ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Με ορμή αλλά και σύνεση!

Γενικά

Σήμερα, είναι πιθανό να «πέσεις σε τοίχο», ίσως, μάλιστα, νιώσεις αδικημένος/η, με συνέπεια να αντιδράσεις και τελικά να μην αποφύγεις μια έντονη διαφωνία ή σύγκρουση για ένα επαγγελματικό θέμα. Επιπλέον, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να αποδεχθείς όρους με τους οποίους δε συμφωνείς κι εδώ είναι που θα πρέπει να αναζητήσεις την χρυσή τομή.

Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Άρη βάζει έναν «τίγρη» στη μηχανή σου και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά, πρόσεξε, ωστόσο, μήπως από βιασύνη ή κακή εκτίμηση των πραγμάτων απειληθεί η σωματική σου ακεραιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Σε ανταγωνιστικό περιβάλλον

Γενικά

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη δε σε αφήνει να «κρυφτείς», αφού ποικίλες υποθέσεις απαιτούν την ενεργή παρουσία σου, έχοντας, μάλιστα, ένα πρωταγωνιστικό ρόλο. Επειδή, ωστόσο, η στάση των άλλων απέναντί σου μπορεί να γίνει επιθετική ή ανταγωνιστική, θα πρέπει κι εσύ να είσαι έτοιμος/η να «πατήσεις πόδι», όπου χρειαστεί.

Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει με ζημιές ή τεχνικά προβλήματα που θα σε καθυστερήσουν και σε περίπτωση που ταξιδέψεις έχε μαζί σου τα αναγκαία έγγραφα και τσέκαρε προσεκτικά κάθε τι που σχετίζεται με την ασφάλειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες πρωτοβουλίες

Γενικά

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη σου προσδίδει μια ιδιαίτερη δυναμική και το πιθανότερο είναι να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλίες που θα σε «γεμίσουν» ψυχικά και -το κυριότερο- θα έχουν άμεσα αποτελέσματα. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να διαχειριστείς μια κρίση, χωρίς μεν να αποποιηθείς τις ευθύνες σου, αλλά και να καταστήσεις σαφές και στους άλλους ότι έχεις κι εσύ τα όριά σου.

Το πρόβλημα πάντως φαίνεται να περιστρέφεται γύρω από οικονομικά ή νομικά θέματα -μπορεί και με τα δύο- και σε κάθε περίπτωση καλό είναι να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κέρδη με… ρίσκο

Γενικά

Με τον Κρόνο στον τομέα των συνεργασιών σου, αν δε θέλεις να υποστείς τις συνέπειες μιας ασυμφωνίας ή σύγκρουσης, που θα ζημιώσει και τις δύο πλευρές, έχεις δύο επιλογές: Είτε να επιλύσεις προβλήματα… άλλων, «ξορκίζοντας» τρόπον τινά τα δικά σου, είτε να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, εξαντλώντας τη στρατηγική σου.

Αντίθετα, το να «κτυπήσεις τη γροθιά στο μαχαίρι» δεν θα ωφελήσει κανέναν. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Άρη προσδίδει μια νέα δυναμική στα οικονομικά σου κι αν ρισκάρεις λίγο παραπάνω, τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν θετικά.

ΛΕΩΝ

Ένταση που βγαίνει σε… καλό!

Γενικά

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη αλλάζει τα δεδομένα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου κι αν τσακωθείς με φίλους/ες ή συνεργάτες, μην… ανησυχείς, αφού έτσι κι αλλιώς έπρεπε να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα για το καλό όλων. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να σου προκύψει μια νέα συνεργασία.

Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, οφείλεις να δώσεις τη δέουσα προσοχή στην υγεία σου, ενώ στα εργασιακά σου καλείσαι να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα που ναι μεν δεν είναι ακριβώς αυτή που θα ήθελες, από την άλλη πλευρά όμως βάζει τα πράγματα σε μια σειρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με «φρέσκια» δυναμική

Γενικά

Ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να νιώσεις μια απογοήτευση ή απόρριψη, κάτι που θα συμβεί πολύ πιο… εύκολα, αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί ή υπάρχουν αντικρουόμενα συμφέροντα. Ακόμη, αν έχεις παιδιά, φρόντισε να μείνουν μακριά από εντάσεις και κινδύνους.

Παράλληλα, με το τρίγωνο Ήλιου-Άρη αναμένεται να προκύψει μια δουλειά εκτός προγράμματος κι εδώ θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις άμεσα και γρήγορα έναν στόχο, αλλά και να «εκτονωθείς» με την καλή έννοια, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε στενοχώρησαν και σε πίκραναν.

ΖΥΓΟΣ

«Γόρδιος δεσμός», που… κόβεται!

