ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!

Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου, διαταράσσοντας την ηρεμία σου. Καλό είναι λοιπόν να βρίσκεσαι σε εγρήγορση αλλά και να προετοιμάσεις την άμυνα σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στους Διδύμους σου ανοίγει την… όρεξη για περισσότερες συζητήσεις αλλά και μετακινήσεις, διευρύνοντας συνάμα τον κοινωνικό σου κύκλο με νέα πρόσωπα-φορείς νέων ιδεών. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρξουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα συγκατοίκησης, το πιθανότερο είναι να νιώσεις κάποιου είδους «απειλή», κάτι που θα αυξήσει την νευρικότητα σου. Αν βέβαια δεις με τα μάτια σου να συμβαίνουν «πράματα και θάματα», τότε έχεις κάθε λόγο να γίνεις… μπουρλότο!

ΤΑΥΡΟΣ

Έξυπνες οικονομικές επιλογές

Γενικά

Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σου φέρει μια ευχάριστη είδηση ή εξέλιξη σχετική με τα οικονομικά σου. Ίσως μάλιστα η μέρα να αποδειχθεί αρκετά τυχερή ή γόνιμη, τόσο στις αγορές σου, όσο και στις επενδυτικές πρωτοβουλίες σου, αρκεί να προσανατολιστείς σε «έξυπνες» λύσεις, που συνδυάζουν την απόδοση με την ευελιξία. Παράλληλα βέβαια ο Άρης στον Καρκίνο ενδέχεται να προκαλέσει ένταση με κάποιο συγγενικό σου πρόσωπο ή μια σημαντική ζημιά στα μέσα ή τα εργαλεία που χρησιμοποιείς.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη «στρογγυλοκάθεται» στο… σπίτι σου, οπότε κι εσύ έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρεις μια θριαμβευτική «ρεβάνς» από όλα εκείνα που σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Αν όμως υπάρξει μια γνωριμία σε ταξίδι, τότε οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επί σκηνής

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να ποντάρεις στην επικοινωνιακή σου δεινότητα, αφού μέσω αυτής θα αναδειχθείς. Επιπλέον, αναμένονται περισσότερες μετακινήσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε καλεί να διεκδικήσεις αποφασιστικά ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον αλλά και να αμυνθείς αποτελεσματικά απέναντι σε κάποια «αρπακτικά» που καιροφυλακτούν για να εκμεταλλευτούν μια απροσεξία σου. Αν πάντως αποφασίσεις να κάνεις μια σημαντική αγορά καλό είναι να αποφύγεις τα εύθραυστα ή πολύ ευαίσθητα είδη.

Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου τονώνει μεν το ερωτικό σου ενδιαφέρον, σε κάνει όμως και περισσότερο ασταθή στις επιδιώξεις σου. Κι επειδή από πλευράς σου έχεις τον τρόπο να δικαιολογείς κάθε «αντινομία» σου, το μπαλάκι πάει στους άλλους που ίσως και να… υποφέρουν με τα καμώματά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δυναμικές πρωτοβουλίες

Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να διεκπεραιώσεις όλα αυτά που είχες κατά νου, είτε είναι «η ώρα τους», είτε… όχι! Κι είναι αλήθεια ότι μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο, υπερπηδώντας ενίοτε και κάποια δύσκολα εμπόδια, πρόσεξε όμως μήπως στην πορεία βαρεθείς ή εξαντλήσεις τα όρια της αντοχής σου και τελικά «ξεθυμάνεις» χωρίς να προλάβεις να ολοκληρώσεις. Γι’ αυτό καλό είναι οι στόχοι σου να είναι άμεσοι και βραχυπρόθεσμοι. Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους «φωτίζει» το παρασκήνιο.

Ερωτικά
Με τον Άρη στο ζώδιο σου όλα είναι ανοικτά και όλα… παίζονται αλλά ακόμη κι αν τελικά ταλαιπωρηθείς από μια κατάσταση, υπομένοντας ένα «σκοτσέζικο ντους», σίγουρα κάποιες εμπειρίες θα σου μείνουν αξέχαστες. Επιπλέον, φαίνεται πως κάτι που εξελίσσεται κρυφά, θα αποκαλυφθεί σύντομα.

