ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε ωθεί να αναλάβεις πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, είτε γιατί επιθυμείς να αναδείξεις τα προσόντα σου είτε απλά γιατί κάποιοι δεν ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Επειδή όμως ο πλανήτης έχει την τάση να καίει μαζί με τα «ξερά» και τα «χλωρά», πρόσεξε μήπως τελικά φερθείς απότομα ή εγωιστικά σε άτομα που δεν αξίζουν μια τέτοια συμπεριφορά. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να ταξινομήσεις τις σκέψεις σου αλλά και να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με πιο λειτουργικό τρόπο, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν.

Ερωτικά
Αν το θες πραγματικά μπορεί να βιώσεις έντονες συγκινήσεις. Καλό είναι όμως να μην ταλαιπωρήσεις τους άλλους και τον εαυτό σου με διαρκείς παλινδρομήσεις, αλλά να δράσεις μόνον όταν είσαι σίγουρος/η για τα αισθήματά σου, ώστε ούτε να πληγώσεις, ούτε να πληγωθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Κριό ανακατεύει την «τράπουλα» στα εργασιακά σου, αναδεικνύοντας νέες ανάγκες και προαπαιτούμενα. Ίσως μάλιστα ανησυχήσεις από κάποιες εξελίξεις, επειδή ωστόσο πολλά από αυτά που φαίνονται δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά αποτελούν μέρος ενός σχεδίου παραπλάνησης, καλό είναι να μη βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες ή αποφάσεις, πριν διερευνήσεις τι «παίζεται» στο παρασκήνιο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να «σκάσουν» αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να τσιμπιέσαι για να δεις αν είσαι ξύπνιος/α! Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να κινηθείς με σύνεση στον οικονομικό τομέα.

Ερωτικά
Μπορεί μεν να σου πουν κάποια πράγματα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αλλά ίσως να πρόκειται για μια συκοφαντία ή λάθος εκτίμηση. Μην βιαστείς λοιπόν να βγάλεις συμπεράσματα, αντίθετα θα πρέπει να προβληματιστείς για το πώς προέκυψε όλη αυτή η «μανούρα»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες γύρω από κάποια θέματα που χρονίζουν και ίσως σε «βαραίνουν», να θυμάσαι ωστόσο ότι καμία πραγματική λύση δεν θα υπάρξει, αν δεν «πατήσεις πόδι», σε σχέση με δικαιώματα που κάποιος/α πάει να σου στερήσει. Σε αυτό θα έχεις σύμμαχό σου και τον Άρη στον Κριό που μπορεί να σου δώσει την κατάλληλη ώθηση, από την άλλη πλευρά όμως ίσως χρειαστεί να συγκρουστείς με διαφορετικές αντιλήψεις και ξένα συμφέροντα. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψει μια έντονη διαφωνία με έναν φίλο ή φίλη σου αλλά και ένα μικρό μπλοκάρισμα σε μια συμφωνία ή συνεργασία.

Ερωτικά
Η «άγνοια κινδύνου» που σε διακρίνει σε αυτήν την φάση, μπορεί τελικά να σε κάνει εύκολο θύμα ενός προσώπου που το μόνο που σκέφτεται είναι η δική του καλοπέραση, σε βάρος μάλιστα της ψυχικής σου ηρεμίας. Αν πάντως πετύχει τον στόχο του, θα έχεις κι εσύ τις ευθύνες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης στον Κριό σε θέλει έτοιμο να «εφορμήσεις», ώστε να πετύχεις άμεσα και γρήγορα έναν σημαντικό στόχο σου. Αν όμως στο «παιχνίδι» υπάρχουν και κάποιοι ανταγωνιστές, κινδυνεύεις να αναλωθείς σε συγκρούσεις ή εντάσεις που τελικά θα σε βγάλουν από το πλάνο σου. Ίσως λοιπόν είναι σκόπιμο, πριν κινηθείς, να καλύψεις τα νώτα σου, αναζητώντας την ελάχιστη δυνατή συμφωνία. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, δίνοντας προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Επιπλέον, καλό είναι να θέσεις ξανά τις «κόκκινες γραμμές» σου στην δουλειά σου, αφού κάποιος/α επιμένει να τις «ξεχνά»!

Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανόν να σου γίνει μια πρόταση αλλά οι συνθήκες δεν συνάδουν με την επιθυμία σου για μια «νορμάλ» σχέση, αντίθετα κινδυνεύεις να πέσεις θύμα ενός πάθους-λάθους! Επιπλέον καλείσαι να ψάξεις ποιοι ανταγωνισμοί μπορεί να κρύβονται πίσω από μια «κρούση» που σου γίνεται.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να τσεκάρεις προσεκτικά τους όρους μιας συμφωνίας ή συνεργασίας, επιμένοντας περισσότερο στην ύπαρξη κάποιων τυπικών διασφαλίσεων, έστω κι αν όλο αυτό καθυστερήσει τις εξελίξεις. Παράλληλα, με τον Άρη να δίνει πιο έντονους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου ενδέχεται να συμμετάσχεις σε ποικίλες ζυμώσεις, διεκδικώντας έναν καίριο ρόλο στα δρώμενα, καλό είναι όμως να μην μείνεις μόνον στις ανούσιες λεπτομέρειες γύρω από προσωπικά θέματα, δίνοντας έμφαση στις πιο δημιουργικές αναζητήσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να προκληθεί μια αναταραχή στο συγγενικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά
Οι συνθήκες ευνοούν την διερεύνηση κάθε πτυχής μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει κι ίσως μάθεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις μια σημαντική απόφαση, Παράλληλα όμως έχε τον νου σου και σε «καλοθελητές» που ίσως επιχειρήσουν να σε αποπροσανατολίσουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να βάλεις μια τάξη στο προσωπικό σου «σύμπαν», ξεκινώντας από το σπίτι ή το γραφείο σου. Επιπλέον βέβαια, σε σχέση με τα πρόσωπα που σε περιστοιχίζουν μπορεί να συμβούν πράγματα που θα πλήξουν την εμπιστοσύνη σου και θα σε «ρίξουν» ψυχολογικά. Στα συμπεράσματά σου όμως θα πρέπει να συμπεριλάβεις και τις δικές σου ευθύνες, αφού όταν η πολιτική σου ορίζεται από τα «κατά συνθήκη ψεύδη», το πιθανότερο είναι να εισπράξεις από τους άλλους τα… ανάλογα! Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σου δίνει την ώθηση για να πάρεις ένα οικονομικό ρίσκο που μπορεί και να σου «βγει».

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση η κρίση σου απέχει πολύ από να είναι σωστή. Πολλές φορές μάλιστα, το μυαλό σου παίζει παιχνίδια και φτιάχνει σενάρια που όσο κι αν τα στοιχεία τα «επιβεβαιώνουν», τελικά απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, οπότε καλό είναι να χαλαρώσεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Κριό σου ζητά να ανταποκριθείς σε προκλήσεις που απαιτούν άμεση δράση, σωστά αντανακλαστικά αλλά και συμβιβαστικό πνεύμα. Γιατί εκείνο που μπορεί να σε εμποδίσει να έχεις τα ποθητά αποτελέσματα δεν είναι τόσο κάποια δική σου αδυναμία, αλλά το να παρασυρθείς σε άσκοπες διαμάχες, οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν και το κυριότερο θα «ακυρώσουν» μια εύστοχη έμπνευσή σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, ιδιαίτερα σε σχέση με έγγραφα ή προϋποθέσεις που μπορεί να σου ζητηθούν. Κι εδώ είναι που ισχύει το «κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε»!

Ερωτικά
Οι καταστάσεις εναλλάσσονται και μάλιστα απότομα! Έτσι, δεν αποκλείεται να υποστείς ένα «σκοτσέζικο ντους», εισπράττοντας μια γερή απογοήτευση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και μια υπέρτατη ικανοποίηση από κάποιον/α που δεν περίμενες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Κριό σου ζητά να ανταποκριθείς σε προκλήσεις που απαιτούν άμεση δράση, σωστά αντανακλαστικά αλλά και συμβιβαστικό πνεύμα. Γιατί εκείνο που μπορεί να σε εμποδίσει να έχεις τα ποθητά αποτελέσματα δεν είναι τόσο κάποια δική σου αδυναμία, αλλά το να παρασυρθείς σε άσκοπες διαμάχες, οι οποίες θα σε αποσυντονίσουν και το κυριότερο θα «ακυρώσουν» μια εύστοχη έμπνευσή σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποιες τυπικές λεπτομέρειες, ιδιαίτερα σε σχέση με έγγραφα ή προϋποθέσεις που μπορεί να σου ζητηθούν. Κι εδώ είναι που ισχύει το «κάλλιο γαϊδουρόδενε, παρά γαϊδουρογύρευε»!

