ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ… ΠΕΜΠΤΗ 3 ΜΑΙΟΥ 2018!

No Rating

Διαβάστε τις σημερινές προβλέψεις όλων των ζωδίων με βάση το astrology.gr

ΚΡΙΟΣ

«Ες αύριον τα σπουδαία»!

Ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να αναλάβεις δράση, προκειμένου να διεκπεραιώσεις «εδώ και τώρα» μια σημαντική υπόθεσή σου, ίσως όμως προκύψει και μια έκτακτη κρίση ή διαφωνία με ένα ισχυρό πρόσωπο, κάτι που θα ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά σου.

Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Τοξότη, είναι πιθανό να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με πολύ κόσμο, μέσα σε ένα ευχάριστο ή διασκεδαστικό κλίμα, αφήνοντας κατά μέρος τα πολύ… σοβαρά ζητήματα! Επιπλέον, η γνωριμία σου με μια διαφορετική κουλτούρα θα διευρύνει τους ορίζοντές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Απόκτηση αγαθών

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου, αλλά και τις ανάγκες των αγαπημένων σου προσώπων, χωρίς να υπολογίσεις το οικονομικό κόστος. Και παρότι προσωρινά ενδέχεται να μείνεις «πανί με πανί», θα υπάρξουν σίγουρα έξτρα έσοδα και ανταμοιβές από αυτές που θεωρούνται ανεκτίμητες. Μπορείς ακόμη να ξεπεράσεις την όποια έλλειψη ρευστότητας με κάποιο μικρό δάνειο.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σου συνιστά να είσαι πιο άμεσος/η στις καθημερινές συναλλαγές σου και με καλά αντανακλαστικά, αφού θα σου χρειαστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νάζι και γοητεία!

Με την Σελήνη στον Τοξότη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίεςσου, ενδέχεται να νιώσεις προσωρινά μια αβεβαιότητα για τις εξελίξεις, ωστόσο τελικά θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά που θα ήθελες να συμβούν και σε αγχώνουν θα γίνουν πιο εύκολα από όσο υπολόγιζες, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε προικίζει με γοητεία και νάζι, που δεν αφήνουν τους άλλους ασυγκίνητους!

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω σου συνιστά να ακολουθήσεις μια επιθετική οικονομική πολιτική, αλλά του τύπου «κτυπάω και φεύγω», αφού η τύχη σου μπορεί να «γυρίσει» πολύ γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δουλειές με… φούντες!

Ο Άρης απέναντί σου ενδέχεται να διαταράξει μια τρέχουσα συνεργασίασου κι ίσως «τα τσουγκρίσεις», από την άλλη πλευρά όμως σε ωθεί σε μια προσωρινή, αλλά αποτελεσματική συμμαχία, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σου. Παράλληλα, τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σουαλλάζουν διαρκώς, όμως εσύ μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα, ακόμη κι όταν τα πράγματα δεν φαίνεται να εξελίσσονται σύμφωνα με τις επιθυμίες σου.

Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να φροντίσεις περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σου, ώστε να μην υπάρξουν «παρατράγουδα».

ΛΕΩΝ

Η ζωή είναι ένα παιχνίδι!

Η Σελήνη στον Τοξότη προάγει τη δημιουργικότητά σου και η διάθεσή σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου. Μόνο που ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες γκρίνιεςαπό ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, που θεωρεί ότι το παραμελείς. Επιπλέον, παρά τα όποια «πάνω- κάτω» της τύχης, το πιθανότερο είναι να βγεις κερδισμένος/η, αν την κυνηγήσεις!

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σου ζητά να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου, χωρίς ωστόσο να ξεπεράσεις τις αντοχές σου και τελικά να «ταβλιαστείς»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις

Μια οικογενειακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου κι ίσως κάποια στιγμή να κουραστείς από τις διαδοχικές εναλλαγές των καταστάσεων, τελικά όμως φαίνεται ότι ο κόπος σου δε θα πάει χαμένος, αφού όλο και κάτι θα πάρεις!

Επιπλέον, δεν αποκλείεται να φιλοξενηθείς, αλλά και στο σπίτι σου να μείνεις, με την Σελήνη στον Τοξότη, τους… μουσαφίρηδες είναι δύσκολο να τους γλιτώσεις! Παράλληλα, με τον Άρη στον Αιγόκερω, είναι το ίδιο πιθανό να βρεθείς είτε σε συναισθηματικό «πανικό» είτε σε… έξαψη με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Επικοινωνία προς… κάθε κατεύθυνση!

