ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Τήρηση των κανόνων

Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει προσηλωμένο/η στο καθήκον και την τήρηση των κανόνων. Επιπλέον, σε βοηθά να κόψεις μια κακή συνήθεια και να βάλεις σε ένα πρόγραμμα τη διατροφή σου. Παράλληλα, είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις κάτι καλύτερο για σένα στον οικονομικό τομέα, αφού η Σελήνη στον Ταύρο ανοίγει τον δρόμο σε πρακτικές λύσεις, χωρίς να αποκλείεται και μια «τυχερή» εξέλιξη. Φρόντισε, ωστόσο, να αξιοποιήσεις άμεσα το πλεονέκτημά σου, αφού αύριο το «πουλάκι» μπορεί να έχει πετάξει!

ΤΑΥΡΟΣ

Μια νέα αρχή

Η Σελήνη στο ζώδιό σου θέτει ποικίλες προκλήσεις, την ίδια στιγμή όμως σε τροφοδοτεί με ενέργεια και αισιοδοξία, τόσο που νοιώθεις ικανός/η να αντιμετωπίσεις το οτιδήποτε. Και τα καλά νέα είναι ότι, έχοντας την τύχη με το μέρος σου, αν θέλεις να ξεκινήσεις κάτι, οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις παρέες και τον φιλικό σου περίγυρο, συνδυάζοντας ενδεχομένως τις συναναστροφές σου με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις κι ανταλλαγές αγαθών ή υπηρεσιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αμοιβαίες παραχωρήσεις

Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να σου εξασφαλίσει στήριξη και διευκολύνσεις από ένα «ισχυρό» πρόσωπο, αρκεί βέβαια να κάνεις κι εσύ κάποιες παραχωρήσεις, στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμφέροντος και να τηρήσεις τα δέοντα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σου συνιστά να εργαστείς μακριά από εξωτερικές «παρενοχλήσεις», αφού έτσι θα γίνεις πολύ πιο αποτελεσματικός/η, ενώ ίσως μάθεις και κάποιο μυστικό. Επιπλέον όμως, καλό είναι να μην αμελήσεις ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία και τη διατροφή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα εμπιστοσύνης

Με την Σελήνη στον Ταύρο, το ενδιαφέρον σου φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα στο όνειρο. Στην πραγματικότητα όμως πολλά γίνονται «κάτω από το τραπέζι» και δεν είναι σκόπιμο να πιστεύεις ό,τι ακούς και βλέπεις. Αντίθετα,καλό είναι να διερευνήσεις προσεκτικά τις κινήσεις των άλλων, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα πρόσωπο που εκτιμάς ή για μια συλλογική προσπάθεια που πιστεύεις και στηρίζεις. Παράλληλα, η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα σε καλεί να ασχοληθείς με τις τέχνες.

ΛΕΩΝ

Επαφές με «ισχυρούς»

Αν σχεδιάζεις να ξεκινήσεις ένα σημαντικό εγχείρημα στον επαγγελματικό ή στον κοινωνικό τομέα, μη βραδυπορείς, αφού όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία η συγκεκριμένη προσπάθειά σου έχει όλα τα «κοσμικά» εχέγγυα για να πετύχει. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε φέρει κοντά σε πρόσωπα -κλειδιά για την πρόοδό σου, που θα σε βοηθήσουν να καταφέρεις τους στόχους σου «με μια κίνηση». Παράλληλα όμως, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να προβείς σε διορθωτικές κινήσεις στα οικονομικά σου, πωλώντας ίσως κάτι που δε χρειάζεσαι πια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Χειροπιαστά πλεονεκτήματα

Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα, ανταλλαγές πληροφοριών αλλά ίσως κι ένα ταξίδι ή μια επαφή με το εξωτερικό, επαγγελματικού ή ψυχαγωγικού χαρακτήρα, μπορούν να δώσουν περισσότερο νόημα στη ζωή σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο προάγει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι ιδιαίτερα εκείνες που έχουν πρακτικό περιεχόμενο και μπορεί να αποτυπωθούν έμπρακτα στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου πιστοποιεί την επιρροή σου στους άλλους και σου προσφέρει «χειροπιαστά» πλεονεκτήματα στις συνεργασίες σου.

