ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μια σκληρή «δοκιμασία»!

Η Σελήνη στον Ζυγό θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, αλλά και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να ωφεληθείς από την καλή εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα, ιδιαίτερα αν τηρείς τους… κανόνες ευγενείας!

Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πολύ πιο επιτακτικό/η και παθιασμένο στα συναισθηματικά ζητήματα κι ίσως τελικά οι διαπροσωπικές σχέσεις σου ή τα προβλήματα των αγαπημένων σου να βάλουν στο περιθώριο όλες τις άλλες δραστηριότητές σου, είτε αξίζει είτε δεν αξίζει τον κόπο!

ΤΑΥΡΟΣ

Κάνε έρωτα, όχι πόλεμο!

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μεγάλη αναστάτωση ή σε μια «αψιμαχία» με ένα ισχυρό πρόσωπο, ίσως, μάλιστα, προς στιγμή να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Μπορεί, ωστόσο, όλη αυτή η ένταση να υποκρύπτει και μια… ερωτική έλξη!

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό ευνοεί τα εργασιακά σου, αρκεί να αξιοποιήσεις τις δημόσιες σχέσεις σου, που μπορούν να σου εξασφαλίσουν σχετικά… άκοπα τις βασικές προϋποθέσεις που απαιτούνται. Κι αν δε διαθέτεις την τεχνογνωσία για την επίλυση ενός θέματος, απευθύνσου σε αυτούς/ες που ξέρουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γνωριμίες που σε γοητεύουν

Η αποδοχή των άλλων σε κάνει να αναθαρρήσεις και να ελπίζεις στα καλύτερα, πολύ περισσότερο που αναμένεται να γνωρίσεις άτομα με τα οποία έχεις μια πρόδηλη επικοινωνιακή «χημεία». Επιπλέον, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να φροντίσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως, μάλιστα, σου το ανταποδώσει με ανάλογο τρόπο.

Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σου δίνει το κίνητρο για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική, ενώ στις επαφές και τις μετακινήσεις σου είναι πιθανό να υπάρξουν «ακρότητες» με την καλή, αλλά και με την κακή έννοια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία!

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να φροντίσεις και να τακτοποιήσεις τον χώρο σου, είτε πρόκειται για το σπίτι είτε για το γραφείο σου. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προμηθευτείς τον αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό, να εμπλουτίσεις τις προμήθειές σου, αλλά και για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ρύθμιση.

Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη ανοίγει… τρύπες στις τσέπες σου και σε ωθεί να αναλάβεις ένα οικονομικό ρίσκο, προκειμένου να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ. Κατά τα άλλα όμως, δε χρειάζεται να τσακώνεσαι για το ποιος θα… πληρώσει τον λογαριασμό!

ΛΕΩΝ

Ζήσε την κάθε στιγμή

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να ζήσεις έντονα κάθε στιγμή, ίσως όμως τελικά, με αυτόν τον τρόπο, «μπεις στο μάτι» όσων σε ζηλεύουν, με συνέπεια να σου δημιουργήσουν εμπόδια ή να αρχίσουν την κριτική. Αλλά, λίγο σε ενδιαφέρει αυτό, αφού το κοινό που θα προσελκύσεις στην «αυλή» σου φτάνει και περισσεύει για να νιώσεις… υπέροχα και δε χρειάζεται καν να εμπλακείς σε αντιζηλίες και ανταγωνισμούς χαμηλού επιπέδου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις μετακινήσεις και τις επαφές σου με γνωστούς ή συγγενείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα άδυτα του παρασκηνίου

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να γίνεις πιο δεκτικός/η απέναντι σε άτομα που θα μπορούσαν να σου φανούν χρήσιμα ως προς την εξυπηρέτηση των συμφερόντων σου. Κι αν δεν «κλείσεις πόρτες», μένοντας «κολλημένος/η» σε μάλλον ανούσιες λεπτομέρειες, θα δεις άμεσα τα έμπρακτα σημάδια της οικονομικής ανάκαμψής σου.

Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε θέλει πιο υποψιασμένο/η σε σχέση με τα όσα γίνονται στο παρασκήνιο, είτε στην δουλειά είτε στα προσωπικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να αναδείξει κι ένα έντονο, αλλά περαστικό θέμα υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Πώς να αντισταθείς στον πειρασμό;

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο και να σε θέτει ενώπιον ποικίλων προκλήσεων, δεν έχεις παρά να πάψεις να μαδάς την μαργαρίτα και να λειτουργήσεις πιο αποφασιστικά, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις όπου η πολιτική των ίσων αποστάσεων, που συνήθως κρατάς, απαλύνει τις εντάσεις και να δράσεις συνθετικά!

Στην αντίθετη περίπτωση βέβαια, κινδυνεύεις να άγεσαι και να φέρεσαι από τις γνώμες των άλλων. Παράλληλα η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη παράγει ανταγωνισμούς αλλά και… έρωτες στις παρέες σου, κάτι που αφορά άμεσα και σένα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σέξι κι όποιος αντέξει!

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη ορίζει το… σεξαπίλ σου ως το πολυτιμότερο όπλο στην προσπάθειά σου να ξεχωρίσεις και να διακριθείς στον κοινωνικό στίβο, οπότε μην το υποτιμάς. Σίγουρα βέβαια, θα υπάρξουν και άτομα που θα επιδιώξουν να σε «εκμεταλλευτούν», αλλά μάλλον δεν ξέρουν με ποιον/α έχουν να κάνουν!

Πολύ πιο καίριες, ωστόσο, μπορεί να αποδειχθούν οι παρεμβάσεις οικείων σου που έχουν τον τρόπο να σε «φρενάρουν», εδώ όμως θα φανεί το πόσο πιστεύεις σε αυτό που κάνεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να μην παραμελήσεις την υγεία και τη διατροφή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιπετειώδης διάθεση

Η Σελήνη στον Ζυγό σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια καλή φιλική σχέση «κτισμένη» πάνω στο αμοιβαίο ενδιαφέρον σας για κοινωνικά θέματα ή απλά μια… life style υπόθεση! Πιθανόν, μάλιστα, να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, που το ένα μέλος της βοηθά το άλλο.

Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να εκφράσεις τις ιδέες και τις αντιλήψεις σου με ένταση και πάθος, όπως και να εμπλουτίσεις το πνευματικό σου οπλοστάσιο με νέες γνώσεις. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να ενεργοποιηθείς για μια νομική υπόθεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έντονες επιθυμίες

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επιληφθείς κάποιων λεπτομερειών που αφορούν στην αρτιότερη παρουσίαση ενός θέματος κι επειδή δεν σου λείπει το πρακτικό πνεύμα, το μόνο που χρειάζεσαι επιπλέον είναι το να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος/η στο έργο σου και να μην κάνεις «του κεφαλιού σου», αλλά να ακούσεις και μια άλλη γνώμη.

Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη ενισχύει την τάση σου να ρισκάρεις οικονομικά ή να ξοδέψεις μονομιάς το αποθεματικό σου, πρόσεξε, ωστόσο, μήπως κάποιος/α θελήσει να «αρπάξει» κάτι που σου ανήκει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μία κρύο, μία ζέστη!

Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως, μάλιστα, προς στιγμή προκληθεί μια μεγάλη ένταση, όταν όμως περάσει η «φούρια», τα πράγματα θα βρουν τον δρόμο τους και οι όποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν, ενώ δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με τον/την «αντίπαλο».

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό σε παραπέμπει σε ένα ταξίδι με παρέα ή προς συνάντηση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, αλλά και στην πληρέστερη ενημέρωσή σου για τις ζωές των… άλλων! Επιπλέον, σου δίνει το κίνητρο για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Σύσφιξη σχέσεων

Η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσής σου, κυρίως μέσω της συνδρομής κάποιων γνωστών ή συνεργατών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Επιπλέον όμως, επιβάλλεται να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου, ώστε να μην άγεσαι και φέρεσαι από εφήμερες επιθυμίες.

Παράλληλα, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να φορτσάρεις, προκειμένου να τελειώνεις με τις δουλειές σου, αλλά καλό είναι να αναζητήσεις και την έμπρακτη συμπαράσταση κάποιου/ας που «σε πάει», έτσι για να συσφίξετε τη σχέση σας!

Ετικέτες