Ερωτικά
Οι καταστάσεις εναλλάσσονται και μάλιστα απότομα! Έτσι, δεν αποκλείεται να υποστείς ένα «σκοτσέζικο ντους», εισπράττοντας μια γερή απογοήτευση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και μια υπέρτατη ικανοποίηση από κάποιον/α που δεν περίμενες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Κριό σε καλεί να εμπλουτίσεις την ζωή σου με νέα ενδιαφέροντα, αναπτύσσοντας παράλληλα την δημιουργικότητα σου αλλά την ίδια στιγμή, μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις σου με πρόσωπα που αγαπάς κι εκτιμάς. Επιπλέον, φαίνεται πως μια συλλογική προσπάθεια στην οποία συμμετέχεις, ορίζεται περισσότερο από εγωιστικά κίνητρα κι όχι τόσο από ομαδικό πνεύμα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο αναμένεται να δυσκολέψει λιγουλάκι την καθημερινότητά σου με καθυστερήσεις και εμπλοκές, κάποιες από αυτές ωστόσο οφείλονται και σε δικά σου «κολλήματα». Ως προς την επιμόρφωσή σου βέβαια, ισχύει το «κάθε εμπόδιο για καλό»!

Ερωτικά
Πάνω που νόμιζες ότι ένα θέμα είχε κλείσει οριστικά, τα δεδομένα σε αναγκάζουν να το επανεξετάσεις και μάλιστα κάτω από πίεση. Ωστόσο, και πάλι δεν θα είναι εύκολο να καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, οπότε άφησε τον χρόνο να κυλήσει μέχρι να «μιλήσουν» τα γεγονότα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες, ώστε να αποτρέψεις ή να αποκρούσεις κάποιες έξωθεν «επιθέσεις» ή διεκδικήσεις που ίσως και να αγγίζουν τα όρια του παραλόγου. Αυτό όμως τελικά μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα προς όφελός σου, είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά σου. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια μεγάλη αναστάτωση εξ αιτίας κάποιων εργασιών που φέρνουν «τα πάνω-κάτω». Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου σε βοηθά να αναδείξεις τις διοικητικές αρετές και το ρεαλιστικό πνεύμα σου, δίνοντας λύσεις εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν! Ίσως μάλιστα να δικαιωθείς και για μια πρότερη επιλογή σου.

Ερωτικά
Οι καταστάσεις εναλλάσσονται κι ίσως να δυσκολευτείς να βγάλεις συμπέρασμα για τις πραγματικές προθέσεις ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει. Να θυμάσαι όμως ότι συχνά μια ανθρώπινη συμπεριφορά υποδηλώνει το αντίθετο από αυτό που δείχνει κι εκείνος/η που σε «κοντράρει», το κάνει τελικά από… ενδιαφέρον!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλεί να είσαι αρκετά πιο προσεκτικός/η σε σχέση με το τι λες και το τι κάνεις είτε με φίλους/ες, είτε στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, αφού είναι εύκολο να σημειωθούν παρεξηγήσεις. Μάλιστα, ο Άρης στον Κριό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια περαιτέρω αναστάτωση στην καθημερινότητά σου κι είναι πιθανό να προβείς σε ενέργειες που δεν λύνουν προβλήματα αλλά δημιουργούν περισσότερα. Μη βιαστείς λοιπόν να δράσεις, παρασυρμένος/η από μια κακή εκτίμηση ή κουβέντες άλλων. Όσον αφορά όμως στην επιμόρφωσή σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξεκινήσεις ένα εντατικό πρόγραμμα σπουδών, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις και μια ξαφνική «έκλαμψη» που θα σε οδηγήσει πλησιέστερα στην αλήθεια.

Ερωτικά
Η προτίμηση κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου είναι έκδηλη, το ίδιο όμως και οι… ανταγωνισμοί από πρόσωπα που θεωρούν ότι πας να «τους φας την μπουκιά μέσα από το στόμα»! Ενδέχεται λοιπόν να υπάρξουν αντεγκλήσεις ή να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Το εξάγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να αναδείξει ένα σχετικά περίπλοκο ζήτημα, που αφορά στη δουλειά σου και μάλλον οφείλεις να «κόψεις ταχύτητα» για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιες παρασκηνιακές διαβουλεύσεις είναι αρκετά κρίσιμες για να τις αγνοήσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό ενδέχεται να συνεισφέρει σε μια αναστάτωση σχετική με ένα οικονομικό αλλά ίσως και επαγγελματικό ζήτημα κι αν θέλεις πραγματικά να μην βγεις χαμένος/η από όλη αυτήν τη διαδικασία θα πρέπει να έχεις το σθένος να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν κι ακόμη περισσότερα. Ίσως μάλιστα βρεθείς σε πολύ πιο πλεονεκτική θέση ύστερα από μια σειρά «αψιμαχιών»!

Ερωτικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να «φωτίσεις» το παρασκήνιο κι αν σκοπεύεις να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση φρόντισε πρώτα να μάθεις όλα αυτά τα «κρυφά», που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα της κατάστασης. Γενικότερα πάντως τα επαγγελματικά προηγούνται των προσωπικών!

Ετικέτες