ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Μοναχικός… λύκος!

Γενικά

Ο Ήλιος στον Υδροχόο προκαλεί «ζυμώσεις» με φίλους/ες-ομοϊδεάτες, αλλά και «αντιφρονούντες», με όλα τα αποτελέσματα να είναι ανοικτά. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε κάνει πιο ριψοκίνδυνο/η στην οικονομική σου πολιτική κι ενδεχομένως, σε πρώτη φάση, να θελήσεις να «κυνηγήσεις» ένα μεγάλο κέρδος. Ακόμη όμως κι αν πετύχεις τον στόχο σου, φρόντισε να σταματήσεις έγκαιρα, αφού η τύχη σου μπορεί να «γυρίσει» απότομα. Στον αντίποδα, ίσως χρειαστεί να δώσεις μια μάχη για τα κεκτημένα σου, αντιμετωπίζοντας παράνομες ή παράτυπες πρακτικές.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο να δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα στις παρέες και τις συναναστροφές σου, θα έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία σου! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να χαρείς όσα σας προσφέρονται από κοινού σε ένα «παρεΐστικο» κλίμα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ζυμώσεις και μάχες!

Γενικά

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, θα χρειαστεί, ωστόσο, να συνθέσεις διαφορετικές απόψεις, αλλά και να αντικρούσεις κάποιους παραλογισμούς. Παράλληλα, οι ρυθμοί στην καθημερινότητά σου αυξάνονται κι έχεις την ευκαιρία να «τρέξεις» κάποια θέματα που καθυστερούσαν ή να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Επιπλέον, ο Άρης στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αναγκάζοντάς σε πρακτικά να κινηθείς μόνος/η σου, μέχρι τουλάχιστον να καταλαγιάσει το πράγμα!

Ερωτικά

Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες κι αν είσαι μόνος ή μόνη, ίσως βρεις αυτό που ζητάς και μάλιστα χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αναμένεται να προκύψουν εντάσεις, ζήλειες ή πιεστικές διεκδικήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ώρα του… μάστορα!

Γενικά

Ο Ήλιος στον Υδροχόο αναμένεται να εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι, λοιπόν, να βρίσκεσαι σε εγρήγορση. Επιπλέον, σε ωθεί να μάθεις περισσότερα για ποικίλα ζητήματα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αναδείξει κι ένα νομικό ζήτημα που δεν παίρνει αναβολή και θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιόσου φέρνει περισσότερη δουλειά κι ίσως χρειαστεί να εντατικοποιήσεις τους ρυθμούς σου, ώστε να τα προλάβεις όλα. Ακόμη, έχε τον νου σου για ενδεχόμενες προσβολές στα ζώα ή τα φυτά σου, αλλά και στη δική σου υγεία.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε φέρνει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν πολλά και μπορεί να σου προσφέρει την ηρεμία που αναζητάς. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να… βολευτείς με φλερτ που εξαντλούνται στο επικοινωνιακό επίπεδο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Πνιγηρό» ενδιαφέρον

Γενικά

Ο Ήλιος στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική αβεβαιότητα, που όμως ίσως γίνει η αφορμή για να «μαζέψεις» χρήμα. Ενδέχεται, μάλιστα, σου «βγει» ένα ρίσκο κι απ’ αυτήν την άποψη αξίζει να δοκιμάσεις την τύχη σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να ασχοληθείς εντατικά με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, πρόσεξε όμως, μήπως το ενδιαφέρον σου εκφραστεί με «αποπνικτικό» τρόπο, δημιουργώντας, παρά λύνοντας προβλήματα. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσεις ένα χόμπι- ασχολία σου, ανεβάζοντας την… αδρεναλίνη σου!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε ένα πρόσωπο μπορεί να ξυπνήσει μέσα σου επιθυμίες και συναισθήματα κι ίσως έχεις την ευκαιρία να βιώσεις μια δυνατή εμπειρία, η οποία όμως είναι δύσκολο να έχει διάρκεια. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση αναμένονται γκρίνιες και καβγάδες!

