ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Να φοβάσαι το «κακό μάτι»!

Γενικά

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω αναμένεται να σου προσθέσει επιπλέον ευθύνες και πιέσεις, τόσο σε οικογενειακό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Σε κάθε περίπτωση όμως, το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου και να μην αναλάβεις όλα αυτά που θα θελήσουν να σου «φορτώσουν», είτε πρόκειται για καθήκοντα, είτε για… ενοχές, που σε καθιστούν ένα εύκολο θύμα!

Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε φέρνει σε επαφή με μάλλον κακοπροαίρετα άτομα, που αν δεν τους κάνεις το χατίρι, μπορεί να σε βλάψουν ή να σε «ματιάσουν».

ΤΑΥΡΟΣ

Καταστάσεις «της υπομονής»

Γενικά

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους να επηρεάζει καταλυτικά τα οικονομικά σου, φαίνεται πως κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα ή «στημένα» κι αν δεν έχεις τις «άκρες» σου ή μια εσωτερική πληροφόρηση, οι προσπάθειές σου θα πέσουν στο κενό.

Καλό είναι, επίσης, να μη δεσμευτείς με μελλοντικές υποχρεώσεις, αφού θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να απεμπλακείς από αυτές. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω κάνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου… της υπομονής, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει και το έναυσμα για να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανάσταση τώρα!

Γενικά

Με τη συνδρομή του Πλούτωνα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καλεί να «αναστηθείς», αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε πίκραναν ή αποδείχτηκαν ασύμφορα για τη ζωή σου και η αφορμή για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία μπορεί να είναι ένα προσωπικό ή «υπαρξιακό» ζήτημα που σε φέρνει σε αδιέξοδο.

Ίσως όμως βιώσεις και μια… σούπερ εμπειρία, που θα σε αλλάξει για πάντα! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω ενδέχεται να σου φέρει μια στενοχώρια οικονομικής φύσεως και καλό είναι να αποφύγεις για την ώρα τις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε διατεταγμένη υπηρεσία

Γενικά

Ο Κρόνος στον 7ο οίκο σου σε κάνει πολύ πιο υπεύθυνο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων και είναι πιθανό να αναλάβεις μια «αποστολή» βοηθείας και συμπαράστασης. Ίσως, μάλιστα, αυτός να είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να ξεπεράσεις μια δική σου στενοχώρια.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και τη διατροφή σου, αποφεύγοντας κάθε τι ανθυγιεινό και καθαρίζοντας το σώμα σου από τις τοξίνες. Από την άλλη πλευρά, αναμένονται «καυτές» εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις για ένα προσωπικό σου θέμα!

ΛΕΩΝ

«Φοβού τους Δαναούς…»

Γενικά

Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε προειδοποιεί ότι στις τάξεις των φίλων σου μπορεί να υπάρχει και κάποιο «φίδι», που δε καλοβλέπει την πρόοδό σου και θα κάνει οτιδήποτε για να τη «φρενάρει», ιδιαίτερα αν διαπιστώσει ότι δεν εξυπηρετείς τα συμφέροντά του.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, κάποιος/α, πιθανόν να σε «μπάσει» σε ένα μυστικό κύκλο ή να σου αποκαλύψει τεκταινόμενα του παρασκηνίου, ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, αλλά ας μην είσαι τόσο… καλόπιστος/η! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να αποφύγεις διατροφικές υπερβολές ή καταχρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έλκεις «τοξικούς» ανθρώπους

Γενικά

Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό σου οίκο σου υπενθυμίζει ότι για να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο οι δικές σου δυνάμεις δεν αρκούν και καλό είναι να προσεταιριστείς άτομα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε «σπρώξουν». Εννοείται βέβαια ότι κάτι θα… δώσεις γι’ αυτό, με αναπόφευκτη συνέπεια τον περιορισμό των ελευθεριών σου.

Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στους χειρισμούς σου, τόσο στις φιλίες σου, όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα, τηρώντας τους τύπους και τις αποστάσεις!

ΖΥΓΟΣ

Νόμος και τάξη!

Γενικά

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν, ώστε να επικρατήσουν ο… νόμος και η τάξη στη ζωή σου. Επιπλέον, ίσως προκύψει ένα σχετικά σοβαρό οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα, με τους «οιωνούς» να παραπέμπουν σε επιλογές ανάγκης.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αρκέσου σε διορθωτικές κινήσεις και «μπαλώματα». Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να επικεντρωθείς περισσότερο σε έρευνες και διαβάσματα, παρά σε εξωτερικές δράσεις, αφού μπορεί να έχεις μια δυσάρεστη εμπειρία ή ένα «κακό συναπάντημα».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημασία έχουν τα ανταλλάγματα

Γενικά

Η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου επηρεάζεται από τον Πλούτωνα και σου εφιστά την προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού φαίνεται πως σε περιτριγυρίζουν άτομα με «σκοτεινές» προθέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις επαφές σου με «υπόγεια» κέντρα, που έχουν την πρόθεση να σε χρηματοδοτήσουν ή να λάβεις μια κληρονομιά-αποζημίωση.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε χρίζει «συμβουλάτορα» για τους άλλους, κατά τα άλλα όμως αναμένονται καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια… πένθιμη παρένθεση

Γενικά

Η Αφροδίτη απέναντί σου δεν είναι στις… καλές της και ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους, που στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που δηλώνουν κι από αυτήν την άποψη μια πρόταση ή μια συμφωνία μπορεί να κρύβει παγίδες.

Ίσως όμως να στενοχωρηθείς κι από τις εξελίξεις στη ζωή ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα, στα οικονομικά σου οφείλεις να είσαι φειδωλός/η και… λιτοδίαιτος/η, αφού ο Κρόνος στον Αιγόκερω δεν προσφέρεται για αγορές ή επενδύσεις, παρά μόνο για πωλήσεις ή ρυθμίσεις χρεών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέσε τα όριά σου

Γενικά

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει μεν να βάλεις μια τάξη στα πράγματα, από την άλλη πλευρά όμως θα σου φέρει περισσότερες δυσκολίες τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και στις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι ότι οφείλεις να θέσεις έγκαιρα τα όρια και τους κανόνες σου, εξασκώντας τις διοικητικές αρετές σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου φέρει αναποδιές στη δουλειά σου, διόλου συμπτωματικές, αλλά δρομολογημένες από άτομα που δε σε βλέπουν με «καλό μάτι». Επιπλέον, οφείλεις να καθαρίσεις τον οργανισμό σου από τις τοξίνες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επιρρεπής σε πάθη

Γενικά

Σήμερα, η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο επιρρεπή σε πάθη κι εμμονές, ίσως, μάλιστα, παρασυρθείς σε εκδηλώσεις ζήλιας ή ενέργειες που παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα των άλλων. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η «έξαψη» που θα νιώσεις έχει και τα καλά της στον σεξουαλικό τομέα!

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να διευθετήσεις εργασίες, αλλά και εκκρεμότητες στη δουλειά σου. Επιπλέον, σε ωθεί να πάρεις μια διορθωτική απόφαση αναφορικά με την υγεία ή τη διατροφή σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, φρόντισε και για αυτά.

ΙΧΘΥΕΣ

Διερεύνηση του χώρου σου

Γενικά

Εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα για τα τεκταινόμενα στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να ψάξεις τον χώρο σου, αλλά και να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, αφού είναι πιθανό να βρεις κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στη ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, ενώ αν συμμετέχεις σε μια συλλογική δράση, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια ανεπιθύμητη τροπή, που θα σε απογοητεύσει.

Ετικέτες