ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Ένα «κακό συναπάντημα»

Γενικά 
Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να ξεχάσεις για την ώρα διασκεδάσεις και «χαλαρές» στιγμές, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν. Επιπλέον, ίσως να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό επαγγελματικό θέμα, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσεις διάφορες εκκρεμότητες και να βάλεις σε μια τάξη το «σύμπαν» σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε ωθεί να επικεντρωθείς πιο πολύ σε έρευνες και διαβάσματα, παρά σε εξωτερικές δράσεις, αφού μπορεί να έχεις ένα «κακό συναπάντημα».

Ερωτικά
Τα καλά νέα είναι ότι συγκεντρώνεις το ενδιαφέρον των άλλων, ίσως μάλιστα σου γίνει μια ενδιαφέρουσα «κρούση» σε καθεστώς απόλυτης… μυστικότητας! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να χειριστείς με… γλυκό τρόπο τα όποια προβλήματά της. 

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικοί κίνδυνοι

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σου εφιστά την προσοχή και στις οικονομικές συναλλαγές σου, αφού φαίνεται πως σε περιτριγυρίζουν άτομα με «σκοτεινές» προθέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις επαφές σου με «υπόγεια» κέντρα που έχουν την πρόθεση να σε χρηματοδοτήσουν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε χρίζει πολύτιμο… συμβουλάτορα για τους άλλους αλλά πρόσεξε μήπως τελικά άλλα λες και άλλα κάνεις. Επιπλέον, αναμένονται καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου με ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Ερωτικά
Με την Αφροδίτη απέναντί σου, η προσωπική σου ζωή περνά σταδιακά σε μια νέα φάση, που δεν θυμίζει σε τίποτα τα μέχρι τώρα πεπραγμένα σου. Μέχρι όμως να ισορροπήσουν τα πράγματα, καλό είναι να «ψαχτείς» ακόμη περισσότερο, αποφεύγοντας κάθε είδους «σπασμωδικές» επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αδιαφανείς συνεργασίες

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας ενδέχεται να σε φέρει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν πολύ διαφορετικά πράγματα από αυτά που δηλώνουν, οπότε μια πρόταση ή μια συμφωνία μπορεί να κρύβει παγίδες. Ίσως όμως να στενοχωρηθείς κι από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα, στα οικονομικά σου οφείλεις να είσαι φειδωλός/η και… λιτοδίαιτος/η, αφού σήμερα, η Σελήνη στον Αιγόκερω δεν προσφέρεται για αγορές ή επενδύσεις, παρά μόνον για πωλήσεις ή ρυθμίσεις χρεών.

Ερωτικά
Αν πάρεις «αψήφιστα» μια προσωπική σου υπόθεση, μπορεί και να το πληρώσεις ακριβά γι’ αυτό… σκέψου πριν πράξεις και ειδικά πριν μιλήσεις, αφού θα κριθείς μάλλον αυστηρά. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε μην «ζορίζεις» τα πράγματα εν ονόματι μιας ξαφνικής «φούντωσης»! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποτοξίνωση

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει μεν να βάλεις μια τάξη στο «σύμπαν» σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σου φέρει περισσότερες δυσκολίες τόσο σε προσωπικά ζητήματα, όσο και στις συνεργασίες σου. Σε κάθε περίπτωση να θυμάσαι ότι οφείλεις να θέσεις έγκαιρα τα όρια και τους κανόνες σου. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει αναποδιές στη δουλειά σου, διόλου συμπτωματικές αλλά δρομολογημένες από άτομα που δε σε βλέπουν με «καλό μάτι». Επιπλέον, οφείλεις να καθαρίσεις τον οργανισμό σου από τις τοξίνες.

Ερωτικά
Σήμερα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «μπλέξεις» σε μια κατάσταση που από πίσω της υπάρχει «χοντρό» παρασκήνιο ή απλά έχει κι άλλον/η… συμμετέχοντα σε αυτήν! Κι όχι πως θα υποφέρεις αλλά από την στιγμή που έχεις στην διάθεσή σου μια πληθώρα επιλογών γιατί να καταφύγεις στα δύσκολα; 

ΛΕΩΝ

Πρόσεξε που… πας και μπλέκεις!

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε κάνει πιο επιρρεπή σε πάθη κι εμμονές, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς σε εκδηλώσεις ζήλειας ή ενέργειες που παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα των άλλων. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η «έξαψη» που θα νιώσεις έχει και τα καλά της! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διευθετήσεις ποικίλες εργασίες αλλά και εκκρεμότητες στη δουλειά σου. Επιπλέον, σε καλεί να πάρεις μια διορθωτική απόφαση αναφορικά με την υγεία ή τη διατροφή σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά στο σπίτι, φρόντισέ τα περισσότερο.

Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται τόσο για… αγάπες και λουλούδια, όσο για την διευθέτηση πρακτικών ζητημάτων στην σχέση σου κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να πάρεις και κάποιες «σκληρές» αποφάσεις. Όσον αφορά δε τις νέες γνωριμίες σου, απλά πρόσεξε που… πας και μπλέκεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακά μυστικά

Γενικά
Εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα για τα τεκταινόμενα, στο σπίτι ή την οικογένειά σου. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ψάξεις τον χώρο σου αλλά και να κάνεις μια αναδρομή στο παρελθόν, αφού είναι πιθανό να βρεις κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τις πραγματικές συναισθηματικές ανάγκες σου.

Ερωτικά
Φαίνεται να σε συνοδεύουν… καημοί και αναστεναγμοί αλλά σίγουρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι, αφού η εξέλιξη του δεν θα είναι η επιθυμητή. Υπομονή, λοιπόν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον ήρθε η ώρα για ένα γενναίο ξεκαθάρισμα.

