ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει σε επαγρύπνηση, προκειμένου να ανταποκριθείς με επιτυχία στις προκλήσεις της ημέρας κι αν επιστρατεύσεις τις αρετές σου μπορείς να πετύχεις πολλά. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα υπάρξουν και κάποιες… ατυχίες αλλά μην το βάλεις κάτω, αφού η κατάσταση θα «γυρίσει» σύντομα!

Παράλληλα, με τον Ερμή στον Λέοντα οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν πιο λειτουργικά χαρακτηριστικά, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια ανταλλαγή υπηρεσιών που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα pet.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά… σούρτα-φέρτα!

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να «ταΐσεις» το μυαλό σου με νέες γνώσεις ή σε πιο εξωστρεφές επίπεδο να εμπλουτίσεις τις παραστάσεις σου μέσω ενός ταξιδιού ή των επαφών σου. Επιπλέον, φαίνεται πως τα μηνύματα πέφτουν… βροχή, χωρίς όμως να έχουν όλα την ίδια αξία.

Παράλληλα, με τον Ερμή στον Λέοντα ευνοούνται οι περιουσιακές ρυθμίσεις ενώ είναι πιθανό, είτε να έρθει κόσμος στο σπίτι σου είτε να φιλοξενηθείς σε ένα «in» μέρος. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ίσως ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση μιας οικογενειακής υπόθεσης ή από τα πολλά «σούρτα-φέρτα».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ισοσκελισμένος προϋπολογισμός

Η Σελήνη στον Αιγόκερω συμβάλλει σε μια αστάθεια στα οικονομικά σου τελικά όμως θα διαπιστώσεις ότι παρά τις όποιες μεταπτώσεις, θα βρεθείς ξανά στο σημείο που… ξεκίνησες, έχοντας ωστόσο αποκτήσει και κάποια επιπλέον αγαθά κι αυτό κακό δεν το λες!

Παράλληλα, με τον Ερμή στον Λέοντα να ευνοεί τα ταξίδια και την κοινωνική ζωή, δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται, ίσως μάλιστα να φιλοξενηθείς σε ένα άνετο όσο και λειτουργικό περιβάλλον. Επιπλέον ενδέχεται να ρυθμίσεις ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα, με την βοήθεια ενός συγγενή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έλλειψη συντονισμού

Η Σελήνη στον Αιγόκερω δεν σε βοηθά να σχηματίσεις μια καθαρή εικόνα για τις προθέσεις των άλλων αλλά ίσως να «μπερδέψει» και εκείνους, από τη στιγμή που η στάση και η συμπεριφορά σου θα γίνει υπέρ το δέον κυκλοθυμική. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα περάσουν λοιπόν από «σκαμπανεβάσματα».

Παράλληλα, βέβαια, με τον Ερμή στον Λέοντα να είναι στις… καλές του, η ημέρα προσφέρεται για να δρομολογήσεις μια οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία, που θα βελτιώσει κατά πολύ την θέση σου. Επιπλέον μπορεί να βρεις κάτι στον δρόμο, χρήματα ή έγγραφα.

ΛΕΩΝ

Κάνε σωστή κατανομή δυνάμεων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής αλλά και στην κατανομή των δυνάμεών σου, ώστε να διεκπεραιώσεις με επιτυχία τις πολλές και διαφορετικού τύπου εργασίες της ημέρας.

Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου καθιστά κομβικό τον ρόλο σου στις εξελίξεις, με αποτέλεσμα τόσο την προσωπική σου ανάδειξη, όσο και την βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου. Φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνον στο τι κάνει ο ένας κι ο άλλος. Επιπλέον είναι πιθανό να προχωρήσεις σε μια οικονομική συμφωνία ή σύμβαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προηγείται η διασκέδασή σου

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναδεικνύει θέματα σχετικά με τα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, αφού οι καταστάσεις θα αλλάξουν σύντομα και η επιμονή σου σε κάποιες λεπτομέρειες θα αποδειχθεί άτοπη.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να επικεντρωθείς, τόσο στα εργασιακά, όπου η φυσική σου παρουσία θα παίξει καταλυτικά θετικό ρόλο, όσο και σε εκείνα που συμβαίνουν στο παρασκήνιο, αφού με κάποιο… περίεργο τρόπο όλα τα μυστικά καταλήγουν σε σένα! Ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια συνομωσία με καλό σκοπό!

