ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Με τον Άρη στους Ιχθύες τίποτα δεν είναι όπως σου παρουσιάζεται, γι’ αυτό πριν… φορέσεις τα άρματα, φρόντισε να αποκτήσεις μια γνώση του παρασκηνίου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω σε καλεί να αντιμετωπίσεις κάθε είδους «αναποδιά», καταφεύγοντας σε παλαιές και δοκιμασμένες συνταγές. Επιπλέον, η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο προάγει τις φιλοδοξίες σου, θα πρέπει όμως να εξαντλήσεις την στρατηγική σου απέναντι στους άλλους, αφού για την ώρα είναι μάλλον απίθανο να συμφωνήσουν «με την μια».

Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν… γίνεται να έχεις «και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο»! Αν μάλιστα προσπαθήσεις να τα «χωρέσεις» όλα στην ζωή σου, μπορεί να κάνεις και κάποιες… πονηριές, που όμως θα τις βρεις μπροστά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ορίζει την έναρξη ενός κύκλου δραστηριοτήτων. πιο εμπλουτισμένου με ταξίδια και ποικίλες επαφές ή διαβουλεύσεις. Ωστόσο με την παρουσία του ανάδρομου Ερμή στο ίδιο ζώδιο, επιβάλλεται να προετοιμαστείς σωστά και να γίνεις πιο ευέλικτος/η, χωρίς να «δένεις» τίποτε για την ώρα. Παράλληλα, η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα καθιστά επιτακτικό το να βάλεις ένα «φίλτρο» στις φιλίες και τις κοινωνικές συναναστροφές σου, αφού σίγουρα δεν έχουν όλοι αγαθές προθέσεις.

Ερωτικά

Αν είσαι σε μια σχέση, το πρώτο που καλείσαι να πράξεις είναι το να μείνεις τον άνθρωπο σου, αφήνοντας στην αναμονή, φίλους και… λοιπούς συγγενείς! Αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, πρόσεξε μήπως εμπλακείς σε μια υπόθεση που εξυπηρετεί σκοπιμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλει σε μια υπέρμετρη ανησυχία για αυτά που… έχεις και δεν έχεις, αν όμως κινηθείς άμεσα για να καλύψεις τα όποια κενά στα οικονομικά σου, το πιθανότερο είναι να μην σου «βγει»! Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να τακτοποιήσεις πρώτα τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Παράλληλα, η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα μπορεί να πολλαπλασιάσει τα λάθη και τις αβλεψίες σου, πρόσεξε λοιπόν μήπως εκτεθείς ανεπανόρθωτα στα μάτια ενός ισχυρού προσώπου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις τις ευκαιρίες και τις «προκλήσεις» σου, το πιθανότερο όμως είναι να «πέσεις πάνω» σε πρόβλημα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως ένα «καραμπινάτο» ψέμα σου, γίνει αιτία κι αφορμή για ένα… γερό «πατιρντί»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω ενδέχεται να σου δημιουργήσουν μια αβεβαιότητα σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων, συμβάλλοντας σε διαδοχικές παλινδρομήσεις και αλλαγές των δεδομένων στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Όλα αυτά ωστόσο θα είναι προσωρινά κι ίσως τελικά εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο στην καθημερινότητά σου, είναι πιθανά λάθη ή αστοχίες που θα μπορούσαν να σου στοιχίσουν. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α σε «παίζει» με ψέματα και υπεκφυγές.

Ερωτικά

Σήμερα καλείσαι να πάρεις μια «ρεαλιστική» απόφαση, αναβάλλοντας ίσως μια εξέλιξη που «κάτι» της λείπει. Ωστόσο, παρότι τα πρώτα δείγματα γραφής μπορεί να μην σε ενθουσιάζουν, στο εγγύς μέλλον η συνέχεια μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητική!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η επερχόμενη σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα δεν είναι ότι το καλύτερο για τα οικονομικά σου κι καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα μιας απάτης ή μπεις στην διαδικασία να «κυνηγάς ανεμόμυλους»! Παράλληλα, η Νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλλουν σε μια αστάθεια στα εργασιακά σου, μπορείς όμως να εκμεταλλευτείς κάθε είδος εναλλακτικής λύσης που έχεις στο «συρτάρι» σου.

Ερωτικά

Ένα προσωπικό σου θέμα φαίνεται να γίνεται «κορυφαίο» αλλά αν επικεντρωθείς πάνω του, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να… αγχωθείς περισσότερο. Αντίθετα αν «βγεις από το πρόβλημα», θα μπορέσεις να βρεις και την λύση του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Η επερχόμενη σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα θέτει ένα ζήτημα εμπιστοσύνης στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και ανεξάρτητα από το τι «σου φαίνεται», είναι σίγουρο πως κάτι άλλο συμβαίνει στην πραγματικότητα. Παράλληλα βέβαια, η Νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό μπορεί να σε φέρουν σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα, που έχεις να δεις καιρό, προσδίδοντας στην καθημερινότητα σου έναν μάλλον ευχάριστο χαρακτήρα. Επιπλέον προάγουν την δημιουργικότητα σου κι ίσως ανακαλύψεις ότι μέσα από το παιχνίδι έρχονται τα… καλύτερα!

