ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Επαγγελματικές επαφές

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά, ίσως, μάλιστα, συνδράμει σε αυτό ένα πρόσωπο που ειδικεύεται σε τεχνικά ζητήματα. Μη χάσεις την ευκαιρία για να βάλεις μπροστά ιδέες και σχέδια ή να αναζητήσεις στηρίγματα κι αν δεν ξέρεις κάποια πράγματα, απλά ρώτα για να τα μάθεις!

Όσο για τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και τις τρέχουσες ανάγκες σου, θα λάβουν την… ικανοποιητική απάντησή τους, μέσα από ανέσεις και έξτρα παροχές που θα σου φέρει η Αφροδίτη στον Σκορπιό.

ΤΑΥΡΟΣ

Πλεονέκτημα στις σχέσεις σου

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο μπορεί να σε αναζωογονήσει μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δράσεις, φέρνοντάς σε συνάμα και πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με ειδικές γνώσεις ή δεξιότητες. Επιπλέον, είναι πιθανό να ικανοποιηθείς από τις εξελίξεις στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου προσφέρει την ευκαιρία να επωφεληθείς από την καλή προαίρεση των άλλων απέναντί σου και να πετύχεις με σχετική ευκολία κάποιον από τους στόχους σου. Αν, μάλιστα, σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας, καλό είναι να την αποδεχθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενική πρόοδος

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο ευνοεί τα σχέδιά σου, είτε σκοπεύεις να επεκτείνεις τη δράση σου είτε, απλά, να σουλατσάρεις, αφήνοντας κατά μέρος όλα αυτά που σε πιέζουν και σε στενοχωρούν. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική πρόοδος σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ η ημέρα προσφέρεται και για μια χρήσιμη μάζωξη στον χώρο σου ή κάπου έξω.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό διαμορφώνει ένα πιο άνετο εργασιακό περιβάλλον για σένα και σου δίνει το δικαίωμα να ξεκουραστείς, μακριά από άγχη και σκοτούρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λύσεις και διέξοδοι

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις ένα τεχνικό πρόβλημά σου ή να αποκτήσεις επιπρόσθετες και ειδικές πληροφορίες για ό,τι σε απασχολεί. Επίσης, σε σχέση με την επικοινωνία ή τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου, είναι πιθανό να υπάρξουν διευκολύνσεις κι αν, βέβαια, σου γίνει πρόσκληση για να πας κάπου, μην την αρνηθείς.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ίσως, μάλιστα, χαρείς από την πρόοδο ή μια επιτυχία τους. Επιπλέον, όμως, ευνοεί και τις δικές σου επενδυτικές ή κερδοσκοπικές βλέψεις.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά οφέλη

Με την σύνοδο Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τη συνέχεια, αφού ακόμη κι αν εσύ δεν έχεις χρήματα για να καλύψεις τις ανάγκες σου, έχουν οι… άλλοι! Επιπλέον, αν σου γίνει μια πρόταση, να ξέρεις ότι στο οικονομικό σκέλος της σε συμφέρει, οπότε προσπέρασε τις όποιες επιφυλάξεις σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε φέρνει πιο κοντά με τους οικείους σου, ίσως, μάλιστα, διευθετηθεί με σχετικά εύκολο τρόπο ένα περιουσιακό ζήτημα. Ακόμα, είναι πιθανό να εξωραΐσεις τον χώρο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αξιοποίησε τα προσόντα σου

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σου σε κάνει πιο κοινωνικό/η και σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου, αξιοποιώντας τα προσόντα σου. Μη διστάσεις, λοιπόν, να δρομολογήσεις καταστάσεις –ιδιαίτερα στη δουλειά σου– κι αν είναι να προσέξεις κάτι, ξεκίνα από την τάση σου να «ψειρίζεις» υπερβολικά τα πράγματα ή να κριτικάρεις άλλους/ες στις προσωπικές υποθέσεις σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό ενισχύει τις πιθανότητες για ένα ευχάριστο ταξίδι, ενώ σε παροτρύνει να προμηθευτείς ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ

Μυστικά στο φως!

