ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Πολλαπλές πιέσεις

Η Πανσέληνος σε θέλει προσηλωμένο/η στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου, αν όμως δεις ότι κάτι δεν σου βγαίνει, μην επιμείνεις, εκτός πια κι αν πας γυρεύοντας για δυσκολίες. Επιπλέον, φαίνεται να δημιουργούνται «εμπλοκές» τόσο στην οικογένειά σου, όσο και στις σχέσεις-συνεργασίες σου.

Κατά τα άλλα βέβαια, η είσοδος της Δήμητρας στην Παρθένο δρομολογεί νέα δεδομένα στα εργασιακά σου και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα σου δοθούν απανωτές ευκαιρίες για να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, ίσως, μάλιστα, μια συνεργασία να γίνει το κλειδί της προόδου σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μελέτησε τα θέματά σου

Από τη στιγμή που η Πανσέληνος αναμένεται να δυσκολέψει την καθημερινότητά σου, καλό είναι να μην «φας την ώρα σου», λύνοντας μόνο προβλήματα των άλλων. Επιπλέον, στην δουλειά, αλλά και την υγεία σου μπορεί να προκύψουν ζητήματα, που θα σε προβληματίσουν, σε κάθε περίπτωση όμως θα έχεις την ευκαιρία να μελετήσεις τα θέματά σου και να οργανωθείς καλύτερα.

Παράλληλα, το πέρασμα της Δήμητρας στην Παρθένο ανοίγει τον δρόμο σε νέες γνωριμίες, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, μάλιστα, έχεις αυξημένες πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με «διακεκριμένα» άτομα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Φύλαγε τα ρούχα σου για να έχεις τα μισά»!

Η είσοδος της Δήμητρας στην Παρθένο ορίζει την έναρξη μιας δίμηνης περιόδου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχεις την ευκαιρία να προβείς σε περιουσιακές ρυθμίσεις, αλλά και να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να μετακομίσεις.

Παράλληλα βέβαια, η Πανσέληνος δρομολογεί κάποιες οικονομικές εξελίξεις που θα σε «στριμώξουν». Σε κάθε περίπτωση, προσπάθησε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, που θα προκαλέσουν προβλήματα. Ακόμα, αν μπερδέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, θα βρεθείς σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Blame game»

Η Πανσέληνος δημιουργεί «θέματα» στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου και το κακό είναι ότι, αντί για κατανόηση, επικρατεί η κριτική και το «blame game». Επιπλέον, κάποια ζητήματα στο σπίτι και την οικογένειά σου απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, πέρα όμως από τα όποια προβλήματα, μπορείς τελικά να αποκομίσεις ξεχωριστά διδάγματα και οφέλη από τον καθένα.

Κατά τα άλλα, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, η Δήμητρα στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς και να δημοσιοποιήσεις το έργο σου, ενώ ανοίγει τον δρόμο και σε μια σειρά από καλοκαιρινές εξόδους.

ΛΕΩΝ

Φύλαξε τις δυνάμεις σου

Η Πανσέληνος σε… αναγκάζει να ανασκουμπωθείς, προκειμένου να διευθετήσεις ποικίλες εργασίες κι όχι εύκολες στη διεκπεραίωσή τους. Φύλαξε τις δυνάμεις σου όμως, αφού ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από μια αδιαθεσία, ενώ βάλε σε μια τάξη και τη διατροφή σου, πριν σου επιβληθούν κανόνες, που δεν θα σου αρέσουν.

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από σχόλια και κουτσομπολιά που γίνονται σε βάρος σου. Κατά τα άλλα, το πέρασμα της Δήμητρας στην Παρθένο θα συμβάλλει σε μια σταδιακή αναβάθμιση των οικονομικών σου, μέσα από συνεργασίες και συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συναισθηματικές πιέσεις

Η Δήμητρα, περνώντας στο ζώδιό σου, σε βοηθά να προβληθείς και να αποκτήσεις εκείνα τα «κονέ» που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, το κοινωνικό status σου θα έχει αναβαθμιστεί αισθητά.

Στο «σήμερα» βέβαια, η Πανσέληνος θέτει πιεστικά ζητήματα, τόσο στις φιλικές, όσο και τις πιο στενές σχέσεις σου κι ίσως χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση που θα σε στενοχωρήσει, αλλά δε γίνεται αλλιώς. Επιπλέον, αναμένονται αναγκαία έξοδα και καλό είναι να μην ξανοιχτείς οικονομικά, ώστε να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.