ΛΕΩΝ

Αλλαγή σκηνικού

Γενικά

Ο Ήλιος στον Υδροχόο στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου προς στιγμή μπορεί να προκύψουν αντιφάσεις και αντιγνωμίες. Θα υπάρξει ωστόσο και μια νέα, όσο και γόνιμη συμμαχία. Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό ενδέχεται να διαταραχθεί η οικογενειακή σου γαλήνη, ίσως, μάλιστα, αναστατωθείς από ένα επείγον περιστατικό ή μια αυθαιρεσία σε βάρος σου, κάτι, ωστόσο, που θα γίνει αφορμή για να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Επιπλέον, πιθανόν να χρειαστεί να προχωρήσεις σε τεχνικές ή οικοδομικές εργασίες.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να σου γίνει μια πρόταση συγκατοίκησης, ίσως όμως τελικά να μην μπορέσεις να ανταποκριθείς σε κάτι που, πάνω απ’ όλα, περιορίζει τις κατακτημένες ελευθερίες σου. Αν, πάλι, ζεις με το ταίρι σου κάτω από την ίδια στέγη, τότε αναμένονται ομηρικές μάχες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δραστικές λύσεις

Γενικά

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα υγείας και διατροφής και να μην «εγκαταλείψεις», αφού βρίσκεσαι πολύ κοντά στην λύση ενός προβλήματος. Αλλά και στη δουλειά σου απαιτούνται άμεσες και δραστικές λύσεις, οπότε ανασκουμπώσου! Παράλληλα, η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό συμβάλλει σε εντάσεις στην καθημερινότητά σου κι ίσως απαιτηθεί η άμεση και δυναμική αντίδρασή σου, είτε πρόκειται για ενοχλητικούς τύπους που δεν παίρνουν από λόγια είτε για μια βλάβη ή ένα τεχνικό πρόβλημα που σε βάζει σε μπελάδες.

Ερωτικά

Αν «έμπλεξες» σε καταστάσεις που δεν ορίζεις και νοιώθεις κάποιου είδους απογοήτευση, δεν έχεις παρά να «ξεχαστείς», μέσα από δουλειές, που έτσι κι αλλιώς πρέπει να γίνουν. Ίσως, μάλιστα, στον χώρο της εργασίας σου να βρεις και μια πολύ καλή… παρηγοριά!

ΖΥΓΟΣ

Διεκδικήσεις

Γενικά

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένας εξωτερικός «εχθρός». Όταν όμως εκλείψει ο κίνδυνος, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να «φαγωθείτε» μεταξύ σας, γι’ αυτό… πρόσεχε! Παράλληλα, οι οικονομικές υποθέσεις σου «τρέχουν», ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου απέναντι σε ποικίλες αυθαιρεσίες. Γενικότερα, ο Άρης στον Σκορπιό σε θέλει πιο διεκδικητικό/η, είτε για να κυνηγήσεις αυτά που αξίζεις κι ακόμη περισσότερα είτε για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά έξωθεν απειλές για τα κεκτημένα σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε η αγκαλιά που αναζητάς βρίσκεται στην… πόρτα σου και δεν έχεις παρά να πεις το «ναι», χωρίς δεύτερες σκέψεις. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να διασκεδάσεις και να απολαύσεις όλα εκείνα που σου προσφέρονται «στο πιάτο»! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θερμό επεισόδιο!

Γενικά

Ο Ήλιος στον Υδροχόο στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σου, όπου προς στιγμή μπορεί να επικρατήσουν «έκρυθμες» καταστάσεις. Παράλληλα, φαίνεται να βρίσκεσαι ενώπιον σημαντικών αποφάσεων και βέβαια υπεύθυνος για αυτό είναι ο Άρης στο ζώδιό σου. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, αλλά και να βιώσεις μοναδικές ή πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι πολύ πιθανόν να αυξηθούν οι εντάσεις και οι ανταγωνισμοί και μάλιστα «για ψύλλου πήδημα»!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, έχεις όλα τα εχέγγυα για μια νέα κατάκτηση που θα σε συναρπάσει, τουλάχιστον σε πρώτη φάση. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε περισσότερο την συμπεριφορά σου, μήπως τελικά αδικήσεις τόσο το ταίρι, όσο και τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κρυφές παράμετροι