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακές μεταβολές

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί μεταβολές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα προς στιγμή να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε «ξεβολέψουν» όσο δεν… πάει, σύντομα ωστόσο η τάξη θα αποκατασταθεί!

Παράλληλα, φαίνεται πως ανοίγει ένας νέος κύκλος γνωριμιών και κοινωνικότητας, που μπορεί να συνδυαστεί και με την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, ο Ερμής στον Λέοντα σε καλεί να συνδράμεις στην προσπάθεια ενός φίλου ή μιας φίλης, αφού τελικά θα επωφεληθείς παίρνοντας «μέρισμα» από μια διάκριση ή επιτυχία του/της!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε διαρκή κίνηση για δουλειές

Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι επειδή η μέρα είναι γόνιμη για συμφωνίες, μην χάσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς.

Ίσως μάλιστα να πετύχεις και μια σημαντική συμφωνία που θα απελευθερώσει τις δυνατότητές σου. Επιπλέον, μπορεί να κερδίσεις «πόντους» από την συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απόκτηση αγαθών

Η Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε κάποια σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου, δημιουργώντας μια προσωρινή ανησυχία για την πορεία τους, όταν όμως οι αγορές… επείγουν, τα υπόλοιπα περισσεύουν! Εξ άλλου τελικά θα έρθεις «μια η άλλη».

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα προάγει τις επαφές σου με τον έξω κόσμο, με συνέπεια η ημέρα σου να εμπλουτιστεί με νέες γνωριμίες, μετακινήσεις κι ανταλλαγές απόψεων αλλά και την προώθηση των βασικών στόχων σου. Επιπλέον, ένα ισχυρό πρόσωπο τρέφει για σένα μια ιδιαίτερη συμπάθεια και δεν έχεις παρά να επωφεληθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι!

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέλει έτοιμο/η για όλα και πέρα από τα πρακτικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια της ημέρας, η μεγαλύτερη πρόκλησή σου είναι να κουμαντάρεις τα συναισθήματά σου, που σε κάνουν ασταθή απέναντι σε καταστάσεις που απαιτούν βεβαιότητα.

Παράλληλα, με τον Ερμή στον 8ο ηλιακό οίκο σου, καλείσαι να διαπραγματευτείς ή να ρυθμίσεις θέματα που μπορεί να αφορούν στην φορολογία, ένα δάνειο, μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση, κάτι όμως που μάλλον θα συνδυαστεί με την δημοσιοποίηση των οικονομικών σου δεδομένων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσοχή στην φυσική σου κατάσταση

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά από εργασίες της καθημερινότητας, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αφού η υγεία σου θέλει μια κάποια προσοχή. Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου δίνει τον πρώτο λόγο στις δημόσιες σχέσεις σου και σίγουρα μπορείς να ωφεληθείς, είτε γνωρίζοντας πρόσωπα-κλειδιά, είτε συνάπτοντας μια χρήσιμη συμφωνία.

Επιπλέον, ένας συνεργάτης φαίνεται πως θα σου τραβήξει την προσοχή, είτε με τα προσόντα του, είτε με μια πρόταση που «τα σπάει» και σίγουρα μπορεί να αναβαθμίσει πλήρως τα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Χρήσιμες γνωριμίες

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ανανεώνει τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητά τους στην αντιμετώπιση των καταστάσεων. Επιπλέον, μπορεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Παράλληλα, ο Ερμής στον Λέοντα φέρνει συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις για εργασιακά θέματα, που μπορεί να σου ανοίξουν τον δρόμο για μια διάκριση ή την διαφήμιση-προώθηση του έργου σου. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από ένα άτομο που σε βλέπει κι… αλλιώς, χωρίς ωστόσο να σε δεσμεύει αυτό!

Ετικέτες