ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ανάδειξη των προσόντων σου

Αν και στα «τελευταία» του, ο Ήλιος στο ζώδιό σου προσθέτει μερικούς ακόμη «πόντους», με συνέπεια κάποιες «πόρτες» να σου ανοίγουν πλέον πολύ πιο εύκολα. Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να απολαύσεις τα… καλά της ζωής!

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, αλλά μάλλον δεν σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ένα θέμα ή μια δραστηριότητα, εξ αιτίας των διαρκών εναλλαγών στις διαθέσεις των άλλων αλλά και μιας δικής σου αβεβαιότητας ή πολυδιάσπασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Όλα… μέλι γάλα!

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου όλα είναι… μέλι γάλα και το πιθανότερο είναι να απολαύσεις τα καλά της ζωής, αλλά και να φροντίσεις περισσότερο για τον καλλωπισμό σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Κριό ευνοεί θέματα υγείας-διατροφής αλλά και τα εργασιακά σου, ίσως, μάλιστα, λάβεις μια κρυφή βοήθεια.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε ωθεί να εξασφαλίσεις πλήρως τα αναγκαία, είτε σε χρήμα είτε σε είδος και σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις, παρά την αβεβαιότητα που θα σου προκαλέσουν κάποιες διακυμάνσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Συγκεντρώσου…

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, μπορεί, ωστόσο, να δώσεις προτεραιότητα σε μάλλον ανούσιες υποθέσεις, προσπερνώντας κάτι άλλο σοβαρό. Και το πρόβλημα είναι ότι η πραγματικότητα ενδεχομένως να σε «προσγειώσει» ανώμαλα, γι’ αυτό ξεκίνα από αυτά που πρέπει να γίνουν. Επιπλέον, καλείσαι να επικεντρωθείς σε μελέτες και διαβάσματα.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η και να λειτουργήσεις περισσότερο συλλογικά. Ίσως, μάλιστα, γνωρίσεις ένα άτομο που έχει τη βούληση και τα μέσα να σε βοηθήσει σε ένα εγχείρημά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανάληψη καθηκόντων

Ο Ήλιος στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις ένα σημαντικό καθήκον ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που θα αναδείξει τα προσόντα και τις ικανότητές σου. Το καλό είναι ότι δε θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ, αφού η τύχη σου έχει τον πρώτο λόγο, ίσως, μάλιστα, εξυπηρετηθείς από έναν φίλο ή μια φίλη.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να ηρεμήσεις και να «τα βρεις» με τον εαυτό σου ή να δώσεις προτεραιότητα στη διερεύνηση του παρασκηνίου. Επιπλέον, μπορεί να επισκεφθείς κάποιον ειδικό για την υγεία ή τη διατροφή σου.

ΛΕΩΝ

Νέες γνωριμίες

Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου διανθίζει την καθημερινότητά σου με ευχάριστα περιστατικά, ενώ σου ανοίγει τον δρόμο για να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση με αγορές ρούχων ή αξεσουάρ. Επιπλέον, με τον Ήλιο στον Κριό «ψήνεται» ένα όμορφο ταξίδι, ενώ μπορεί να μάθεις κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να «ανοίξεις» τον κύκλο σου, κρατώντας όμως μια απόσταση από τις υπερβολικά ανάλαφρες συμπεριφορές ή την εγωιστική διάθεση κάποιων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε «τρέξει», είτε για την αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων καταστάσεων είτε για την άμεση αξιοποίηση μιας ευκαιρίας. Σε κάθε περίπτωση, οφείλεις να αντιμετωπίσεις υπεύθυνα την κατάσταση, αφού αν δεν το κάνεις εσύ, μην το περιμένεις από τους άλλους!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε μια φορολογική ή κληρονομική υπόθεση. Επιπλέον, η Αφροδίτηστον Ταύρο ευνοεί τα ταξίδια και τις επαφές σου.

