ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Πρώτα οι δουλειές

Την ίδια στιγμή που ο Ερμής στο ζώδιό σου σε θέλει πιο… επιμελή και προσεκτικό/η, η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου και δεν αποκλείεται να κερδίσεις πολλά από την επιμονή σου σε μια επαγγελματική υπόθεση που κάποιοι άλλοι θα είχαν παρατήσει από καιρό.

Ωστόσο, πιέζοντας υπερβολικά τον εαυτό σου, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου. Επιπλέον, δεν υπάρχει λόγος να «καταπιείς» συμπεριφορές που σε πληγώνουν. Αντίθετα, δες το σαν μια ευκαιρία για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγκαλιές και φιλιά!

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να ανοίξεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων ή απλά να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται όντας κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, το σύμπαν σε καλεί να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά σου, αλλά και να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στη διατροφή και γενικότερα τον τρόπο ζωής σου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, έχεις το συγκριτικό πλεονέκτημα, αφού το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου είναι απολύτως συμβατό με τις αντιλήψεις και την ρεαλιστική νοοτροπία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αλλαγή περιβάλλοντος

Η Σελήνη στην Παρθένο δίνει προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου και ίσως ήρθε η ώρα να αφήσεις κατά μέρος τα πολλά λόγια και να δεις τι μπορεί να γίνει στην πράξη. Επιπλέον, είναι πιθανό να δεχτείς εκτάκτως επισκέψεις στον χώρο σου ή να αλλάξεις προσωρινά «έδρα».

Παράλληλα όμως, ενδέχεται να απογοητευτείς από μια φιλία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Ακόμη, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου ενδέχεται να σε «στριμώξει» οικονομικά και να περιορίσει τις βλέψεις σου, γι’ αυτό είναι καλό να μην ξανοιχτείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαφές και μετακινήσεις

Την ώρα που κάποιοι άλλοι ίσως και να ξεκουράζονται, εσύ κάθεσαι πάνω σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ορισμένα πράγματα έχουν «κολλήσει». Ωστόσο, θα χρειαστείς ακόμη μεγαλύτερη υπομονή, αφού το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να καταστήσει άγονες πολλές από τις προσπάθειές σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει «θέμα» σε μια συνεργασία σου.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να επικοινωνήσεις τα θέματά σου, αφού ενδέχεται να λάβεις βοήθειες και απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί, αλλά και να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Ζητείται λογιστής!

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου φαίνεται ότι μια επιτακτική επαγγελματική ανάγκη ή ατυχία μπορεί να σου… κόψει λίγο τη φόρα, ιδιαίτερα αν δεν είσαι εντάξει με τις τυπικές υποχρεώσεις σου. Καλό είναι επίσης να είσαι πιο προσεκτικός/η στην οδήγησή σου και γενικότερα στις μετακινήσεις σου, αλλά και στον χειρισμό μηχανημάτων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιές.

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε παραπέμπει στα οικονομικά σου, όπου ή τύχη δεν είναι με το μέρος σου και αναμένεται ένα σχετικό «στρίμωγμα», γι’ αυτό ακολούθησε μια συντηρητική πολιτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανάδειξε τα προσόντα σου

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο κέντρο των εξελίξεων και τονίζει τόσο τις αρετές, όσο και τα… μειονεκτήματά σου! Σε κάθε περίπτωση όμως, το γενικότερο κλίμα είναι συμβατό με τον χαρακτήρα και τις αντιλήψεις σου, οπότε μάλλον κερδισμένος/η ή δικαιωμένος/η θα βγεις σε πρακτικά θέματα και ιδίως τα οικονομικά σου.

Αντίθετα, σε συναισθηματικά ζητήματα κυριαρχούν οι πιέσεις και οι αναγκαιότητες, κάτι που μπορεί να σε γεμίσει με άγχος και ανασφάλεια. Να θυμάσαι πάντως ότι με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου προηγούνται τα «πρέπει» και η κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

ΖΥΓΟΣ

Χρειάζεσαι… επισκευή!

