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου κι ίσως τελικά να βρεθείς «απέναντι» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Ενδέχεται μάλιστα το αντικείμενο της διαφωνίας σας να είναι ένα οικονομικό ζήτημα, με κίνδυνο να «τα σπάσετε» οριστικά

Ερωτικά
Με τον Άρη στον «οίκο» των ερώτων σου όλα είναι ανοικτά! Παράλληλα, στην δουλειά σου η Αφροδίτη σε ωθεί να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις με έναν πιο «ναζιάρικο» τρόπο, πρόσεξε όμως μήπως τελικά αφήσεις κάποιον/α να πιστεύει ότι «ψάχνεσαι» για… άλλα πράγματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πρόοδος στην δουλειά σου

Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας ευνοεί επαφές και συναντήσεις για επαγγελματικά ή εργασιακά θέματα, ίσως μάλιστα να ξεμπλοκάρει μια διαδικασία που σε ταλαιπώρησε αρκετά. Συνάμα θα αρχίσουν να γίνονται ευδιάκριτες και οι θετικές συνέπειες στα οικονομικά σου. Κατά τα άλλα βέβαια, μια οικογενειακή ένταση μπορεί να ταράξει την καθημερινότητα σου, και ανεξάρτητα από το ποιο ακριβώς είναι «το μήλον της Έριδος», όλα φαίνεται να οφείλονται σε ζήλειες ή ανταγωνισμούς που περίμεναν την… ευκαιρία για να ξεσπάσουν!

Ερωτικά
Υποψήφιοι/ες συνωστίζονται στην «αυλή» σου και τα εύσημα ή τα κολακευτικά σχόλια που συγκεντρώνεις σε «ανεβάζουν» ψυχολογικά. Δεν θέλει όμως και πολύ να αρχίσουν να «σφάζονται στην ποδιά σου» για το ποιος/α θα κερδίσει την εύνοιά σου, δραματοποιώντας αρκετά την κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Γνωριμίες χωρίς… σύνορα!

Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας «δουλεύει» για την αναγνώρισή σου, αλλά και την πρόοδο ενός προσώπου που αγαπάς κι εκτιμάς. Επιπλέον, φαίνεται πως η επικοινωνία σου με ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο, θα διευκολύνει κατά πολύ το έργο και τα σχέδιά σου. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρηςενδέχεται να συμβάλλει σε μια σύγκρουση με γείτονα ή συγγενή, η οποία θα σημάνει και το τέλος της σχέσης σας. Και γενικότερα όμως στην καθημερινότητά σου, ίσως δεν αποφύγεις τις προστριβές με κάποια άτομα που «σου πάνε κόντρα».

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον 4ο φυσικό «οίκο» σου ευνοεί κυρίως καταστάσεις «οικογενειακού» τύπου κι από αυτήν την άποψη δεν έχει νόημα να «τρέχεις» από εδώ κι από εκεί μαζεύοντας κομπλιμέντα και μόνον! Αν μάλιστα είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα θα υπάρξουν ζήλειες και παράπονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Κέντρο διερχομένων»!

Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας μπορεί να σου φέρει κόσμο στο σπίτι αλλά δεν θα είναι… περίεργο, αν βρεθείς κι εσύ σε μια διαφορετική «έδρα». Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ποικίλα μυστικά ή να έχεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση-συμφωνία γύρω από ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης εγείρει κυρίως οικονομικά θέματα κι εδώ το θέμα δεν είναι αν θα κερδίσεις κάποιο πλεονέκτημα, αλλά το αν θα καταφέρεις να το διατηρήσεις. Αν πάλι έχεις παιδιά, προνόησε για την ασφάλειά τους από γνωστούς και άγνωστους κινδύνους.

Ερωτικά
Μια είδηση ή ένα μήνυμα μπορεί να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις το ενδιαφέρον σου για ένα πρόσωπο που δεν… υπολόγιζες και τόσο στα σχέδιά σου. Παράλληλα, μπορεί να γίνεις αποδέκτης ποικίλων θετικών σχολίων αλλά για κανέναν λόγο μην ενδώσεις σε ένα «ραντεβού στα τυφλά»!

ΖΥΓΟΣ

Ανάδειξη των προσόντων σου

Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας προάγει την κοινωνικότητά σου, με συνέπεια να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο, αλλά και να γεφυρώσεις διαφορετικές αντιλήψεις στο φιλικό περιβάλλον σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου «παράγει» εντάσεις, ίσως μάλιστα οι μεγαλύτερες δυσκολίες να προκύψουν στην αντιμετώπιση θεμάτων, όπου εμπλέκεται και ο συναισθηματικός παράγοντας, όπως πχ το οικογενειακό «δέσιμο». Και το κακό είναι ότι εδώ δεν… χωρά η διπλωματία, αντίθετα η μόνη οδός είναι το οριστικό ξεκαθάρισμα των λογαριασμών σου.

Ερωτικά
Το «στοίχημά» σου δεν είναι τόσο το αν μπορείς να «κερδίσεις» (και για πόσο άραγε;) το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά κυρίως το κατά πόσο σε επηρεάζουν οι γνώμες κάποιων, που τελικά μπορεί να υποκρύπτουν μια ζήλεια ή έναν ανταγωνισμό προς το άτομο σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δικτύωση με «ισχυρούς»

Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας ευνοεί τόσο τα οικονομικά σου, όσο και την δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα. Παράλληλα, ο ενεργός Άρηςαναδεικνύει κρυφές έχθρες και αντιπαλότητες που μπορεί να υποψιαζόσουν, αλλά τώρα πια κρατάς τα πειστήρια στα χέρια σου! Και παρότι η οριστική διακοπή των «διπλωματικών σχέσεων» με τον/την ένοχο θα σου αρκούσε, ίσως τελικά να δράσεις και ως «εκδικητής», παίρνοντας πάνω σου μια υπόθεση που ακόμη κι αν δεν σε αφορά άμεσα, αντίκειται σε κάθε έννοια δικαίου.