ΛΕΩΝ

Πλούσια κοινωνική ζωή

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ανανεώσεις τον φιλικό σου κύκλο αλλά και για να συμμετάσχεις σε μιασυλλογική προσπάθεια.
Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να ενεργοποιήσει μια κρυφή έχθρα και επιβάλλεται να πάρεις τα μέτρα σου για κάθε ενδεχόμενο. Ίσως μάλιστα να πληροφορηθείς πράγματα που θα σε βοηθήσουν να προστατευτείς από δόλιες ή παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου. Αν όμως έχεις… λερωμένη την φωλιά σου, τότε θα πρέπει να… ανησυχείς!

Ερωτικά
Ο Άρης βγάζει στην επιφάνεια κάποιες καταπιεσμένες επιθυμίες σου, κάτι που μπορεί να σε κάνει… άλλον άνθρωπο! Πρόσεξε όμως, μήπως τελικά πέσεις εσύ «θύμα» μιας ανάλογης συμπεριφοράς από κάποιον/α. Επιπλέον, έχε τον νου σου για «στημένες» καταστάσεις που θα σε εκθέσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εναλλακτικές λύσεις

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους δίνει ένα νέο ενδιαφέρον στην καριέρα σου, προσφέροντάς σου αρκετές εναλλακτικές. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να είσαι πιο ευέλικτος/η στις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς». Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο πριμοδοτεί εξελίξεις στις φιλικές σου σχέσεις, και δεν θα λείψουν ούτε οι νέες και «συναρπαστικές» γνωριμίες αλλά ούτε και οι έντονες διαφωνίες. Αν μάλιστα αποφασίσεις να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα λάβει έναν μαχητικό χαρακτήρα.

Ερωτικά
Αμοιβαίες παρεμβάσεις μεταξύ φίλων και εραστών ή ερωμένων δημιουργούν ένα «ζωηρό» όσο και «εύφλεκτο» κλίμα, όπου κυριαρχούν οι αντιζηλίες και η παρεξήγηση είναι θέμα χρόνου. Ας κρατήσεις λοιπόν τις αναγκαίες αποστάσεις, εκτός βέβαια κι αν όλη αυτή η αναμπουμπούλα σε… εξυπηρετεί!

ΖΥΓΟΣ

Ένα φιλόδοξο πλάνο

Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να αναλάβεις δράση ή να ξεκινήσεις κάτι «μεγάλο», αυτό όμως μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις από όσες ή όσους νιώθουν ότι απειλούνται τα συμφέροντα τους ή απλά χάνουν την… βολή τους! Ίσως μάλιστα δεν αποφύγεις τελικά την σύγκρουση με ένα ισχυρό πρόσωπο αλλά σε κάθε περίπτωση σε συμφέρει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα παρά να τα αφήσεις να «σέρνονται».
Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους θα σου φέρει ποικίλες ειδήσεις-πληροφορίες αλλά κι ένα ταξίδι.

Ερωτικά
Λίγο η γοητεία σου, λίγο ο πρωταγωνιστικός ρόλος που πλέον αναλαμβάνεις τραβάει επάνω σου πολλά βλέμματα κι αν πραγματικά το επιθυμείς θα μπορέσεις να «εξαργυρώσεις» την υπεροχή σου με μια ενδιαφέρουσα κατάκτηση ή πιο σωστά να πάρεις το… τρόπαιο σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δίπορτο

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους διαμορφώνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να προκύψει μια νέα πηγή εισοδήματος, ακριβώς την στιγμή που… στερεύει μια άλλη! Ωστόσο αν δεν είσαι «στο κέντρο σου» και κινηθείς με γνώμονα αυτά που θέλουν οι άλλοι από σένα, το πιθανότερο είναι τελικά να «άγεσαι και να φέρεσαι» από απόψεις, χωρίς να υπάρξουν κάποια απτά αποτελέσματα. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο παραπέμπει σε εντατικές κι… επίμονες πνευματικές αναζητήσεις αλλά και σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών.

