ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ξεχωριστές αναζητήσεις

Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να αλλάξει τα πάντα σε σχέση με το οικονομικό και επαγγελματικό σου status, αρκεί κι εσύ να τολμήσεις, ξεπερνώντας ενδοιασμούς και ανασφάλειες. Επιπλέον, είναι πιθανό «να δεις καλό» από άτομα που δεν περιμένεις.

Παράλληλα, ο Ουρανός στο ζώδιό σου εντείνει την πειραματική σου διάθεση, κάτι που θα δυσκολέψει τις σχέσεις σου, ιδιαίτερα με άτομα που σε θεωρούν «προβλέψιμο/η». Από την άλλη πλευρά όμως, θα έχεις την ευκαιρία να δείξεις το πόσο ξεχωριστός/η είσαι κι όχι βέβαια μέσα από ιδιοτροπίες ή παραξενιές, αλλά με τις αναζητήσεις σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Από αλλού το περιμένεις κι από αλλού έρχεται!

Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να επεκταθείς και πέραν των ορίων σου, το πιθανότερο όμως είναι να σου βγει αυτό το ρίσκο, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου. Επιπλέον, μπορεί να σημειώσεις μεγάλη πρόοδο στις σπουδές σου ή να βιώσεις μια μοναδική εμπειρία σε ένα ταξίδι σου. Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να προκύψει «από το πουθενά» ένα νομικό ζήτημα.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον 12ο ηλιακό «οίκο» σου πιθανόν να σου ετοιμάζει ένα ξαφνικό χουνέρι στην υγεία σου, γι’ αυτό αν αντιληφθείς ότι κάτι δεν πάει καλά, μην το προσπεράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευκαιρία που ζητάς!

Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω πιθανόν να σου προσφέρει την «μια και μοναδική» ευκαιρία που αναζητούσες για να «αλλάξεις επίπεδο» στον οικονομικό τομέα, θα πρέπει όμως κι εσύ να μη δειλιάσεις μπροστά σε καινοφανείς ή πρωτοποριακές πρακτικές, αφού σήμερα κάθε τι το παράδοξο μπορεί να δικαιωθεί.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό συμβάλλει στην διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου με ξεχωριστά άτομα αλλά ίσως και να προκαλέσει μια ξαφνική διακοπή φιλίας, με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα. Επιπλέον, αναμένονται ακρότητες σε μια συλλογική προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ανήκουστες» καταστάσεις

Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αλλάξεις ρότα, αλλά και το πλαίσιο των συνεργασιών σου, επιλέγοντας πρόσωπα που έχουν το τσαγανό για να σε ακολουθήσουν σε ένα σχετικά ριψοκίνδυνο εγχείρημα. Ίσως όμως και να διακοπεί μια τρέχουσα σχέση σου.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε βάζει να διαπραγματευτείς με άτομα που έχουν άλλες αντιλήψεις –συχνά «θεοπάλαβες»- κάτι που θα θέσει σε δοκιμασία τις πεποιθήσεις, αλλά και τις ισορροπίες σου. Επιπλέον, μπορεί να γίνεις μάρτυρας κάποιων «ανήκουστων» ή ακραίων καταστάσεων.

ΛΕΩΝ

Εκσυγχρονισμός

Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να κάνεις ένα επαγγελματικό άλμα που, παρά το ρίσκο του, θα αποδειχθεί τελικά μια «κίνηση ματ» έναντι των ανταγωνιστών σου. Ίσως, μάλιστα, εκσυγχρονίσεις ριζικά τον εξοπλισμό σου.

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε βοηθά να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, είναι, δε, πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα διαφορετικής κουλτούρας, εμπλουτίζοντας τις παραστάσεις σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ποικίλα μηνύματα, που, παρά τις αντιφάσεις τους, θα έχουν τελικά θετικό πρόσημο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρώτα η ασφάλειά σου

Γενικά

Ο Ουρανός στον 8ο ηλιακό «οίκο» σου σε κάνει πιο ανικανοποίητο/η κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις κάποιες «κουτουράδες» στον οικονομικό τομέα. Από την άλλη πλευρά όμως, αναμένονται και κάποια απρόσμενα έσοδα που θα ισοφαρίσουν τις όποιες απώλειες. Αν, μάλιστα, κυνηγήσεις την έκπληξη ή κινηθείς αντισυμβατικά, τότε η τύχη σου θα είναι κατά πολύ καλύτερη.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να πάρεις ένα ρίσκο στα προσωπικά σου, καλό είναι όμως να μη θεωρείς δεδομένες τις αγαθές προθέσεις των άλλων απέναντί σου, αφού αναμένονται ακρότητες.