Ο Άρης στον Αιγόκερω σου ζητά να ξεκαθαρίσεις οριστικά μια οικογενειακή υπόθεσή σου, έστω κι αν διακινδυνέψεις μια αναταραχή με τους οικείους σου, ενώ δεν αποκλείεται να προβείς σε τεχνικές εργασίες στον χώρο σου για την αποκατάσταση μιας ζημιάς.

Παράλληλα και η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να «φορτώσει» το πρόγραμμά σου με έξτρα δραστηριότητες, που όμως δεν έχουν όλες τους την ίδια βαρύτητα, ίσως, μάλιστα, κάποιες από αυτές να μην αξίζουν καν την προσοχή σου. Επιπλέον, πιθανόν να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά σκαμπανεβάσματα

Στο «μέτωπο» των οικονομικών, οι απαιτήσεις ολοένα και αυξάνονται κι ίσως κάποια στιγμή πιστέψεις ότι τα πράγματα κινούνται έξω από τον έλεγχό σου. Σύντομα όμως οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν, αφού αναμένεται να λάβεις σημαντικές βοήθειες και το ισοζύγιό σου θα αποβεί θετικό.

Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σου φέρει κι ένα δώρο, που θα σε συγκινήσει. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να μάθεις κάτι γρήγορα και άμεσα, σε σχέση όμως με τις εξωτερικές δράσεις σου (μετακινήσεις, συναλλαγές με κόσμο κλπ) ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρωταγωνιστικός ρόλος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή στις εξελίξεις και το καλό είναι πως με τη συνδρομή της Αφροδίτης στους Διδύμους μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τη βοήθεια ή την υποστήριξη των άλλων, ακόμη κι αν δε διαθέτεις τα απαιτούμενα προσόντα.

Επιπλέον, μη διστάσεις να εκφράσεις «το παιδί που κρύβεις μέσα σου»! Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να γίνεις πλούσιος/α στη στιγμή, αλλά όπως καταλαβαίνεις αυτό είναι περισσότερο ένας ευσεβής πόθος σου. Ίσως, μάλιστα, ο παρορμητισμός σου να σε κάνει τελικά εύκολο θύμα κάποιων «αρπακτικών»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην υπολογίζεις χωρίς τον «ξενοδόχο»!

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, είσαι πιο ανυπόμονος/η και το πιθανότερο είναι να «φορτσάρεις», προκειμένου να καλύψεις όσο το δυνατό περισσότερες από τις ανάγκες σου. Από την άλλη πλευρά όμως, δε θα πρέπει να υπολογίζεις χωρίς τον «ξενοδόχο», που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η φυσική σου κατάσταση, που δε βρίσκεται και στα καλύτερά της ή μια αδιαθεσία που θα σε πάει πίσω.

Η Σελήνη στον Τοξότη, λοιπόν, σε καλεί να φροντίσεις και για θέματα υγείας και διατροφής, ώστε να μην καταλήξεις στο γνωστό «το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πλούσια κοινωνική ζωή

Με την Σελήνη στον Τοξότη, μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει, ίσως, μάλιστα, συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, μέσα από την οποία θα ωφεληθείς πολλαπλά, αφού εκτός από την υποστήριξη στις επιδιώξεις σου, πιθανόν να κερδίσεις και μια αξιόλογη φιλία.

Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, είτε για να «ξετρυπώσεις» κάποιον «κατεργάρη» που δρα πίσω από την πλάτη σου είτε για να αναζητήσεις μια μυστική συμμαχία, μέσω της οποίας θα παρακάμψεις τυχόν εμπόδια. Επιπλέον όμως, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από πόνους ή ένα πρήξιμο.

ΙΧΘΥΕΣ

Νέοι στόχοι

Με τη συνδρομή της Σελήνης στον Τοξότη, οι επιθυμίες και οι σχεδιασμοί σου φαίνεται να βρίσκουν αποδοχή ακόμη και σε κύκλους ή πρόσωπα που έχουν εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις κι ίσως είναι σκόπιμο να εκμεταλλευτείς άμεσα τη θετική συγκυρία. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να επεκτείνεις τη δράση σου και σε τομείς πρωτόγνωρους για σένα.

Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στις φιλικές σχέσεις σου, ανεξάρτητα από το όποιο κόστος, αφού ακόμη κι αν ακολουθήσεις τη συνήθη πολιτική της αποφυγής των εντάσεων, αυτές θα… έρθουν να σε βρουν!

 

Ετικέτες