Ερωτικά
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά στους άλλους, η Σελήνη τονίζει την σεξουαλικότητα σου κα βέβαια η λύση αυτής της «εξίσωσης» δεν μπορεί να είναι παρά μια «πικάντικη» εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή. Το τι θα γίνει βέβαια μετά είναι… συζητήσιμο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ότι πουν οι άλλοι!

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους τείνει να ανανεώσει τον κύκλο των συνεργατών σου αλλά επειδή το «γενικό πρόσταγμα» το έχουν άλλοι, προσπάθησε να πας με «τα νερά τους». Έτσι κι αλλιώς, αν τα πράγματα μεταξύ σας είναι συμβατά, τότε θα εκπληρωθούν «αυτομάτως» πολλά από αυτά που ζητάς, διαφορετικά θα ματαιοπονείς. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να γίνεις λίγο πιο ριψοκίνδυνος/η στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα μια «αστραπιαία» έμπνευση μπορεί να σου φέρει ένα «διακριτό» κέρδος.

Ερωτικά
Από την μια πλευρά είναι πιθανό να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία στην δουλειά σου, ικανή να σου προσφέρει πολλά από αυτά που ζητάς. Από την άλλη όμως η συναισθηματική σου αστάθεια μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες ή «κουτουράδες»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανταγωνιστικές καταστάσεις

Γενικά
Ο Άρης στον Καρκίνο είναι πιθανό να ενεργοποιήσει συγκρούσεις ή να κάνει τους άλλους αρκετά επιθετικούς απέναντι σου. Στον αντίποδα βέβαια μπορεί να σου φέρει μια μικρής διάρκειας αλλά και αποτελεσματική συνεργασία «ειδικού σκοπού».
Παράλληλα, η Σελήνη στους Διδύμους δρομολογεί νέα δεδομένα και νέες προκλήσεις στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να επεκτείνεις τις δραστηριότητές σου. Επιπλέον θα σου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες ή δυνατότητες για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να σου γίνει μια επίμονη «κρούση», που όσο φορτική κι αν είναι, σίγουρα μπορεί να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Όσον αφορά όμως σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση, αναμένεται να ξεσπάσει… μπόρα και μάλιστα «δι ασήμαντον αφορμήν»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έμφαση στην δημιουργικότητα

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους προάγει την δημιουργικότητά σου και σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα που μοιράζονται κοινές ευαισθησίες ή αντιλήψεις με σένα, ανοίγοντας τον δρόμο σε περαιτέρω δράσεις. Παράλληλα, με τον Άρη να επηρεάζει τον τομέα της εργασίας αλλά και της υγείας σου, ίσως κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιο περιστατικό, οξύ μεν αλλά… περαστικό. Καλό είναι επίσης να μεριμνήσεις για την καλή υγεία και την προστασία των ζώων ή των φυτών σου, αφού είναι επιρρεπή σε προσβολές από μικρόβια ή παράσιτα.

Ερωτικά
Η μεν Αφροδίτη στον Ταύρο σε παραπέμπει σε πιο «κλειστές» καταστάσεις κι αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Η δε Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί τις πιο «ελεύθερες» αναζητήσεις σου, οπότε σε κάθε περίπτωση χαμένος/η δεν θα βγεις!

ΙΧΘΥΕΣ

Οικογενειακές διακυμάνσεις

Γενικά
Η Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή στην σχέση σου με τους οικείους σου αλλά και να ανανεώσεις τον προσωπικό σου χώρο, είτε πρόκειται για το σπίτι, είτε για το γραφείο σου. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν νέα δεδομένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να αναδείξει εντάσεις και αντεγκλήσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, σε κάθε περίπτωση όμως δεν πρόκειται να υπάρξει συνέχεια, αρκεί να αφήσεις το «κακό» να ξεθυμάνει, χωρίς να παρέμβεις.

Ερωτικά
Ο Άρης στον «οίκο» των ερώτων σου, βάζει τους δικούς του κανόνες και σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει έντονο το στοιχείο της διεκδίκησης αλλά και της μετάβασης από το «κρύο» στο «ζεστό» και αντίστροφα. Σε ένα τέτοιο κλίμα λοιπόν το μόνο βέβαιο είναι ότι μια… ταραχή θα την περάσεις!

Ετικέτες