Ερωτικά
Η παρουσία της Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να τρυγήσεις… γλυκούς καρπούς, παράλληλα όμως ο Άρης στον Ζυγό σου θυμίζει ότι το παρασκήνιο «οργιάζει» και αν είσαι ήδη σε μια σχέση και υποπέσεις σε «φάουλ» μπορεί τελικά να εκτεθείς, αφού υπό τις παρούσες συνθήκες τίποτε δεν μένει κρυφό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολίτης του κόσμου

Γενικά 
Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας αναδεικνύει τον ρόλο σου ως «πολίτη του κόσμου», με τις επαφές και τις μετακινήσεις σου να πολλαπλασιάζονται, ίσως μάλιστα να μάθεις πολλά καινούρια πράγματα. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Άρης ενδέχεται να δημιουργήσει μια αναταραχή στο φιλικό περιβάλλον σου, ίσως όμως να πρόκειται για ένα δυσάρεστο συμβάν που αφορά σε ένα φίλο ή μια φίλη. Επιπλέον, μπορεί να πάθεις κάποια ζημιά εξ αιτίας της δράσης παρανόμων ή περιθωριακών ομάδων, γι’ αυτό πάρε τα δέοντα μέτρα ασφαλείας

Ερωτικά
Φιλικά και ερωτικά «μπερδέματα» συνθέτουν μια κατάσταση στην οποία είναι δύσκολο να διακρίνεις το δίκιο και το άδικο. Εκείνο όμως που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι αντιπάθειες μπορεί πολύ εύκολα να «γυρίσουν» σε συμπάθειες και οι συμμαχίες-προτιμήσεις να αλλάξουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο θεός αγαπά και τον… νοικοκύρη!

Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σου κομίζει ενδιαφέρουσες ειδήσεις ή πληροφορίες γύρω από ένα εργασιακό-οικονομικό σου ζήτημα, ίσως μάλιστα να σου «λυθούν τα χέρια», ύστερα από την αποκάλυψη ενός μυστικού. Παράλληλα, ο ενεργός Άρης σε καλεί να αφοσιωθείς ολόψυχα σε έναν στόχο, εγκαταλείποντας προς στιγμή όλα εκείνα που κατά την κρίση σου δεν επείγουν, κάτι βέβαια που μπορεί να εγείρει ενστάσεις, είτε από ένα «παραμελημένο» πρόσωπο είτε από κάποιον «ισχυρό», οπότε ας είσαι έτοιμος/η για τις σχετικές… αψιμαχίες!

Ερωτικά
Όσο πετυχαίνεις να ξεχωρίζεις, τόσο θα γίνεσαι στόχος κάποιων που είτε σε ζηλεύουν, είτε δεν έχουν τα προσόντα για να σε μιμηθούν, καλό είναι όμως να μην μπεις στον πειρασμό να πέσεις στο επίπεδό τους, ούτε να «μασήσεις» στην ανταγωνιστική τους διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνεργατικό κλίμα

Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο και να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως μάλιστα συνάψεις μια συμφωνία-συνεργασία, που θα σε ευνοήσει πολλαπλά. Παράλληλα, ο ενεργός Άρηςσε ωθεί να πασχίσεις για εκείνα που κατά την γνώμη σου κάνουν τον κόσμο γύρω σου καλύτερο, ας μην αναλωθείς ωστόσο σε συγκρούσεις με εγωιστικά κίνητρα που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά να επικεντρωθείς στην αποκάλυψη κάποιων «υπόγειων» διαδρομών και την «διαφώτιση» όσων παραμένουν στο… σκοτάδι!

Ερωτικά
Ως συνήθως, από θεωρίες… σκίζεις, το θέμα όμως είναι ότι στα θέματα καρδιάς οι «εξισώσεις» σου αποδεικνύονται συχνά άκυρες ή αναποτελεσματικές. Δώσε λοιπόν περισσότερο χώρο στην συναισθηματική σου έκφραση, που βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην αλήθεια σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Συνεργατικό κλίμα

Γενικά
Το τρίγωνο Ερμή-Δήμητρας σε βοηθά να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο και να δικτυωθείς σε «υψηλά κλιμάκια», ίσως μάλιστα συνάψεις μια συμφωνία-συνεργασία, που θα σε ευνοήσει πολλαπλά. Παράλληλα, ο ενεργός Άρηςσε ωθεί να πασχίσεις για εκείνα που κατά την γνώμη σου κάνουν τον κόσμο γύρω σου καλύτερο, ας μην αναλωθείς ωστόσο σε συγκρούσεις με εγωιστικά κίνητρα που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά να επικεντρωθείς στην αποκάλυψη κάποιων «υπόγειων» διαδρομών και την «διαφώτιση» όσων παραμένουν στο… σκοτάδι!

Ερωτικά
Ως συνήθως, από θεωρίες… σκίζεις, το θέμα όμως είναι ότι στα θέματα καρδιάς οι «εξισώσεις» σου αποδεικνύονται συχνά άκυρες ή αναποτελεσματικές. Δώσε λοιπόν περισσότερο χώρο στην συναισθηματική σου έκφραση, που βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην αλήθεια σου!

Ετικέτες