ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να συνεργαστείς με τους άλλους, προκειμένου να γίνει η δουλειά σου εύκολα και γρήγορα. Ωστόσο τα πράγματα μπορεί να πάρουν εντελώς διαφορετική τροπή αν επικρατήσουν τα… πείσματα και οι εγωισμοί! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια ισότιμη σχέση «κτισμένη» με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις, ίσως μάλιστα να καρπωθείς άμεσα το πλεονέκτημα που σου παρέχει μια «κομβική» φιλία ή ένας συλλογικός φορέας.

Ερωτικά
Από την στιγμή που οι διαθέσιμες επιλογές σου είναι περισσότερες από μια, κινδυνεύεις να περιπέσεις σε μια κατάσταση, όπου όσο και να «ψειρίζεις» τα πράγματα, συμπέρασμα… δεν θα βγαίνει! Ίσως λοιπόν είναι καλύτερα να αποφασίσει η άλλη πλευρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να επιληφθείς κάποιων λεπτομερειών που αφορούν είτε στην εμφάνισή σου, είτε στην αρτιότερη παρουσίαση ενός θέματος, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί «κομβικό» για την περαιτέρω εξέλιξη σου. Επιπλέον, μπορεί να επιστρατευθούν για σένα άτομα με ειδικές γνώσεις, προκειμένου να καταστρώσετε σχέδια και να «τρέξετε» μια υπόθεση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί μεν να συμβάλλει σε μια προσωρινή αδιαθεσία αλλά θα σου δώσει και το έναυσμα για να πάρεις κάποιες αποφάσεις σε θέματα υγείας και διατροφής.

Ερωτικά
Ίσως γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο κατά την διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης ή μιας εργασίας, παρότι όμως αυτό θα σε βοηθήσει να τελειώσεις τις δουλειές σου μια ώρα αρχύτερα, φαίνεται να παραπέμπει σε μια φιλία-συμπάθεια και τίποτα περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να διευθετήσεις πρακτικά θέματα που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητα σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει θετικά και σε μια νομική υπόθεση ή ένα επαγγελματικό ταξίδι. Επιπλέον, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» περισσότερο σε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που μπορεί να αφορούν είτε το διαδίκτυο, είτε γενικότερα τον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Ζυγό θα βρεις χρόνο για να περάσεις όμορφα με ενδιαφέρουσα παρέα.

Ερωτικά
Αν θέλεις να ανεβάσεις ακόμη περισσότερο το «πρεστίζ» σου δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις», αφού η ανταπόκριση των άλλων προς το πρόσωπο σου είναι μάλλον δεδομένη. Επιπλέον ίσως να προκύψει κάτι ενδιαφέρον κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να προκαλέσει μια μικρή αναστάτωση στο πρόγραμμα και τις δραστηριότητές σου, ιδιαίτερα εκείνες που συνδέονται με το σπίτι ή την οικογένειά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσης σου, κυρίως μέσω της συνδρομής κάποιων ειδικών ή εργαζομένων που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Επιπλέον, σε καλεί να μην αγνοήσεις τις «λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά».

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να μάθεις κάτι νέο ή διαφορετικό στην σεξουαλική σου πρακτική, διαπιστώνοντας τελικά, ότι έχουν και οι τεχνικές τα… καλά τους! Επιπλέον όμως καλείσαι να τηρήσεις τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, μέσα από την παραγωγή συγκεκριμένου έργου. Καλό είναι όμως να περιορίσεις τον συναισθηματισμό σου, ώστε να κινηθείς λογικά και με βάση κάποιους κανόνες που διασφαλίζουν την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων. Αυτό θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις με επιτυχία τις υποθέσεις σου αλλά και να τελειοποιήσεις τις εμπνεύσεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Σήμερα έλκεις πρόσωπα που δίνουν μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες και εκτιμούν ιδιαίτερα τον «επαγγελματισμό» στον χειρισμό των όποιων υποθέσεων κι αν φροντίσεις να καλύψεις τις απαιτήσεις τους μπορεί να γίνουν φανατικοί θαυμαστές σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο προάγει τα επαγγελματικά σχέδιά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις σημαντικές βοήθειες από άτομα που στελεχώνουν «κρίσιμες» υπηρεσίες, κερδίζοντας την συμπάθειά τους. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με την φροντίδα του εαυτού σου, μέσα από την συνδρομή των ειδικών, ενώ αν σκέφτεσαι να αποκτήσεις την συντροφιά ενός οικιακού ζώου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στον ισολογισμό σου.

Ερωτικά
Το σύμπαν σε «προμοτάρει», προσελκύοντας άτομα που γενικά ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σου, ίσως μάλιστα συμβεί κάτι «εξαιρετικό» στον χώρο της εργασίας σου. Από εκεί και ύστερα βέβαια είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να αποφασίσεις το που θα δείξεις τελικά την… εύνοια σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να… επαγρυπνείς, αφού σήμερα μπορεί να σου τύχουν διάφορα απρόοπτα ή να ζητηθεί η συνδρομή σου σε μια σημαντική υπόθεση. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, το θετικό κλίμα και η προφανής αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπο σου, σου επιτρέπει να ελπίζεις στα καλύτερα! Μάλιστα, εκτός από τις καθαρά επαγγελματικές σου υποθέσεις, που φαίνεται πως θα εξελιχθούν καλύτερα του αναμενομένου, ίσως βρεις τον χρόνο να ασχοληθείς και με την φροντίδα ενός αγαπημένου σου προσώπου ή οικιακού ζώου.

Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται να υπάρχει ένα έλλειμμα… ρομαντισμού κι αντίστοιχα ένα περίσσευμα λογικής. Το καλύτερο λοιπόν θα ήταν να δώσεις στην σχέση σου έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα, δουλεύοντας με το νυν ή υποψήφιο ταίρι σου ένα χρηστικό αντικείμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να ρυθμίσεις θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, όχι όμως κάνοντας ότι… σου έρθει αλλά με βάση έναν σχεδιασμό, στον οποίο πιθανότατα θα συμμετέχουν και κάποιοι πιο ειδικοί επί του θέματος. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προμηθευτείς τον αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό αλλά και για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ρύθμιση, που θα σε ωφελήσει. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό δείχνει αναγκαίο το να «κλέψεις» χρόνο από τις εξωτερικές δράσεις, ώστε να συντονιστείς με το «μέσα» σου.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι κάποιος/α σε «ζορίζει» με το αναλυτικό πνεύμα του/της κι ίσως κάποια στιγμή να… αγανακτήσεις από την σημασία που δίνει σε κάποιες λεπτομέρειες. Πρόκειται ωστόσο για ένα «σήμα» από το σύμπαν, που για την ώρα δεν επιτρέπει την ομαλή ροή μιας σχέσης αν πρώτα δεν επιλυθούν τα πρακτικά ζητήματα που την αφορούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ενικά

Η ημέρα μπορεί να έχει κάποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις σε σχέση με επαγγελματικά ή τεχνικής φύσεως θέματα και παρότι κάποια στιγμή μπορεί να κουραστείς από την γραφειοκρατία ή την σχολαστικότητα κάποιων, τα θετικά αποτελέσματα που θα αποκομίσεις θα σε ικανοποιήσουν. Επιπλέον, όσες ιδιοτροπίες κι αν συναντήσεις η Αφροδίτη στον Υδροχόο έχει τον… τρόπο να τις παρακάμψει, αφήνοντας τελικά μια ευχάριστη αίσθηση. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό θα σου δοθεί η δυνατότητα να διευρύνεις ακόμη περισσότερο τον κοινωνικό σου κύκλο.

Ερωτικά
Η επιθυμία σου να γοητεύσεις ένα πρόσωπο που έχει διαφορετική νοοτροπία από την δική σου, μπορεί να σε κάνει να υιοθετήσεις πρακτικές που δεν συνηθίζεις. Μπαίνοντας όμως σε έναν ρόλο που δεν σε αντιπροσωπεύει, κινδυνεύεις να φανείς αναξιόπιστος/η στην συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό προάγει τις φιλοδοξίες σου και παρότι κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες ως προς την στρατηγική και την μεθοδολογία που ακολουθείς, ο επαγγελματισμός σου θα κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία/ Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να… επιμείνεις στην χρηστική αξία των πραγμάτων κι αυτό ισχύει άμεσα για τις οικονομικές σου υποθέσεις ή τις αγορές σου αλλά και για θέματα τακτικής απέναντι σε πρόσωπα που θα μπορούσαν να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα.

Ερωτικά
Το να κερδίσεις τις εντυπώσεις, δείχνει μάλλον εύκολο από την στιγμή που το ζητούμενο είναι ο επαγγελματισμός στον χειρισμό διάφορων καταστάσεων. Όσον αφορά όμως στην ουσία της προσωπικής σου ζωής, δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι που θα σε ικανοποιήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, να κάνει μια «στάση» ως προς την… καλοπέρασή σου και να εξαντλεί τον επαγγελματισμό της, δεν έχεις παρά να εφαρμόσεις όλα αυτά που σχεδίασες με προσοχή ή να εκμεταλλευτείς την άρτια παρουσία σου, που μπορεί να είναι η αφετηρία μιας γόνιμης συνέχειας. Επιπλέον, φαίνεται πως θα έχεις την τεχνική υποστήριξη που επιθυμείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να συμβάλλει σε διαρκή «πήγαινε-έλα», τελικά όμως σε αυτήν την «ρουλέτα» ιδεών και προθέσεων, τελικά η «μπίλια» θα κάτσει στο σωστό «νούμερο»!

Ερωτικά
Εξακολουθείς να έχεις την τύχη με το μέρος σου, αν όμως ενδιαφέρεσαι πραγματικά για κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή, καλείσαι να το «κτίσεις» μέσα από λύσεις και «πατέντες» στην δουλειά σου, που σίγουρα θα προσελκύσουν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά θέματα και στο πώς ακριβώς θα καλύψεις κάποιες έκτακτες ανάγκες που προκύπτουν. Τελικά βέβαια θα την βρεις την άκρη, έστω και με την βοήθεια της τύχης. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να μην αγνοήσεις τις λεπτομέρειες σε μια επαγγελματική υπόθεση σου, κι αν νομίζεις ότι δεν διαθέτεις την τεχνογνωσία για την επίλυση ενός προβλήματος, απευθύνσου στους ειδικούς και μην αποπειραθείς να «επινοήσεις» λύσεις της στιγμής, αφού πιθανότατα θα κάνεις τα πράγματα ακόμη πιο περίπλοκα.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που παρέχει υπηρεσίες φαίνεται να σου κινεί το ενδιαφέρον και με δεδομένη την ικανότητα σου να «γητεύεις» με τα μάτια και τους τρόπους σου, αν πραγματικά το επιθυμείς, δεν θέλει και πολύ για να τον/την πείσεις να σε ακολουθήσει σε ένα … κρυφό μέρος!

Ετικέτες