ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Δυναμικές πρωτοβουλίες

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει «αρχηγόπουλο», ανεξάρτητα με το αν κάποιες από τις επιλογές σου… εκνευρίζουν τους άλλους! Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στην Παρθένο τείνει να κλείσει έναν κύκλο στα εργασιακά σου, ορίζοντας μια νέα πορεία και το σοφότερο από πλευρά σου θα ήταν να την αποδεχθείς… πειθήνια και να πας παρακάτω!

Επιπλέον ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί στην ζωή ενός συγγενούς σου ή σε ένα pet που έχεις αλλά ίσως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι μια κρίσιμη απόφαση που θα πάρεις σχετικά με την υγεία ή την διατροφή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Στα δίχτυα του… πάθους!

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά έναν κύκλο. Και μην… δειλιάσεις αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια, ίσως μάλιστα να βγάλει και τον χειρότερο εαυτό σου.

Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, φαίνεται να βασανίζονται κρυφά από κάτι, προσπάθησε λοιπόν να επικοινωνήσεις περισσότερο μαζί τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αίσθηση απώλειας

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να κλείσεις οριστικά μια οικογενειακή υπόθεση, ώστε να απελευθερωθείς από εξαρτήσεις, ακόμη κι αν το συναισθηματικό κόστος δείχνει υψηλό για σένα. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του, κάποιος/α «της οικογενείας», δεν διστάζει τελικά μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να τον/την κάνεις πέρα.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ανανεώνει τις φιλίες και τις παρέες σου, προσφέροντάς σου μια πιο «υγιεινή» οδό… διαφυγής!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αρχή ενός νέου κύκλου

Η Σελήνη στον Κριό ορίζει την έναρξη ενός νέου κύκλου στην καριέρα σου αλλά και την κοινωνική σου ζωή. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε καλεί να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για… θεωρίες συνωμοσίας, που κρύβουν κάποιες αλήθειες.

Από την άλλη πλευρά, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να γίνει μια σοβαρή ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς για την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σου και γενικότερα στον εξοπλισμό σου, με συνέπεια να «πάει πίσω» ο προγραμματισμός σου.

ΛΕΩΝ

Οικονομική εκμετάλλευση

Η Σελήνη στον Κριό θα πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου προς… κάθε κατεύθυνση! Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στην Παρθένο δεν ευνοεί τα οικονομικά σου, εκτός κι αν πρόκειται για μια πράξη που πιστοποιεί το κλείσιμο ενός κύκλου και μια νέα αρχή.

Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς, αν όμως «κολλήσεις», αναζητώντας σώνει και καλά μια κάποια λύση, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κάποιων, που η μόνη έγνοια τους είναι το πόσα μπορούν να κερδίσουν εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βουτιά στην… άβυσσο!

Αυτήν την φορά η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ρίχνει «στα βαθιά», είτε πρόκειται για την αντιμετώπιση δικών σου φόβων και «κολλημάτων», είτε για την εμπλοκή σου σε μια προσωπική υπόθεση που αργά ή γρήγορα θα σε φέρει στα πρόθυρα της… απόγνωσης! Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φαίνεται να περνά δύσκολα, ίσως μάλιστα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα στην υπόθεσή του, αφήνοντας όλα τα άλλα στην τύχη τους.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό μπορεί να σου φέρει ένα έξτρα έσοδο, ιδιαίτερα αν ρισκάρεις και αναζητήσεις το κάτι παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ

Νέες συμμαχίες αλλά και… έχθρες!

Η Σελήνη στον Κριό αλλάζει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ μάλλον ισχύει το «όστις θέλει οπίσω μου ελθείν», αφού το να ζορίσεις πρόσωπα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο σε ωθεί να ανακαλύψεις… διάφορα, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη ή αξιοπιστία. Ενδέχεται βέβαια να πάθεις κι εσύ τα… ανάλογα! Επιπλέον, οφείλεις να καταπολεμήσεις κάθε πιθανή εστία μόλυνσης, είτε γύρω σου, είτε στο σώμα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια φιλία σε κρίσιμη καμπή

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στα εργασιακά σου, στα πλαίσια ενός νέου ξεκινήματος. Επιπλέον όμως σε καλεί να φροντίσεις και την υγεία ή την διατροφή σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να αναδείξει μια κρίσιμη καμπή στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης, από την άλλη πλευρά όμως σου ζητά να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «λίγος/η» για σένα. Αν πάλι σου τύχει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, πρόσεξε μήπως παρασυρθείς τελικά σε παραστρατήματα και ειδικά της… νύχτας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κλείσιμο ενός κύκλου

Από την στιγμή που η Αφροδίτη στην Παρθένο καθιστά άκαρπη κάθε προσπάθεια ελιγμών ή ενός διακανονισμού, καλείσαι να πάρεις γενναίες αποφάσεις, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν και αποκαλύπτοντας συνάμα τον ύποπτο ρόλο που μπορεί να έχει παίξει κάποιος/α σε μια υπόθεση που σε «καίει», όσο ψηλά κι αν βρίσκεται.

Κι αν η πολιτική του «φεύγω κι αφήνω πίσω μου συντρίμμια» σου μοιάζει ακραία, ίσως σε αυτήν την φάση να είναι η μόνη διαθέσιμη επιλογή σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σου προσφέρει αρκετές εναλλακτικές επιλογές στα προσωπικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικογενειακή αναστάτωση

Η Σελήνη στον Κριό δημιουργεί νέα δεδομένα στο οικογενειακό σου περιβάλλον αλλά ακόμη κι αν ενοχληθείς ή αναστατωθείς, όλα θα περάσουν σύντομα. Κατά τα άλλα, αν επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου, τότε η Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις στην ουσία της υπόθεσης. Αντίθετα όμως σε πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις.

Επιπλέον, μην επιμείνεις σε ένα πλάνο ή σε ένα ταξίδι που δεν σου «βγαίνει», ενώ έχε τον νου σου για κατασκοπευτικές δράσεις σε βάρος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεσμεύσεις που σε «σκλαβώνουν»

Η Σελήνη στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα και νέες ιδέες, καθιστώντας την καθημερινότητά σου αρκετά ζωηρή κι ενδιαφέρουσα.

Παράλληλα, βέβαια, η Αφροδίτη στην Παρθένο θέτει οικονομικά διλήμματα αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «λύνουν και δένουν», αν λοιπόν δεν έχεις την υποστήριξη τους, τότε μην ματαιοπονείς και προχώρα παρακάτω. Αν πάλι την διασφαλίσεις, ναι μεν θα πάνε όλα όπως τα θέλεις, πρόσεξε όμως μήπως δεσμευτείς με έναν τρόπο που σε «σκλαβώνει».

ΙΧΘΥΕΣ

Σε κρίσιμη καμπή

Η Αφροδίτη στην Παρθένο σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με το παλιό, έστω κι αν κάτι τέτοιο σου αφήσει «πληγές», αφού αν επιμείνεις στα ίδια, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και μια σειρά από ατυχίες ή πολιτικές χειραγώγησης.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό ορίζει μια νέα φάση στα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που θέλεις.

Ετικέτες