Ερωτικά

Παρά τις όποιες αντίθετες ενδείξεις, η ημέρα δεν προσφέρεται για… πολλά-πολλά και είναι σκόπιμο να κρατάς μικρό καλάθι. Αν μάλιστα σου γίνει κάποια «κρούση» τσέκαρε  το καθεστώς που διέπει την προσωπική ζωή του/της ενδιαφερομένου/ης.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη και ο ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω ενδέχεται να αναδείξουν κάποιες λεπτομέρειες σχετικές με το σπίτι ή την οικογένειά σου, που με την σειρά τους θα σε οδηγήσουν σε μια αναθεώρηση των σχεδίων σου. Επιπλέον, ίσως να προκύψουν νέα δεδομένα σε ένα περιουσιακό ζήτημα αλλά πριν βιαστείς να αντιδράσεις σκέψου ότι τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν σύντομα. Παράλληλα, η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να προσέξεις περισσότερο το τι… τρως και πίνεις!

Ερωτικά

Η «ρέντα» σου συνεχίζεται κι αν πραγματικά το θέλεις μπορείς να έχεις δίπλα σου όποιον/α σου αρέσει και με τους όρους που επιθυμείς. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε μήπως οι επιλογές σου σε καταστήσουν τελικά μια… πέτρα του σκανδάλου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ με την συνδρομή του ανάδρομου Ερμή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να χρειαστεί να εφαρμόσεις ένα plan B, προκειμένου να διεκπεραιώσεις μια σημαντική υπόθεσή σου. Παράλληλα, η επερχόμενη σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα σε θέλει πιο «καλλιτέχνη» στην καθημερινότητά σου, αφήνοντας περισσότερο χώρο στην έμπνευση και την διαίσθησή σου. Αν όμως έχεις παιδιά, φρόντισε για την καλή τους υγεία, είτε την σωματική, είτε την ψυχική.

Ερωτικά

Κάποιος/α «μπερδεύεται στα πόδια σου» θεωρώντας ότι δεν κάνεις το σωστό, εδώ είναι όμως που ισχύει το «όσα ξέρει ο νοικοκύρης, δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος»! Επιπλέον ένα ραντεβού σου μπορεί να μην εξελιχθεί όπως θα ήθελες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Η επερχόμενη σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα σε καλεί να προστατέψεις τους οικείους αλλά και το σπίτι σου από «δόλιες» πρακτικές. Επιπλέον, προνόησε για το ενδεχόμενο διαρροών στα υδραυλικά αλλά και τα συστήματα θέρμανσης. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερωενδέχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, ενώ ο ανάδρομος Ερμής στο ίδιο ζώδιο μπορεί να μπλοκάρει προσωρινά την έλευση εσόδων, αναγκάζοντάς σε να καταφύγεις στα… αποθεματικά σου!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, πολλά μπορεί να συμβούν σε επικοινωνιακό επίπεδο αλλά… μέχρι εκεί! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να «πάρεις επάνω σου» τα προβλήματά της, καλό είναι όμως να μην συνηθίζεις την «άλλη πλευρά» σε υπέρμετρες ευκολίες και παροχές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να αναλάβεις δράση, το πρώτο όμως που καλείσαι να πράξεις είναι το να τσεκάρεις και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, που οφείλονται είτε σε δικές σου παραλείψεις, είτε –το πιθανότερο- σε ανεπάρκειες των άλλων. Κι επειδή «ο παλιός είναι αλλιώς», δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς την γνώση και την εμπειρία σου. Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα φαίνεται πως στον περίγυρό σου κυριαρχούν τα ψέματα κι οι… πονηριές, οπότε έχε τον νου σου!

Ερωτικά

Η διάθεση σου είναι κυμαινόμενη, με συνέπεια να δίνεις μια αντιφατική εικόνα για το τι θες και τι δεν θες. ‘Όπως κι αν έχει καλό είναι να μην πάρεις σήμερα κάποια σημαντική απόφαση, αφού σύντομα θα μετανιώσεις γι’ αυτήν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η επερχόμενη σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο λαθών ή και εξαπατήσεων στον οικονομικό τομέα, ενώ αν προβείς σε μια σημαντική αγορά, το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί «τζούφια». Μπορείς όμως να προσφέρεις εθελούσια την βοήθειά σου σε πάσχοντες. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και την διατροφή σου, αφήνοντας ίσως κατά μέρος κάποιες εργασίες, που έτσι κι αλλιώς… δεν θα προχωρήσουν σύμφωνα με τα σχέδιά σου.

Ερωτικά

Συναισθηματικά βρίσκεσαι σε καλό δρόμο και πολλά από αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική σου ζωή είναι της… αρεσκείας σου! Ωστόσο αν είσαι ήδη δεσμευμένος μπορεί να προκύψει ένα «θεματάκι» από την ανάγκη σου να κινηθείς χωρίς περιορισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά

Η σύνοδος του Άρη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου μπορεί να «απογειώσει» την έμπνευσή σου και να σε βοηθήσει να «πετύχεις το θαύμα», αρκεί να έχεις πίστη στο όραμα και τις ικανότητές σου! Επιπλέον όμως, ενδέχεται να πέσεις θύμα είτε της καλής σου καρδιάς, είτε κάποιων… εκμεταλλευτών! Παράλληλα, η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω προάγει την κοινωνικότητα σου και με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο είναι πιθανόν να αναβιώσουν παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος.

Ερωτικά

Μπροστά στο «δένδρο των ευχών» δεν έχεις παρά να ατενίσεις το μέλλον με αισιοδοξία, πολύ περισσότερο όταν σου δίνεται η δυνατότητα να κρύψεις κάθε ατέλειά σου, εμφανίζοντας ένα ιδανικό πρόσωπο προς τα έξω. Ευχήσου λοιπόν και… θα γίνει!

Ετικέτες