Γενικά

Ο Ήλιος στον Υδροχόο θα σε τροφοδοτήσει με ενδιαφέρουσες παρέες και νέες ιδέες, δε θα λείψουν ωστόσο και οι διαξιφισμοί, είτε για θεωρητικά ζητήματα είτε για τον χειρισμό καθημερινών υποθέσεων. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να πάρεις τις αποφάσεις σου σε θέματα που αφορούν στη δουλειά ή στην υγεία σου και σε αμφότερους τους τομείς το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι υπάρχουν άγνωστες ή κρυφές παράμετροι, που οφείλεις να διερευνήσεις, ώστε να μη βρεθείς προ απροόπτου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, που θα σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του, αλλά και με την μεταξύ σας «χημεία». Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μη «χαλάσεις τη ζαχαρένια σου» από εφήμερες καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Άρτος και θεάματα»!

Γενικά

Ο Ήλιος στον Υδροχόο προδιαθέτει σε οικονομικά «σκαμπανεβάσματα», αλλά και σε «μάχες» για τον επιούσιο! Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιόενδέχεται να προκαλέσει εντάσεις με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, τα οποία είτε αντιμετωπίζουν ένα οξύ πρόβλημα είτε μπλέκονται στην προσωπική σου ζωή, χωρίς να σε ρωτήσουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να σε «συνεπάρει» μια νέα γνωριμία ή μια ομαδική προσπάθεια. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην εμπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού είναι πιθανό να χάσεις και χρήματα και φίλους.

Ερωτικά

Δυνατά συναισθήματα σε «περικυκλώνουν» κι ίσως παρασυρθείς σε μια επιλογή, που, όπως θα διαπιστώσεις αργότερα, δε συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που θα ήθελες πραγματικά. Μπορεί ακόμη να ζήσεις κάποιες «έντονες» στιγμές με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το αποτέλεσμα μετράει

Γενικά

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε κάνει «στόχο» των συμπαντικών δυνάμεων, αλλά και φορέα των πιο γόνιμων και δημιουργικών τάσεών τους, μένει, λοιπόν, σε σένα να διαχειριστείς σωστά τις συγκυρίες. Άλλωστε, διανύεις μια περίοδο, όπου «μετράει το αποτέλεσμα» και θα χρειαστεί να πάρεις δυναμικές πρωτοβουλίες είτε για να πετύχεις κάποιον σημαντικό στόχο είτε για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Κι επειδή ο Άρης στον 10ο φυσικό «οίκο» σου λατρεύει το αγωνιστικό πνεύμα, όπως και τις συγκρούσεις, θα σου τα δώσει και τα δύο, ίσως, μάλιστα, σε μεγάλες δόσεις!

Ερωτικά

Αν και πολλά από όσα σου παρουσιάζονται ως «ευτυχείς προοπτικές» δεν θα αντέξουν στον χρόνο, αυτό δεν σου απαγορεύει να απολαύσεις το «σήμερα» και τις ευκαιρίες που σου προσφέρει. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να υπάρξει μια απότομη κρίση στη σχέση σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανταρτοπόλεμος!

Γενικά

Ο Ήλιος στον Υδροχόο σε καλεί να έχεις τον νου σου και στα παρασκήνια, ίσως, μάλιστα, μάθεις ή αντιληφθείς κάτι που θα σε εκνευρίσει αφάνταστα. Παράλληλα, με τον Άρη στον Σκορπιό, η καθημερινότητά σου μπορεί να διαταραχθεί από μια νομική διαμάχη ή κάποιες αυθαιρεσίες συγγενών-γνωστών και σε μια τέτοια περίπτωση οφείλεις να αμυνθείς σθεναρά, ώστε να «μην σου πάρουν τον αέρα»! Το καλύτερο, ωστόσο, θα ήταν να «αποδράσεις» από τέτοιες εντάσεις και να διοχετεύσεις την ορμή σου σε ένα γνωστικό πεδίο.

Ερωτικά

Οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για να «δράσεις» άμεσα αλλά για να διερευνήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να αποφύγεις «κακοτοπιές» που θα μπορούσαν να σε ταλαιπωρήσουν συναισθηματικά. Δεν αποκλείεται, πάντως, να μάθεις κάτι… απογοητευτικό! 

 

Ετικέτες