ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Παροχή υπηρεσιών

Ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου φέρει έξτρα έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να προβείς σε αγορές, καλύπτοντας ποικίλες ανάγκες και ιδιαίτερα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου. Κι επειδή όλα είναι θέμα διαχείρισης, πρόσεξε απλά μην σπαταλήσεις τα χρήματά σου ή δανειστείς χωρίς πραγματικά να το χρειάζεσαι.

Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά, φρόντισε και για αυτά. Επιπλέον αναμένονται πιέσεις και έξτρα… αγγαρείες στην δουλειά σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Δες το συμφέρον σου

Το σύμπαν σε καλεί να τολμήσεις εκεί που μέχρι χθες φοβόσουν ή πίστευες ότι δεν θα τα καταφέρεις, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου, κάτι που θα διαπιστώσεις να συμβαίνει τόσο στα μεγάλα όσο και τα μικρότερα ζητήματα που σε απασχολούν.

Επιπλέον, ο Δίας στον 7ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση μην διστάσεις να την αποδεχθείς. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει μια στενοχώρια ή μια συναισθηματική απογοήτευση αλλά εσύ οφείλεις να δεις το όλο θέμα «επαγγελματικά» επιλέγοντας το συμφέρον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικογενειακά θέματα

Η Αφροδίτη στην Παρθένο αναμένεται να αναδείξει οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα, που από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να λυθούν σύντομα, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να επιλέξεις την οδό του συμβιβασμού. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να φροντίσεις έναν δικό σου άνθρωπο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να τακτοποιήσεις τον χώρο σου.

Παράλληλα, ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να προκαλέσει θετικές εξελίξεις στα εργασιακά, απαλλάσσοντάς σε από άγχη και σκοτούρες. Επιπλέον, αν προβληματίζεσαι για ένα θέμα υγείας, θα έχεις τις απαντήσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάθε κρίση έχει τις ευκαιρίες της

Ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να είσαι έτοιμος/η, ώστε να αξιοποιήσεις άμεσα τις ευκαιρίες που δρομολογούνται –ιδίως στην προσωπική σου ζωή– μετατρέποντας μια ενδεχόμενη κρίση σε εφαλτήριο προόδου. Αν μάλιστα… προκαλέσεις την τύχη σου, ακόμα καλύτερα για σένα, αφού θα έχεις ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα.

Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» σε νέα ενδιαφέροντα ή χόμπι. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να φέρει καθυστερήσεις στις επαφές σου αλλά κι έναν υπερβολικό φόρτο εργασίας.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά «ζόρια»

Ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου τείνει να αλλάξει προς το θετικό κάποιες από τις σταθερές σου στο σπίτι ή την οικογένεια, αρκεί βέβαια κι εσύ να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Αν μάλιστα τολμήσεις να κάνεις το μεγάλο βήμα, τότε θα εγκαινιάσεις μια πορεία προόδου προς τα εμπρός.

Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις πράγματα που θα σε κάνουν να νοιώσεις περήφανος/η! Παράλληλα όμως η Αφροδίτη στην Παρθένο δυσκολεύει τις οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις σου και σε καλεί να είσαι ιδιαίτερα τυπικός/η, ενώ δεν είναι κακή ιδέα να ξεκινήσεις μια… δίαιτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχετική ταλαιπωρία

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν είναι στις… καλές της κι ίσως ένα προσωπικό σου θέμα να πάρει μια δύσκολη τροπή, που θα γίνει ακόμη δυσκολότερη συναισθηματικά, αν εγκλωβιστείς σε λεπτομέρειες. Μπορεί ακόμη να ταλαιπωρηθείς από δερματικά προβλήματα ή τις παρενέργειες μιας αυστηρής δίαιτας.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, με τον Δία στον 3ο ηλιακό οίκο σου είναι εύκολο να αποκτήσεις συσκευές ή αξεσουάρ που απλουστεύουν την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου προκύψει ένα όμορφο ταξίδι ή να λάβεις μια ευχάριστη είδηση, ενώ ευνοείσαι και σε θέματα σπουδών.