ΖΥΓΟΣ

Ένας κόσμος… ανάποδα!

Γενικά

Με τον Άρη στον Αιγόκερω, ο κόσμος σου μπορεί να χωριστεί σε δύο «στρατόπεδα» με τους «ξένους» μεν να σε υποστηρίζουν αναφανδόν και με τους… δικούς σου να σε μάχονται ή να σε αμφισβητούν, θεωρώντας ότι θίγονται από τις επιλογές σου! Επιπλέον, φαίνεται να προκύπτουν τεχνικές εργασίες που θα σε ξεβολέψουν.

Παράλληλα, ο Ουρανός απέναντί σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια ξαφνική διακοπή σε μια συνεργασία, από την άλλη πλευρά όμως θα σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο, που, παρά τις πάμπολλες ιδιοτροπίες του, έχει τη βούληση να σε βοηθήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νέα δεδομένα στη δουλειά σου

Γενικά

Ο Ουρανός στον 6ο ηλιακό «οίκο» σου σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική και να αλλάξεις τα δεδομένα στη δουλειά σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να πέσεις εσύ θύμα μιας ανεπιθύμητης ανατροπής. Επιπλέον, σε σχέση με την υγεία και τη διατροφή σου, καλό είναι να ακολουθήσεις μια πρωτοποριακή συνταγή, αφού η επιστήμη έχει… προχωρήσει!

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να μάθεις ακόμη περισσότερα για ένα αντικείμενο που σε ενδιαφέρει, αλλά και να συνεργαστείς με άτομα ή φορείς που μοιράζονται την «τρέλα» σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πόνταρε στην έκπληξη

Γενικά

Ο Άρης στον Αιγόκερω αυξάνει τις πιθανότητες ενός σημαντικού κέρδους, αρκεί να ρισκάρεις ή να «κυνηγήσεις» την έκπληξη. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν θεωρείς κάτι ως δεδομένο, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς, ενώ δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστείς από κάποιο «αρπακτικό».

Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό τονίζει τις πιο «εξεζητημένες» αναζητήσεις σου, ίσως όμως συμβάλλει και σε αντιφάσεις, που θα κάνουν τους άλλους να αναρωτιούνται για σένα! Επιπλέον, σε καλεί να ασχοληθείς με τις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου, όσο «παράλογες» κι αν δείχνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αλλαγές με κάθε κόστος

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις ποικίλες πρωτοβουλίες και να ηγηθείς μιας αναθεωρητικής ή «επαναστατικής» προσπάθειας, με τα αποτελέσματα των ενεργειών σου να είναι μάλλον νικηφόρα!

Στον αντίποδα όμως, ενδέχεται να υποστείς εσύ τις συνέπειες ενός «αντάρτικου», αν επιμείνεις σε ένα συντηρητικό μοντέλο «διακυβέρνησης», ενώ κινδυνεύεις και από πτώσεις αντικειμένων από ψηλά. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Κριό σε καλεί να επικεντρωθείς στο σπίτι ή την οικογένειά σου, προκειμένου να αλλάξεις τα κακώς κείμενα, με το όποιο κόστος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Απρόσμενες καταστάσεις και απρόοπτα

Γενικά

Ο Ουρανός στον 3ο ηλιακό «οίκο» σου προσδίδει μια σπανιότητα ή ιδιαιτερότητα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, είτε αυτό αφορά στα μέσα που χρησιμοποιείς είτε στον προορισμό σου. Αν όμως δε συμβεί αυτό, τότε έχε τον νου σου για απρόσμενες καταστάσεις και απρόοπτα.

Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να «ακονίσεις» το μυαλό σου με νέες γνώσεις και τεχνικές. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ξεσκεπάσεις κάποιον «κατεργάρη», αλλά και να αλλάξεις άρδην το κλίμα στη δουλειά σου, ύστερα από μια δική σου αιφνιδιαστική παρέμβαση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανατροπές σε φιλίες και οικονομικά

Γενικά

Ο Ουρανός στον 2ο ηλιακό «οίκο» σου ενδέχεται να συμβάλλει σε απρόσμενες καταστάσεις στα οικονομικά σου, με τα θεωρητικά σίγουρα να μη λειτουργούν και τις εκπλήξεις να γεμίζουν την τσέπη σου! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή εξεζητημένο.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε γεμίζει ενθουσιασμό και πίστη για το καλύτερο, κάτι που μπορείς όντως να μετουσιώσεις σε έργο μέσα από μια συλλογική δράση με «ρηξικέλευθο» χαρακτήρα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, πιθανόν να διακοπεί απότομα μια φιλία σου.

Ετικέτες