ΖΥΓΟΣ

«Κακό μάτι»!

Γενικά
Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να σου προσθέσει επιπλέον ευθύνες και πιέσεις, τόσο σε οικογενειακό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Σε κάθε περίπτωση όμως, το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου και να μην αναλάβεις όλα αυτά που θα θελήσουν να σου «φορτώσουν», είτε πρόκειται για καθήκοντα είτε για… ενοχές! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να προσέξεις το «κακό μάτι», ενώ δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από ένα τεχνικό πρόβλημα στα μέσα που χρησιμοποιείς.

Ερωτικά
Τα υπαρξιακά ερωτήματα που σε βασανίζουν δεν μπορούν βέβαια και ούτε είναι σωστό να «απαντηθούν» μέσω μιας ερωτικής επιλογής, πριν ξεκαθαρίσεις απόλυτα το «τοπίο» μέσα σου. Μείνε λοιπόν στις σκέψεις σου αλλά και μακριά από «αμαρτωλούς» πειρασμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Στημένες» καταστάσεις

Γενικά
Με τον Πλούτωνα να επηρεάζει τα οικονομικά σου, φαίνεται πως κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα ή «στημένα» κι αν δεν έχεις τις «άκρες» σου ή μια εσωτερική πληροφόρηση τα αποτελέσματα δεν θα σου αρέσουν. Καλό είναι επίσης να μην δεσμευτείς με μελλοντικές υποχρεώσεις, αφού θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να απεμπλακείς από αυτές. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει και το έναυσμα για να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο.

Ερωτικά
Η πλεονεξία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να αφοσιωθείς σε αυτήν, χωρίς ζήλειες και… παρακολουθήσεις, αφού το «πρόβλημα» υπάρχει μόνον στο μυαλό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υπαρξιακό άγχος

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να «αναγεννηθείς», αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε πίκραναν ή αποδείχτηκαν ασύμφορα για τη ζωή σου και η αφορμή για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία μπορεί να είναι ένα προσωπικό ή «υπαρξιακό» ζήτημα που σε φέρνει σε αδιέξοδο. Επιπλέον, μπορεί να σου εκμυστηρευτούν ένα «τρομερό» μυστικό. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μια στενοχώρια, οικονομικής φύσεως και καλό είναι να περιορίσεις τις προσδοκίες σου και να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις.

Ερωτικά
Από την στιγμή που συγκεντρώνεις γύρω σου κάθε είδος… προβληματικού τύπου, είναι σαφές ότι η έναρξη μιας σχέσης δεν θα είναι διόλου συμφέρουσα για σένα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως χρειαστεί να «καταπιείς» μια πίκρα, προκειμένου να διατηρηθεί η συνοχή της σχέσης σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκμυστηρεύσεις

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο υπεύθυνο/η απέναντι στα προβλήματα των άλλων και είναι πιθανό να αναλάβεις μια «αποστολή» βοηθείας και συμπαράστασης. Ίσως μάλιστα αυτός να είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να ξεπεράσεις μια δική σου στενοχώρια. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και τη διατροφή σου, καταργώντας οτιδήποτε ανθυγιεινό. Πιθανόν μάλιστα να ταλαιπωρηθείς από μια μόλυνση. Από την άλλη πλευρά,αναμένονται «καυτές» εκμυστηρεύσεις και αποκαλύψεις!

Ερωτικά
Μπορεί μεν στο κοινωνικό σου περιβάλλον να υπάρχουν ποικίλες «προκλήσεις», πρόσεξε όμως μήπως η ανάγκη σου να τα έχεις καλά με όλους/ες σε εγκλωβίσει τελικά σε μια περίπλοκη κατάσταση. Επιπλέον, φρόντισε να τηρείς τα δέοντα μέτρα προστασίας και τους κανόνες υγιεινής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην είσαι τόσο αφελής

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε προειδοποιεί ότι στις τάξεις των φίλων σου μπορεί να υπάρχει και κάποιο «φίδι», που δεν καλοβλέπει την πρόοδό σου και θα κάνει οτιδήποτε για να την «φρενάρει», ιδιαίτερα αν διαπιστώσει ότι δεν εξυπηρετείς τα συμφέροντά του. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να σε «μπάσει» σε ένα μυστικό κύκλο ή να σου αποκαλύψει τεκταινόμενα του παρασκηνίου, ώστε να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Παράλληλα, ηΣελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να αποφύγεις διατροφικές υπερβολές ή καταχρήσεις.

Ερωτικά
Ένα φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις κι εδώ δεν έχεις παρά να σκεφτείς ότι ο καθένας έχει τα δικά του μέτρα και σταθμά στον έρωτα. Άλλο πράγμα λοιπόν η ψυχολογική βοήθεια ή συμπαράσταση κι άλλο η… έμπρακτη!

ΙΧΘΥΕΣ

Περιορισμός ελευθεριών

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σου υπενθυμίζει ότι για να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο οι δικές σου δυνάμεις δεν αρκούν και καλό είναι να προσεταιριστείς άτομα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε «σπρώξουν». Εννοείται βέβαια ότι κάτι θα… δώσεις γι’ αυτό, με αναπόφευκτη συνέπεια τον περιορισμό των ελευθεριών σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Αιγόκερωνα επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η στους χειρισμούς σου, τόσο στις φιλίες σου, όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα, τηρώντας τους τύπους και τις αποστάσεις!

Ερωτικά
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις σήμερα είναι να ξεχάσεις τα δικά σου και να αφοσιωθείς στα προβλήματα ενός φίλου ή μιας φίλης που έχει την ανάγκη σου. Αν πάλι θελήσεις να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο, ξοδεύοντας το… κάτι τις σου, η προσπάθειά σου θα πέσει στο κενό.

Ετικέτες