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο φωτίζει το παρασκήνιο και μπορεί να σου αποκαλυφθούν πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις εμπόδια είτε θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να μπεις σε ένα θεραπευτικό ή διατροφικό πρόγραμμα, δεν έχεις παρά να ρωτήσεις τους ειδικούς, για να βρεις αυτό που σε εξυπηρετεί καλύτερα.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από οικονομικές αβεβαιότητες, ίσως, μάλιστα, αποκτήσεις κάτι που θέλεις ή να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γίνε πιο ομαδικός/η

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο προάγει την κοινωνική ζωή σου και σίγουρα κάποια πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πιο εύκολα κι απλά, με τη συνδρομή των φίλων σου ή ενός συλλογικού φορέα. Αντί, λοιπόν, να παιδεύεις το μυαλό σου για μια λύση και να βασανίζεσαι μόνος/η σου, γίνε πιο ομαδικός/η ή δημοσιοποίησε το θέμα σου και δε θα χάσεις.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τα προσόντα σου και σε κάνει πολύ πιο συμπαθή στους άλλους, γι’ αυτό καλό είναι να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου, ώστε να πετύχεις ευκολότερα κάποια πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επαφές σε υψηλό επίπεδο

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να αναδείξεις τη δουλειά σου, αποκομίζοντας, πέρα από τις θετικές εντυπώσεις και σημαντικά οικονομικά οφέλη. Μπορείς, ακόμη, να αναζητήσεις τη στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, ενώ είναι πιθανό να σου δοθούν εργαλεία και μέσα που χρειάζεσαι.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να σου αποκαλύψει μυστικά για τις σχέσεις σου, αλλά και να σε διευκολύνει σε ένα θέμα υγείας που τυχόν σε απασχολεί. Μόνο με… δίαιτες μην ασχολείσαι, αφού δεν πρόκειται να τηρηθούν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρήσιμες πληροφορίες

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο σε καλεί να «ξανοιχτείς» στον «έξω κόσμο», αφού από εκεί θα αντλήσεις βοήθειες και επαγγελματικά οφέλη. Επιπλέον, ευνοούνται τα ταξίδια και οι σπουδές, ενώ μπορεί να αποκτήσεις κι ένα μέσο επικοινωνίας ή να σου παρασχεθούν διευκολύνσεις στην καθημερινότητά σου.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και να εμπλουτίσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που δεν σε πιέζουν και απέναντι στα οποία δεν έχεις καμία κοινωνική υποχρέωση, απλά περνάτε όμορφα μαζί!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κοντά στην επιτυχία

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον, συμβάλλοντας στην αύξηση των εσόδων σου. Ίσως, μάλιστα, να βρεις και τρόπους για να τα σταθεροποιήσεις, με τη συνδρομή ενός ειδικού. Επιπλέον, είναι πιθανό να προβείς σε αγορές που θα σε κάνουν να νιώσεις πλήρης από κάθε άποψη.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σου θυμίζει ότι υπάρχουν και… εύκολοι τρόποι για να πετύχεις τους στόχους σου κι η άσκηση της γοητείας σου είναι ένας από αυτούς! Χαλάρωσε λοιπόν και αφιέρωσε περισσότερο χρόνο σε εκείνα που σε ευχαριστούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια επωφελής συνεργασία

Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στην Παρθένο ευνοεί τις συνεργασίες σου κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε άλλους/ες, που όχι μόνο θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο, αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές, ίσως, μάλιστα, λάβεις μια κρυφή υποστήριξη.

Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε καλεί να ξεχάσεις για λίγο τις έγνοιες και τα προβλήματά σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που σε ευχαριστούν. Δεν αποκλείεται, επίσης, να κάνεις ένα όμορφο μικρό ταξίδι ή να λάβεις μια καλή είδηση.

Ετικέτες