ΖΥΓΟΣ

Πρώτα η υγεία σου

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να μην αμελήσεις ζητήματα σχετικά με την υγεία και την διατροφή σου, ενώ αν είναι να αρχίσεις μια δίαιτα καν’ το κάτω από τις οδηγίες ενός ειδικού. Επιπλέον αναμένονται «ζόρια» στα εργασιακά σου κι ίσως χρειαστεί να θυσιάσεις μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου.

Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου τείνει να αλλάξει προς το καλύτερο τα οικονομικό σου «καθεστώς» κι αν πραγματικά θέλεις να επωφεληθείς, θα πρέπει να είσαι ανοικτός/η και σε πρακτικές που δεν είναι ποιοτικές αλλά έχουν… χρήμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποίησε το πλεονέκτημά σου

Με τον Δία στο ζώδιό σου θα βρεις πολλές αφορμές για να εκφραστείς και να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων επάνω σου, καλό είναι όμως να κινηθείς σε μια δημιουργική κατεύθυνση κι όχι να αρκεστείς σε δραματοποιήσεις με επίκεντρο τα… προσωπικά σου! Επιπλέον, επειδή η τύχη είναι με το μέρος σου δεν είναι διόλου κακή ιδέα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να πάρεις μια στενοχώρια από έναν φίλο ή μια φίλη, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αφιερώσεις χρόνο και… χρήμα για να του/της σταθείς, όπως θα έπρεπε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στα πρόθυρα μιας απογοήτευσης

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο να επηρεάζεται από τον Κρόνο, είναι πιθανό να βιώσεις μια μικρή απογοήτευση, από μια προσωπική υπόθεσή σου, που δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελες. Επιπλέον, φαίνεται να αναλαμβάνεις ευθύνες που δεν είναι δικές σου, με κίνδυνο να επικεντρωθείς μόνον σε αυτές, θυσιάζοντας τις δικές σου προτεραιότητες.

Ωστόσο με τον Δία στον 12ο ηλιακό οίκο σου μπορείς να ελπίζεις σε μια κρυφή βοήθεια ή προστασία. Επίσης, αν ψάχνεις για δουλειά, θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ζητάς, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον την… ησυχία σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κράτα τους τύπους

Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να πετύχεις μια συμφωνία αλλά και να βελτιώσεις τις συνθήκες της διαβίωσής σου, με μόνη προϋπόθεση να «δεις» τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται. Επιπλέον, ο Δίας στον 11οηλιακό οίκο σου σε φέρνει κοντά σε άτομα ή κύκλους που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε προωθήσουν ή να σε απαλλάξουν από βάσανα που σε ταλαιπωρούν.

Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, ενώ προσπάθησε να είσαι τυπικά «εντάξει» με τα χαρτιά σου σε επαγγελματικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περιόρισε τα έξοδά σου

Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σου είναι θετικές κι αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα, με τον Δία στον 10 ηλιακό οίκο σου, θα έχεις σίγουρα μια μοναδική ευκαιρία για να το υλοποιήσεις, πιθανότατα μάλιστα και με την συνδρομή ενός ισχυρού προσώπου. Μπορείς βέβαια απλά να απολαύσεις τις ανέσεις και τις ευκολίες που σου προσφέρονται.

Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική «εμπλοκή» ή σε ένα αναγκαίο έξοδο εκτός προγράμματος. Επιπλέον μην προβείς σε μια σημαντική αγορά και μείνε στα εντελώς απαραίτητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Στενοχώρια εν… όψει!

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ωθεί να αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες, ίσως μάλιστα χρειαστεί να λύσεις προβλήματα άλλων, κάτι που σίγουρα θα «κόψει» κάτι από τον ελεύθερο χρόνο σου. Το σοβαρότερο όλων όμως είναι μια στενοχώρια που θα πάρεις από έναν «δικό σου» άνθρωπο ή κάποιον συνεργάτη σου.

Στον αντίποδα όμως, με τον Δία στον 9ο ηλιακό οίκο σου, ευνοούνται τα ταξίδια κι οι εκδρομές, οπότε αν «δεις τα σκούρα» δεν έχεις παρά να βγεις έξω κι από παρέες, άλλο τίποτα! Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις βοήθεια και καταφύγιο σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Ετικέτες