Γενικά

Μια οικογενειακή υπόθεση ενδεχομένως να αποδειχθεί «Γόρδιος δεσμός», ό,τι όμως κι αν σου «σκαρώσει» ο Κρόνος στον Αιγόκερω, εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να δεις τι μπορεί να κάνεις άμεσα για να ικανοποιήσεις όλες τις πλευρές, έστω και σε μια μίνιμουμ βάση.

Παράλληλα, με το τρίγωνο Ήλιου-Άρη, φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο «κάνει τα δικά του» για να προσελκύσει το ενδιαφέρον σου και μάλλον θα τα… καταφέρει! Επιπλέον, σε ωθεί να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξυπνά το «θηρίο» μέσα σου!

Γενικά

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη μπορεί να συμβάλλει σε μια οικογενειακή αναστάτωση ή να σου φέρει έκτακτες οικονομικές υποχρεώσεις, που όμως θα γίνουν αφορμή για να ενεργοποιηθείς και να πετύχεις μια σημαντική «νίκη». Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον 3ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί αρνητικές συγκυρίες στις εξωτερικές δράσεις σου.

Μην κάνεις, λοιπόν, «μαγκιές», αφού όχι μόνο δε θα σου βγουν, αλλά θα δημιουργήσουν και περαιτέρω προβλήματα. Αντίθετα, ως προς τις πνευματικές αναζητήσεις και την επιμόρφωσή σου έχεις το momentum για να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περιπετειώδης διάθεση

Γενικά

Με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα οικονομικό θέμα, που πολύ πιθανό να λάβει… πολεμικές διαστάσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση θα έχεις την ευκαιρία να τσεκάρεις στην πράξη ποιοι είναι πραγματικά εκείνοι που σε υποστηρίζουν και ποιοι όχι.

Αν πάλι σκέφτεσαι να προβείς σε κάποιου είδους επενδυτική δραστηριότητα να θυμάσαι ότι «όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα»! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Άρη εξυπηρετεί άριστα τις επικοινωνιακές σου ανάγκες, αλλά και τη «δίψα» σου για νέες γνώσεις και «σούπερ» εμπειρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άμεσα οφέλη

Γενικά

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου καλείσαι να «ζυγίσεις» τα πρέπει και τα θέλω σου, αλλά και να βρεις το σωστό timing για να δράσεις. Επιπλέον, θα πρέπει να θυμάσαι ότι τα καλύτερα αποτελέσματα θα έρθουν, αν καταφέρεις να συμβιβάσεις τις αντιμαχόμενες πλευρές, εξασκώντας συνάμα και τις διοικητικές σου αρμοδιότητες, αφού όπως κι αν έχει… εσύ είσαι το αφεντικό!

Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Άρη αναδεικνύει οικονομικά και εργασιακά θέματα, δίνοντάς σου την αφορμή να «ξεμπερδεύεις» με ό,τι τράβαγε σε μάκρος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειώσεις και μια μεγάλη «νίκη».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπό πίεση είναι… καλύτερα!

Γενικά

Το τρίγωνο Ήλιου-Άρη σε κάνει «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων και μπορεί να σου τύχουν ποικίλες προκλήσεις, το πιθανότερο όμως είναι να τα καταφέρεις μια χαρά λειτουργώντας υπό πίεση.

Παράλληλα βέβαια, σε μια ημέρα όπου το ζητούμενο είναι το σωστό «ζύγισμα» υποχρεώσεων και δικαιωμάτων, δεν έχεις παρά να πάρεις μια «μετρημένη» θέση, στα πλαίσια αμοιβαίων υποχωρήσεων, αφού σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να χαθεί κάθε έλεγχος. Ακόμη, ίσως προκύψει ένα θέμα στην υγεία σου, πολύ περισσότερο αν αγνοήσεις κάποια σημάδια κούρασης και ξεπεράσεις τις αντοχές σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενοχοποιητικά στοιχεία

Γενικά

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω οφείλεις να ακολουθήσεις μια συμβιβαστική πολιτική στις φιλίες σου, δίνοντας «τόπο στην οργή», αφού δεν είναι σκόπιμο να χάσεις το δίκιο σου, ένεκα της συμπεριφοράς σου. Κι αν υποπέσουν στην αντίληψή σου στοιχεία που ενοχοποιούν κάποιον/α για παρασκηνιακές ή άνομες ενέργειες σε βάρος σου, απλά «κράτα» τον/την για να γίνει… αρνάκι!

Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Άρη σε ωθεί να παρέμβεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, προκειμένου να διορθωθούν κάποια πράγματα, αλλά και να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και τη διατροφή σου.

Ετικέτες