ΖΥΓΟΣ

Διεκδικήσεις

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Ταύρο φροντίζει, ώστε να μη σου λείψει τίποτε, ο Ήλιος στον Κριό προάγει την κοινωνικότητά σου, φέρνοντάς σε κοντά σε άτομα που μπορεί να συμβάλλουν στην πρόοδό σου, μέσω μιας συνεργασίας.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους τονίζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με μια μπόλικη δόση όμως «ελαφρότητας». Καλείσαι, λοιπόν, να αξιολογήσεις αυτά που έχουν πραγματική αξία για σένα και να βάλεις έγκαιρα στη θέση τους όσους/ες σε… ταλαιπωρούν με ανούσιες παρεμβάσεις. Επιπλέον, αναμένονται περισσότερες μετακινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικά οφέλη

Ο Ήλιος στον Κριό διευκολύνει τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως, μάλιστα, σου προσφερθεί μια πολύ βολική λύση, μέσω ενός συνεργάτη σου, αφού η Αφροδίτη απέναντί σου κάνει τα πάντα για να μην στριμωχτείς! Μπορεί, βέβαια, να πάρεις και μια άδεια που θα σε απαλλάξει από ευθύνες και θα σε ξεκουράσει.

Παράλληλα, ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που ίσως σε αγχώσουν, ωστόσο η Σελήνη στους Διδύμους δε θα σε αφήσει παραπονεμένο/η, συμβάλλοντας σε ποικίλες οικονομικές βοήθειες. Θα πρέπει κι εσύ όμως να περιορίσεις τα αχρείαστα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζητήματα… καρδιάς!

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να γίνεις πιο διαλλακτικός/η στις επαφές και τις συνεργασίες σου, αφού θα «πέσεις» επάνω σε άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις και θα χρειαστεί να διαπραγματευτείς το καλύτερο για σένα. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, μπορείς να κερδίσεις τους άλλους με το… σκέρτσο και την παιδικότητά σου!

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις ευχάριστες στιγμές σου, αλλά και να ενισχύσει την τύχη σου σε προσωπικά ή οικονομικά θέματα! Δεν αποκλείεται, δε, να χαρείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διεκπεραίωση υποθέσεων

Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Ταύρο φροντίζει για την καλοπέρασή σου, ο Ήλιος στον Κριό ανοίγει τον δρόμο για ακόμη πιο θετικές εξελίξεις σε οικογενειακά, αλλά και επαγγελματικά θέματα. Επιπλέον, θα έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις επ’ ωφελεία σου ένα περιουσιακό ζήτημα, ίσως, μάλιστα, λάβεις ένα κληροδότημα.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητάς σου, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν επαφές και συναντήσεις για ένα εργασιακό σου ζήτημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αλλαγή παραστάσεων

Η Αφροδίτη στον Ταύρο διαμορφώνει ένα πολύ καλό κλίμα στο σπίτι και την οικογένειά σου, ίσως, μάλιστα, έρθεις πιο κοντά με γείτονες ή συγγενείς. Αλλά και στις επαφές σου με τον έξω κόσμο, ο Ήλιος στον Κριό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση καθημερινών υποθέσεων. Επιπλέον, θα μάθεις κάτι ευχάριστο.

Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σου στις ανάγκες ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου κι αν έχεις παιδιά, το πρώτο ζητούμενο είναι να ξεπεράσουν κάποιες μαθησιακές δυσκολίες ή ένα προσωπικό θέμα που τα απασχολεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Κερδισμένες εντυπώσεις

Η Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, ίσως, μάλιστα, ενοχληθείς προσωρινά από μεταβολές που δεν είναι της αρεσκείας σου ή την… αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι απόψεις σας διαφέρουν πολύ. Ωστόσο, με την Αφροδίτη στον Ταύρο έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τις εντυπώσεις και τη συμπάθεια των άλλων.

Παράλληλα, ο Ήλιος στον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η διαχείριση των χρημάτων σου και της καταναλωτικής διάθεσής σου, που εύκολα μπορεί να «ξεφύγει».

Ετικέτες