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να σε επηρεάζει άμεσα, μια σχέση ή συνεργασία σου ενδέχεται να βρεθεί σε αδιέξοδο, ιδιαίτερα αν έχεις μπλέξει τα προσωπικά με τα συμφέροντά σου. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια δυσλειτουργία στο σπίτι ή ένα «στενόχωρο» οικογενειακό θέμα κι εδώ είναι που πρέπει να κάνεις την… ανάγκη φιλοτιμία!

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να μείνεις για λίγο μόνος/η, προκειμένου να συντονιστείς με το «μέσα» σου και να αποφύγεις εξωτερικές εντάσεις που σε φθείρουν. Ίσως, μάλιστα, ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και τη διατροφή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια χρήσιμη φιλία

Ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να είσαι τυπικός/η στις συναλλαγές σου και δη τις εργασιακές, αφού αυτό θα «μετρήσει» στις επαφές σου με άτομα που δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια, αλλά και την υπεύθυνη-σοβαρή στάση σου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να στενοχωρηθείς από μια είδηση ή μια εξέλιξη σχετική με πρόσωπο του συγγενικού σου περιβάλλοντος.

Πρόσεξε, ακόμη, τις κινήσεις σου, αφού ο Κρόνος σε κάνει επιρρεπή σε λάθη. Παράλληλα, με την Σελήνη στην Παρθένο μια νέα φιλία μπορεί να σε συναρπάσει, το ίδιο και η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πετυχημένοι ελιγμοί

Η Σελήνη στην Παρθένο σε θέλει «στις επάλξεις», προκειμένου να ρυθμίσεις μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου ή τη δημόσια παρουσία σου. Φρόντισε, λοιπόν, ώστε η έκθεσή σου στο κοινό να γίνει με άρτιο τρόπο, συνθέτοντας, αν χρειαστεί, τις όποιες διαφωνίες.

Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου φαίνεται να θέτει επιτακτικά ένα οικονομικό θέμα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Μπορεί ακόμη να χρειαστεί να συμπαρασταθείς σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ αν έχεις μικρά παιδιά, έχε τον νου σου στη διατροφή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μοιράσου ιδέες και σκέψεις

Ο Ερμής στον Κριό σε ωθεί να φροντίσεις πρακτικά θέματα που μπορεί να αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως όμως να… στενοχωρήσεις κάποιον/α με τα μέτρα που θα λάβεις, ώστε να αποφευχθούν «παρασπονδίες». Παράλληλα, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να ξεκαθαρίσεις μια και καλή ένα προσωπικό σου ζήτημα, έστω κι αν χρειαστεί «να κάνεις την καρδιά σου πέτρα».

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, αλλά και τη διάθεσή σου να ταξιδέψεις και να επικοινωνήσεις είτε διά ζώσης είτε στο διαδίκτυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τεχνικά προβλήματα

Σήμερα, οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και τη διατροφή σου, ακολουθώντας ένα μάλλον λιτό πνεύμα και περιορίζοντας συνήθειες που αντικειμενικά σε βλάπτουν. Επιπλέον, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να σε «εξαναγκάσει» να ανεχτείς μάλλον πληκτικές παρέες, σε βάρος όλων εκείνων που σε ευχαριστούν, από την άλλη πλευρά όμως, σε ωθεί να εργαστείς και εξυπηρετεί κάθε πρόθεσή σου να οργανώσεις ή να κατατάξεις το υλικό σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο αναδεικνύει οικονομικά θέματα, με πρώτο ζητούμενο το να χειριστείς πιο ορθολογικά τα έξοδά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Οικονομικές πιέσεις

Η Σελήνη στην Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή ή να ξεκινήσεις μια συνεργασία που… υπόσχεται πολλά! Ίσως όμως χρειαστεί να κόψεις οριστικά τις γέφυρες με πρόσωπα και πράγματα του παρελθόντος, που απλά σε κρατάνε πίσω. Αν, μάλιστα, κάποιοι κάνουν το λάθος να σε πιέσουν, τότε θα έχεις την αφορμή που ζητάς!

Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να θέσει σε δοκιμασία μια φιλική σχέση σου, αλλά και τα οικονομικά σου, γι’ αυτό μην ξανοίγεσαι και δώσε προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου.

Ετικέτες