ΖΥΓΟΣ

Ευθύνες και «τρεξίματα»

Η Πανσέληνος σε πιέζει να ανταποκριθείς… θέλοντας και μη σε μάλλον στενόχωρα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου και, πέρα από τις ευθύνες ή τα τρεξίματα που θα φορτωθείς, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις και τις δικές σου συναισθηματικές αδυναμίες-εξαρτήσεις.

Όσο για την καριέρα σου, εκεί δεν έχεις παρά να αναλάβεις την διοίκηση των πραγμάτων, μοιράζοντας υπευθυνότητες όπου χρειαστεί. Κατά τα άλλα, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, η Δήμητρα στην Παρθένο θα συμβάλλει στην αποκάλυψη μυστικών, αλλά και σε μια κρυφή συνεργασία, που θα σου λύσει τα χέρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Να προετοιμαστείς πριν δράσεις

Η Πανσέληνος θα σου δυσκολέψει κατά τι την καθημερινότητα, μέσα από έκτακτες και πιεστικές καταστάσεις, που θα σου «φάνε» όλο τον χρόνο κι εδώ θα «μετρήσει» ο βαθμός της προετοιμασίας σου. Επειδή όμως «ουδέν κακόν, αμιγές καλού», τελικά θα μπορέσεις να αντλήσεις γνώσεις ή πληροφορίες, από τεχνικού τύπου ζητήματα, μέχρι θέματα υγείας και διατροφής.

Κατά τα άλλα, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, η Δήμητρα στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τον κύκλο γνωριμιών σου, ενώ είναι πιθανό να ενεργοποιηθείς και σε κοινωνικά ή πολιτικά ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πνεύμα λιτότητας

Μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, η Δήμητρα στην Παρθένο θα συμβάλλει στο να έρθεις σε επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα, διευκολύνοντας συνάμα την προβολή σου. Έχεις μπροστά σου, λοιπόν, νέες ευκαιρίες, ίσως, μάλιστα, μια συμφωνία ή συνεργασία να παίξει θετικό και καθοριστικό ρόλο.

Στο «σήμερα» βέβαια, η Πανσέληνος σε θέλει πολύ προσεκτικό/η στη διαχείριση των οικονομικών σου, οπότε ξέχνα για λίγο τις… πολυτέλειες! Επιπλέον, φαίνεται πως οι συναισθηματικές ανάγκες φίλων και αγαπημένων προσώπων θα σου κοστίσουν σε χρόνο και χρήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενική… επιστράτευση!

Η Πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα και σε καλεί να ενεργοποιηθείς, επιστρατεύοντας κάθε δεξιότητά σου, αφού είναι βέβαιο ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας θα αντιμετωπίσεις δύσκολες προκλήσεις.

Το κυρίως «μενού» είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, αλλά το πράγμα δεν τελειώνει εκεί, αφού αναμένονται πιέσεις και στον οικογενειακό τομέα, ίσως, μάλιστα, χρειαστεί να ελιχθείς ανάμεσα στα «πρέπει» και την… ανθρωπιά! Κατά τα άλλα, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, η παρουσία της Δήμητρας στην Παρθένο θα συμβάλλει σε ένα «μπαράζ» επαφών και μετακινήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έμφαση στην υγεία

Η Πανσέληνος θα σε «ζορίσει» με υποχρεώσεις και περισσότερη δουλειά, σε καλεί, ωστόσο, να «κλέψεις» χρόνο και για κάποιες πιο προσωπικές σου στιγμές μακριά από τον πολύ κόσμο, ώστε να φορτίσεις τις «μπαταρίες» σου.

Επιπλέον, οφείλεις να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και τη διατροφή σου, αλλά και να φροντίσεις πρόσωπα ή ζώα-φυτά, που έχουν τα δικά τους… θέματα! Κατά τα άλλα και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, η Δήμητρα από την Παρθένο θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα ή ένα δάνειο, που η αποπληρωμή του σε δυσκολεύει.

ΙΧΘΥΕΣ

Δύσκολες αποφάσεις

Με την Δήμητρα να περνά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου, μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα βελτιώσεις κατά πολύ τις δημόσιες σχέσεις σου, ίσως, μάλιστα, κάποιος/α μεσολαβήσει για να αναδειχθούν τόσο εσύ, όσο και το έργο σου. Επιπλέον, αν θέλεις κάτι, δεν έχεις παρά να το επικοινωνήσεις και θα… γίνει!

Στο «σήμερα» βέβαια, η Πανσέληνος σε πιέζει να πάρεις τις αποφάσεις σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κρατώντας πλέον σε απόσταση άτομα που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τα δικά τους, θεωρώντας ότι τους… χρωστάς κιόλας!

Ετικέτες