ΖΥΓΟΣ

Πρόνοια για το μέλλον

Σε αυτήν τη φάση φαίνεται να έχεις τον τρόπο για να λύσεις αρκετά από τα βιοποριστικά ζητήματα που σε απασχολούν. Ανάλογα θετικό είναι το κλίμακαι σε σχέση με μια επένδυση ή αγορά που σκέφτεσαι να κάνεις, αφού, πέρα από τα «τυχερά» σου, η Σελήνη στον Ταύρο ενεργοποιεί αυτές τις δυνατότητες, εξασφαλίζοντάς σου την πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης. Επιπλέον, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου ενδέχεται να σου προσφέρει ποικίλα οφέλη από τη δουλειά σου, αρκεί κι εσύ να φερθείς υπεύθυνα και προνοητικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Κράτα με να σε κρατώ, ν’ ανεβούμε στο βουνό»!

Αν δυσκολεύεσαι από μόνος/η σου να τα βγάλεις πέρα, μη διστάσεις να συνάψεις μια συμφωνία –έστω και με βραχυπρόθεσμο ορίζοντα- βάζοντας στο περιθώριο τις όποιες ενστάσεις σου. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρομπορεί να συμβάλλει θετικά στην αναγνώριση μιας σημαντικής προσπάθειάς σου από τους άλλους. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνουπροσδίδει στις διαπροσωπικές σχέσεις σου ένα πιο «ωφελιμιστικό» χαρακτήρα και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ανταλλαγή υπηρεσιών, ιδιαίτερα σε πρακτικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά»!

Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε κάνει πιο «νοικοκύρη» και δεν αποκλείεται να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου. Ίσως, μάλιστα, ανανεώσεις τα οικιακά σου είδη. Παράλληλα, το σύμπαν σε θέλει πιο άμεσο/η και «τολμηρό/η» στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου, αφού δε μπορείς να περιμένεις από τους άλλους να σε «ευεργετήσουν» σε όποιο ζήτημα σε απασχολεί. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς σε πρακτικές λύσεις στην καθημερινότητά σου, αλλάζοντας τις μεθόδους ή ένα μέρος του εξοπλισμού σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λειτουργικές λύσεις

Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου κάνει την καθημερινότητά σου πολύ πιο λειτουργική ή «τακτοποιημένη», ενώ μπορεί να αποκτήσεις χρήσιμα εργαλεία και συσκευές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο ανοίγει τον δρόμο στην ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων, αλλά και στην έκφραση των πιο δημιουργικών πτυχών σου κι είναι κρίμα να χάσεις μια τέτοια ευκαιρία, ή να την σπαταλήσεις σε «δεύτερες» επιλογές. Επιπλέον, ίσως έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και σε άτομα με τα οποία μοιράζεστε τις ίδιες ανησυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με όπλο την ομοψυχία

Με την Σελήνη στον Ταύρο, η ομοψυχία με τους «δικούς σου» ανθρώπους είναι ίσως από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για να ξεκινήσεις κάτι πάνω σε σωστές βάσεις. Ίσως, μάλιστα, το θετικό κλίμα να αποτυπωθεί στην επίτευξη συγκεκριμένου έργου στο σπίτι, αλλά και τη δουλειά σου. Επιπλέον, μπορείς να προχωρήσεις σε μια τακτοποίηση των περιουσιακών σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου δίνει προοπτικές στο οικονομικό σου «αύριο», ύστερα όμως από κάποιες «μελετημένες» κινήσεις σου κι όχι ποντάροντας αποκλειστικά και μόνο στην τύχη.

ΙΧΘΥΕΣ

Αμοιβαίες εξυπηρετήσεις

Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να αναζητήσεις πρακτικές λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί, αφήνοντας κατά μέρος τις υποθέσεις και τα ευχολόγια. Επιπλέον, μπορεί να σου εξασφαλίσει στήριξη από φίλους/ες, ως ανταπόδοση μιας δικής σου εξυπηρέτησης. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ταύρο, η επικοινωνία σου με τον «έξω κόσμο» βρίσκεται στο «φόρτε» της, ενώ ενδέχεται να λάβεις και μια είδηση που θα σε ενεργοποιήσει στη θετική κατεύθυνση. Επίσης, είναι πιθανό να κάνεις ένα μικρό ταξίδι ή να μυηθείς σε μια νέα τεχνική.

Ετικέτες